ايران و تانک فوق مدرن ذوالفقار

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 57 بار

پست توسط masiha85 »

با سلام
کاملن حق باشماست دوست من IRANIAN MARINE تعداد تانکهاي ذوالفقار 3 کم است من هم گفتم که تعداد اين تانک بايد به 3 برابر تعداد کنوني افزايش يابد . با اين اوصاف داشتن يک تانک ساخت داخل بهتر از 10 تانک خارجي است چون در جنگ ديگر لا اقل براي اين تانک کمبود قطعات يدکي نداريم
در ضمن از دوست با اطلاعم SAEID12345 به خاطر دلگرمي ها و اطلاعات مفيدش ممنونم.
خاک تو گر نيست جان من مباد
زنده در اين بوم و بر يک تن مباد
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

تعداد تانكهاي ذوالفقار رو نگفتين چندتاست .( 1و2و3 ) :-?
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: يه گوشه كنار شيراز
سپاس‌های ارسالی: 1817 بار
سپاس‌های دریافتی: 2632 بار
تماس:

پست توسط esijoon »

بچه ها تيپ 37 مستقل زرهي شيراز يادتون نره.
تصویر
ما از الست طایفه ای سینه خسته ایم...........ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم
امروز اگر که سینه و زنجیر می زنیم..............فردا به عشق مهدیه فاطمه شمشیر می زنیم
از ما بترس،طایفه ای پر اراده ایم...................ما مثل کوه پشت علی ایستاده ایم
از ما بترس، شیعه ی سرسخت حیدریم..........جان برکفان جبهه ی فتوای رهبریم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 35 بار
سپاس‌های دریافتی: 215 بار
تماس:

پست توسط Karim1504 »

Saeid12345 نوشته شده:masiha85,
بايد بگويم که در ايران بجز ذوالفقار-3 تانکهاي T-72 و T-72S و T-72Z و چيفتنهاي ارتقا يافته همگي توانايي درگيري و شکست M-1A2 را دارند . :smile:

سعید جان ما با نظر شما مخالفم...من نقاشیم زیاد خوب نیست ولی بوسیله عکس زیر میتونی به حقیقت پی ببری...تانک ذوالفقار و تی 72 و چیفتن پیشرفته هم بعلت اینکه بردشون کمتر از آبرامز است نمی توانند در مقابل این تانک مقاومت کنند بعلاوه تانک ابرامز دارای پهپاد کوچکی است که در صحنه نبرد در بالای تانک به پرواز در می آید و منطقه رو شناسایی می کند و نقطه ضعفی که این تانک دارد یعنی تحرک کم را می پوشاند.......
تصویر

ان شاءالله روزی برسد که تانکهای بهتری بسازیم و بوسیله آنها دشمنان این سرزمین را تار و مار کنیم :-o
موفق باشید :)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام به دوستان

آقاي کريم من با نظر شما مخالفم چون تانکها در بهترين حالت رزمي خود نمي توانند با اهدافي دور تر از 5 کيلو متر به طور موثر درگير شوند چون کارايي آنها به شدت در بردهاي زياد کاهش مي يابد و در اين برد تمام تانکها شرايطي تقريبآ برابر دارند.
بر فرض که گفته شما درست باشد فراموش نکنيم که توپ L-11A2 متعلق به تانک چيفتن مارک5 ( خاندار ) ابران داراي بردي برابر 29400 متر مي باشد در حالي که توپ L-55 , M-256 متعلق به تانکهاي M1A1/A2 بردي حدود 10 تا 15 کيلومتر دارند پس طبق گفته شما M1A1/A2 در نبرد با چيفتن مارک 5 بازنده است در حالي که اينگونه نيست.
توجه داشته باشيم که تفاوت فناوري به کار رفته در هدفيابها و نشانه گذاري ليزري و حرارتي تانک M1A1/A2 آنقدر زيادتر از تانکهاي مدرن ذوالفقار 3 و T-72S نيست که در اين مسافت برنده بلامنازع باشد.
در ضمن توجه کنيم که تانکهاي T-72 ايران مجهز به موشکهاي ضد زره AT-11 با بردي معادل 4 کيلومتر مي باشند که سلاح موثري بر عليه M1A1/A2 مي باشد. توپ 125 ميلي متري تانک ذوالفقار 3 بسيار پيشرفته تر از توپ تانک T-72 است اين موضوع از اين جا اثبات مي شود که کارشناسان ايراني در مدل 3 نيازي به استفاده از موشک نديدند.
در ضمن در جايي نشنيدم که تانکهاي M1A1/A2 از پهپاد استفاده مي کنند و اگر ارتباطي با پهپاد داشته باشند اي پهپادها متعلق به تانکها نيستند بلکه مخصوص تمام تجهيزات ارتش آمريکاست.
توجه کنيم که رکوردهاي بينظير تانک M1A1 در جنگ صرفآ در مقابل ارتش ضعيف - بدون تجهيزات و ترسوي عراق به دست آمده است .
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

