تایید شهادت گروگان‏های ناجا در سراوان!!!!!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 80 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار

پست توسط samanrossonero »

seymon جان لحن شما هم خطاب به میلاد عزیز درست نیست.

من هم سر یکی از کلاسهای درس تاریخ اسلام به حضور امام حسن و امام حسین در لشکری که به ایران و به خصوص طبرستان حمله کرد واقف شدم.
در ضمن عمر داماد حضرت علی هست.

1.سعید بن منصور خراسانی مکی(م227ه.ق)در«کتاب السنن»(قسم اول،ج3ص130،باب«النظرالی امراة اذا اراد أن یتزوجها»)چاپ مجلس علمی(کراچی)روایت کرده است:

«حضرت امام جعفرصادق(ع)از پدر خود حضرت امام محمدباقر(ع)روایت می کند که حضرت عمر(رض) ام کلثوم را از حضرت علی(رض) خواستگاری کرد. حضرت علی(رض) فرمود:دخترانم رابرای پسران برادرم «جعفربن ابی طالب»نگه داشتم. حضرت عمر(رض) دو مرتبه درخواستش را مطرح کرد وگفت:اورا به نکاح من درآر! به خداسوگند طوری با اورفتار خواهم کرد که احدی دیگر آن را انجام ندهد. حضرت علی(رض) گفت:باشد،به نکاحت درخواهم آورد. پس از دریافت جواب مثبت،حضرت عمر(رض) به سوی مجلس مهاجران که درمسجد نبوی مابین منبر وروضه برپا شده بود،رفتندوفرمودند: مرانزد همسر جدیدم ببرید!آنان باتعجب گفتند:چه کسی؟گفت:ام کلثوم دختر علی وفاطمه. سپس این حدیث رسول خدا(ص) رابرای جمع مهاجران خواند:«کل نسب وسبب منقطع یوم القیامه الا نسبی وسببی»:تمام نسبها وسسبها در روز قیامت منقطع می شوند مگر نسب و سبب من. حضرت عمر(رض) گفت:من افتخار وشرف صحابیت رسول خدا(ص) راکسب کرده ام، ودوست داشتم که تعلق نسبی نیز برقرارگردد که خوشبختانه اکنون آن نیز حاصل شد.»{رحماء بینهم:ج2،ص213}

2.ابوعبدالله المصعب ابن عبدالله الزبیری(م236)در کتاب«نسب قریش»(ص41،تحت عنوان«ولد علی بن ابی طالب»چاپ تهران)آورده است.

«زینب کبری دختر حضرت علی(رض) از عبدالله بن جعفربن ابی طالب فرزند به دنیا آورده وام کلثوم کبری برای حضرت عمر(رض) فرزند به دنیاآورد. ومادر هردو(زینب وکلثوم)سیده حضرت فاطمه(رض) دختر رسول خدا(ص) می باشد.»

3.ابوجعفرمحمدبن حبیب بن امیه بن عروالهاشمی بغدادی(م245)در کتاب«المحبر»(ص56تحت عنوان«اصهارعلی»چاپ حیدرآباد دکن)نوشته است: «دومین داماد حضرت علی(رض) حضرت عمر(رض) است که ام کلثوم دختر علی وفاطمه در نکاحش بود.پس از شهادت عمر، باعون بن جعفر وپس از او نیز باعبدالله بن جعفربن ابی طالب ازدواج کرد.»

اینم مستند از کتاب.
پس به هیچ مذهبی نباید اهانت بشه چون هر دو محترم هستند.

:razz: :razz: :razz:
(( خدا دوست دارد آن لب که ببوسد نه آن لب که از ترس دوزخ بپوسد

خدا دوست دارد من و تو بخندیم نه در جاهلیت بپوسیم بگندیم ))

تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

پست توسط كيارش »

من جدا متوجه نمي شم 3 پست آخر درچه ضمينه اي ست‌!‌ :shock:
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

كيارش نوشته شده:من جدا متوجه نمي شم 3 پست آخر درچه ضمينه اي ست‌!‌ :shock:

من هم همینطور :x

پس pm رو برای چی گذاشتن ، چرا بحث رو منحرف می کنید .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Major
Major
نمایه کاربر

عزیزم وقتی بحث جلو چشم همه در گرفته باید شفاف سازی جلوی همه صورت بگیره تا هیچکس منحرف نشه دیگه.
البته من خودم هم مخالف این بحث ها هستم.
:razz: :razz: :razz:

تصویر تصویر تصویر
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های دریافتی: 78 بار

پست توسط soheil_riazi »

