در مورد دوربين جلو بله، حق با شما هست. براي من هم بسيار عجيب و غير عادي بود که دوربين جلو 8MP باشه. چون اين دوربين براي مکالمه تصويري استفاده ميشه و بيشتر نياز هست که پردازش براي جلوگيري از سايه انداختن صورت کاربر و مواردي مانند اين روي اون اعمال بشه تا تصوير زشت نباشه. تعداد نقاط در اينچ فقط سرعت ارتباط رو کند ميکنه و بيش از 3 فعلا کاربردي نداره. اما با توجه به اينکه هر برنامهاي کيفيت مورد نظر خودش رو ميتونه اعمال کنه وجود اين کيفيت مشکلي هم ايجاد نميکنه. اما من هم مانند شما فکر ميکنم مشکل در درايور ناسازگار با دوربين هست که نياز به بهينه سازي و ست شدن پارامترهاي متناسب با اين کيفيت رو داره که با توجه به اينکه در بسياري از گوشيهاي با اين چيپ، اين مشکل بوده و رفع شده، در اين مدل هم با آپديت درايورها مشکل رفع خواهد شد. من فعلا دوربين کيفيت رو به 8 کاهش دادم و مشکل حتي در خالتي که Quick Boot فعال هست ديگه رخ نداده.
برچسب پشت گوشي هم تا به حال که همين بوده و مثلا در G3 نسخههاي مختلف با برچسبهاي مختلفي ارائه شده که در چيپ آنتن و سنسور نور و ... تفاوتهايي با هم داشتند و البته اين موضوع باعث ناسازگاريهايي هم ميشد
اگر به فريموير جديد دسترسي پيدا کرديد ممنون خواهم شد اون رو ارسال بفرماييد. ميتونيد با WinRAR اون رو چند تکه کرده و ارسال کنيد تا اگر وسط اپلود اينترنت نوسان کرد احتمال دوباره کاري کاهش پيدا کنه
,
در مورد اينکه چرا از ليستشون حذف شده من پرسيدم و توضيحي که در پست قبلي نوشتم رو دادند. من با اين گوشي کار ميکنم. تنها مشکلي که وجود داره همين دوربين هست. البته ناگفته نماند که رنگ روي کليد پاور هم رفت (رنگ کليدها مشکي بود که رفت و الان استيل شفافي هست. هر چند نبايد اينطور ميشد. اما ناراحت نيستم، چون اين رنگ رو بيشتر از مشکي ميپسندم
)