من هم سر یکی از کلاسهای درس تاریخ اسلام به حضور امام حسن و امام حسین در لشکری که به ایران و به خصوص طبرستان حمله کرد واقف شدم.
در ضمن عمر داماد حضرت علی هست.
1.سعید بن منصور خراسانی مکی(م227ه.ق)در«کتاب السنن»(قسم اول،ج3ص130،باب«النظرالی امراة اذا اراد أن یتزوجها»)چاپ مجلس علمی(کراچی)روایت کرده است:
«حضرت امام جعفرصادق(ع)از پدر خود حضرت امام محمدباقر(ع)روایت می کند که حضرت عمر(رض) ام کلثوم را از حضرت علی(رض) خواستگاری کرد. حضرت علی(رض) فرمود:دخترانم رابرای پسران برادرم «جعفربن ابی طالب»نگه داشتم. حضرت عمر(رض) دو مرتبه درخواستش را مطرح کرد وگفت:اورا به نکاح من درآر! به خداسوگند طوری با اورفتار خواهم کرد که احدی دیگر آن را انجام ندهد. حضرت علی(رض) گفت:باشد،به نکاحت درخواهم آورد. پس از دریافت جواب مثبت،حضرت عمر(رض) به سوی مجلس مهاجران که درمسجد نبوی مابین منبر وروضه برپا شده بود،رفتندوفرمودند: مرانزد همسر جدیدم ببرید!آنان باتعجب گفتند:چه کسی؟گفت:ام کلثوم دختر علی وفاطمه. سپس این حدیث رسول خدا(ص) رابرای جمع مهاجران خواند:«کل نسب وسبب منقطع یوم القیامه الا نسبی وسببی»:تمام نسبها وسسبها در روز قیامت منقطع می شوند مگر نسب و سبب من. حضرت عمر(رض) گفت:من افتخار وشرف صحابیت رسول خدا(ص) راکسب کرده ام، ودوست داشتم که تعلق نسبی نیز برقرارگردد که خوشبختانه اکنون آن نیز حاصل شد.»{رحماء بینهم:ج2،ص213}
2.ابوعبدالله المصعب ابن عبدالله الزبیری(م236)در کتاب«نسب قریش»(ص41،تحت عنوان«ولد علی بن ابی طالب»چاپ تهران)آورده است.
«زینب کبری دختر حضرت علی(رض) از عبدالله بن جعفربن ابی طالب فرزند به دنیا آورده وام کلثوم کبری برای حضرت عمر(رض) فرزند به دنیاآورد. ومادر هردو(زینب وکلثوم)سیده حضرت فاطمه(رض) دختر رسول خدا(ص) می باشد.»
3.ابوجعفرمحمدبن حبیب بن امیه بن عروالهاشمی بغدادی(م245)در کتاب«المحبر»(ص56تحت عنوان«اصهارعلی»چاپ حیدرآباد دکن)نوشته است: «دومین داماد حضرت علی(رض) حضرت عمر(رض) است که ام کلثوم دختر علی وفاطمه در نکاحش بود.پس از شهادت عمر، باعون بن جعفر وپس از او نیز باعبدالله بن جعفربن ابی طالب ازدواج کرد.»
اینم مستند از کتاب.
پس به هیچ مذهبی نباید اهانت بشه چون هر دو محترم هستند.