دوستان عزيز بحث ريگي بحث عرب و عجم نيست . بحث شيعه و سني و مذهبي نيست. اين بحث ها علمي هست و كار علماي مذاهب، تاريخ دان ها و ....
اما اين ريگي يكي ز كثيف ترين عوامل شيطان است. من خبر شهادت اين عزيزان رو امروز خوندم و واقعا آتيش گرفتم. در ضمن از صميم قلبم ايمان دارم كه ايران بنا به ملاحظاتي نمي خاد اين گروه نابود بشن وگرنه ايرانيا ثابت كردن كه با داشتن نيرو هايي مثل سپاه قدس توان حمله هاي غير كلاسيك رو كاملا دارن. ( دوستان بهتر در مورد برخي عمليات هاي ساه قدس در عراق چه زمان صدام لعين و چه زمان آمريكا اطلاع دارن). در ضمن پاكستان اونقدر هم كشور با صاحبي نيست كه نيروي هوايي نتونه يكي دو بر حريم هوايي اش رو بشكنه! ( يادتون نرفته كه تركيه ر وقت پ ك ك به ايران ميومد به راحتي حريم هوايي ما رو نقض مي كرد و يه بار هم چند روستايي كشته و زخمي شدن!!!)
به هر حال اميدوارم اين جنايتكارا هر چه زودتر از شرق كشور محو بشن.
زنده باد ايران. درود بر همه ي دانشمندان ايراني
دوستان علافه مند به ریاضیات در تکمیل سایت زیر کمک کنند
[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

کلا جناب Seymon86 تخصص فوق العاده اي در انحراف بحث دارند و دو کلمه که در پستي پيدا مي کنند روي ان مانور مي دهند تا ان تاپيک با بيراهه برود.

در مورد عمر و خالد نيز نمي توانيد نظر من را عوض کنيد به اندازه کافي از انها و اعمالشان مي دانم.ولي به خاطر عدم انحراف تاپيک سکوت مي کنم.

13 جوان برومند ايراني به دست يک سلفي تروريست و خون آشام پر پر شده اند بعد اين اقا مي آيد و اينگونه تاپيک را نابود مي کند.

يادم نمي رود در پستي ديگر نيز کار ريگي را مقاومت خوانده بوديد که توسط مديران حذف شد.

ريگي را با اين حرفها نمي توانيد تطهير کنيد.تا مرفق دستش به خون الوده است و با آب زم زم هم پاک نمي شود.
روزي نيز بر پاي چوبه دار .....
  بی  
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط earth »

آخ گفتي soheil، اين ملاحظات داره خون منو بجوش مياره ، اين محافظه کاري شديد مخصوصا در اتخاذ سياست هاي خارجي خون منو بجوش مياره . اصلا فرض کنيد نيرو هاي ايران اهدافي را در خاک پاکستان براي خود تعريف و سپس نابود کنن ، مگر بعدش چه اتفاقي ميفته مگر ترکيه به شمال غربي عراق حمله نکرد ، عراق فقط مخالفت خودش رو اعلام کرد و اين حملات ذره اي در روابط دو کشور تاثير نداشت نمونش قرق کردن کل بازار عراق توسط ترکها يا همين حملات ارتش آمريکا به مناطق مرزي پاکستان که چندين بار تکرار شده و پاکستان هيچ اقدامي در قبالش نکرده و نميکنه ، بابا محافظه کاري حدي داره ، اگر به دو تا از اين همسايه ها تو دهني بزنيم همه حساب کار دستشون مياد . اصلا من نميدونم همسايه هايي که يا چشم به خاک و مال ما دوختن يا عملا دارن رو هوا اداره ميشن و صاحبي ندارن به چه درد ما ميخورن ، بجز اينکه جلوي رشد ما رو هم ميگيرن ، ولي امان از محافظه کاري . . .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1197 بار
سپاس‌های دریافتی: 2065 بار
تماس:

پست توسط N@VID »

يادتون نرفته كه تركيه ر وقت پ ك ك به ايران ميومد به راحتي حريم هوايي ما رو نقض مي كرد و يه بار هم چند روستايي كشته و زخمي شدن

اگر اشتباه نکنم ترکیه تنها یک بار حریم هوایی ایران را نقض کرد و ان یک بار هم اشتباها وارد ایران شد و پس از ان عذر خواهی کرد.

