در زمان حال، نيروي هوايي به چه نوع هواپيمايي نياز دارد؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

به کدام هواپيما بيشتر نياز داريم؟

MiG-29 SMT
13
11%
MiG-31 BM
56
49%
Su-30 MK
37
32%
Su-27 SKM
8
7%
FC-1
1
1%

مجموع رای گیری: 115

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

يک بخش بزرگي از درآمد نفتي هم بايد صرف بازار تسليحات شود که اگر بشود و ما بتوانيم بخشي از بازار نظامي جهان را تصاحب کنيم دو راه در پيش رو خواهيم داشت : اول جنگ ، دوم اتحاد! يعني اينکه يا بايد با کارتلهاي بين الملي وارد جنگ شويم يا هم متحد شويم.

استفاده از سياست کثيف انگليسي يعني
نه اتحاد و نه جنگ :grin:
ولي به راه انداختن جنگ بين خودشان :smile:
هیهات منا الذلة
اخراج شده
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 324 بار
سپاس‌های دریافتی: 682 بار

پست توسط phoenix80 »

خبرگزاري فارس: وزير دفاع روسيه از تحويل سيستم هاي جديد ضدموشك به ايران و فروش تسليحات بيشتر به تهران در آينده خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، سرگي ايوانف روز سه شنبه گفت:«ما سيستم هاي پيشرفته ضدموشك هاي كوتاهبرد TOR-M1 را طبق قرارداد به ايران تحويل داده ايم.»
وي افزود اگر ايران مايل به خريد تجهيزات دفاعي براي نيروهاي دفاعي اش باشد، تحت تحريم نيست و مانعي در اين زمينه وجود ندارد.
اما يك مقام ديگر از وزارت دفاع روسيه بعداً خبر داد كه تحويل اين سيستم ها درچارچوب قرارداد يك ميليارد دلاري با ايران هنوز تكميل نشده است.
آمريكا و رژيم صهيونيستي از انعقاد اين قرارداد بين ايران و روسيه درمورد فروش موشك هاي TOR-M1 انتقاد كرده بودند.
روسيه با اين استدلال كه سيستم هاي موشكي تنها از ايران در برابر حملات هوايي دفاع مي كند و خطري براي همسايگان آن محسوب نمي شود، گفته است تحريم هاي سازمان ملل عليه ايران شامل موشك نمي شود.
آمريكا عليه چهار شركت روسي به دليل فروش سلاح به ايران و سوريه تحريم هايي اعمال كرده است.

[External Link Removed for Guests]
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

استفاده از سياست کثيف انگليسي يعني
نه اتحاد و نه جنگ

ما هشت سال جنگ را با همين سياست انگليس به سر رسانديم!!!يعني با بازي ميان امريکا و شوروي و دريافت امتياز(هر چند ناچيز)
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

Sardar نوشته شده:
وزیر دفاع روسیه در مسکو اضافه کرده که در صورت تمایل ایران، روسیه آماده است تا سیستم های دفاعی بیشتری به این کشور بفروشد.

اي روشونو برم :-?
نامردها هر کدام رو به ارزش يک جنگنده فروخته اند :-(
مجبوريم تقبل کنيم تا وقتي که خودمان صاحب سبک شويم :-(

سردار و سعيد عزيز ؛
ما همانند ساير کشورهاي عقب ماندهء جهان سوم، هيچگاه به آن توانمندي جهت ساخت يک هواپيماي جنگندهء مناسب و مجهز به آويونيک پيشرفته نخواهيم رسيد. هم اکنون پس از گذشت 28 سال از انقلابي که در جهت قطع صدور نفت! و خريد آهن پاره! (سلاح) صورت گرفته است، هنوز قادر به توليد تاير اف5، ساخت نازل خروجي اف4، ساخت چتر ترمز! ميگ29 و . . . نشده ايم. هنوز هيچ گام مثبت و قابل توجهي در بخش صنايع هوافضاي نظامي برنداشته ايم. تنها افتخار ما، خريد و اجراي تکنولوژي ساخت موشکهاي تاکتيکي زمين به زمين نودونگ و تاپدائدونگ از کرهء شمالي بوده است. البته کارهاي بس بزرگي در صنايع دفاعي ما صورت گرفته است، از جمله مونتاژ زيردريايي روسي با کمک کارشناسان هلندي و نام گذاري با اسامي عربي المهدي و الغدير! ساخت پوستهء موشک AIM-7 و نام گذاري به يک نام عربي ديگر: فاطر! خريد موشک Shkval از ؟ و بازهم يک حرکت ملي در جهت احياء زبان عربي! = حوت ! نصب فيوز موشک AIM-54A بر روي MiM-23 و بازهم توجه ويژه به ارزشهاي زبان اعراب! = سجيل!
من در طول زندگيم دو بار به ميدان تير رفتم. جالبترين نکته استفاده از ژ3 و فشنگهاي برحاي مانده از دوران پيش از انقلاب در هر دو بار بوده است!
:-?
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

Reza6662,
به اين گونه تفکر و عقيده شما احترام مي گذارم
چون شما تلاشتان را کرديد ولي جنگ 8 ساله و تندروي هاي برخي مانع پيشرفت مقطعي ايران شد.
ببينيد اکنون ملت ايران دو انتخاب پيش روي خودش دارد.

