گالري کامل تسليحات هوايي ساخت ايران

در اين بخش مي‌توانيد تصاوير زيباي هوافضا را مشاهده کنيد

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

javascript:emoticon('ghalamman, ') عزيز اگه منظورتون اون تامكتيه كه بالا برداشته شده بايد بگم مربوط به پروژه ي سجيل هست كه منجر به بارگذاري هواك بر روي F-14 شد
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

Ahmad6644,
بنده اوني رو مي گم که اويزونه و انگار از زمين درش اوردن...
مگر براي نصب موشک پرنده را بالاي گودال مي برند؟؟؟
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 42 بار
سپاس‌های دریافتی: 99 بار
تماس:

پست توسط mach1 »

سلام
ghalamman اون عکسی که از تامکت اویزون میبینین برای تست پرتاپ موشک هاوک هستش که ببینن فیوز موشک عمل میکنه یا نه :-)
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

ghalamman نوشته شده:Ahmad6644,
بنده اوني رو مي گم که اويزونه و انگار از زمين درش اوردن...
مگر براي نصب موشک پرنده را بالاي گودال مي برند؟؟؟

خیر - برای نصب موشک ، پرنده را بالای گودال نمیبرند....

عکس مربوط به آزمایشات رهاسازی موشک هاک از پایلونهای زیر بال تامکت هست و طبیعیه که در این حالت امکان بررسی دقیقتر آزمایش نسبت به حالت رهاسازی موشک در آسمان بیشتره ، خطر این روش هم کمتره.... :D
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

تو اون تصوير اون موشک هاوک نيستش
يعني دارن لانچزش رو تست ميکنن ؟؟؟؟
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

دوست عزيز قرار نيست كه حتما واسه يه آزمايش ساده موشك هاوك روش نسب كنن ، شما تصوير شماره 2 رو نگاه كنيد ، متوجه مي شيد .
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 568 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط tondar »

مسيحا جان دستت درد نکند . بعضي عکسها خيلي تاپ بود و بقيه تاپ
New Member

پست توسط حسن حقوردي10 »

سلام دوستان.من همون حسن حقوردی هستم.چند وقتی بخاطر هزینه بالای اینترنت وقطع تلفن نتونستم وارد سایت بشم.....راستش چند روز پیش یاد یکی از درجه داران زمان سربازی افتادم که بخاطر انفجار مین هر دو دستش ازمچ قطع شد.تواین فکربودم که چرا باید جوانان این کشور همچنان باید تاوان جنایات صدام را بدهند که فکری به ذهنم رسید..باتهیه یک محلول شامل 15 درصد بنزین 1درصد مایع سیلیکون به عنوان رسانای قوی گرما 2 یا 3 درصد مواد استمرار دهنده آتش مانند گلیسیرین که در صابون سازی کاربرد دارد وبقیه اون گازوئیل باشد.این محلول باید به مقدار زیاد تهیه ورو ی زمینهای آلوده به مین پاشیده شود تا مثلا تا عمق 10 تا 15 سانتیمتری درخاک نفوذ کند وآنوقت مشتعل شود به این ترتیب گرمای حاصل ازآتش باعث انفجار مین ومهمات عمل نکرده می شود.لطفا نگید نمیشه .در جنگ کویت بعد از آزادی کویت غربیها در یک روش ابتکاری ونوین با استفاده از ماشینهای مخصوص ماده ای را بصورت کف به ارتفاع یک متر روی میادین مین پاشیده وآتش میزدند.من قبل از سربازی به عنوان شاگرد جوشکار کارمیکردم .اون موقع تو فصل زمستان برای گرم شدن مقداری خاک در یک ظرف فلزی ریخته وبا گازوئیل مخلوط میکردیم وآتش می زدیم وساعتها با اون گرم میشدیم.
حالا به چند مطلب کوتاه توجه کنید
بعد از جنک کویت بازرسان گروه خلع سلاح عراق متوجه شدند که یک شرکت انگلیسی در عراق مشغول ساخت دومین توپ غول پیکر جهان با هزینه فکر می کنم هفت میلیون پوند میباشد این توپ بالولهای به طول 52 متروقطر داخلی 60 سانتیمتر میتوانست گلوله های یک تنی را با نواخت آتش بالا به سمت تهران شلیک کند.این توپ همچنین میتوانست موشکهای عراقی ابابیل بابرد 500 کیلومتر -الحسین با برد 645 کیلومتر والعباس بابرد 945 کیلومتر که بر اساس طرح موشکهای اسکاد ساخته شده بود را پرتاب کند.
...بمب الکترومغناطیسی تا اونجائی که من میدانم از یک لوله که بصورت طول دو تکه میباشد ودرون آن مواد منفجره وبیرون آن سیم پیچ با ولتاژ بالا قرار دارد وبر اثر انفجار دو تکه استوانه از هم جدا شده ودر برخورد با سیم پیچ میدان مغناطیسی بسیار قوی ایجاد میکند که باعث اختلال در سیستمهای برق والکترونیک می شود ...جزئیاتش یادم نیست این مطلب را توی مجله جنگ افزار خیلی وقت پیش خوندم.

