عکسهايي از بازيهاي هوايي

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه مباحث مرتبط با شبيه سازهاي پرواز به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

SAMAN عزيز :razz:
از شما متشكرم .
ميتونم ازتون درخواست كنم كه يه توضيح كلي درمورد نحوه هدايت بازي خصوصا كنترل تسليحات و رادار بديد :D
در قسمت ترنينگ خود بازي چيزهاي خوبي گفته اما بازهم كارامد نيست . به زحمت ميتونم با F-15 برروي اهدافم با اسپارو و امرام قفل كنم و با حرارتياب سايدويندر هدف قرار بدم انهم با كلي كلنجار رفتن با رادار و تسليحات و هدر دادن 2-3 موشك اما با ساير هواپيماها خصوصا انواع روسي كه ظاهرا پالس داپلر دارن مشكل دارم . ازتون ميخام كمي در اين مورد و همچنين امكانات جنگ الكترونيك و شكستن قفل راداري توضيح بديد . :D

و يك سوال ديگه هم دارم . چطور ميتونم به اين بازي هواپيما اضافه كنم ؟؟ من خيلي دلم ميخاد با هواپيماهاي ديگه مثل F-14 , F-5 پرواز كنم اما اين بازي فاقد اونهاست . لطفا در اين مورد هم كمك كنيد :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

JavadRadical ,

دوست عزیز در مورد تسلیحات می تونم کمک کنم و همچنین در مورد رادار اف-15 , اما خودم هم هنوز با رادار سوخوی 27 مشکل دارم البته این مشکلات زمانی صورت میگیره که level (سطح) بازی رو سخت انتخاب میکنیم یا حتی متوسط !
به هر حال ولی میشه مطالب ترنینگ رو ترجمه کرد!

مشکل دوم اینه که من این مدتیه که خیلی خیلی کم دیگه بازی میکنم :? (تو خونه بشدت مسخره میکردن!!!! :shock: ) مام دیگه تعطیلش کردیم!

در مورد اضافه کردن هواپیما هم دیدم که دوستان گفتن میشه اضافه کرد! ولی من تا حالا انجام ندادم و اگر امکان داره منم درخواست میکنم که اگر کسی انجام داده کمک کنه :razz:
ولی اگر بتونم کمکی کنم مطمن باشید دریغ نمی کنم :D
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

SAMAN جان ضمن سپاس فراوان از شما :razz:
متاسفانه من نسخه فارسي بازي رو دارم كه پر از مشكلات و باگهاي گرافيكي هست و تنها قادر به اجراي چند نمونه از مراحل اموزشي هستم براي همين امكان فراگيري كار رادار جنگنده ها برام وجود نداره . اگر ممكنه كمي توضيح بديد .

درمورد نوع موشك هم من هرچه سعي كردم نتونستم بخشي كه شما گفته بوديد رو پيداكنم منظورم پايلودهاست چون وقتي وارد ماموريت سريع ميشم فقط ميتونم هواپيمارو تعيين كنم و بعد هم پرواز حتي نقشه روهم نتونستم :?

يه مشكل ديگه هم دارم و اون اينكه هواپيماهام خيلي سريع استال ميكنند مخصوصا زمان انجام مانور حتي قدرت موتور هم تاثيري در جلوگيري نداره

راستش منهم مشكل شمارو دارم :grin: زماني كه ميخام با كامپيوتر بازي هاي هواپيمايي رو انجام بدم همسرم منو مسخره ميكنه :grin: البته فقط با اين قبيل بازيها مشكل داره و با مابقي اونها كنار اومده اما چون من زمان انجام اين بازيها كمي هيجاني ميشم و معمولا هم شبها ديروقت براي بازي كردن وقت دارم كمي مخالفت ميكنه :D :-(

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

yak 15
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

جواد راديکال عزيز در مورد بازي لاک ان هر سوالي بود در خدمتيم. به خصوص در مورد سوخو-27 البته اين به معني اين نيست که من خيلي تو اين بازي واردم ولي خب به هر حال يه ذره اشنا هستم
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط JavadRadical »

نويد جان سپاس از شما :razz:
نويد جان فعلا كه به هزار دليل امكان بازي برام مهيا نيست كه مهم ترين دليلم كمي وقت هست ولي ميشه لطف كني و توضيح بدي كه كجا بايد پايلونها رو با مهمات مورد نظر بارگزاري كرد ؟ :D
يه خواهش ديگه هم دارم كه اگه ممكنه اين كار رو تو عكس انجام بده و مشخص كن چون من فكر ميكنم نسخه بازي كه دارم مشكل داره
يه سوال ديگه هم دارم .
ايا بازي جديدي در همين سبك البته جنگنده هاي مدرن اومده ؟
:razz: :razz:

