سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

Re: سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore

پست توسط MEHDI2M »

سلام به دوستان
یه مشکلی که من با این گوشی دارم خیلی اذیت میکنه wifi است که خیلی ضعیفه .... نمیشه هیچ جوره تقویتش کرد ؟؟؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فريموير گوشي شما چند هست؟ من حدود يک هفته با اين گوشي کار ميکردم و همچين مشکلي در اون نديدم ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط MEHDI2M »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
فريموير گوشي شما چند هست؟ من حدود يک هفته با اين گوشي کار ميکردم و همچين مشکلي در اون نديدم ...

سلام
این فریموره : فريموير رسمي ROOT و حافظه SWAP شده، با کاستوم ريکاوري TWRP 2.5.0.0، يکپارچه با GAPPS (پيشنهاد ما)

نسخه‌ي GLX_SNOWY_DUALCORE_20130204_105746_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM

وقتی از مودم اندکی دور میشم (مثلا 10 متر ) مرتب دیگه قطع و وصل میکنه و سیگنال میره و میاد ، این موضوع رو با چند مودم تست کردم و درکنارش یه گوشی htc هم بوده که با اونم چک کردم ولی اون این مشکل رو نداشت
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
در اين صورت بهتره به نمايندگي مراجعه کنيد، چون به طور عادي اين گوشي و اين فريموير، چنين مشکلي ندارند

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط aftabgardoon_258 »

سلام

من یک مشکلی با اسنویم دارم، اونم اینه که سایجیک فقط گاهی مکان رو پیدا میکنه، اونم کلی زمان میبره
یه نگاهی به این سوال و جوابا انداختم اما زیاد متوجه نشدم، آخه خیلی مبتدیم در اندروید
میشه بهم بگید چیکار کنم؟
شماره ساخت اسنوی دوال کر: 20130124
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
آيا به اينترنت هم متصل هستيد؟ اگر به اينترنت متصل باشيد سريعتر پيدا ميكنه، همينطور لحظه‌ي اتصال بهتره در فضاي باز باشيد.

New Member
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط aftabgardoon_258 »

ممنون از همگی
مشکل gps م با روت و ریکاوری و فریمویر جدید حل شد. الان خیلی سریع تر جا رو پیدا می کنهتصویر
aftabgardoon_258 نوشته شده:سلام

من یک مشکلی با اسنویم دارم، اونم اینه که سایجیک فقط گاهی مکان رو پیدا میکنه، اونم کلی زمان میبره
یه نگاهی به این سوال و جوابا انداختم اما زیاد متوجه نشدم، آخه خیلی مبتدیم در اندروید
میشه بهم بگید چیکار کنم؟
شماره ساخت اسنوی دوال کر: 20130124
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

کلاً gps گوشی این مشکل رو داره که بعضی وقت‌ها خیلی دیر وصل میشه و گاهی اوقات هم حتی در هوای آفتابی اصلا وصل نمیشه

من این مشکل رو هم با nokia و هم با samsung داشتم و دلیلش گیرنده‌ی ضعیف چیپ gps گوشی‌های موبایل هست به همین خاطر اگر کسی نیاز ضروری به gps داره توصیه میشه یه دستگاه gps خریداری کنه که قیمت‌هاش هم از 300هزار تومن به بالاست
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
New Member

پست توسط MEHDI2M »

هیچ راهی برای آپدیت اندروید این گوشی به 4.1 نیست ؟؟؟ چون اندروید 4.1 خیلی سبکتر و سریعتر از 4.0 است و مطمئنا خوب روی این گوشی میتونه جواب بده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
البته اندرويد 4 روي اسنوي يکي از بهينه‌ترين ICS هايي هست که من ديدم. امکان نصب 4.1 وجود داره، اما معمولا بلوتوس و واي‌فاي از کار ميافته ...

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mori_sk »

دوستان کسی میدونه چطور میشه واسه این گوشی قاب کامل پیدا کرد من چندجا رفتم نداشتن . برچسب صفحه نمایش هم پیدا نمیکنم براش :-(
منظور من قاب کامل هست نه درب پشت :x
   سفر باید کرد تا پخته شود   
New Member

پست توسط AR@KST@R »

سلام
دوستان من رام GLX_Snowy_DualCore_20130204_105746_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM رو روی گوشی فلش زدن دقیق مثله آموزش (5 دقیقه صبر و ...) ولی صفحه گوشی سفید شده و اصلاً بالا نمیاد حتی لوگو هم بالا نمیاد, ریکاوری هم بالا نمیاد.
دوباره رام فابریک رو فلش زدم باز هم بالا نمیاد و صفحه سفید است, لطفاً راه حلی داری بگید گوشی رو صبح گرفتم حتی روش سیم هم ننداختم که تست کنم. :-(
ارسال پست

بازگشت به “GLX”