رام 4.2.2 برای Glx G3
مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت
Re: رام 4.2.2 برای Glx G3
حتما مراحل رو اشتباه رفتی با پچ اقا پارسا درست نمیشه چون چند فایل اضافه داره حتما باید با توضییح من پیش بری
اینم پچ واسه رامG3_MT6620_JB_4.1.2_30.04.2013
[External Link Removed for Guests]
فقط حواستون باشه اینو نباید نصب کرد بلکه باید کپی و ریپلیس کرد (یعنی را رو باز کرده بعد این زیپ رو هم باز کرده و تموم فایل های توی این پوشه رو باید رو رام باز شده کپی و ریپلیس کرد بعد زیپش کرد دوربین رو هم درست کردم)
فقط حواستون باشه اینو نباید نصب کرد بلکه باید کپی و ریپلیس کرد (یعنی را رو باز کرده بعد این زیپ رو هم باز کرده و تموم فایل های توی این پوشه رو باید رو رام باز شده کپی و ریپلیس کرد بعد زیپش کرد دوربین رو هم درست کردم)

-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
سلام دوست عزیز میخواستم بگم من یه رام نصب کردم الان نرم افزار نصب نمیشه دیتا رام miui و رام 4.2.2 رو ریستور کردم ولی گوشی بالا نمیاد میخواستم بگم میتونید بگید چکار باید بکنم که نرم افزار نصب بشه.
لینک رامی که نصب کردم [External Link Removed for Guests] ... ntech-mod
لینک رامی که نصب کردم [External Link Removed for Guests] ... ntech-mod
این رام واسه p770 نیست و به گوشیت نمی خوره
راستی بچه یه رام گرفتم هر چی میکنی وایفایش درست نمیشه اگه کسی بلده یه راهنمایی بکنه
مشکل نصب نرم افزار نداره
راستی بچه یه رام گرفتم هر چی میکنی وایفایش درست نمیشه اگه کسی بلده یه راهنمایی بکنه
مشکل نصب نرم افزار نداره
چجور فیلد میده من 4 بار روی 4 گوشی نصب کردم به احتمال زیاد فایل ها رو حذف میکنی بعد اینا رو میندازی اگه بازم نصب نشد update binary , update script رو ننداز
اون از بوت گوشیه یه بار دیگه بوت رو بنداز تا جایی که من دیدم یه قسمت داره به نام سوپر فاین که اچ دی فیلم میگیره فقط من واسه شما از دوربین رام 2.6.6 استفاده کردم
اقایون کسی بلد نیست کمک کنه این رام که کپیS3 هست رو پورت کنیم واقعا کپی برابر اصل است فقط هر چی میکنم وایفایش درست نمیشه

-
- سپاسهای ارسالی: 30 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
sam1375 نوشته شده:اقایون کسی بلد نیست کمک کنه این رام که کپیS3 هست رو پورت کنیم واقعا کپی برابر اصل است فقط هر چی میکنم وایفایش درست نمیشه
lمیشه لطف کنی لینک همین رامی که میگی بزاری؟