تقدیم به تمام دوستداران هوادریای نیروی دریایی به خصوص دوست خوبم فریبرز:
[External Link Removed for Guests]
فقط علاوه بر این عکسها 3 مسئله جالب برام پیش اومد گفتم بگم دوستان هم مطلع شوند:
1.شب گذشته در حالی که داشتم در بلوار انزلی( محلی تفریحی در شهر انزلی روبه روی اسلکه تجاری) قدم میزدم ناگهان مشاهده کردم که ناوچه های جوشن - پیکان - حمزه و قایق های گشتی از بندر و قایق های آتش نشانی خارج شدند وبه دهانه بندر رفتند و در حدود ساعت 8:30 هلکوپتر 416 نیروی دریایی که تنها هلکوپتر هوادریا در رشت میباشد از بالای سرم رد شد و به ناگهان ضد هوایی های اسکله نیروی دریایی و تجاری و ضد هوایی ناو ها در دریا به طور همزمان شروع به شلیک کردند در ضمن چند گلوله توپ 76 و یک موشک فکر میکنم سام 7 شلیک شد و این مانور تا حدود 30 دقیقه ادامه داشت و من نظاره گر آن بودم و هیچ چیزی در اخبار محلی گفته نشد. در ضمن ناوچه های پیکان و جوشن در اقدامی نمادین 3 کشتی روسی را از دهانه بندر تا اسکله و محل پهلو گرفتن اسکورت کردند.
2.در روز یکشنبه خبری مبنی بر اینکه ایران به جمع کشورهای سازنده ناوشکن پیوسته از شبکه محلی باران پخش شد و جالب آنکه ناوی را نشان میداد مشابه ناوهای کلاس الوند و بدون شماره سریال چون پخش نکرد و سیتم راداری همان سیستم الوند بود ولی خبری از لانچرهای موشک نبود ولی سیستم راداری که از آن نشان داد بسیار پیشرفته بود...من فکر میکنم این همان ناو موج بود.
3.بر خلاف هر سال که در روز نیروی دریایی ناو ها از اسکله انزلی خارج میشدند امسال هیچ خبری نبود و هنوز نیروی دریایی ناوچه جدید خود از پروژه سینا با شماره سریال P233 که در حال ساخت میباشد و ناو مین جمع کن سلمان 301 که برای تعمیر از جنوب و به خدمت گیری آن آورده بود به انداخته نشده است ولی پروژه ناوشکن موج 2 پیشرفت خوبی کرده است!