1. رفاه و پيشرفت در حد اروپا و والسلام
2. ابرقدرت جهاني ( ولي نه به حدود مرزهاي فعلي و طولاني مدت)

شما و پدر و مادر و ... کلا نسل 1 و 2 گزينه اول انتخاب مي کنند چون ديگر خسته شده اند.
ولي امثال من و نسل 3 و 4 غنايت نمي کنند چون تنها نسل ميهن دوست و ديني بر روي زمين هستيم. سختي جنگ رو نکشيده ايم و سرمان به سنگ نخورده است حاضريم ساعت ها براي پيشرفت ملت جان بدهيم ولي لذت نبريم و هدفمان را مقدس مي دانيم.
نوبت ما دارد مي رسد و ذره ذره اين مرز و بوم را دوست داريم و به آن افتخار مي کنيم حال خود هيچ نباشد.
من و ساير دوستان در حال خودسازي درون و بيرون خويش و عبرت از تاريخ هستيم که روزگار دست خودمان است.
دلمان خواهد وقتي خبر جوايز نوبل را مي شويم 50 درصد آن مربوط به ايران و بقيه آن مربوط به جهان اسلام باشد.
دلم مي خواهد که ملت ها از ما حساب برند و نه ما
و ...
با اين عقايد شايد خام و براي ما مقدس اينگونه نظر داريم و تلاش مي کنيم. :P
هیهات منا الذلة
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

البته کارهاي بس بزرگي در صنايع دفاعي ما صورت گرفته است، از جمله مونتاژ زيردريايي روسي با کمک کارشناسان هلندي و نام گذاري با اسامي عربي المهدي و الغدير! ساخت پوستهء موشک AIM-7 و نام گذاري به يک نام عربي ديگر: فاطر! خريد موشک Shkval از ؟ و بازهم يک حرکت ملي در جهت احياء زبان عربي! = حوت ! نصب فيوز موشک AIM-54A بر روي MiM-23 و بازهم توجه ويژه به ارزشهاي زبان اعراب! = سجيل!

شما اساسا با انواع رب ها مشکل داري...حالا چه زبان عربي باشه...چه طرف خودش عرب باشه.... :-o اين صحيح نيست
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

ghalamman,
ببينيد دوست من، من با اعراب مشکلي ندارم، دين من اسلام است و تابع دستورات تشيع هستم و علاقهء وافري هم به علي بن ابيطالب (ع) دارم؛ ولي وقتي که کشورهاي عربي منطقه که گاه به اندازهء ورامين ما جمعيت و به اندازهء قم ما وسعت ندارند، نام يک منطقهء تاريخي را که صدها سال است Persian Gulf خوانده مي شود، تغيير مي دهند، پس ما هم حق داريم بر روي مصنوعات و همچنين بهسازي هاي متخصصان داخلي بر روي ادوات نظامي قديمي، نام مناسب و در شان فارسي را انتخاب نمائيم.
:)
Colonel II
Colonel II
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط athlon64x2 »

