, در مورد اپرا متاسفانه نمی تونم کمکی انجام بدم ، فقط اینکه اول شما ورژن اپرا رو تغییر بده ، حالت چرخش گوشی رو هم غیر فعال کن ، امیدوارم مشکلت حل بشه.
در ضمن این رام مربوط به تبلت نیست ؛ چون هیچ تبلتی رو با این مشخصات نمی تونی پیدا کنی و براش رام پرت کنی ...
اندروید L برای گوشی هواوی y511 (اندروید پایه4.2.2)
مدیران انجمن: SMH, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 110 بار
- سپاسهای دریافتی: 770 بار
Re: اندروید L برای گوشی هواوی y511 (اندروید پایه4.2.2)
مجتبی جان همون کاری که گفتی انجام دادم چرا فلش نمیشه ورژن so flastool من 5.1352.01 هست ویندوزم 8.1 وقتی گوشی رو وصل میکنم فلش تولز کرش میکنه بعد دوبارعچه میاد رو دانلود کلید میکنم هیچ کاری نمیکنه گوشی هم ی صفحه در هم میاره مثل لود دیگهدخاموش میشه

-
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 116 بار
iman620 نوشته شده:مجتبی جان همون کاری که گفتی انجام دادم چرا فلش نمیشه ورژن so flastool من 5.1352.01 هست ویندوزم 8.1 وقتی گوشی رو وصل میکنم فلش تولز کرش میکنه بعد دوبارعچه میاد رو دانلود کلید میکنم هیچ کاری نمیکنه گوشی هم ی صفحه در هم میاره مثل لود دیگهدخاموش میشه
با سلام
فلش تولز با ویندوز 8 مشکل داره باید با ویندوز 7 این کارو بکنی با ویندوز 8 و 8.1 نمیشه در ضمن یک درایو ntfs با یونیت سایز 64 باید داشته باشی.
البته اگه تونستی اکسترکت کنی نیازی به این درایو نیست .در مورد باتری هم باید بعد از تعویض رام باتری رو کالیبره کنی
.

-
- سپاسهای ارسالی: 182 بار
- سپاسهای دریافتی: 116 بار
درضمن داداش برا این گوشی کاستوم رام بهتره با رام اصلی خیلی مشکل داره برا مثال اینترنتش
و ری ست شدن خود به خودی اگه کاستوم ریکاوری داری داری می تونی با خیال راحت کاستوم رام
های مختلف و استفاده کنی که امکانات خیلی خوبی دارن . خیلی اسون می تونی در عرض 5 دقیقه
یه رام جدید رو گوشیت نصب کنی و لذت ببری. من که شخصا دیگه سراغ رام استوک نمی رم چون
همه رام ها دانلود کردم و یکی یکی دارم استفاده می کنم با زحمات دوستان تجربه لذت بخشی با
این گوشی نه چندان خوب دارم .
از همه دوستانی که برای اپلود فایل ها و توضیح دادن نحوه نصب زحمت می کشن تشکر می کنم.
و ری ست شدن خود به خودی اگه کاستوم ریکاوری داری داری می تونی با خیال راحت کاستوم رام
های مختلف و استفاده کنی که امکانات خیلی خوبی دارن . خیلی اسون می تونی در عرض 5 دقیقه
یه رام جدید رو گوشیت نصب کنی و لذت ببری. من که شخصا دیگه سراغ رام استوک نمی رم چون
همه رام ها دانلود کردم و یکی یکی دارم استفاده می کنم با زحمات دوستان تجربه لذت بخشی با
این گوشی نه چندان خوب دارم .
از همه دوستانی که برای اپلود فایل ها و توضیح دادن نحوه نصب زحمت می کشن تشکر می کنم.

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
اگه شما درایور رو به درستی نصب کنید بقیه مشکلات حل کردنش اسونه
در مورد ویندوز 8.1 هم باید بگم مشکلی نداره (من خودم با این ویندوز دارم گوشیم و فلش می کنم) و فقط شما نرم افزار فلش تولز رو کپی کن روی دسکتاپت و از اونجا اقدام به فلش کردن بکن
برای فلش کردن هم از فلش تولز ورژن v3.1324.0.177 استفاده کنی
اگه شما درایور رو به درستی نصب کنید بقیه مشکلات حل کردنش اسونه
در مورد ویندوز 8.1 هم باید بگم مشکلی نداره (من خودم با این ویندوز دارم گوشیم و فلش می کنم) و فقط شما نرم افزار فلش تولز رو کپی کن روی دسکتاپت و از اونجا اقدام به فلش کردن بکن
برای فلش کردن هم از فلش تولز ورژن v3.1324.0.177 استفاده کنی
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

-
خوب مجتبی جان میشه لینک این ورژنو بدی درایو گوشی نصبهاگه نصب نبود که نمیتونستم با mtk droid بک اپ بگیرم Adb نصبه مجتبی مشکل من با این رام فقط اپراست ی دلیه داره ابنطور نشونش میده نمیشه از رام اصلی ی فایلی کپی کرد تا اپرا درست بشه
-
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
سلام من رام lewaرو نصب کرده بودم.وقتی رم یا باطری گوشی رو یدفعه خارج میکردی گوشی ریست میشد.
این رام هم اونطوریه؟لطفا تست کنید جوابمو بدید.
این رام هم اونطوریه؟لطفا تست کنید جوابمو بدید.
-
من این رام نصب کردم.ولی وقتی گوشی رو روشن میکنی هیچ چیز بالا نمیاد فقط نور صفحه گوشی روشن میشه.
لطفا کمکم کنید.توروخدا الان موندم چیکار کنم/
لطفا کمکم کنید.توروخدا الان موندم چیکار کنم/

-
حسین جان برا منم بار اول اینطور شد دوباره برو به ریکاوری wip ها رو انجام بده و دوباره نصبش کن فقط ی زحمت دارم برات میتونی لینک این ورژنوبرام پیدا کنی so flashtool v3.1324.0.177
-
iman620 نوشته شده:حسین جان برا منم بار اول اینطور شد دوباره برو به ریکاوری wip ها رو انجام بده و دوباره نصبش کن فقط ی زحمت دارم برات میتونی لینک این ورژنوبرام پیدا کنی so flashtool v3.1324.0.177
سلام مرسی واقعا راهنماییت حرف نداشت.
از این لینک دانلود کن چند تا ورژن داره.
[External Link Removed for Guests]