خريد سنگين نيروي هوايي ( سوخو 30 ، ميگ 31 ، ميگ 29 )

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Colonel I
Colonel I
سپاس‌های ارسالی: 300 بار
سپاس‌های دریافتی: 1161 بار

پست توسط Frogfoot »

با توجه به شروع مجدد چنگ و دندان نشان دادن روسيه به آمريكا ( شروع پرواز هاي استراتژيك ) اين خبر چندان هم بعيد نيست .

چنگ و دندان نشان دادن روسیه بیشتر از اینکه جنبه بین المللی داشته باشه، کارکرد داخلی داره تا مردم این کشور را از سرخوردگی خارج کنه؛ به خصوص که انتخابات ریاست جمهوری روسیه هم نزدیک است. روسیه در استراتژی دراز مدت خود هیچ قصدی برای مقابله با غرب نداره. اتفاقا علاقه داره که به غرب هم نزدیک بشه، ولی می خواد که این نزدیک شدن با حفظ ابهت گذشته روسیه باشه، نه مثل کشورهای ذلیلی مثل لهستان یا چک.

روسیه هیچ وقت شریک مطمئنی برای ایران نخواهد بود. ایران هم خریده عمده ایی از روسیه نمی کنه، غیر از اینکه بتونه به سرعت تکنولوژی آن محصول را به داخل کشور منتقل کنه و در صورت امتناع روسیه، خودش به نگه داری و توسعه محصول خریداری شده اقدام کنه.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

خريد 30فروندsu-30 از روسيه توسط ايران همان قدر ساده لوحانه و احمقانه است كه بگيم آمريكا به ايران f-22 بفروشد! :grin:
روسيه توان ساخت و فروش اين همه هواپيما يكجا به ايران ندارد و در ضمن امريكا و اسرائيل هم همينطور بنشينند و نگاه كننند وبگند كه مباركه :::P
روسيه بخاطر منافه زيادي كه در غرب دارد هيچگاه به ايران چنين هواپيمايي را نم يفروشد تا رابطه خود را با امريكا خراب كند( كركري خواني فعلي روسيه هم جنگ زرگري است براي منافع بيشتر از امريكا) يعني امريكا راتيغ بزند!
اين قدر هم دل خود را صابون نزنيد خبري از su-30و mig-29smt نيست! :-x البته متاسفانه :-P
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

maryam-paizi عزیز:
در مورد وجود جنگنده SU-27/30 و میگ 31 و توپولف 22هیچ چیز دقیقی نمی توان گفت چون کسی دلیلی محکم و قطعی ندارد ولی در مورد MIG-29 SMT باید بگم که ایران قصدی مبنی بر خرید این هواپیما ندارد ولی با یکی از خلبانان میگ 29 مهر آباد که صحبت میکردم میگفت ایران مدتی ایست که در حال ارتقا میگ های نوع A به SMT هست گرچه مثل همیشه روسیه قصد بر هم زدن معامله را دارد ولی نیروی هوایی عظم خود را جذب کرده است که تا این کار را بکند.از موارد جالب در این ارتقا استفاده خلبانان از کلاه های نشانه گذاری روی هدف بر روی کلاه استفاده میکنند. گرچه ایران قصد خرید تعداد بیشتری از این کلاه ها را داشت ولی روسیه تنها به تعداد میگ ها تحویل داد ...
درمورد هواپیمای جدید اینو فقط باید بگم که با توجه به محل سکونت من در نزدیکی مهرآباد هر شب شاهد پرواز هواپیماهای تانکر 707 و جنگنده ایی هستم که با توجه به تاریکی شدید شب ( ساعت 1 بامداد) تشخیص تقریبا غیر ممکن است ولی به طور قطع میتونم بگم که این هواپیماها که در فرمیشن 2 فروندی پرواز میکنند نه اف 4 و نه اف 5 و نه میگ 29 میباشند .در ضمن صدای موتور هم متفاوت و به نظر می آید جثه ای بزرگتر از میگ 29 داشته باشند ولی شاید هم اشتباه کرده باشم. به هر حال باز هم دقت میکنم . ولی یکی از خلبانان نیروی هوایی که با او صحبت میکردم میگفت ایران جت جدیدی خریده است و ...
دهکده

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2025 بار
سپاس‌های دریافتی: 1292 بار

پست توسط ramin11 »

اظهارات DJ Dani عزیز را در مورد MIG-29SMT من هم کاملا قبول دارم و در تصدیق سخنان ایشان تصویر زیر را ارائه میکنم.
اگر به سمت راست گوشه ی بالای تصویر ، قسمتی که پرچم کشورهای دخیل در برنامه MIG-29SMT ترسیم شده زوم کنید ؛ پرچم خوش نقش و سه رنگ کشور عزیزمون رو مشاهده خواهید کرد.