masiha85, جان

از توضیحات شما متشکرم :)

ولی آیا شما می دونستید که گلوله آر پی جی 7 و خیلی از سلاحها و موشکها با برخورد به بدنه تانک آبرامز منحرف می شود و قدرت نفوذ در بدنه ان را ندارد.. در جنس بدنه تانک ابرامز از اورانیوم ضعیف شده استفاده شده و این تانک هیچ نقطه قابل نفوذی ندارد بجز خروجی موتورش که در شکل زیر مشخص کردم...

تصویر 

حالا یه سئوال آیا تانکهای ساخت وطن چنین خصوصیتی دارند!!! :-)
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمی‌کنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت...
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

به نظر مي آد كه محل خروجي ها تانك آبرامز رو آسيب پذير كرده ، اگه يه گلوله ي آرپي چي بهش بخوره ، به نظر ميرسه كه تانك از حركت واميسته :-o :-(
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

ولی آیا شما می دونستید که گلوله آر پی جی 7 و خیلی از سلاحها و موشکها با برخورد به بدنه تانک آبرامز منحرف می شود و قدرت نفوذ در بدنه ان را ندارد.. در جنس بدنه تانک ابرامز از اورانیوم ضعیف شده استفاده شده و این تانک هیچ نقطه قابل نفوذی ندارد بجز خروجی موتورش که در شکل زیر مشخص کردم...

آقا کريم من دقيقا ايم مطلب رو در مورد تانک هاي مرکاوا اسراييلي البته پيش از جنگ با لبنان در يک مقاله خواندم... :-o

اگر مطلب درست بود "بنت الجبيل" گورستان تانک هاي اسراييلي نمي شد :::P

همه تانک هاي جديد جهان تا حدودي در مقابل سلاح هاي قديمي مانند آر پي جي7 مقاوم اند، اما اين در صورتي است که
راکت آرپي جي با زاويه 90 درجه به تانک اصابت نکند ... اگر راکت با زاويه 90 درجه برخورد کند مسلما به تانک آسيب وارد مي کند . اما مثلا وقتي که راکت آرپي جي با زاويه 30 درجه به بدنه تانک ابرامز برخورد کند کمونه مي کنه و فقط تغيير مسير مي ده :-)

اين صحنه رو پدرم در جنگ به عينه در مورد تانک هاي تي72 عراقي ديده که راکت ها پس از برخورد با بدنه تانک تغيير مسير داده و منحرف مي شوند ... :-o
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Karim1504 »

iranian_marine, جان

از توضیحات شما متشکرم :)

فکر نمی کنید شلیک آرپی جی 7 با زاویه 90 درجه کار خیلی دشواری باشد :-)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط masiha85 »

با سلام

دوستان عزيز خيلي ممنونم از اينکه اينقدر به موضوع مطروح من اهميت دادبد و با نظرات کارشناسي خود من را ياري داديد.

اولآ دوست من آقا کريم من هم با شما موافقم که تانک M1A1/A2 بهترين تانک رزمي حال حاضر جهان است.

