ميخواهم در مورد کبد و رسوب آهن در آن صحبت کنم .
بزرگتريش پالايشگاه بدن همين کبد است .کبد انواع کارها را انجام ميدهد که بنده به دو کار اصلي و مهم آن اشاره ميکنم .
پالايش و دفع سمومات از بدن به عهد کبد است و همچنين کبد نقش آزادسازي قند در مواقع پائين آمدن قند خون و هشدار مغز که تنها و تنها منبع تغذيه آن قند است را بر عهده دارد .
رسوب آن در کبد باعث کم کاري و آمادگي کبد براي انواع امراض کبدي خواهد شد و علاوه بر آن در اجراء نقش فوقالعاده مهم اين عضو که در بالا به آن اشاره نمودم نيز تاثير بسيار منفي خواهد گذارد .
چنانچه از بار آهن اين عضو کاسته نشود عوارض جبران ناپذيري بهمراه خواهد داشت .
اگر بنا بر هر دليل و بنوعي با يکي از بيماريهاي شايع و ويروسي کبد در تماس و به آن مبتلا گرديد , بدانيد تا بار آهن اضافي کبدتان را پائين نياوريد و متعادل نکنيد ,
هيچگاه از آن بيماري نجات نخواهيد يافت تا روزي که بيماري اول کبد و بعد خودتان را از پاي درآورد .
آزاد سازي قند و تاثير در سوخت و ساز بدن يکي ديگر از مواردي لست که آهن اضافي در کار آن اخلا ميکند .
با تاثير بار اضافي آهن کار کبد نيز مختل و در آزادسازي و يا نگهداري قند نيز مشکل ايجاد خواه نمود .
ميخواستم در مورد غده پانکراس هم پستي جداگانه بزنم اما ديدم که چندان فرقي با کار کبد ندارد .
پانکراس هم که نقش تنظيم قند خون و آزاد نمودن هورمن انسولين را دارد نيز از شر بار اضافي اهن در امان نيست .
پس از رسوب آهن در اين عضو حياتي بدن و مختل نمودن کار آن , شما آهسته اما پيوسته بسوي يک معضل بزرگ پيش ميرويد که به آن ديابت يا مرض قند ميگويند .
دلتان را زياد به اينکه من ديابت نوع 2 دارم و با قرص گليبنکلامايد و متفورمين و گليکلازيد و کمي پرهيز مشکلم حل ميگردد خوش نکنيد .
همانطور که گفتم اگر روي بار اضافي آهن متمرکز نشويد و مرتب و درست از داروي دسفرال استفاده ننمائيد آهسته اما پيوسته بسوي ديابت نوع 1 حرکت و به انسولين تزريقي وابسته خواهيد شد .
در سير صعودي آن شک نکنيد !
متوسط و خوب سطح آهن آزاد در خون بدن يک بيمار تالاسمي 300 الي 500 است .
با آزمايش دقيق ( هر ششماه ) و تزريق مرتب ميتوانيد مانند همه انسانهاي سالم از قد مناسب و ورزش و تحصيل و خورد و خوراک و کار و ازدواج و ... برخوردار گرديد .
در ادامه ميخواهم يک مژده به بيماران تالاسمي بدهم و آن داروي خوراکي ( مکمل ) دسفرال است
ادامه دارد ...
منبع , نگارش بنده از : [External Link Removed for Guests]