قهرمانان نيروي هوايي
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا
شهيد استاد خلبان بيژن هاروني
سلام از مطالب قشنگتان ممنونم استاد خلبان شهید سرگرد بیژن هارونی دایی عزیز من است و خلبان اف 5-ای بود نه اف -4 که اشتباها در تاریخ 2/7/59 مورد هدف پدافند ایران قرار گرفت . بزودی عکس هایش را برایتان می فرستم اگه نشان بدید خیلی ممنون میشم شماره موبایل من اینه 09183392231 اسم من : میلاد گل منصوری

-
- سپاسهای ارسالی: 2396 بار
- سپاسهای دریافتی: 1355 بار
جمعی از خلبانان قدیمی فانتوم ...
ایستاده از چپ :
۱ - براتپور ۲- مددی ۳- طوسی ۴- افغان طلوعی ۵- ضرابی ۶- عبدوست ۷- ۸- تقی زاده ۹- غفاری ۱۰- کاظمیان ۱۱- نجفی ۱۲- برزگر ۱۳- عبدالهی ۱۴- مینو سپهر
نشسته از چپ :
۱- ازهاری ۲- ۳- سراملکی ۴- ۵- عتیقه چی ۶- معنوی نژاد

ایستاده از چپ :
۱ - براتپور ۲- مددی ۳- طوسی ۴- افغان طلوعی ۵- ضرابی ۶- عبدوست ۷- ۸- تقی زاده ۹- غفاری ۱۰- کاظمیان ۱۱- نجفی ۱۲- برزگر ۱۳- عبدالهی ۱۴- مینو سپهر
نشسته از چپ :
۱- ازهاری ۲- ۳- سراملکی ۴- ۵- عتیقه چی ۶- معنوی نژاد

...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....

- محل اقامت: ارومیه
- سپاسهای ارسالی: 12686 بار
- سپاسهای دریافتی: 11782 بار
- تماس:
حبیب بقایی
[External Link Removed for Guests]
سرتیپ خلبان حبیب بقایی، فرمانده اسبق نهاجا.
سرتیپ خلبان حبیب بقایی، فرمانده اسبق نهاجا.
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!

- تماس:
سيد رضا پرديس
سرتیپ خلبان سید رضا پردیس، فرمانده اسبق نهاجا.
سرتیپ خلبان سید رضا پردیس، فرمانده اسبق نهاجا.
حقيقت را بدانيد تا رها شويد؛ دانش قدرت است! زيرا به شما اجازه تصميم گيري آگاهانه بر اساس حقايق هستي را مي دهد، نه بر اساس باورهاي گاها اشتباه شما!

- تماس:
داوود ميرزاعليان
Fishbed نوشته شده:roh نوشته شده:
بالاخره عكس سرهنگ خلبان «داوود ميرزا عليان»را پيد كردم.اين عكسشان است.دوستاني كه فتوشاپيست هستند اگر مي توانند اين عكس را رنگي كنند.
من تا جایی که تونستم کیفیت عکس رو بالا بردم, البته من فتوشاپيست نیستم!![]()

