لطفا کمکم کنيد. سيستمم خرابه.

در اين بخش شما ميتوانيد درباره برنامه ها و نرم افزارهاي كامپيوتر به بحث و تبادل نظر بپردازيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, MASTER, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تمام ایران سرای من است
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط h »

آقا مهدی فکر کنم بعد از چند سال باید فرق اسپای با ویروس رو بدانی من دارم میگم ضد ویروس نه آنتی اسپای برای مقابله با ویروس یا کرمها باید از آنتی ویروس استفاده شود و برای مقابله با ابزارهای جاسوسی از انتی اسپای
راستی فکر نکنید که بعضی از برنامه ها رو که سریال نامبرش رو دارید یا حتی کراک اون همیشه نتیجه میده بلکه شاید وضعیت رو بدتر میکنه . با جرات میگم 90درصد برنامه های ماهم ماشاالله قفل شکسته و در پیت میباشندلذا برنامه هایی که اپن سورس و مجانی هستند رو هم نباید هیچوقت دست کم گرفت
لذا من برای مقابله با هرکدام از اینها موارد برنامه هایی رو که قبلآ گفتم باز به دوستان پیشنهاد میکنم
with best wishes:حسین :razz:
مشترک مورد نظر در قید حیات نمی باشد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

h دوست عزيز من هميشه از FireWall + AntiSpy ZoneAlarm استفاده مي كنم و همينطور هميشه جديدترين روشهاي امنيت رو به كار مي‌برم، در اين صورت تنها راه ورود اون وجود برنامه‌اي هست كه اسپايها رو به سيستم روانه كرده باشه و من فكر مي‌كنم avast هست، از طرفي تمام انتي ويروسها به صورت محدود اسپاي هاي و ديگر كدهاي مخرب رو شناسايي مي‌كنند،‌حرف شما سنجيده نبود، در ضمن بنده تا به حال هرگز از كركهايي كه كركر اونها رو نمي‌شناسم استفاده نكردم و هيچ اعتمادي به اونها ندارم، در مكورد برنامه‌هاي مجاني دو فرض عمده وجود داره
1- سعي در جلب رضايت كاربران و بعد استفاده تجاري اون به هر نحو
2- برنامه‌هاي مخرب و جاسوس كه با سرقت اطلاعات هزينه‌هاي جاري و برنامه‌نويسي خودشون رو تامين مي‌كنند، بعضا با روانه كردن ads هاي شركتهاي بزرگ تبليغاتي به سيستم ما به شيوه‌هاي گوناگون صورت مي‌گيره
فكر مي‌كنم موضوع روشن شده باشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تمام ایران سرای من است
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط h »

بعد از چهار ماه این مواردی که شما گفتید را من نداشتم
راستی اصلآ zone alarm ایران رو قبول نداره
ونیز کراک هرچی باشه کراکه و کسانی اون رو ایجاد کردن که میتونن هر کاری بکنن مثلآ شما دارید اینجا تایپ میکنید یه نسخه از اون هم برای آنها ارسال میشه خودت هم اصلا خبر نداری و رو سرعت کامپیوتر و اینترنتت هم اصلآ تاثیری ندارد و هیچ ضد ویروسی هم نمیتونه اون ها رو بگیره چون خود اون آقایانی که کراک اون ضد ویروس رو ایجاد کرده بودند دارند اطلاعات رو میدزدند :-o
مشترک مورد نظر در قید حیات نمی باشد
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

h حرفهايي كه به اون اعتماد نداريد رو مطظرح نكنيد
zone alarm تا دو ماه پيش كه از اون استفاده مي‌كردم هيچ مشكلي در به روز شدن نداشت،‌بعد از اون از KasperSky Anti HAcker استفاده مي‌كنم
در ضمن خود بنده مدتها در زمينه كراكينگ برنامه‌هاي كامپيوتر و موبايل فعاليت دادم و اين حرفهاي بابا اب داد رو لازم نيست مطرح كنيد، اين هم امكان نداره چيزي در سيستم فعال باشه و چنين پردازش بالايي رو انجام بده و هيچ تاثيري در سرعت نداشته باشه، از نظر علمي هم امكان نداره چيزي كار كنه بدون اينكه منابع سيستم رو استفاده نكنه :x
شما مي‌دونيد ميزان پردازشي كه براي ارسال مثلا 256 بايت اطلاعات به صورت مخفي از چشم سيستم‌هاي امنيتي متداول لازم هست چقدره؟
اين كه بدون استفاده از توابع تحت كنترل ويندوز بخواد پروسه‌اي انجام بشه در اغلب مواقع نياز به غير فعال كردن موقت سيستم‌هاي ايمني دروني ويندوز هست و بعد از اون غير فعال كردن سيستم مورد نظر (مثلا كنترل كننده پورت خاص از يك پروتكل و بعد از اون نوبت به دور زدن فايروالها هست، فايروالها realTime پورتها رو كنترل مي‌كنند و رشته‌هاي مشكوك رو بلاك مي‌كنند، و بعد از اون تريس كردن مسير تا سرور مورد نظر هست، به نظر شمات چنين پردازش سنگيني امكان داره بدون تغيير در سرعت صورت بگيره :-) )

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
اخراج شده
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران - پونک
سپاس‌های دریافتی: 24 بار
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

سلام به تمامي دوستان

از تمامي شما دوستان ( آقا مهدي - ليلا جان - حسين جان و Akhavan A ) براي تمامي راهنمايي هايتان و کمک هايتان متشکرم .

