طرح سوالات و مشکلات در مورد ساخت انجمن

در اين بخش مي‌توانيد در مورد تمامي مسائل و موضوعات مرتبط با طراحي صفحات اينترنتي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

آقا تازگیا بعضی وقتا این پیغام خطار رو به من میده:

Please Login or Register to see this code

میگه تعداد اعضای online بیشتر از حد مجازه باید چه کار کنم؟
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Professional جان
اين پيغام به معني دادن درخواست‌هاي غير متعارف به ديتابيس هست، يعني يک کاربر تعداد زيادي درخواست به ديتابيس ميده و بالاتر از حد تعيين شده براي سرويس مورد استفاده شما هست
براي رفع اين مشکل ميتونيد زمان وقفه بين دو جستجو، پست و ... رو افزايش بديد تا بار ترافيکي در لحظه رو کم کنيد
در صورتي که اين موارد چاره کار نبود، بايد مدي براي MAX Connection نصب کنيد و اون رو محدود کنيد، مثلا هر کاربر در يک لحطه حذاکثر 16 کانکشن
البته اگر sitemap و امثال اون هم داريد، ممکنه علت موضوع همين باشه، چرا که سايت مپ‌ها اگر غير استاندارد طراحي شده باشند باعث کانکشن‌هاي بسيار زياد و در نتيجه فشار شديد به سرور خواهد شد
به هر حال فکر نميکنم تعداد کاربران عامل اين موضوع باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 275 بار
سپاس‌های دریافتی: 1290 بار
تماس:

پست توسط Professional »

Mahdi1944, جان نه من sitemap نصب نکردم. :?

فعلا زمان وقفه رو بیشتر می کنم تا ببینم چی میشه .
ممنون :(
[ دست نوشته های من: [External Link Removed for Guests]] - [[External Link Removed for Guests]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Mahdi1944,

من میخواستم یه اسکرال برای اخرین ارسالها ایجاد کنم . قسمت search Id رو در فایل search پیدا کردم و حالا میخوام تبدیل به فایل کد scrol.php کنم . فکر میکنید عملیه . اگر راه بهتری داشتید ممنون میشم راهنماییم کنید :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mehdi2224 جان
اسکرول و کد اون خيلي ساده ايجاد ميشه، با کدهاي اسکرول bb2 هم ميشه ساخت، اما مشکل در جاي قرار گرفتن اسکرول هست که هنوز نتونستم اون رو حل کنم (بالاي لوگو و .... قرار ميگيره)
به هر حال ظاهرا bb3 نهايي تغييرات بسيار زياد و گسترده‌اي خواهد داشت، و به همين دليل کار روي اون تا قبل از نسخه فاينال کاملا بيهوده خواهد بود

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

Mahdi1944,

من تو html تقریبا واردم ولی در php مبتدی هستم . اگر ممکنه کدهای php رو در اختیارم بزارید ببینم تو html چی کار میتونم بکنم. به صورتی ازمایشی رو فدیران آزمایش میکنیم. خدارو چه دیدید اگر درست کار کرد به نام مد اسکرال سی سی ثبتش میکنیم
:smile:
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mehdi2224 جان
از اين لينک دانلود کنيد
[External Link Removed for Guests]

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

من میخوام داده های چند جدول رو در فروم قبلی به دیتابیس فروم نهایی اضافه کنم . این کار از طریق IMPORT انجام میشه و یا ایجاد سطر به سطر داده ها در جداول دیتابیس . :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mehdi2224 جان
با import بايد انجام بديد :D

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

مهدی جان
ایمپورت میکنم و لی قبول نمیکنه . با چه فرمتی باید از جدول اصلی صادر کنم تا با همون فرمت بتونم به راحتی در جدول دوم وارد کنم . من از فرمت sql استفاده کردم ولی در ایجاد سطر ها گزارش خطا داد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Mehdi2224,
دليل خطا اينه که تيبل مورد نظر شما در حال حاضر در ديتابي وجود داره، شما بايد اون تيبل رو حذف و بعد تيبل مورد نظر رو جايگزين کنيد

Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

سلام به همه .

مهدی شما این اسکرال رو به من دادی . من هرچی تنظیماتشو انجام میدم نصب نمیشه مشکل چیه . من اسکرال اون رو روی forumlist_body قرار دادم .
Please Login or Register to see this code

مشکل از چیه ؟

نمیدونم شما هم با این مشکل مواجهید یانه . اخرین نسخه phpbb3 رو در easy php هر چه قدر تغییر میدم ولی باز هم تغییر نمیکنه . کوکی های اون رو هم پاک میکنم ولی باز هم مرورگر همون صفحه قبلی رو نشو.ن میده . :?
ارسال پست

بازگشت به “طراحي صفحات اينترنتي”