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
مژده
با سلام و درود به همه عزیزان
من واقعا خوشحال میشم که میبینم گاهی اوقات دوستان یاد شهدای نیروی هوایی ( قهرمانان نیروی هوایی) رو زنده میکنن
واقعا آفرین میگم. واقعا آفرین میگم به وبلاگ پروازی دیگر و همین جا از نویسنده این وبلاگ نهایت سپاس رو دارم
دوستان اگر خاطرشون باشه در چند صفحه پیش من 2 تا عکس گذاشتم که از قهرمانان نیروی هوایی بودند اما اسم شریفشونو کسی نمیدونست اما حالا با استناعت از تصاویر ارسالی در وبلاگ پروازی دیگر و اندکی مقایسه و تحقیق این موضوع برای یکی از صاحبان آن عکس روشن شد.
تیز پرواز آسمان ایران خلبان هوشنگ ویژه
به امید پیدا کردن نام صاحب عکس زیر
با سلام و درود به همه عزیزان
من واقعا خوشحال میشم که میبینم گاهی اوقات دوستان یاد شهدای نیروی هوایی ( قهرمانان نیروی هوایی) رو زنده میکنن
واقعا آفرین میگم. واقعا آفرین میگم به وبلاگ پروازی دیگر و همین جا از نویسنده این وبلاگ نهایت سپاس رو دارم
دوستان اگر خاطرشون باشه در چند صفحه پیش من 2 تا عکس گذاشتم که از قهرمانان نیروی هوایی بودند اما اسم شریفشونو کسی نمیدونست اما حالا با استناعت از تصاویر ارسالی در وبلاگ پروازی دیگر و اندکی مقایسه و تحقیق این موضوع برای یکی از صاحبان آن عکس روشن شد.
تیز پرواز آسمان ایران خلبان هوشنگ ویژه
به امید پیدا کردن نام صاحب عکس زیر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- تماس:
در روزهای پایانی شهریور 1362 یکفروند F-4E ، خلبان سروان محمد هادی و RIO ستوانیکم محمد غلامحسینی، مامور انجام گشت هوایی بر فراز مناطق شمالغرب کشور می شود. دقایقی پس از ورود به منطقه گشت (CAP station)، ایستگاه رادار ورود چند جنگنده عراقی را اعلام می کند. با راهنمایی و اعلام سمت به موقع توسط رادار، خدمه موفق می شوند تا با شلیک یک موشک اسپارو از برد فامد (فراتر از میدان دید، BVR) یکی از جنگنده های متخاصم را هدف قرار دهند. در حالیکه هنوز تماس چشمی برقرار نشده بود، و RIO سخت مشغول جستجوی اسکوپ رادار برای کشف سایر هواپیماها بود، یک موشک R-530F به فانتوم اصابت کرده و آنرا در هم شکست. RIO با وجود جراحات شدید، موفق به خروج از هواپیما می شود، ولی چتر دیگری را در آسمان منطقه مشاهده نمی کند. غلامحسینی پس از فرود در ارتفاعات "حاج عمران" توسط اکراد مخالف بازداشت شده و پس از رایزنی های بسیار آزاد می گردد.
بر بلندای سپهر، جلد اول، عقیدتی سیاسی نهاجا، چاپ 1376.
عکس، ماهنامه صف، شماره 48، آذر 1362.
در روزهای پایانی شهریور 1362 یکفروند F-4E ، خلبان سروان محمد هادی و RIO ستوانیکم محمد غلامحسینی، مامور انجام گشت هوایی بر فراز مناطق شمالغرب کشور می شود. دقایقی پس از ورود به منطقه گشت (CAP station)، ایستگاه رادار ورود چند جنگنده عراقی را اعلام می کند. با راهنمایی و اعلام سمت به موقع توسط رادار، خدمه موفق می شوند تا با شلیک یک موشک اسپارو از برد فامد (فراتر از میدان دید، BVR) یکی از جنگنده های متخاصم را هدف قرار دهند. در حالیکه هنوز تماس چشمی برقرار نشده بود، و RIO سخت مشغول جستجوی اسکوپ رادار برای کشف سایر هواپیماها بود، یک موشک R-530F به فانتوم اصابت کرده و آنرا در هم شکست. RIO با وجود جراحات شدید، موفق به خروج از هواپیما می شود، ولی چتر دیگری را در آسمان منطقه مشاهده نمی کند. غلامحسینی پس از فرود در ارتفاعات "حاج عمران" توسط اکراد مخالف بازداشت شده و پس از رایزنی های بسیار آزاد می گردد.
بر بلندای سپهر، جلد اول، عقیدتی سیاسی نهاجا، چاپ 1376.
عکس، ماهنامه صف، شماره 48، آذر 1362.