اگر کمی روی معما و جوابت فکر کنی هیچ وقت جواب نداره . چون ممکن است به گونه دیگر تفکر کنند. و عدد دیگری انتخاب کرده باشند و همچنین ذهن یکدیگر را نمیتوانند بخوانند و این نمیدانم ها میتواند با صبح ادامه داشته و بدون جواب باشد
حالا بیا یه امتحان کنیم و من و تو جای آن دو پسر بگو عدد من چیست
شما دو شانس برای گفتن عدد دارید و در به طور مثال شما 2 را انتخاب کردید و شما یقین دارید عدد من 4 و یا 8 است.که در نتیجه جواب صحیح فقط 50 درصد امکان پذیر است و امکان حل این طور معادله به طور امکان پذیر نیست.
آقا اون معماهاي منطقي قبلي خيلي بيشتر حال ميداد تا اين معماهاي رياضي
يكمي هم از اونها بگذاريد
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند ....
معمای شماره 18 پسر بچه ای با پدرش به باغ وحش رفت و پس از بازگشت به خانه برای پدرش معمایی راجع به باغ وحش طرح کرد.او از پدرش پرسید:
1-من در یکی از قفس ها 100 پا شمردم وفقط 36 سر دیدم چطور چنین چیزی ممکن است؟!
2-در سه قفس مجاور هم،مجموع تعداد پاها 56 عدد بود و تعداد سرها 20 عدد بود!این اعداد چه توجیهی دارند؟؟؟
توضیح اینکه :در قفسهای مورد نظر،جانوران چهار پا،پرندگان دو پا،خزندگان بی پا و انسان (مسوولین نگهداری از حیوانات) دیده شده اند اما در هیچ قفسی بیش از یک نوع حیوان وجود نداشته.جواب پدر چه بوده؟ّ!(مسلما نگفته بچه برو به تکلیفات برس!!!!!!!!!)