جنگنده های ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

فيشبد,
ممنونم دوست عزيز...حرفهايتان اگر خيلي به نظرات من نزديک نباشد دور هم نيست...
اما يک نکته...اگر مي خواهيم امريکا بيايد و از ما مثل کويت در برابر کشوري نظير عراق دفاع کند بحث به دو ترتيب ادامه پيدا مي کند:
از سمتي ايا اين عمل معنيش جز اين است که ما بگوييم اقا ما عرضه نداريم از خودمان دفاع کنيم ...جناب امريکا..بيا بشو مدافع ما...کاري که کويتي ها کردند
از سويي بحث نياز به مدافع داشتن است...کدام يک از اطرافيان ما توان تهاجم به ما را دارند..بياييد با هم رک باشيم...
ايا مثلا امارات با انهمه توان هوايي يا عربستان واقعا براي ما خطرناکند؟ايا خطر انها براي ما(در شرايط فعلي) جز در حد 3 جزيره است که انهم همه ما مي دانيم الان تا حد انفجار در ان سلاح انباشته اند ؟ايا جز اين است که تنها يک لشکر ارتش به اندازه کل ارتش امارات نيرو دارد؟
در بعد نياز به مدافع تنها تهديد جدي کشور ما امريکاست...حالا ما بياييم بگوييم جناب اريکا بيا از ما در برابر خودت دفاع کن....
با اين حرف شما کاملا موافقم : داشتن روابط اما بسیار کنترل شده ...
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

يک اصل نظامي ميگويد : پيروزي نهايي توسط نيروهاي پياده به دست مي ايد.
البته اين حرف به معني ناديده گرفتن قدرت نيروي هوايي و توانايي ان براي نابودي تواناييهاي دشمن و پشتيباني از نيروي زميني نيست.اما امريکا براي پيروزي کامل بر ايران بايد نيروهاي پياده خود را وارد ايران کند. و ميدانيد در عراق با چه مشکلاتي درگير شدند وامروز دست به سوي ايران دراز ميکند.به هر حال ايران جنگ را شروع نخواهد کرد وبه پشتوانه جوانان سلحشورش مي داند چگونه از خود دفاع کند.
باعث تاسف است که عده اي سنگ امريکا را به سينه مي زنند
امريکا را نبايد کوچک شمرد و نه ان را بزرگ کرد .
امريکا برترين قدرت نظامي اقتصادي و تکنولوژيکي جهان است که در باتلاق عراق گير کرده است .
هيهات من الذله
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

با سپاس از همه دوستان
یه نکته ای هست اون اینکه من به هیچ عنوان نمی گم امریکا بیاد از ما دفاع کنه من فقط مثال زدم.ما کشوری متمدن با بیش از 3000 سال هستیم .میتونیم با کمک سیاستمداران روش فکر آینده نگر آمریکا را دور بزنیم.باور کنید میشه!مثل همون کاری که شاه اسماعیل صفوی وشاه عباس که با عثمانی دشمن بزرگ ایران در ان زمان کردند دانش ساخت توپ هم از اونا یاد گرفتند (همچنین از پرتقالی ها) بعدش دخلشو آوردن! مثلا همه خلبانان بزرگ ونام آور ما همونطور که می دونید همه تو امریکا دوره دیداند.میتونیم با تعادل سازی در روابطمون با کشور های منطقه یا با دعوت از اونا کم کم دانششونو بگیریم.با امتیازات فراوان به دانشمندامون نذاریم که پا شرن برن این همه جای دنیا برن امریکا.درکل بیاییم فرهنگ روابط را با صلاحدید خودمان عوض کنیم
با تشکر!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
-
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mehregan »

داشتن روابط دیپلماتیک با آمریکا ممکن نیست ...چرا؟
چون خود آمریکا نمی خواهد همان گونه که گفتم اگه آمریکا خواهان گسترش روابط دیپلماتیک بود 28 سال این طور رفتار نمی کرد