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

دوستان عزیز در مورد بحث پیش آمده باید عرض کنم که این بحث قبلا شده, یعنی من مطرح کردم و جناب فریبرز جوابشو دادن :D
در صفحات قبل میتونید مشاهده کنید :D
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 4147 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار

پست توسط حسن2568 »

سلام دوستان من امشب به يك وبلاگ نظامي جديد برخوردم
شما هم بخونيد ببينيد چه آمار عجيب قريبي از توان نظامي ايران ارائه ميده :)

Captain II
Captain II
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

پست توسط Danial_4139 »

حسن2568 نوشته شده:سلام دوستان من امشب به يك وبلاگ نظامي جديد برخوردم
شما هم بخونيد ببينيد چه آمار عجيب قريبي از توان نظامي ايران ارائه ميده :)

فکر کنم نویسنده وبلاگ آمارش رو با ماشین های کف شهر جمع کرده :???:

توان نیروهای مسلح:

نیروهای مسلح با در اختیار داشتن تعداد ۷۶۵ فروند جنگنده وبمب افکن ( صاعقه..آذرخش ..اف ۱۴ ..اف ۱۶ ..اف ۴ فانتوم..اف ۷..میگ ۲۹..میگ ۲۱ ..سوخو ۲۴..سوخو۲۵و...)تعداد ۶۸۰ فروند بالگرد شکاری و فوق ترابری(شنوک ..کبری..شاهد۱و۲..شباویز..و..)تعداد ۲۶۰۰۰فروند تانک و نفربرهای(ذولفقار..سفیر ۷۴..تندر ..براق..تی بهینه سازی شده۷۲..چیفتن..و...)تعداد فروند ۵۲ رزمناو ..ناوچه ..(سهند ..دماوند..الوند..جوشن..و...)تعداد ۲۴فروند از انواع زیر دریایی (غدیر..کلاس کیلو..و...)تعداد۲۵۰۰ فروند از شناور های تندرو استشهادی باور..۲۱۰۰اراده توپ و ضد هوایی... تعداد ۵۰۰۰فروند از انواع موشکهای دور برد زمین پایه ..متوسط برد ..کوتاه برد ..سطح به سطح ..سطح به دریا و...(شهاب ۱و۲و۳..نازعات..زلزال۱و۲..فاتح..ضد ۳..اچ وای توو..و...)و با پرسنلی بالغ بر ۲میلیون و پانصد هزار نفر به علاوه ۶ میلیون از نیروهای آموزش دیده مقاومت بسیج و نیز تجربه بیش از ۸ سال رزمایش واقعی (دفاع مقدس) میرود که انشا ء الله در ۱۰سال آینده قدرتی برای تهدید در پیش روی نداشته باشد...
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

اين خبرها مثل اينکه جدي ست و يکي از روزنامه هاي تجارتي روسيه از خريد 250 فروند سوخوي 30 و چهل فروند جي 10 چيني نوشته است.

دوستان من واقعا متأسف هستم. که سوخوي 37 وجود داشته باشد و ايران برود و سوخوي 30 بخرد. ما اينجا واقعا به يکي از بچه هاي خلبان و يا متخصص نياز داريم که در اين مورد حرف بزند...
بهر جهت افرادي که اين قرارداد را امضاء کرده اند بايد اينجا به سؤالات و نگرانيهاي ما پاسخ بگويند.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Captain I
Captain I

Palang mah gerefteh نوشته شده:اين خبرها مثل اينکه جدي ست و يکي از روزنامه هاي تجارتي روسيه از خريد 250 فروند سوخوي 30 و چهل فروند جي 10 چيني نوشته است.

دوستان من واقعا متأسف هستم. که سوخوي 37 وجود داشته باشد و ايران برود و سوخوي 30 بخرد. ما اينجا واقعا به يکي از بچه هاي خلبان و يا متخصص نياز داريم که در اين مورد حرف بزند...
بهر جهت افرادي که اين قرارداد را امضاء کرده اند بايد اينجا به سؤالات و نگرانيهاي ما پاسخ بگويند.

پلنگ ماه گرفته حالا تو چندان نگران نباش، در هر صورت نگرانی تو مشکلی را حل نمی کند و از این گذشته سوخوی 30 هم چندان بد نیست، نگاه کن!