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

سلام جواد عزيز فکر نميکنم بازي جديدي در اين سطح اومده باشه. اين بازي خيلي واقعي تر از بازي هاي ديگه است. هم از لحاظ گرافيکي و هم از لحاظ شبيه سازي شرايط پروازي
خب حالا بريم سر اموزش
[External Link Removed for Guests]
اين صفحه اصلي بازي است. شما اگه بخايد ماموريت هاي اين بازي(Campigen) رو انجام بديد نميتونيد تسليحاتتون رو خودتون انتخاب کنيد پس گزينه FBP رو بزنيد.( با فلش نشان داده شده)
پس از اينکه اين گزينه رو زديد. اين صفحه مياد.
اون لغزنده اول که توش پرچم روسيه است کشور شما رو نشون ميده که ميتونيد نغييرش بديد
خب حالا بريم سر شماره ها
1- نوع جنگنده خودتون(يا هواپيماهاي خودي)
2-ماموريت خودتون(يا هواپيماهاي خودي)
3-سطح مهارت خلبانان هم گروه با شما. اگه بخايد خودتون کنترل جنگنده رو در دست بگيريد بايد در اين قسمت player رو انتخاب کنيد.( فقط اين رو بگم که شما در اين بازي تنها ميتونيد کنترل جنگنده هاي A-10 و F-15C و Su-27 و MIG-29 و Su-25 و Su-33 رو در دست بگيريد)
در زير اين قسمت همين موارد براي جنگنده هاي دشمن وجود داره
4-ارتفاع شما
5 فاصله شما با دشمن
6-سرعت شما
7-زمان نبرد
8-ميزان سوخت
9- تعيين اتوماتيک تسيلحات براي شما و دشمنتان( اگر در اين قسمت گزينه gun only رو انتخاب کنيد هواپيماي شما و حريفتان تنها مجهز به توپ خواهد بود)
11-ارتفاع دشمن
12-زاويه شما با هواپيما ي دشمن
13-سرعت دشمن
14- فصل نبرد( تابستان و زمستان)
15- نوع اب هوا
گزينه هاي ديگه هم خيلي مهم نيست.پس از اينکه همه اين کارها رو انجام داديد گزينه edit رو بزنيد.( با فلش نشان داده شده)
در اين قسمت جنگنده خود يا هر جنگنده اي که ميخاهيد براي اون تسليحات انتخاب کنيد رو انتخاب کنيد
حالا گزينه payload رو بزنيد
با زدن اين گزينه به اين صفحه وارد ميشويد.
1- انتخاب اتوماتيک تسليحات
2- ليست تسليحات انتخاب شده
در صورتي که ميخواهيد خودتون موشک ها رو انتخاب کنيد گزينه new رو بزنيد
3- انتخاب نوع تسليحات( هوا به هوا- بمب- راکت و ...)
4-انتخاب سلاح مورد نظر
و در پايان براي عوض کردن پايلون از قسمتي که با فلش 5 نشون داده شده استفاده کنيد
و گزينه fly رو براي اغاز نبرد بزنيد
و در پايان چند تا عکس از نبرد هاي من در اين بازي

نمايش هوايي

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1856 بار
سپاس‌های دریافتی: 3546 بار

پست توسط sand_fighter »

IRIAF TIGER II F-5
تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

Re: عکسهايي از بازيهاي هوايي

پست توسط forodo »

دوستان
لطفا منو راهنمايي كنيد كه چطوري در عمليات هاي بمباران بمب پرتاب كنم چون يا به هدف نمي رسه يا از روي هدف رد ميشه لطفا هردو نوع بمباران خطي و نقطه اي تو ضيح بديد  
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

ساده ترین راه بمباران اینه که در ارتفاع پایین حرکت کرده و پیش از رسیدن به هدف ارتفاع بگیرید مثلا تا 500 متری و بعد شیرجه برید روی هدف با زاویه 60 درجه در 200 متری بمبها رو رها کنید و مسیر رو تغییر بدید
در بمباران خطی نشانگر رادار رو دنبال کنید و مسیرتون رو طوری اصلاح کنید که نشانگر بمب به سمت هدف حرکت کنه. درست در هنگام رسیدن نشانگر به هدف بمب رو رها کنید
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: اهواز
سپاس‌های ارسالی: 32 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

پست توسط ali_ahw »

تصویر

نشاندن هواپیمای چینی روی ناو امریکا در بازی Battle Field 2تصویر
تانگردی آشنا زين پرده رمزی نشنوي ..........گوش نامحرم نباشد جای پيغام سروش

من در Power House ([External Link Removed for Guests])
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

شما هم که عشق bf2 هستید. سرور های نبرد هوایی bf2 جزو شلوغترین سرور ای این بازیه. :P ما که به مدد اینترنت پرسرعت !! ازاون بی بهره ایم
ارسال پست

بازگشت به “شبيه سازهاي پرواز”