در مورد برتری هوایی هم که همه تاریخ ویتنام را می دانند در دوران جنگ ویتنام اف-14 تازه وارد نیروی هوایی آمریکا شده بود و مهمترین مهره ی آمریکا اف-4 بود که در زمان خود رقیب نداشت البته در زمان حال هم بد نیست

در صورت بروز جنگ با ایران باید در نظر داشت شرایط جغرافیایی ایران بسیار خاص است ایران می تواند با استفاده از هر چیزی که فکر کنید به آمریکا ضربه بزند مثلا هواپیماهای ایران می توانند از پستی بلندی های رشته کوه های زاگروس استفاده کنند در ارتفاع پایین میان رشته کوه ها پرواز کنند و خود را به مواضع احتمالی آمریکا در جنوب غربی و استان خوزستان برسانند
یا دشت های وسیع و مسطح ما بین تپه ها و کوه ها را در نظر بگیرید به راحتی به قتلگاه سربازان آمریکایی تبدیل می شود با بمب باران وسیع توپ خانه های هدایت شونده
حتما در مورد توپ جدید ایران با برد 120 کیلومتر خبر دارید در رزمایش پیامبر اعظم آزمایش شد

عثمانی ها پیشرفت کردند باز قدرت گرفتند و برای پترز کبیر مشکل ساز شدند
اما ایران صفوی که از اینگلیسی ها کمک گرفت رو به زوال رفت و نابود شد
تاریخ همیشه تکرار می شود تنها دستاورد های ماست که می ماند باید مثل عثمانی به خود متکی باشیم
جاودان اندیشه کن تا پس از مرگ نیز زندگی کنی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

دوستان توجه داشته باشيد موضوع گفتگو جنگنده‌هاي ايران هست، نه سياست بين ايران و امريکا
لطفا رعايت کنيد :shock:
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
نمایه کاربر

پست توسط mehregan »

همه می دونیم برای نظر دادن راجع به هواپیماهای ایرانی به منبع موثق نیاز هست...چرا؟

معلومه چون هر حرفی بزنیم یه عده که از تبلیغات غرب تاثیر می گیرن فورا مارو به دروغ گویی متهم می کنن!!
البته حق دارن

اما ...اما ....یعنی چون ما منبع موثق نداریم که اف-14 ها عملیاتی هستن

پس پرواز نمی کنن و عملیاتی نیستن چون ما نمی تونیم ثابت کنیم!!!!

مگه ما کی هستیم که بخوایم ثابت کنیم .....نیروی هوایی نیازی به اثبات ما نداره

بهتره تاپیک ها راجع به خود هواپیماها باشه نه مسائلی که نظر دادن راجع بهش سخته....

یا اگه قراره نظر بدیم مارو تو منگنه قرار ندین که.... منبع چیه ...از کجا می دونی.....دروغ میگی.....
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

mehregan
اصلا نيازي به مدرک نيست ، بزرگترين برهان عقل انسان . فقط من يه سوال از شما دارم
به نظر شما جنگنده هاي f- 14 f- 5 f -4 ايران بعد از 40 سال بايد عملياتي باشن يا نه ؟
اگه نيستن و عده اي هم اين موضوع رو ميگن ، بر چه اساسي اون افراد رو به تاثير پذيري از غرب متهم مي کنيد ؟
[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

جنگنده های اف-4 اف-5 مخصوصا اف-14 ها در مجموع به طور دقیق 80% عملیاتی هستند وهیچ مشکلی ندارند.چون اگر غیر از این باشه دیگه نمیشه رو توان دفاعی (بازدارندگی)نیروی هوایی حساب کرد.
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
-
نمایه کاربر

پست توسط mehregan »

sir.mohammad جنگنده هاي اف-4 اسراييل هنوز هم عملياتي هستند

اما بايد توجه داشت :shock: اونا به منبع قطعات جنگنده وصل هستند :?