.من در باره موتورهای جت اطلاعات زیادی ندارم ولی با توجه به مطالبی که در این سایتها خونده ام فکری به ذهنم رسید که فکر میکنم بری شما هم جالب باشد.درمقاله ایکه مربوط به موتورهای جی79 نصب شده بر روی فانتوم بود نوشته شده که در این موتورها از هفده ردیف کمپرسور برای متراکم کردن هوا تا حد 35 برابر در ورودی موتورها استفاده می شود اما من فکرمی کنم با اضافه کردن دو یا سه ردیف ویا بیشتر کمپرسور درقسمت خروجی محفظه احتراق ومتراکم کردن گازهای داغ خروجی علاوه بر خنک شدن خروجی وکاهش اثر بازتابش حرارتی موتورها باعث افزایش بازده وقدرت موتور ومصرف سوخت کمتر برای رسیدن به سرعت مورد نظر میشود . لطفا نظر خود را بیان کنید.در ضمن من تخصص وتحصیلاتی در این زمینه ندارم واگر دراین مورد اشتباه میکنم مرا راهنمائی کنید.با تشکر ازهمه شما اساتید محترم.

سلام دوستان .در رابطه با این سوال که چرا شوروی بمب افکن توپولف 22 به صدام فروخت لازم دیدم کمی در باره کمکهای دشمنان ما به صدام صحبت کنمیم تا عمق کینه آنها نسبت به این ملت آشکارتر شود.
عراق دراول جنگ 365 فروند هواپیما از انواع قدیمی میگ 17-21-23-25- وسوخو 7-18 -20-و22و34 فروند میراژاف1 دراختیار داشت .در طول جنگ پدافند هوائی ایران تعداد605 فروند هواپیمای عراقی را سرنگون کرد.ازجمله 74 فروند درعملیات والفجر8 و73فروند درعملیات کربلای5. تامکتهای ایران هم 186 فروند هواگرد عراقی را کهچند فروند هلیکوپتر واکثر آنها جنگنده بوده اند سرنگون کردند .بطور قطع سهم شکارهای هواپیماهای اف4واف5 کمتر از تامکتها نبوده است ولی دراینجا چون ازتعداد دقیق آنها خبر نداریم تنها سهم شکار تامکتهارا لحاظ میکنیم.همچنین تهداد زیادی از هواپیماهای دشمن در هملات هوائی جنگنده های ایرانی به پایگاههای هوائی دشمن ازبین رفتند که از این تعداد به علت نبود اطلاعات کافی تنها نابودی 48 فروند از آنها در پایگاههای الولید موسوم به اچ 3 رالحاظ میکنیم .در پایان جنگ عراق 580 فروند هواپیمای عملیاتی در اختیار داشت وتعداد دیگری هو در حال تعمیر بودند ودرآغاز جنگ کویت این تعداد به حدود 700 فروند رسید .با این حساب عراق در طول جنگ حداقل حداقل 1165 فروند جنگنده وبمب افکن ازانواع مختلف میگ 21-23-25-27-29 وتوپولف 16و22 سوخو20-22-24-25ومیراژاف1 وهمچنینبمب افکن سنگین باجر اچ6 ساخت چین(عراق تعداد80 فروند بمب اغکن باجر سفارش داده بود که تعدادی از آنهارا دریافت کرده بود وازجمله یکی ازهمین بمب افکنها توسط پدافند هوائی ایران در نزدیکی اصفهان سرنگون شد----پس ازهمله عراق به کویت چین از تحویل بقیه هواپیماها خودداری کرد) ضمنا فرش حداقل131 فروند میراژاف1 به عراق تائید شده است ومابقی توسط شوروی دراختیار عراق قرار گرفتند یعنی دست کم بیش از 1000 فروند هواپیما که نشان دهنده عزم این کشورها برای سرکوب کردن ملت ایران بود .
خلاصه ببخشيد که اين مطالب رو اينجا نوشتم راستش نميدونم چرابراي ايجاد پست جديد نميتونم اقدام کنم :o :)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

حسن حقوردي10 جان
چه مشکلی با ناک کتربرس قبلی خودتون داشتید که نام کاربری جدیدی رو ثبت کردید؟ :-(
در مورد اینکه نوشتید نمی تونید تا÷یک جدید ارسال کنید هم در صورت امکان در PM برای بنده توضیح بدید تا بررسی کنم
مدیران این بخش لطفا موضوع رو با عنوانی مناسب تفکیک کنند :D
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط حسن حقوردي10 »

mahdi1944
سلام.راستش بلافاصله بعد از ثبت نام آي دي وپسورد منبراي نرمافزارهاي سايت غير قابل قبول ميشه وبراي پست کردن از من آي دي وپسورد ميخواهد .وبعد جواب ميدهد که شما مجاز به پست کردن مطلب دراين قسمت نيستيد.در ضمن بجاي نمايش عکسها دراغلب موارد نوشته است فقط کاربران ثبت نام شده...... درحالي که من هم ثبت نام کرده ام توي اين انجمن هم اين مشکل را دارم :? :sad: :-(
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

حسن حقوردي10 جان
لطفا موضوع رو در PM پيگيري کنيد، پست شما و پست سوال بنده پس از رويت شما حذف خواهد شد
اين مشکل به اکانت اينترنت شما و يا نتظيمات کوکي مرورگر شما مربوط هست، يک بار کوکي ها رو حذف کنيد و يا از مروگر ديگري استفاده کنيد
در پسورد از کاراکتر Space هم استفاده نکنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار

پست توسط nemat keramat »

عالي بود :smile:
ارسال پست

بازگشت به “گالري تصاوير هوافضا”