فرض کنيد نيرو هاي ايران اهدافي را در خاک پاکستان براي خود تعريف و سپس نابود کنن ، مگر بعدش چه اتفاقي ميفته

دوستان فراموش نکنید مقامات نظامی و فرماندهان بسیار بسیار بیشتر از من و شما به امور نظامی واقفند و از توانایی های نیروهای مسلح باخبرند ولی ملاحظات سیاسی این اجازه رو نمیده تا به خاک کشوری تعرض کنیم.
درسته که پاکستان خیلی در و پیکر محکمی نداره و شکستن حریم هواییش برای نیروی هوایی خیلی سخت نیست ولی بدونید این کار احتمالا واکنش شدید امریکا رو در پی خواهد داشت. بار دیگر رسانه های غربی با این خبر دنیا را بمباران میکنند: ایران جنگ طلب است و عامل اشوب در منطقه است. تمام مشکلات خاورمیانه زیر سر ایران است و ...
ممکنه این کار باعث تصویب قطعنامه های تحریم جدید بر علیه کشور بشه. چون مطمئنا هیچ کشوری از این اقدام حمایت نمیکنه

دوستان اگر یه کم به صحبت های فرماندهان نظامی دقت کنید میبینید به شدت دنبال یه چیزی هستند: اتحاد نظامی کشورهای منطقه و ایجاد یک سازمان نظامی واحد در منطقه. تمام تلاش ایران در این چند سال این بوده که صلح طلبی و حسن نیت خودش رو به کشورهای منطقه ثابت کنه. اون وقت میگید بیاد و به پاکستان حمله نظامی کنه؟
دوستان همه ی ما از شهادت این عزیزان ناراحت هستیم. همه از اینکه یه جنایتکار گروهی از جوانان ما رو به شهادت رسونده ناراحتیم. ولی بعضی مواقع باید برای رسیدن به هدف صبر پیشه کرد. در سیاست اگر قدمی با عجله و بدون فکر برداشته بشه حاصلش یه عمر پشیمانیه.
مطمئن باشید اگر زمانی فرماندهان و مقامات به این نتیجه برسند با حمله نظامی در خاک پاکستان موضوع حل میشه این کار رو انجام میدهند. مثل حمله ی موشکی به مقر منافقین در عراق. وضعیت فعلی پاکستان خیلی از عراق اون زمان بهتر نیست.
پس باید صبر کنیم. خوشبختانه در تابستان امسال نیروی هوایی به همراه تیپ های تکاور ارتش و سپاه شیرازه ی این سازمان را در ایران نابود کرد و بسیاری از فرماندهان ارشد ان کشته شدند. ان شاالله به زودی سردسته این گروهک تروریستی هم دستگیر میشود.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط earth »

پس بياييد مثل چند جنتلمن و در ادامه فرايند همزيستي مسالمت آميز براي اينکه خداي نکرده حرف و نقلي پشت سرمون در نيارن و به جهان بر نخوره مملکت رو دو دستي تقديم جهانيان کنيم و بريم بميريم . چون با وجود رسانه هاي ضعيفمون هيچ وقت طرز فکر جهانيان در مورد ما عوض نخواهد شد .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

از هر مسئول عزيزي که پست مرا مي خواند و احتمالا افراد رده بالايي از مسئولين کشور در اين سايت عضوند.صميمانه مي خواهم با يک طراحي نظامي هوشمندانه توسط نيروي هاي ويژه کشورمان که بحمدالله بهترين هاي جهان را در اين زمينه داريم.

اعم از تيپ 65 کلاه سبزهاي نوهد ارتش

نيروهاي صابرين سپاه

تفنگداران دريايي و نيز تکاوران مقداد ناجا با نفوذي مخفيانه به خاک پاکستان عبدالمالک را به درک واصل کنند و شر اين موجود را براي هميشه کم کنند.
من به شخصه براي اين کار داوطلبم.

اگر زماني ريگي به دست من بيفتد او را در کوره مواد مذاب خواهم سوزاند.
  بی  
Major
Major
نمایه کاربر

میلاد اگه این دست من بیفته به روش تایبادی حالش رو می گیرم.
نمیشه توضیح بدم چون جالب نیست.
بابا بحث سر مذهب نیست.
این واسش شیعه سنی فرقی نداره.
یکی از دوستان به نیروی انتظامی ایرانشهر اعزام شده که خیلی نگرانشم.
:sad: :sad: :sad:

تصویر تصویر تصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط earth »

منظور من هم دقيقا همين بود ميلاد جان ، اين کارها رو ميشه بي سرو صدا هم ختم کرد نه با نواختن شيپور جنگ و لشکر کشي که خداي نکرده به جهانيان بر بخوره . اصلا چرا نيروي چريکي آموزش ميدن ، براي همين روز هاست ديگه
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”