Reza6622 دوست و سرور بسيار عزيز و دانشمندم

سپاسگزارم از شما که سوالي که مدتهاست ذهن منو به خودش مشغول کرده با دقت و اطلاعات فراواني که از تسليحات ساخته شده يا بهينه شده توسط کشور عزيزمان داريد مطرح فرموديد. هر وقت با نامهاي حوت و سجيل و فاطر و ... برمي خورم برام عجيبه که چرا يکبار نامي پارسي بر سلاحي ايراني نميبينم. منهم به ايراني و مسلمان بودن خود ميبالم اما وقتي عربها ابو علي سيناي مارا عرب مينامند و ابو ريحان را ميدزدند و خليج نيلگون هميشه فارس رو ملک پدر نداشته شان ميشمرند بهتر نيست تناسبي بين نامهاي ديني و ملي برقرار بشه تا نشون بديم فرزندان اين مرز و بوم در راه حفظ مرزهاي کشور عزيز ايران جانفشاني ميکنند و فرقي نميکنه که دشمن عرب باشه يا غير عرب مسلمان باشه يا کافر همه رو با ننگ و خفت از سرزمينمون بيرون خواهيم راند ؟ نبايد نشون بديم ايراني مسلمان هستيم ؟ آيا آرش ايراني اونقدر ارزش نداره که نامش بر تيري تيز که بر قلب دشمن مينشينه ثبت بشه و دشمن از ابهت نامش و تير ترکش او هراس سراپاي وجودش رو بگيره ؟ آيا "ماهي" مفهومش براي بعضي ها از واژه نامانوس و تازي "حوت" کمتره !!!? آيا واقعا اساطير و ادبيات پارسي اونقدر تهي است که واژه اي با بار معنايي و مفهومي بيشتر از "ماهي" نداشته باشيم تا روي اژدرهامون بگذاريم !!؟ آمريکا شاهکار طراحي موشک خودش رو phoenix نامگذاري ميکنه که همه ميدونن اين واژه از ققنوس بلند آشيان اساطيري ايران به عاريت گرفته شده و اتفاقا چه واژه گزيني زيبايي است . ققنوس هاي دور پروازي که سلاح دست تيزپروازان ما در دفاع ازحريم هوايي کشور عزيزمون طي 8 سال جنگ تحميلي بودند و پرنده هاي شوم و ناميمون دشمن عرب رو سرنگون کردند ولي ما روي جايگزين اين موشکها نام سجيل رو ميگذاريم گو اينکه واژه هاي با بار معنايي و مفهومي مناسب در ادبيات کهن اين سرزمين فراوان داريم .
هروقت گزارش مانورهاي ايران در خليج هميشه پارس رو ميخونم از خود ميپرسم چه راحت ممکنه براي يک ناظر خارجي اين شبهه پيش بياد که اينها زيردريايي هاي عربستان سعودي هستند يا ايران. موشکهاي ايراني بوده که موفق بوده اند يا عماني ها . هليکوپترها و هواپيماها ساخت عراقند يا ايران . جالبه که ما با اطمينان و پيش فرض صفر بودن قدرت اعراب در پيشرفت و حتي ساخت بدوي ترين جنگ افزارها خودبخود همه رو ايروني ميدونيم اما خواسته يا ناخواسته با اين سطحي نگري و به تظاهر کشوندن دين داريم براي اونها افتخار سازي ميکنيم و انگار عرب تر از عربها شده ايم!
باور من اينه که وطن و مليت هويت ماست و به دين مزين ميشيم . مسلما بعضي سلاحهاي ما بر اساس مفاهيم و واژه هاي قرآني که خداوند از اونها بعنوان نابودگر دشمنان اسلام نام برده مزين خواهند شد اما ميهن پرستي رو هم نبايد فراموش کرد . متاسفانه به نظر ميرسه که رويه فعلي دشمني با مليته و پنداري در نيروهاي مسلح ما اين نوع نامگذاري بصورت خودشيريني در برابر مافوق در اومده و ظاهرا طبق توافقي نانوشته واژه هاي پارسي در کنار واژگان ساير زبانهاي غير تازي به سياهه ممنوعه ها پيوسته اند.
خوشحال ميشم دوستاني که مطمئنا بسيار مطلع تر از من هستند و بجاي دنبال کردن مسائل از چشم من که يک خواننده معمولي و يک ايراني علاقمند هستم آنها که از نزديک دستي بر آتش دارند و يا در اين نيروها مشغول به خدمت هستند دليل اين شکل نامگذاري و القاي مليت ستيزي رو بيان کنند . البته همين عزيزان جان بر کف نهادند و اجازه ندادند يک وجب از خاک پاک ايران به دستان کثيف دشمن عرب بعثي بيفته و حتي ذره اي ترديد در حس ميهن دوستي و پاک نهادي اين عزيزان وجود نداره که در هر سنگري در راه اعتلاي اين مرز و بوم در تلاش هستند و چه بسا که در اين راه جان پاکشون رو بر کف نهاند و شهيد شدند. اتفاقا همين تلاش ايراني اونهاست که اين شکل نامگذاري و اصرار و ابرامشون رو عليرغم انتقادات عحيب جلوه ميده.

ارادتمند همگي شما سروران
نعيمي
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

athlon64x2, Reza6662,
دست مریزاد . ایزان به وجود این دوستان افتخار میکنه
خوشحال ميشم دوستاني که مطمئنا بسيار مطلع تر از من هستند و بجاي دنبال کردن مسائل از چشم من که يک خواننده معمولي و يک ايراني علاقمند هستم

علت در [External Link Removed for Guests]

واقعا جای تاسفه برای ما و ایرانیها . والله وقتی میشنوم ایران به حزبالله پول میفرسته ولی بازنشستههای بدبخت ایران با هزار مصیبت در ایران زندگی میگذرونن واقعا مخم سوت میکشه .

حاضرم با هر کی که خواست شرط ببندم که همین عربهایی که ما بهشون کمک میکنیم اگر فردا آمریکا به ما حمله بکنه هیچکدوم قدمی برای کمک به ما به جلو برنخواهند داشت . این پدرسوخته ها حضرت علی رو تو خود کوفه کشتن . بسیاری از ائمه رو در زندانها به قتل رسوندن . اون وقت ما هم دنباله رو اونا شدیم .

خدا به داد ما برسه
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

Ahmad6644 نوشته شده:دوست عزيز mohammad tomcat اگه به تاريخ پست ها دقت كني بد نيست ، ثواب داره

همچین خیلی هم مال قبل نیست همین جوری گفتم
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

كسي در مورد تجهيزات اين SU-30MKPها كه ايران قرارداد خريدش رو بسته اطلاع دقيقي داره ؟
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

يه خبر که تازه شنيدم گفتم بد نيست شما هم بدونين :

ايران قرار داد خريد ميگ 31 و سوخو 30 رو در سال 1998 بسته .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”