تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط forodo »

سلام دوست عزيز براي اطلاع از شرايط ورود به دوره خلباني نظامي مي توانيد با دانشكده هوايي شهيد ستاري تماس بگيريد
فكر نكنم مشكل شما مانع باشه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: سلماس
سپاس‌های ارسالی: 1256 بار
سپاس‌های دریافتی: 1595 بار

پست توسط Hadi1001 »

دوستان يه سوال ايا معدل در کنکور خلباني نيروي هوايي تاثيري داره خواهش مي کنم جواب بديد
دعا مي كنم خدا از تو بگيرد هر آنچه كه خدا را از تو مي گيرد.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

vahid f4, عزيز ابتدا بايد عرض کنم مي تونستيد اين سوال رو در تاپيک ديگري که مخصوص دانشگاه شهيد ستاري است قيد کنيد ثانيا يه تذکر شما طبق قوانين نمي تونيد از کلماتي مانند کمک يا خواهشا شرکت کنيد و... استفاده کنيد براي اين امر ميتونيد از کلمات کليدي سوالاتون استفاده کنيد در مورد سوالاتون بستگي به نظر پزشک هوايي داره که بپذيره يا نه به هر حال مشورت با پزشک خالي از لطف نيست
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 221 بار
سپاس‌های دریافتی: 752 بار

پست توسط shadro »

دوست خوبم يکي از شرايط پذيرش در دانشگاه هاي افسري آجا داشتن حداقل معدل 14 وبالاتره.براي رشته خلباني هرچي معدل شما بالاتر باشه خيلي بهتره ويک امتيازه البته بعد از گذروندن مراحل پزشکي که واقعا سخت ميگيرن :-o شما دوست عزيز اگر مراحل پزشکي رو با موفقيت طي کردين بقيش تقريبا تموم شده است.در ضمن ديپلم شماومدرک پيش دانشگاهي بايد رياضي باشد.به اميد موفقيت شما برادر گرامي..........
Major II
Major II

پست توسط shadro »

chakeri عزيز واسه شما توyahoo mmessenger پيام گذاشتم.منتظرخبرتون ميمونم.در ضمن شما سرور مايي :-)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

پست توسط chakeri »

ما چاکرتيم بابت اون قضيه که ناراحت نشدي؟؟؟ :grin:
Major II
Major II

پست توسط shadro »

ماو ناراحتي!!!!!بيخيال بابا،چرا بايد ناراحت بشم :? ناسلامتي همشهري هستيم ها :-o
New Member

پست توسط chakeri »

سلام به همه دوستان...
من دوم رياضي هستم(هنوز زوده)
تقريبا تمام شرايط رو دارم فقط استيکمات چشام رو نميدونم و فکر کنم براي اين رد شم حالا کسي راه حلي براي کاهشش داره؟؟؟؟
راستي ايران رشته طراحي و ساخت هواپيماي جنگنده داره؟؟؟؟
و اينکه دستام ميلرزه اگه از الان تمرين کنم 3 سال ديگه هم ميلرزه؟؟؟
Captain I
Captain I
نمایه کاربر

پست توسط Hadi1001 »

رشته ي طراحي هواپيما همان مهندسي هوافضا است در مورد لرزش دستان بله مي تونيد کاهشش بديد
New Member

پست توسط chakeri »

ممنون که راهنمايي کردينم...
من زانوهام به هم ميچسبه ولي ساق پاهام به هم نميچسبه البته فکر ميکنم طبيعيه ولي ايا اون هم مشکل داره؟؟؟
Major II
Major II

توضيح کامل

پست توسط shadro »

SAMAN نوشته شده:سلام

باید خدمت دوستان بگم که این راه هایی که شما دارید میرید من چند سال پیش رفتم. من هم برای استخدام نیروی هوایی ارتش رفتم و هم برای استخدام در نیروی هوایی سپاه پاسداران.

چی شد بماند...

ولی برای استخدام در نیروی هوایی سپاه باید بگم که همه رشته های فنی (همشون) برق مکانیک عمران و کامپیوتر بستگی به اون کسی داره که معرفی تون میکنه!!!

در نیروی هوایی سپاه دیگه مثل ارتش نیست که آزمون بدی یا اگهی چیزی باشه
همه چیز به طور محرمانه و بشدت غافلگیرانه (طوری که خودتونم نمیفهید که کی امتحان دارید!!!!!) انجام میشه

ایمان در نیروی هوایی سپاه حرف اول را میزند. باید همه چیز رو اون طور که باید باشه بپذیرید.[ از صحبت های آقای خامنه ایی هست]
(البته حقوق خوبی هم میدن)
برای استخدام در نیروی هوایی سپاه باید بسیجی فعال داشته باشید (البته عادی هم قبول میکنن) ضمنا بهتره که یه آشنایی تو فتوکپی داشته باشید که ادرس جد و بذجدتونم باید بگید و کپی بگیرید. :grin:

بعد از اولین آزمون های عقیدتی (خفن) بعد از 7 یا 8 ماه ممکنه که بهتون جواب مثبت بدن (در صورت صلاحیت). بعد بسته به مدرکتون یا پیمانی استخدام میشید یا رسمی و یا به یزد میرید یا به تهران.

موفق باشید.

یه چیزی هم یادم رفت این سوال ربطی به تسلیحات هوایی نداشت و خواهش میکنم که دوستان انتقال بدن :D
خوب داداش شما که رفتي وديدي نگو بماند!!!!توضيح کامل بده تا اونايي که علاقه دارن بفهمن چي به چيه :-x
New Member

پست توسط chakeri »

دقيقا درست گفتيد جناب شادرو ماکه نميدونيم چي به چيه بايد يه کسي که اطلاعات داره به ما بده که شايد اصلا ديگه طرفشم نريم حالا اگه خودتون اطلاعات داريد ماها رو روشن کنيد :grin:
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”