سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: سوالات و مشکلات GLX Snowy DualCore

پست توسط Mahdi1944 »

@KST@ ,
همانطور که قبلا هم اعلام کردم به هيچ وجه نبايد نسخه‌ي قديمي رو روي جديدتر فلش زد. چون GLX متاسفانه در هر سري تغييراتي اعمال ميکنه که ممکنه منجر به مشکلاتي بشه. اين فريموير‌ها فقط براي آپديت نسخه‌‌هاي قديمي به جديد و يا فلش گوشي‌هاي خاموش شده به دلايل مختلف (که فريموير اصلي اونها بالاتر از فريمويرهاي ارائه شده در انجمن نيست) قابل استفاده هست و البته مسئوليت استفاده از اونها هم کاملا متوجه خود فرد هست
در مورد وضعيت الان گوشي شما، حدس ميزنم مشکل در کرنل باشه، آيا از ابتداي روشن شدن هيچ تصويري روي صفحه نمايش داده نميشه؟ کاستوم ريکاوري به تنهايي هم عمل نميکنه و ريکاوري هم نمياد بالا؟ :-(
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط AR@KST@R »

صفحه هر دو تماماً سفید بدون کوچکترین تغییری, البته ویبره لود زده میشد در هر دو, نه کاستوم کار میکنه و نه حتی ریکاوری بالا میاد.
البته هر دو گوشی به نمایندگی تحویل داده شد و امکان تست مجدد الان وجود ندارد و روی گوشی سوم هم بنده ریسک نمیکنم و تست انجام نمی دهم.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط adelstorm »

سلام
خسته نباشید
من گوشی رو هم فلش زدم هم روت ولی کابل otgبهش وصل میکنم کار نمیکنه؟اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

@KST@ ,
احتمالا نسخه‌ي فريموير اصلي گوشي بالاتر از فريموير ارائه شده در انجمن بوده. قبلا هشدار داده شده بود که فريموير قديمي‌تر رو روي گوشي با فريموير جديد نصب نکنيد. يکي ديگه از کاربران هم در مورد اين گوشي چنين موردي رو گزارش کرده بودند که مشکل دقيقا همين بود ...

,
کابل OTG اين گوشي‌ها متفاوت با کابل استاندارد هستند که به طور کامل در اين زمينه در همين بخش بحث شده، فعلا اين کابل در بازار ايران وجود نداره متاسفانه

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط mobinco »

با سلام خدمت اساتید محترم.
می‌بخشید سؤال رو اینجا مطرح می کنم. من گوشی اسنوی معمولی دارم و gps اش کذر نمی کرد.
چندتا فایل از فریمور این تاپیک جایگزین فایل های اصلی گوشیم کردم. (اگه اشتباه نکنم، برای درایور GPS بود و ...)
حالا کلاً جی پی اس رو نمیشناسه. کسی فریمور اسنوی معمولی رو داره اینجا قرار بده؟
New Member

پست توسط papa_fal »

با سلام و خسته نباشید
گوشه سمت راست پایین صفحه یه نقطه چشمک زن سفید هستش که در بعضی بک گراند ها دیده میشه.با نرم افزار antu tu tester هم تست کردم.پیغامی نداد.به نظرتون پیکسل سوخته؟؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
متاسفانه فعلا خير، قبل از اعمال تغييرات بايد بکاپ بگيريد. بکاپي تهيه نکرديد؟

,
بله، احتمال پبکسل مردگي وجود داره.

New Member

پست توسط mobinco »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
متاسفانه فعلا خير، قبل از اعمال تغييرات بايد بکاپ بگيريد. بکاپي تهيه نکرديد؟

ممنون،
حقیقتش پشتیبان گرفته بودم ولی اشتباهی پاک شد.
از همون وقتی که خریدم GPSاش کار نمی کرد. یعنی علامت جی پی اس کنار ساعت چشمک زن نمی شد.
یه بار هم گارانتی فرستادم که بعد برگشت متوجه شدم تغییری نکرده.
اصلاً ممکنه ایراد نرم افزاری باشه یا با شرایطی که گفتم سخت افزاریه؟
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mori_sk »

سلام تو انجمن گشتم جایی پیدا نکردم سوالمو مطرح کنم
بچه ها کسی میدونه چطور میشه رو این گوشی تم سیستمی نصب کرد . یعنی تمی که تمام اجزای گوشی رو تغییر بده.
یه نمونه پیدا کردم ولی روش نصبشو نمیدونم لطفا هرکی میدونه کمک کنه اینم لینکش : [External Link Removed for Guests]
البته این توضیحاتم درباره نصبش تو پلی استور هستش ولی من متوجه نشدم

- Go to recovery and select factory reset
- Download the theme but do NOT set it
- Go to Settings –> Apps –> Trebuchet and remove all possible data
- Now enjoy the theme!
* Theme is inproperly compiled error. Solution: Set system theme, reboot your phone, set Sony UXP theme
* When installing this theme, you may ignore the “Sorry, this theme is missing assets for your device’s screen size.” message!
   سفر باید کرد تا پخته شود   
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
با اين توضيحات احتمال مشکل سخت افزاري بيشتر هست

New Member

پست توسط heidar_sh »

[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]سلام وقت شما بخیر.   
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]بنده چند روزی هست که گوشی GLX Snowy را خریدم.   
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]در یکی از پستهای شما دیدم در مورد عدم کارکردن puffin ،هم استفاده از ورژن جدید توصیه شده بود و هم اینکه در حافظه داخلی گوشی نصب شود نه در sd card . من هردو راه را امتحان کردم ولی متاسفانه نشد. ممکن هست راهنمایی بفرمایید؟ در ضمن ورژن puffin هست: 3.0.  
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]یه سوال دیگه ای که دارم اینه که ترتیب کارایی که روی گوشی باید انجام بدم چگونه است. یعنی باید اول گوشی رو روت کنم بعد فریمور رو روش بریزم و بعد برای تقویت دوربینش هم نرم افزار بگزارم یا کار دیگه ای باید بکنم؟  
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma][HIGHLIGHT=#fef8e0]ببخشید که طولانی   
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط bestsadegh »

با سلام و تشکر از این فروم عالی
جناب alireza.hoseini در اولین پست معرفی این گوشی اشاره کرده بودند که مشکل اچرا نشدن برنامه های گوگل از طریق دستی قابل رفع است
من به شدت به گوگل پلاس نیاز دارم
لطفا راهنمایی بفرمایید چکار باید بکنم که گوگل پلاس روی snowy dualcore اجرا شود؟
با تشکر
ارسال پست

بازگشت به “GLX”