اخبار رزمایش پیامبر اعظم (ص) 2 - ایران - خلیج فارس و دریای عمان

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4507 بار
سپاس‌های دریافتی: 4337 بار
تماس:

پست توسط Reza6662 »

mostafaa,
اگر اشتباه نکنم موشک هدايت ليزري ستار-2 به فونيکس شباهت زيادي داره. :?
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Reza6662, جان
فكر كنم شما مقاله اي رو كه بنده در مورد ارماگدون و جنگ اخر زمان گذاشتم مطالعه نكرديم(لطف كنن و بخونين).
امريكا و اسراييل و انگلستان از دشمان هميشگي ما هستند.اگر در گذشته نزديك نبودند چون ما نوكر انها بوديم و به قربان گو.در مورد اعراب وهابي و سلفي كه اصلا قابل حرف زدن هم نيستند يك مشت ترسو كه جرات ندارند به اسراييل تو بگويند اسراييل دشمن مسلمانان بخصوص شيعه ها هست همان جور كه وهابي ها و سلفي ها هستند.
اعراب انقدر ترسو هستند كه به شيعيان كشورهاي خود اجازه كوچكترين فعاليتي نميدهند.اعراب عددي نيستند كه براي ما عرض اندام كنند.
شما خيلي چيزها رو از قلم انداختي:
1- موشك حوت 2-موشك نور 3- موشك كوثر و .... شما به توان بازدارندگي و دفاعي ايران شك داري ولي من و بيشتر دوستان اطمينان داريم.اگر به شكل ديگر بود الان 1000 بار به ما حمله شده بود و ما الان در ديار باقي بوديم.
شما سخن ريس جمهور مصر را كه امروز زده نشنيدي ايشون گفتن حمله به ايران احتيج به 100 جور فكر كردن داره.اره دوست من ما قدرتي بزرگ هستيم با مردمي بزرگ و از ارمانهاي خود به هيچ وجه جدا نخواهيم شد.
اطمينان داشته باشن اين رزمايش و بعدي ها هم فقط براي ارز اندام مقابل امريكاست.
ايران دوستت دارم وطن من :razz:
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

بعدشم در کمال تعجب یه عکس نشون داد که دوتا ( فکر کنم دوتا بود ) فونیکس زیر یه هواپیما بسته شده بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دهنم وامونده بود !!!!! کسی دیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا بنده درست دیدم یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا چيزي که ديديد موشک AGM-65ماوريک بوده :-o
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 634 بار
سپاس‌های دریافتی: 186 بار

پست توسط Taghdir »

دوست من شما درست ملاحظه فرموده بوديد ولي بد سليقگي و بيسوادي تهيه کنندگان که فکر ميکردند براي ارائه ي خبر انجام يک رزمايش هر تصويري که گيرشون مياد ميتونن بذارن!! اين مشکلات رو بوجود آورده . اين تصاوير در رزمايش قبلي و قبلي !! ارتش هم به نمايش در آمد و امروز هم در مورد خبر رزمايش سپاه ( هنوز فرق ارتش و سپاه و تجهيزاتشون رو نميدونند ) پخش ميشه و مطمئن باش سال آينده هم در رزمايش ديگري ... و نهضت ادامه دارد! ترس من اينه که پيشرفتشون به جائي برسه که اينگونه تصاوير رو ما در رزمايش هاي مربوط به بسيج و دفاع شهري ببينيم!
در اينگونه موارد متاسفانه صدا و سيما دقت و دانش لازم رو نداره .
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 31 بار

پست توسط mostafaa »

Reza6662 نوشته شده:mostafaa,
اگر اشتباه نکنم موشک هدايت ليزري ستار-2 به فونيکس شباهت زيادي داره. :?

بعید میدونم ! درسته که شبیهن اما دیگه نه اونقدر ! 99 درصد ! شبیه این مدل فونیکس بود :

تصویر

که همون مدل اولیه ی فونیکسه .
Reza 313 نوشته شده:احتمالا چيزي که ديديد موشک AGM-65ماوريک بوده :-o

یعنی این دوتا انقدر به هم شبیهن ؟!!!! به نظرم سرشون از زمین تا آسمون با هم فرق داره !
taghdir نوشته شده:دوست من شما درست ملاحظه فرموده بوديد ولي بد سليقگي و بيسوادي تهيه کنندگان که فکر ميکردند براي ارائه ي خبر انجام يک رزمايش هر تصويري که گيرشون مياد ميتونن بذارن!! اين مشکلات رو بوجود آورده . اين تصاوير در رزمايش قبلي و قبلي !! ارتش هم به نمايش در آمد و امروز هم در مورد خبر رزمايش سپاه ( هنوز فرق ارتش و سپاه و تجهيزاتشون رو نميدونند ) پخش ميشه و مطمئن باش سال آينده هم در رزمايش ديگري ... و نهضت ادامه دارد! ترس من اينه که پيشرفتشون به جائي برسه که اينگونه تصاوير رو ما در رزمايش هاي مربوط به بسيج و دفاع شهري ببينيم!
در اينگونه موارد متاسفانه صدا و سيما دقت و دانش لازم رو نداره .

