نيروی دريائی جمهوری اسلامی ايران
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
دانيال بهمنش عزیز
من مشکلی در زمینه پاسخ به سوالات شما ندارم و میدونید که اگر بدونم جواب میدم و خوشحال هم میشم و این که گفتم مایل به پاسخ نبودم به دلیل خود سوال بود نه شخص شما و سوالات جالبی که مطرح میکنید.
...
اولاً قبول شکست برای همه سخت است نه فقط ایرانیان کما اینکه هم اکنون عملیاتهای جنگی که همراه با موفقیت هم نبوده در دانشگاهها و مراکز نظامی کشور مورد بررسی و تحلیل قرار میگیره و تجارب اون رو مورد استفاده قرار میدن.
موفق باشید
من مشکلی در زمینه پاسخ به سوالات شما ندارم و میدونید که اگر بدونم جواب میدم و خوشحال هم میشم و این که گفتم مایل به پاسخ نبودم به دلیل خود سوال بود نه شخص شما و سوالات جالبی که مطرح میکنید.
...
اولاً قبول شکست برای همه سخت است نه فقط ایرانیان کما اینکه هم اکنون عملیاتهای جنگی که همراه با موفقیت هم نبوده در دانشگاهها و مراکز نظامی کشور مورد بررسی و تحلیل قرار میگیره و تجارب اون رو مورد استفاده قرار میدن.
موفق باشید
آخرین ويرايش توسط 1 on Yasser, ويرايش شده در 0.
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
Ahmad6644 جان:
من هم میدانم نیروی دریایی ارتش در سال 59 و در 7 آذر در عملیات مروارید 90 تا 95 درصد نیروی دریایی عراق را از بین برد.
پس یادآوری شما لازم نبود!!!!
من هم که مخالف برتری دریایی ایران بر عراق نیستم و از طرفی آرمانهای کشورم را دوست دارم و به آن احترام میگذارم . همچنین هر شکست مقدمه ایست برای یک پیروزی بزرگ!!!!!!
تایپیک=مرکز بگیر و ببند و رد عقاید ونظرات دیگران است مگر نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yasser جان:
...
آخر خدا شکر بعد از انقلابم جز چند فروند ناو لجستیکی و چند ناو ساخت داخل چیزی به نیروی دریایی اضافه نشده و برنامه برای ساخت(به جز پروژه موج وسینا) و یا خرید از خارج وجود ندارد.
ایران میخواهد با چند موشک ساحل به دریا و چند ناو قدیمی(هر چند به روز شده باشند) به جنگ دریایی با آمریکا وکشور های همپیمان آن برود؟
با سپاس فراوان!!!!!
ویرایش شد ...
Yasser
من هم که مخالف برتری دریایی ایران بر عراق نیستم و از طرفی آرمانهای کشورم را دوست دارم و به آن احترام میگذارم . همچنین هر شکست مقدمه ایست برای یک پیروزی بزرگ!!!!!!
تایپیک=مرکز بگیر و ببند و رد عقاید ونظرات دیگران است مگر نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yasser جان:
...
آخر خدا شکر بعد از انقلابم جز چند فروند ناو لجستیکی و چند ناو ساخت داخل چیزی به نیروی دریایی اضافه نشده و برنامه برای ساخت(به جز پروژه موج وسینا) و یا خرید از خارج وجود ندارد.
ایران میخواهد با چند موشک ساحل به دریا و چند ناو قدیمی(هر چند به روز شده باشند) به جنگ دریایی با آمریکا وکشور های همپیمان آن برود؟
با سپاس فراوان!!!!!
ویرایش شد ...
Yasser

- سپاسهای ارسالی: 7 بار
- سپاسهای دریافتی: 71 بار
چند عكس كه تازه پيدا كردم مي ذارم شايد دوستان خوششون بياد ، اگه عكسها خوب بود بگيد خوبه ، اگه بد بود باز هم بگيد خوبه
[External Link Removed for Guests]
نظر يادتون نره
نظر يادتون نره
ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
طه, جان سلام به سنترال کلاب خوش اومدی
شک دارم اما فکر کنم این یه چیزی تو همون مایه ها باشه البته انگار موشک نداره
( یا موشکای رو پایین اوردن پیدا نیست منظورم همون برآمدگی مستطیلی انتهای قایق هستش)
دوستان متخصص اطلاعات بيشتري دارن بگن ما هم بهره ببريم
شک دارم اما فکر کنم این یه چیزی تو همون مایه ها باشه البته انگار موشک نداره
( یا موشکای رو پایین اوردن پیدا نیست منظورم همون برآمدگی مستطیلی انتهای قایق هستش)
دوستان متخصص اطلاعات بيشتري دارن بگن ما هم بهره ببريم

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)