تاپیک جامع ویندوز ویستا

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

nt جان سيستم شما خوبه و ميتونيد ويستا نصب کنيد ولي پيشنهاد ميکنم رمتان را ارتقاء بديد.
برای درایور ها هم میتونید به سایتهای مربوط به قطعاتتان رجوع کنید و در صورت وجود درایور جدید آن را دانلود کنید.
در کل نصب ويستا را در حال حاظر پيشنهاد نميکنم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt جان
گرافيک، CPU، مناسب هست، اما رم مينيمم براي ويستا 512 مگابايت هست و براي کارائي مطلوب بهتره اون رو ارتقا بديد
در مورد قطعات هم نسخه RTM واقعا عالي عمل ميکنه و قدرت شناسايي خوبي داره، درايور Nvidia هم عرضه شده،
خود ويستا واقعا راضي کننده هست، بنده در ويستا تقريبا تمام کارهايي رو لازم دارم انجام مي‌دم و ديگه تقريبا محدوديتها از بين رفته اکثر برنامه‌هاي به روز شده با ويستا سازگار هستند، در کل به عنوان تنها سيستم عامل اون رو هنوز پيشنهاد نمي‌کنم، اما در کنار XP اون رو نصب کنيد و به عنوان سيستم عامل اصلي از اون استفاده کنيد، اگر نياز بود به XP مراجعه کنيد، ويستا رضايت بخش هست :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام
خسته نباشيد
من هنگام نصب وقتي در قسمت updating هست(همون منويي مه داره فايلها را كپي ميكنه و ... )اررور ميده و ميگه نميتونم نصب كنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt جان
مشکل به DVD شما مربوط هست، متاسفانه کيفيت DVD هاي موجود در بازار پايين هست و سريع اين مشکل براشون ايجاد ميشه، بهتره يه کپي از اون بگيريد و روي يه DVD خوب رايت کنيد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

nt نوشته شده:سلام
خسته نباشيد
من هنگام نصب وقتي در قسمت updating هست(همون منويي مه داره فايلها را كپي ميكنه و ... )اررور ميده و ميگه نميتونم نصب كنم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

windows Could not update registry data in the installation :-o
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

nt نوشته شده:
nt نوشته شده:سلام
خسته نباشيد
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

windows Could not update registry data in the installation :-o

اين دو سايت مطالبي در اين باره نوشته اند ميشه بگيد منظورشون چيه؟؟ :?
[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt جان
اين خطا دلايل بسياري ميتونه داشته باشه
مثلا فرمت نکردن درايو نصب ويستا قبل از نصب، شما بايد حتما درايو مورد نظر رو فرمت کنيد
تنظيمات بايوس سيستم شما ممکنه مشکل داشته باشه
ميتونه سيستم ويروسي باشه (احتمالا با فرمت درايو مورد نظر مشکل رفع ميشه)
و در آخر هم قطعات سيستم شما با ويستا سازگاري نداره ، مشخصات سيستمون رو بنويسيد شايد بشه بهتر علت رو پيدا کرد (البته ممکنه قطعات دچار مکل شده باشند و اسما با ويستا سازگار باشند)
موارد 1 و 2 رو انجام بديد و نتيجه رو اعلام کنيد، در صورتي که مشکل رفع نشد قدم به قدم بايد علت رو جستجو کرد :-(

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

1-من تو درايو D نصب ميكنم كه در حين نصب فرمت مي كنم
2-كدوم قسمت بايوس ممكنه مشكل داشته باشه ؟بگيد تا تنظيم كنم؟؟
3-من با اخرين كاسپرسكي ارايه در انجمن و آپديت كردن اون اسكن كردم
4-اينم مشخصات سيستم

mainboard:Asus P5pl2
VGA:Msi Nx 7300 Gs-chipset geforce
ram:512-DDR2
Cpu :Intel 3000-1MB Cash
sound : Omboard - intel
Modem:U.S. Robotics Corporation

خدا عمرتون بده آقا مهدي
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt جان
اگر از بايوسهاي غير اتوماتيک AMI استفاده مي‌کنيد (همون که پشت زمينه آبي هست و دو ستون دارند) گزينه‌اي شبيه Optimize يا Default Factory Settings و مواردي با اين مضمون خواهيد يافت
بک بار اونها رو اجرا کنيد و بعد با F10 ذخيره کنيد و مجددا تست کنيد
در مورد سخت افزار هم CPU, MB,Graphic مناسب هست، اما رم کم هست، در مورد مودم هم شک دارم، ممکنه به اين خاطر باشه
در ضمن زمان نصب هر نوع وسيله‌اي که به سيستم متصل هست، مثل بلوتوس، کابلهاي ارتباطي USB، پرينتر، اسکنر، حافظه‌هاي جانبي اکسترنال، فلس ديسکها و ..... رو جدا کنيد و بعد شروع به نصب کنيد (يک باز تجربه ناسازگاري مارکي از بلوتوس و ويندوز XP چندين ساعت منو سر در گم کرده بود تا اينکه علت رو پيدا کردم)
اين موارد رو بررسي کنيد و نتيجه رو اعلام کنيد :-(

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

دوستان سلام

میخواستم بدونم من با داشتن گرافیک 64 سی پی یو 2.4 فول ماین msi رم 512 هارد 120 ساتا میتونم نسخه کامل ویستا رو نصب کنم.

اگه نه پس لطفا بگین نسخه خانگی ان چطور و اگر باز هم نه حداقل سخت افزار برای نسخه کامل و اخر ویستا چیه.//
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

Mahdi1944 نوشته شده:nt جان
اگر از بايوسهاي غير اتوماتيک AMI استفاده مي‌کنيد (همون که پشت زمينه آبي هست و دو ستون دارند) گزينه‌اي شبيه Optimize يا Default Factory Settings و مواردي با اين مضمون خواهيد يافت
بک بار اونها رو اجرا کنيد و بعد با F10 ذخيره کنيد و مجددا تست کنيد
در مورد سخت افزار هم CPU, MB,Graphic مناسب هست، اما رم کم هست، در مورد مودم هم شک دارم، ممکنه به اين خاطر باشه
در ضمن زمان نصب هر نوع وسيله‌اي که به سيستم متصل هست، مثل بلوتوس، کابلهاي ارتباطي USB، پرينتر، اسکنر، حافظه‌هاي جانبي اکسترنال، فلس ديسکها و ..... رو جدا کنيد و بعد شروع به نصب کنيد (يک باز تجربه ناسازگاري مارکي از بلوتوس و ويندوز XP چندين ساعت منو سر در گم کرده بود تا اينکه علت رو پيدا کردم)
اين موارد رو بررسي کنيد و نتيجه رو اعلام کنيد :-(

سلام
من همه كارهايي كه گفتيد انجام دام تازه مودم و كارت تي وي هم جدا كردم ولي هنوزم ....... :lol:
ديگه چي كار كنم؟ :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

nt
اگر براتون امکان داره رم رو با رم ديگري جايگزين کنيد، اگر مشکل رفع نشد، احتمالا بايد اشکال به مادربورد مربوط هست،
اين دو فايل رو دانلود کنيد، يکي آپديتر هست و ديگري اطلاعات آپديت بايوس
احتمالا اگر مشکل به بايوس مربوط باشه رفع خواهد شد :D

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”