.........

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

msy نوشته شده:حتی اگر ماکت باشد .
بازم این اتفاق نشان می دهد ما برای مقابله با همچین فناوری هایی دست و پا بسته نخواهیم بود.

شترگاو پلنگ نوشته شده:فکر کنم بال سمت چپش ترمیم شده بود .. فکر کنم بی دلیل نبود که تمام زیر هواپیمارو استتار کردن ... یا آسیب جدی دیده یا میخوان آمریکاییهارو تو کف بزارن و براشون مبهم بمونه .
ولی خداییش این هواپیمای غنیمتی رو که با تصاویر در حال پرواز یا روی باند اصلی پایگاه که مقایسه میکنم .. یجورایی اون اصلیه درشتر یا ضخیمتره .. این غنیمتیه باریکتره ... شایدم خطای دید منه .

مهم نیست تکه ای ازبالش فرورفته باشه یانه مهم اینه که اون قسمت های حساسش با فناوری های بالا سالم باشه قرارنیست که این رو به پروازدربیارن که، این قطعه قطعه میشه حال ازحاشیه کم کنیم به اصل موضوع بپردازیم پس دوستان عزیز حال که دیگه وجود این هواپیما درایران قطعی وآشکارشده و تردید ها درمورد صحت خبر برطرف شده فارغ از اینکه چطور گیر ما افتاده بیاین درمورداین بحث کنیم که این غنیمت چه نقشی میتونه درارتقاء صنعت هوایی ماداشته باشه وچه استفاده ای میتونیم از ش بکنیم لطفا دراین مورد نظرات خودتون رو مطرح کنین 

Ruozbeh نوشته شده:خب من واقعا سوال برام پیش اومده ما باید خوشحال باشیم که جنایتکار بزرگی به اسم مائو از جمهوری اسلامی تعریف کرده؟![]()

گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شد
و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست