سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط slayer_saw »

آقا شما که فریمور جدید نمیزارید من میخوام گوشیم رو ببرم نمایندگی glx تا یه رام جدیدتر روش فلش بزنن میخواستم بدونم چطوری میشه فریمور گوشی رو استخراج کرد؟!با چه برنامه هایی انجام میشه؟اگه میشه آموزشش رو برام ایمیل کنید shoeib_1205@yahoo.com تا خودم انجام بدم و بعد فریمور استخراج شده رو تو یه سایت آپلود میکنم و لینکش رو بهتون میدم تا بزارید توی سایت. :grin: :shock:
   پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمان‌ها فراتر از آن هستن که بمیرن   
New Member
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط parsatel »

من میخوام از اینترنت گوشی رو لب تاب با کابل استفاده کنم ولی وقتی کابل رو وصل میکنم این پیغام رو میدهد.تیک آن غیرفعال هست.
[External Link Removed for Guests]
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 47 بار

پست توسط slayer_saw »

parsatel نوشته شده:من میخوام از اینترنت گوشی رو لب تاب با کابل استفاده کنم ولی وقتی کابل رو وصل میکنم این پیغام رو میدهد.تیک آن غیرفعال هست.

دوست عزیز برای استفاده نت گوشی در کامپیوتر اول باید درایور گوشی در Device Manager شناخته و نصب شده باشدکه میتونید از توی سایت دریافت کنید .حالا برای ارتباط برای اینکار شما اول نت گوشی رو فعال و بعد در منوی more گزینه tethering رو کلیک کرده و بعد تیک گزینه usb tethetring رو گذاشته و بعد از طریق کابل به pc متصل شوید و حالا وارد Device Manager شده و در سخت افزار شناخته نشده مسیر درایور گوشی که از سایت دریافت کرده اید رو وارد کنید و بگذارید تا کامل نصب بشه بعد از اتمام کار میتونید از نت گوشی استفاده کنید.توجه:اگر در اتصال بعدی کابل به پورت های دیگری وصل شود باید مجدد درایور روی اون پورت نصب شود
   پشت این نقاب یک جسم وجود نداره, یک آرمانه و آرمان‌ها فراتر از آن هستن که بمیرن   
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط networkexpert »

آقا مهدی گوشی من با ۱۳۰ برنامه خیلی گیر داره البته انتی ویروس هم نصب روش .. برنامه های کنترل رم مثل go task manageram دارم
میخوامت بدونم طبیعیه! !! با روت کردن سرعتش بهتر میشه؟؟؟ یه سوال روتوش کنم کل اطلاعاتم از بین میره ؟؟؟؟
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط networkexpert »

parsatel نوشته شده:من میخوام از اینترنت گوشی رو لب تاب با کابل استفاده کنم ولی وقتی کابل رو وصل میکنم این پیغام رو میدهد.تیک آن غیرفعال هست.

میتونی لب‌تاپ را از طریق wifi به گوشیت وصل کنید و از اینترنت روی کوشی استفاده کنید...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط ebaskar »

سلام
من با کاستوم ریکاوری central club موفق شدم Backup بگیرم و همه گزینه ها را تیک زدم (حدود 600 مگ شد و روی SD Card ذخیره شد. حالا سوالم اینه که اگر به هردلیلی رام گوشی بالا نیاد و خراب بشه آیا میتونم برم در کاستوم ریکاوری و این بکاپ را Restore کنم هم ROM درست میشه هم همه برنامه ها سرجاشه؟
ممنون
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
قطعا با روت اين وضعيت به دليل قابل مديريت بودن، بهبود خواهد يافت
خود فرايند روت کردن خير، اطلاعات رو حذف نميکنه، منظور از روت کردن نصب کاستوم ريکاوري و SuperUser هست

,
بله، خود من بارها از امکان بکاپ و ريستور TWRP استفاده کردم
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

پست توسط mazi3000 »

سلام
من خواستم گوشیمو روت کنم
وقتی گوشیو وصل کردم تو دیوایس منیجر به عنوان unknown device شناسایی شد
همون کارا که گفتید رو انجام دادم
ولی درایورا که برا دان گذاشتید هیچکدوم روش نصب نشد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
روش رو درست انجام نداديد، در همون حالتي که unknown device شناسايي شده بايد اون رو با استفاده از درايوري که ارائه شده نصب کنيد، اگر ويندوز 8 هست هم بايد امضاي ديجيتالي رو غير فعال کنيد تا نصب بشه که اموزش اون رو هم در همين بخش ميتونيد ببينيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط networkexpert »

سلام آقا مهدی.. بالاخره من تصمیم گرفتم گوشیمو روت کنم... هیچ عملیاتی روی گوشیم انجام ندادم پیشنهاد شما برای روت کردن چه کاستوم ریکاوری هست؟؟ CWM یا TWRP ؟؟؟ خود اینها هم چند گزینه دارند!!! و سوال دیگر اینکه چطور میتونم از این نسخه گوشیم بک آپ بگیرم که اگه یه وقتی مشکلی براش پیش اومد بتونم ببرم گارانتی(چون با روت کردن گارانتیش از بین میره!) ؟؟ میخوام بتونم با روت کردن نرم افزار جی میل گوشی رو آپدیت کنم و گوگل پلی هم نصب کنم!! تازه کارم ! لطفا بترتیب توضیح بدید که سوتی ندم تو کارم.. ممنون.. لینکاشم بذاری بقیشو میرم جلو...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط networkexpert »

سلام آقا مهدی من این نسخه‌ي GLX_G4_V2.2.0_20130306_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM را روی گوشیم اجرا کردم... ولی متاسفانه حافظه داخلی را همان 566 مگابایت نشون میده!!!! و البته حالت روان بودن ریکاوری خود گوشی را ندارد!!! کمی گیر میکند!! چرا؟؟؟ همه اون مراحل را هم بدرستی انجام دادم!!!
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فضاي مموري که دليلش واضح هست، چون SWAP‌ شده و بخشي از حافظه‌ي 2GB گوشي به پارتيشن ديتا منتقل شده تا امکان نصب برنامه‌هاي بيشتري وجود داشته باشه
بعد از فلش زدن، مستر فرمت و مستر ريست رو انجام داديد؟
سرعت پايين ميتونه به دليل وجود مارکت باشه که خودتون ميتونيد اون رو با برنامه‌هايي مانند systemtuner حذف کنيد.
در اين نسخه Gtalk رو هم نصب کرديم و طبق استاندارد گوگل Gmail رو از رام حذف کرديم، شما ميتونيد به راحتي اون رو از مارکت‌هايي مانند bazaar دانلود و نصب کنيد

ارسال پست

بازگشت به “GLX”