ثانيآ در مورد موشک RPG-7 : اولآ اين موشک امروزه ديگر در رده موشکهاي ضد تانک دنيا قرار نمي گيرد بلکه ارزش عملياتي آن صرفآ محدود به نفرات و خودروهاي سبک ( البته عراقي ها از آن در برابر بالگرد نيز استفاده مي کنند !!! ) مي باشد.
دومآ در مورد اينکه گفته بودي ايران تانکي مقاوم در برابر موشک RPG-7 ندارد اشتباه ميکني حتي تانکهاي چيفتن مربوط به سالهاي قبل انقلاب نيز به هيچ عنوان از روبرو آسيبي از اين موشک نمي بيند چه برسد به تانکهاي T-72 با زره هاي واکنشي خود و تانک ذوالفقار 3 که زره آن در سطح تانکهاي روز غرب است.
اما اگر موشک RPG-7 به شنيها و چرخهاي هر تانکي برخورد کند به راحتي آن را از حرکت باز ميدارد.البته آسيبي به سرنشينان نمي رساند ( در جنگ آمريکا و عراق نمونه هايي از اين دست رخ داده است )
اصولآ مبناي طراحي تانکهاي M1A1/A2 , ذوالفقار 3 بر اين است که اگر به هر دليلي تانک از حرکت باز ايستاد ضمن حفظ جان سرنشينان بتواند به طور موثر و متداوم در نبرد لا اقل به عنوان يک سکوي آتش ثابت پرقدرت شرکت کند پس شرط لازم براي اين امر اين است که لااقل بتوانند در برابر سلاحهاي معمولي ضد تانک استقامت کنند.

ثالثآ توجه داشته باشيم که تانک مرکاواي 4 اگر از لحاظ تجهيزات الکترونيکي و استقامت زره قوي تر از M1A1/A2 نباشد قطعآ ضعيفتر نيست چون اسراييلي ها اصولآ به طراحي تانک M1A1/A2 اعتقادي ندارند و آن را ناکارامد ميدانند .
ضمنآ تانک مرکاواي 4 از زره منحصر به فرد پرتابي پيشرفته اي استفاده مي کند که در هيچ تانک ديگري استفاده نمي شود
اما ما در جنگ 33 روزه لبنان ديديم که حزب الله با استفاده از موشکهايي که ايران به آنها داده بود حتي از روبرو هم که قطر زره مرکاواي4 علاوه بر زره پرتابي بالغ بر 1000 ميليمتر نيز ميشود ودر ضمن موتور تانک نيز در جلوي آن قرار دارد که ميتواند به عنوان زره مضاعف عمل کند مورد هدف قرار دادند و تعداد 100 دستگاه از اين تانک را زمينگير و حتي به کلي از کار انداختند.
به اين نکته توجه شود که اصل غافلگيري در مورد حمله به تانک بسيار موثر است به اين صورت که در يک شرايط غافلگيري يک تانک T-55 با خدمه کارآزموده و آشنا به جغرافياي منطقه به راحتي از پس چند M1A1 بر مي ايد.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج
سپاس‌های ارسالی: 45 بار
سپاس‌های دریافتی: 112 بار
تماس:

پست توسط R@mtin »

اما ما در جنگ 33 روزه لبنان ديديم که حزب الله با استفاده از موشکهايي که ايران به آنها داده بود حتي از روبرو هم که قطر زره مرکاواي4 علاوه بر زره پرتابي بالغ بر 1000 ميليمتر نيز ميشود ودر ضمن موتور تانک نيز در جلوي آن قرار دارد که ميتواند به عنوان زره مضاعف عمل کند مورد هدف قرار دادند و تعداد 100 دستگاه از اين تانک را زمينگير و حتي به کلي از کار انداختند.

يعني ما موشک هايي مي سازيم که از زرهي به قطر يک متر عبور مي کند ؟؟؟ :?

اگر اين واقعيت داشته باشه که ديگه چه نيازي به ساخت تانک احساس ميشه ؟؟؟ اگر نيروهاي ضد زره ما آموزش کافي ديده باشند و به اين موشک ها مجهز شوند به طور حتم قادرند جلوي پيشروي هر تانکي را بگيرند و آن را منهدم کنند ...

:-( :? :-x
اینان برای عشق ورزیدن به خدای خود راهی جز به صلیب کشیدن انسان نمی شناسند...
(فریدریش نیچه)
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

علاوه بر زره پرتابي بالغ بر 1000 ميليمتر نيز ميشود

خداييش اين جور زره رو تو عمرم تا حالا نشنيده ام آخه يک متر زره امکان ندارد :? 8)
مي داني وزن و ابعاد تانک چقدر مي شود. :shock:
هیهات منا الذلة
ارسال پست

بازگشت به “ادوات زرهي”