البته سوخوی 35 یک چیز دیگری ست که حتما با فروش آن فعلا موافقت نکرده اند و یا اینکه ایران ترجیحش بر این بوده است. چونکه معمولا ارتش ایران وسایلی را خریداری نمی کند که نتوتند آنرا کاملا کنترل کند...(؟)

البته ونزوئلا نیز یکی دیگر از کشورهایی ست که از روسیه سوخوی 30 MK2خریداری کرده است
Captain I
Captain I

etteb نوشته شده:من نمي دونم چرا شما همه را دروغگو مي دانيد؟
مگه شما مي خواهي پول خريد اين جنگنده ها رو بدي كه اين قدر موضع گيري مي كني؟
چه معني داره ؟ اصلا خود شما مي دوني بوجه ي نيروي هوايي دقيقا چه قدره ؟

از این جهت که دیدم هیچکس به شما پاسخی نگفته است، بخودم اجازه دادم که این توضیح مختصر را به شما و دوست عزیز دیگری بنام Yasserکه حرف شما را تأیید کرده است، عرض کنم که در پاسخ به پرسش شما یعنی اینکه چه کسی پول خرید جنگنده ها را می پردازد، باید بگویم که این پولها متعلق به تمام مردم ایران است. تمام مخارج ارتش را مردم می پردازند، همین مردم هم هستند که دستگاههای ارتش را براه می اندازند و گاهی گداری هم در این راه کشته می شوند. ارتش ، سپاه و بسیج و غیرو همه از مردم هستند و متعلق به مردم ایران هستند. خود دولت جمهوری اسلامی هم جزء اموال عمومی مردم ایران است. تمام سفارتخانه ها در خارج از کشور متعلق به مردم ایران است و هزینه اش را مردم می پردازند.
بنابراین هر بار که خریدی در این زمینه انجام می گیرد این مردم ایران هستند که می پردازند - حالا چه آشکار باشد و چه مخفیانه ، هر فرد ایرانی می تواند حساب کند که چقدر از جیبش رفته است. و اگر بخواهیم اندکی با فرضیات فیزیک کوآنتوم سرو کله بزنیم، می توانیم گاهی گداری به این نتیجه برسیم که تمام مخارج از جیب یک نفر و در عین حال از جیب تمام مردم هزینه شده است. امیدوارم که در این زمینه هیچ ابهامی وجود نداشته باشد.

در ضمن یا خواندن مجدد نشریات دربارۀ سوخوی 30 ، کاشف به عمل آمد که این مدل دو نفرۀ سوخوی 27 است و تفاوت زیادی با آن ندارد. کشورهای الجزایر، چین، اندونزی، هند، مالزی، ونزوئلا و ویتنام از خریداران این نوع هواپیما بوده اند. نخستین پرواز آزمایشی آن بسال 1989 و در سال 1996 وارد خدمت می شود. به این معنی که با آخرین هواپیماهای شکاری نسل جدید حدود یازده سال فاصله دارد. البته تحولات تکنولوژیک با سال قابل اندازه گیری نیست. مطمئنا خرید 250 سوخوی 30 شاید برای نیروی هوایی ایران تحول بزرگی بحساب بیاید.ولی تصور نمی کنم که با اف 22قابل مقایسه باشد. در هرصورت گویا که سوخوی سی را با اف 15 آمریکایی مقایسه کرده اند. و یادمان باشد که یکی از دوستان همین سایت در مورد سقوط دو سوخوی 27 در هند صحبت می کرد که این نوع هواپیما چندان موفق نبوده است. حالا باید حساب کنیم که اگر این ده یا پانزده میلیارد دلار در ساختارهای پژوهشی داخل کشور وارد می شد چه نتیجه ای می داد. و یا اگر چهار میلیارد دلار از آن صرف ایجاد مدارس شبانه روزی برای کودکان و نوجوانان فقیر ایرانی می شد در دراز مدت چه میوه ای ببار می آورد؟ در هر صورت بخش اعظم مدارس ایران پر جمعیت است و از نظر ایمنی هم بسیاری از آنها در مقابل زلزله مقاوم نیستند. از دفاع غیر عامل دیگر نمی گویم. اینطور که بنظر می رسد اسرائیلیها زودتر از مردم ایران از این خرید آگاه شده اند.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط M_Tomcat »

Palang mah gerefteh عزيز
اهميت ساخت مدرسه و پژوهش که شما به آن اشاره کرديد براي کسي پوشيده نيست ولي ساخت مدرسه با خريد جنگنده چندان ربطي به هم ندارند
مساله امنيت کشور در ميان است. به هر حال ما به تسليحات براي ايجاد امنيت نياز داريم. الان کشور ما در وضعيتي نيست که براي خود جنگنده کارآمد بسازد. پس ناچاريم که از يک کشور ديگر خريد کنيم و براي اين کار هم بايد بهاي آن را بپردازيم.
New Member

پست توسط reza103 »

حیف که نیروی دریایی آمریکا F_14 D SUPER TOMCAT دیگر توی ناو ازشون استفاده نمیکنه این خود میتونه امتیازی برای

این پرنده هراس بر دل هر هواپیمای روسی حتی میگ31 میگذاشت

ایران باشه برای ضربه زدن به ناو های آمریکا

بنظر شما زور سوخو 30 بیشتره یا اف 18 سوپر هورنت آمریکا
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”