به طور دقيق 80 درصد که نه ولي... :sad: مشکل اساسي من موشک هاي فونيکس است ؟! :lol:

منبع ..................................منبع موثق نداریم

آقایون طبق اعلام رسمی وزارت دفاع قرار بود یک رزمایش ویژه ی پدافند هوایی پایان بهار برگزار شود!؟ :-)

خبری از رزمایش نشد :sad:
-
نمایه کاربر

پست توسط mehregan »

در نوامبر 2003، يك «USA FE-3» آمريكايي كه در حال پرواز در مرز عراق بوده، يك گروه حدود شانزده تايي از جنگنده‌هاي «F14» ايراني را ديده... بزرگ‌ترين گروه «F14» ايراني را ديده، بزرگ‌ترين گروه «F14» ايراني در حال پرواز كه از سال 97 تاكنون توسط نيروي هوايي آمريكا شناسايي شده. در آن سال نه فروند «F14» در خليج فارس توسط نيروي دريايي آمريكا شناسايي شده بود.

در طول تابستان 2005 چندين فروند Su-24 در خليج فارس مشاهده شدند كه با موشك‌هاي چيني ضدكشتي C802K-2 مجهز شده بودند. فانتوم‌هاي ايراني نيز معمولا با موشك‌هاي AIM-7 و AIM-9 (موشك‌هاي هوا به هوا) مشاهده شده‌اند

16 فروند تامکت منتها :sad: از فونیکس خبری در دست نیست :sad:
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

mehregan
الان چشم تمام دنيا به موشک هاي دوربرد r37 دوخته شده ، بعد شما از فونيکس حرف مي زنيد !!! ؟
جنگنده های اف-4 اف-5 مخصوصا اف-14 ها در مجموع به طور دقیق 80% عملیاتی هستند وهیچ مشکلی ندارند.چون اگر غیر از این باشه دیگه نمیشه رو توان دفاعی (بازدارندگی)نیروی هوایی حساب کرد.

دوست عزيز من گفتم دليل نمي خوام ولي حرف شما هم با عقل جور در نمي اد
يعني ما 40 سال جنگنده ها مون رو با فقر شديد قطعات يدکي عملياتي نگه داشتيم ؟؟؟؟؟ 8) 8) لطفا واقع بين باشد ، من هم مثل شما دوست دارم که ارتش کشورم قوي باشه ولي همه ما مي دونيم که جنگنده هاي داغون ايراني فقط به درد نابود کردن اشرار مي خورن و بس .

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
-
نمایه کاربر

پست توسط mehregan »

sir.mohammad نوشته شده:mehregan
الان چشم تمام دنيا به موشک هاي دوربرد r37 دوخته شده ، بعد شما از فونيکس حرف مي زنيد !!! ؟

دوست عزيز من گفتم دليل نمي خوام ولي حرف شما هم با عقل جور در نمي اد
يعني ما 40 سال جنگنده ها مون رو با فقر شديد قطعات يدکي عملياتي نگه داشتيم ؟؟؟؟؟ 8) 8) لطفا واقع بين باشد ، من هم مثل شما دوست دارم که ارتش کشورم قوي باشه ولي همه ما مي دونيم که جنگنده هاي داغون ايراني فقط به درد نابود کردن اشرار مي خورن و بس .

اولا : به R-37.... اما چه ربطی داشت مگه اف-14 فونیکس شلیک نمی کنه .....شاید اصلا منظور شما اینه اف-14 به درد نمی خوره ....
اما خود r-37 هم کاملا عملیاتی نیست

دومن : 40سال که نه 25 سال......
البته نه کاملا عملیاتی اما........ آیا ما واقعا به f-14 و فونیکس احتیاج داریم برای چی؟ حتی وجود F-14 عملیاتی به منزله قدرت نیروی هوایی نیست
قدیمی شدن و تعدادشون محدوده ......

قبلا گفتم الان هم می گم نیروی هوایی به اثبات ما نیاز نداره !!!!!!!!
ارسال پست

بازگشت به “ديگر مباحث هوانوردي”