بالاخره سيستمم درست شد .

ويندوزمو عوض کردم و با يک سي دي جدي ديگه ويندوز رو نصب کردم . ولي باز هم Zone Alarm از فايل هاي توي System 32 ايراد ميگيره .و لي در هر صوت خيلي بهتر شده.

در ضمن حسین جان CPU 2 کم نیست . در حال حاظر تمامی CPU هایی که با نام فول کش به بازار آمده اند فقط اسم است و فول کش واقعی نیستند ولی AMD باز از اینتل بهتره . در ضمن CPU های فول کش واقعی فقط تا 2.4 گیگا هرتز به بازار آمده اند و بعد از آن ها فقط اسم است.

لطفا به من لیست برنامه های امنیتی و ضد جاسوسی و ضد ویروس را که برای سیستمم مشکلی ایجاد نمی کند را برای من بفرستید .

اگر اشکالی نداره لطفا برای من لیست برنامه هایی که بهتره تو سیستمم نصب نکنم رو برام بنویسید .

با تشکر از تمامي شما دوستان . محمد.
تصویر

[External Link Removed for Guests]
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Nokia N93 پيشنهاد مي‌كنم از يك سري برنامه استفاده كنيد، يعني برنامه‌ها متعلق به يك كمپاني باشند تا انجين مشترك داشته باشند و نياز به لود چند باره‌ي اطلاعات موازي و بي ارتباط با هم نباشيد
پيشنهاد بنده سيستم BitDefender و يا مجموعه امنيتي KasperSky هست كه هر دوش رو مي‌تونيد از بخش نرم افزار سايت تهيه كنيد (اگر نداريد :D )

اخراج شده
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

Kasper Sky رو دارم . اون يکي هم بايد نصب کنم ؟
تصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Nokia N93,
از نظر رنكينگ‌هاي معتبر جهاني BitDefender در رده‌ي اول قرار داره،‌ و KaspeSky د رده‌ي بعدي، البته بنده از KasperSky استفاده مي‌كنم چون سريعتر آپديت مي‌شه، اما تنها يمي از اينها رو نياز داريد، هرگز برنامه‌هاي همكار و موازي رو نصب نكنيد

اخراج شده
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

آقا مهدي هنز هم Kasper sky از يک سري فيل ها در سيستم 32 ايراد ميگيره 3 4 بار هم سعي کردم که اونارو پاک کنم و لي دوباره برگشتن.

در ضمن ديگه چه برنامه هايي رو نصب کنم .
اگر اشکالی نداره لطفا برای من لیست برنامه هایی که بهتره تو سیستمم نصب نکنم رو برام بنویسید .
تصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Nokia N93 نمي‌شه يه جارچوب كلي استفاده كرد، اما از برنامه‌هاي كم حجم تر استفاده كنيد بهتره
برنامه‌هاي همكار رو به هيچج وجه نصب نكنيد
فكر مي‌كنم نسخه ويندوزي كه شما نصب مي‌كنيد ويروسي هست (سري اول SP2 كه وارد بازار شد ويروسي بود)
نسخه ويندوزي كه نصب كرديد رو اعلام كنيد (با دستور winver در Run)
نيازهاي شما در مورد برنامه‌ها چيه؟ تا بتونيم برنامه‌هاي برتر در اين زمينه رو معرفي كنيم

اخراج شده
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Nokia N93 »

من يه سي دي جديد خريدم.

حالا به نظر شما سيستم عامل server بهتر نيست؟

تصویر

Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Nokia N93
سيستم سرور به هيچ وجه جوابگوي نياز سيستم‌هاي خانگي نيست، سيستم‌هاي سرور از نظر قدرت مولتي مديا داون شده هستند و قدرت اجراي بسيازي از برنامه‌هاي عادي و روزمره‌ي كاربران سيستمهاي خانگي رو ندارند و همينطور سيستم‌هاي حفاظتي متداول مثل آنتي ويروسهاي موجود هم روي اونها غالبا قابل نصب نيستند و ....،‌به هيچ وجه نصب اين سيستم به جاي نسخه‌ي پروفشنال كار درستي نيست و اصلا كاربزي متفاوتي دارند (مثل استفاده كاميون به جاي ماشين مسابقه در رالي :grin: )
نسخه ويندوز شما همون نسخه اوليه (بتا) SP2 هست، اين نسخه يكي از مشكل دارترين نسخه‌هاي ويندوز XP موجود هست

ارسال پست

بازگشت به “نرم افزار كامپيوتر”