بررسی گوشی GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: بررسی گوشی GLX G4

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير، خودتون ايجاد بفرماييد در بخش سامسونگ
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

G4 بخریم یا سامسونگ و سونی و اچ تی سی ؟؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
اين تاپيک در مورد بررسي گوشي GLX G4 هست و بهتره براي سوالتون تاپيک ديگه‌اي با عنوان مقايسه در بخش متفرقه تلفن همراه و يا آندرويد ايجاد کنيد
اما به هيچ عنوان HTC رو توصيه نميکنم، اگر بخواهم شرکتهايي که آندرويد ارائه ميکنند به ترتيب اولويت مطرح کنم، HTC به سختي در پايان اين ليست قابل جاي دادن هست. سامسونگ هم گوشي‌هايي که با چيپ Exynos ساخته نشده‌اند و مثلا Tegra يا Snapdragon هستند قابل قبول هست. سوني رو هم بسيار تاييد ميکنم. اما هيچ يک گوشي‌اي با چنين مشخصاتي که GLX ارائه ميکنه، در اين رنج قيمت ندارند. پس در اين رنج قيمت بهترين انتخاب GLX هست

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط soheilesy »

Mahdi1944

ممنون از توضیحات شما ... من امروز موفق شدم این گوشی رو کاملا تست کنم ... باور نکردنی هست ... دید منفی من نسبت به جی ال ایکس کاملا تغییر کرد !!!

عمل کرد پردازنده به جرات می گم از گلکسی اس 2 بهتر هست !!!

کیفیت تصویر واقعا راضی کننده هست ! بعید می دانم یک تی اف تی ساده باشد ...

یک سوال داشتم ! به نظر شما مشکل پخش صدا در ویدئو 1080 سخت افزاری هست یا نرم افزاری ؟

این مشکل رو اچ تی سی سنساشن هم داشت !
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
منظور شما از مشکل در پخش 1080 دقيقا چي هست؟ همينکه صدا برخي مواقع قطع ميشه؟ قطعا با کدکدهاي جديد و نسخه‌هاي جديد نرم افزارها قابل بهبود هست. اما کي اين بهبود ايجاد بشه مشخص نيست

New Member

پست توسط roozbeh101 »

یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده که چرا از 4 دکمه پایین صحفه برخوردار است در حالی که گوشی های پییش فرض اندروید 4 دارای 3 دکمه پایین صحفه هستند؟ این مسیله باعث شده یکم بدبین بشم!! تصویرو از زیبایی گوشی کم کرده!! تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط R-F »

roozbeh101 نوشته شده:یه سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده که چرا از 4 دکمه پایین صحفه برخوردار است در حالی که گوشی های پییش فرض اندروید 4 دارای 3 دکمه پایین صحفه هستند؟ این مسیله باعث شده یکم بدبین بشم!! تصویرو از زیبایی گوشی کم کرده!! تصویر

مگه قرارداده که باید حتما 3 تا دکمه باشه؟
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر تصویرتصویرتصویر من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

ببخشید بعد این گوشی ضد آب هم هست یا نه؟انگار شنیده بودم که میگفتن ضد آب باشه.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط R-F »

A3eman نوشته شده:ببخشید بعد این گوشی ضد آب هم هست یا نه؟انگار شنیده بودم که میگفتن ضد آب باشه.

فقط مدل G2 ضد آب هستش...
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر تصویرتصویرتصویر من خود آن سیزدهم کز همه عالم به درم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط erfan_f76 »

سلام.میخوام گوشی بخرم موندم ace 2 یا همین گوشیو بخرم؟میدونم سخت افزار این گوشی خیلی بالاست اما عمر مفید و نداشتن یا خیلی کم داشتن ناقصی ها برام مهمه؟میتونم از این نظر به این گوشی اعتماد بکنم؟باطری در حالت معمولی چند ساعت کار میکنه؟کیفیت فیلم برداریش 720 pهست؟اگه حوصله داشتید هم یه مقایسه بین ace 2 با g4 بکنید برام خیلی مهمه.میخوام گوشی حداقل مفید 3 یا 4 سال کار کنه برام.سیستم عامل قابل ارتقا هست؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
من بيش از يکماه هست که گوشي G3 رو دارم و همه نوع تست و بررسي‌اي روي اون انجام دادم و فکر نميکنم کيفيت قطعات پاييني داشته باشه، کاملا رضايت بخش هست. Ace2 و G4 اساسا در يک کلاس نيستند، اگر اين گوشي رو با SnowyPlus مقايسه کنيد شايد کمي منطقي‌تر باشه

باتري بدون اينترنت حدود 4 روز دوام داره، فيلمبرداري هم 720p و 30 فريم بر ثانيه هست

سيستم‌عامل اين گوشي‌ها هم تا به حال چند بار ارتقا داده شده و احتمالا باز هم ارتقا داده خواهد شد. همچنين امکان پورت کردن سيانوژن هم وجود داره

New Member
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط erfan_f76 »

ممنون.راستی فک کنم بزرگ بودن صفحه واسم مشکل ایجاد کنهG4...اگه سخت افزار G4با G3کاملا یکیه من برم G3بگیرم.بغیر از دوربین 5 مگا چیز دیگری هم تفاوت داره با جی4؟لطفا تفاوت ها رو بگین من مقایسه کنم تا بتونم بگیرم ممنون
ارسال پست

بازگشت به “GLX”