اینکه کارشونه ! اما ایندفعه نگفت که تصاویر مربوط به سپاهه یا ارتش یا ... گفت ؟؟؟؟ انگار فقط میخواستن نشون بدن ! جون همونطور که گفتم فانتومها رو هم نشون دادن و سیستم پدافندی هاوک و ... که همگی اینها در اختیار ارتشه . از اینها گذشته اگه اون واقعا فونیکس بوده باشه بازم واسه خودش خیلی جالبه . اونم در حالی ک در جایگاه مخصوصش بسته شده بود ( البته زیر هواپیما نه زیر بالها ). یعنی آماده ی رزم بود !

البته این رو هم عرض کنم که به نظرم کلی نوشته ی انگلیسی روش بود . به همین دلیل حدس میزنم از فونیکسهای باقیمونده بوده ! اما هرچه هست عکس زیاد قدیمی نمیزد !

taghdirجان به نظر شما هم عکس کمی جدید نمیومد ؟؟؟
استحمار یک ملت , بهترین راه برای استعمار آنهاست ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mohtasham »

الهم النصر الجيوش المسلمين :(
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 59 بار

پست توسط کفير »

هواپيماي جديد بدون سرنشين ايران
اين هواپيما که به انازه يک کيف سامسونت است سرعت آن 100 کيلومتر بر ساعت و برد آن 20 کيلومتر است و قابليت عکس برداري و جمع آوري اطلاعات را دارد و در اين رزمايش امتحان مي شود
منبع جام جم 10/8
تصویر
Old Moderator
Old Moderator
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط chamran »

من ديدمش ولي از جلو نشونش داد نه از بغل تا حدودي شبيه عكس mostafaa, بود
یا لثارات الحسین
ظهور نزدیک است
[External Link Removed for Guests]
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط احمدوند »

رزمایش پیامبر اعظم بی نظیرترین رزمایش موشکی در ایران
فرمانده نیروی هوایی سپاه دومین رزمایش پیامبر اعظم را یکی از بی نظیرترین رزمایش های موشکی در کلاس های مختلف خواند و گفت: آزمایش موشک های مختلف با برد بالای هزار کیلومتر نشان دهنده اقتدار و قدرت نظامی جمهوری اسلامی در بازدارندگی هر گونه تهدید کشورهای بیگانه است.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر، سردار حسین سلامی صبح امروز با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: شلیک انواع موشک آن هم در کلاس های مختلف برای اولین بار است که توسط متخصصان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جهان به مرحله اجرا در می آید.
وی تغییر کلاهک موشک های سری شهاب به کلاهک خوشه ای جنگی را از مهمترین تغییرات صورت گرفته در ترکیب این موشک ها خواند و افزود: پس از تغییر کلاهک، انواع موشک شهاب 3 این توانایی را دارند که پس از اصابت به هدف، صدها بمب کوچک خوشه ای را به اطراف تخریب پرتاب کنند.

فرمانده نیروی هوایی سپاه همچنین تغییر در زاویه شارژ موشک های شهاب در حالت افقی را از دستاوردهای متخصصان ایرانی در تولید و ساخت این نوع موشک ها عنوان کرد.

وی گفت: شلیک انواع موشک آن هم در فاصله کوتاه برای اولین بار در این رزمایش، در سطح جهان نشان دهنده قابلیت متخصصان ایرانی در ساخت و تولید انبوه سلاح های نظامی است.

فرمانده نیروی هوایی سپاه خاطر نشان کرد: این موشک ها به صورت کامل در سازمان هوافضای وزارت دفاع به مرحله تولید رسیده است که تنها بخشی از توانمندی بازدارندگی جمهوری اسلامی در برابر تهاجمات بیگانگان است.

به گزارش خبرنگار مهر، از امشب بخش دیگری از مرحله دوم رزمایش پیامبر اعظم قرار است در بندر عباس توسط نیروی دریایی سپاه به مرحله اجرا در آید.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط احمدوند »

لطفا يکي از دوستان در مورد اين بخش از سخنان فرمانده نيروي هوايي سپاه کمي توضيح دهد متشکرم

فرمانده نیروی هوایی سپاه همچنین تغییر در زاویه شارژ موشک های شهاب در حالت افقی را از دستاوردهای متخصصان ایرانی در تولید و ساخت این نوع موشک ها عنوان کرد.
New Member

پست توسط reza4946 »

به نضر من ما نبايد اينقدر به امريكا و اسراييل گير بدهيم :x :x :x
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 258 بار

پست توسط Saeid12345 »

دوستان متاسفانه انگار موضوع اصلي بحث فراموش شده است؟ :-?

يا به موضوع تاپيک بازگرديد و يا مجبورم تاپيک را قفل کنم. :-o

رزمايش پيامبر اعظم (ص) 2 چه ربطي به سياست داشته باشد و چه نداشته باشد در بخش نظامي حرف سياسي ممنوع است. :P
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”