صندلی داغ با حضور Negar.int...

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: صندلی داغ سنترال کلابزیها...!

پست توسط Solver »

Mohammad 1985,
این میلاد به نظرم جزو عوامل بر اندازی نرم هست. البته من هر چند تا از سوالات را که بتونم جواب خواهم داد. اما پیشنهاد میکنم به مسائلی پرداخت بشه که برای دیگران هم جذاب باشه نه اینکه موجب کسالت خوانندگان.

آخر تعداد دندان های سالم من، چه دردی از شما دوا میکند یا موجب تحکیم کدام پیوند میان ماست؟

البته دریاسالار میلاد سوالات خوب زیادی نیز مطرح شده است. اما به عنوان مجری طرح یک طوری این سیلاب سوالات را به یک جویبار تبدیل کن. سیلاب فقط خسارت به بار میاره. اما تمرکز گرایی موجب میشه که هدایت بحث و سوالات آسان تر باشد.

ضمناً طراح این دسیسه که بنده باید بیشتر از همه هدف شلیک سوالات باشم (چند روز) خودت بودی یا همدست هم داشتی؟ اگر الان اعتراف کنی شاید بعد یه تخفیفی بهت بدم ها...! :-)
آخرین ويرايش توسط 1 on Solver, ويرايش شده در 0.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

Negar.int,

نگار جان شما میشه گفت مورد آزمایشی صندلی داغ بودید! :-)

مطمئنا صندلی داغ بعدی با سبک و استایلی پخته تر و اصلاح شده تر خواهد بود.

ضمنا سوالات ما و سایر کاربران خاتمه نیافته است...تا جمعه فرصت باقیست :m:a :m:a :m:a
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Negar.int, تازه آقا منو رو از عوامل براندازی نرم معرفی میکرد ! :?
ولی شما نفر اولی دیگه در واقعه ورژن بتا هستی ! :grin: تا ارائه نسخه اصلی زمان زیاد میبره در ضمن من پیشنهاد میکنم سوالها با یه رنگ و جوابها با یه رنگ دیگه ارسال بشه .
قبلی ها رو جواب بدی ما هم میپرسیم :AA:
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

,

فکر کنم همه سوالات را جواب دادم! کدوم قبلی ها؟ :-(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1693 بار
سپاس‌های دریافتی: 4853 بار

پست توسط Miliali »

سئوال من ( به درخواست مجری محترم)

اسلحه مورد علاقه شما چیست؟
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

اسلحه مورد علاقه شما چیست؟

زبان، برترین سلاح بشر در کل طول تاریخ که خوشبختانه در اختیار من هم هست، فقط باید تمرینات لازم را باش انجام بدم.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

Negar.int,

- 3 تا ازبزرگترین عیب های خودت را بگو :grin:
مغرور و تا حدی لجبازم.
مدتی طول میکشد تا با محیط سازگار بشم به همین دلیل با تغییر شرایط خیلی از برنامه هام دچار اختلالاتی میشه.
بزرگترین عیب من هم اینه که با وجود شناخت عیوب دیگه خودم، هنوز اون ها را رفع نکردم :o
- دوستانت را انتخاب میکنی یا اونها تو را انتخاب میکنند؟
با همه رابطه دوستانه برقرار میکنم بدون توجه به موضع وی نسبت به خودم. اما دوستی صمیمانه جایگاهی است که اگر کسی آن را به دست آورد من انتخابش کرده ام.
- چرا به هر موضوعی غیر از نگاه معمولی، یک نگاه سیاسی نیز داری؟

چند وفت پیش در حضور استاندارد فارس در یک جلسه ای که وی از ما (یک انجمن از عده ای جوانان) میخواست که فعالیت های خود را در راستای ادبیات ادامه دهیم و وارد سیاست نشویم این جواب رادادم، هر فرد چه معترف باشد و چه نباشد دارای دیدگاه سیاسی هست. ممکن است افراد به آن بی توجهی کنند یا عده ای هم مثل من بیشتر توجه کنند. هر چند به نظر من سیاست هم فقط ابزار و نباید به هدف تبدیل بشه.

خوب من هم کاربر سنترال هستم. بد ندونستم چند سوال از مهمان داشته باشم. البته از روی دیگه نمونه سوالاتی که در پرسش و پاسخش میشه به نتایجی دست یافت که از سمتی موجب شناخت بیشتر مهمان باشه و از سمت دیگه میتونه تحکیم کننده روابط دوستانه اشخاص باشه. :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

آخ من چقدر دلم میخواد این تاپیک دریاسالار میلاد را بیشتر بشناسیم زودتر راه بیافته ببینیم چیکار میکنه :grin:
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

renger نوشته شده:آخ من چقدر دلم میخواد این تاپیک دریاسالار میلاد را بیشتر بشناسیم زودتر راه بیافته ببینیم چیکار میکنه :grin:

بنده نیز قطعا روی صندلی داغ خواهم نشست البته فعلا لیست نوبت تا 1 ماه آتی پر شده است :-) و اکثر مدیران و کاربران ارشد در اولویت هستند.و من نی طبعا پس از آنان...

فقط پیشنهاد می کنم کاربری میزبانی صندلی داغ بنده را به عهده بگیرد که در پایان صندلی داغ احساس نکند مهمان بوده است!
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Mil@d »

این سری سوالات یک ذره اونجوری تره :-) 20 سوال اول که اسمشو میذارم سوالات زرد که امیدوارم خوب بشون جواب بدی چون تکنیکهای روانشناسانه هم در پس پرده سوالات مستتر است.

10 سوال پایانی نیز غیر زرد است و جدی است و امیدوارم به درد دوستان بخورد و از تجربه هات بهره ببرند.

از این پست به بعد تاپیک وارد تنور می شود!

90.عبدالمالک ریگی رو ملاقات میکنی وازت میخواد در گروهش استخدام بشی...! سر حقوق مزایا با هم کنار نمی یاین ولی یه پول تپل از وهابی های آل سعود میرسه و ...!
91.بنیامین نتانیاهو رو از نزدیک ملاقات میکنی و برای افتتاح شرکتت و وارد کردن مواد اولیه از تل آویو مذاکره میکنی!
92.اوباما ازت میخواد در قبال لو دادن اطلاعات حساس نظامی شیراز به جای کلینتون وزیر خارجه بشی!
93.وضعت توپ میشه و میلیاردر شدی...سوار پورشه مورد علاقه ات در مسیر شیراز بندرعباس چند راهزن به سراغت میان تو 10 ثانیه فرصت فکر کردن داری که تمام داشته هایی که در طول عمرت جمع کردی رو تقدیمشون کنی...و یا به لقا الله بپیوندی...!
94.از ماهیگیری دل میکنی و میفتی تو کار شکار نهنگ...!
95.خواننده شدی و میخوای در بین 10 هزار نفر کنسرت بدی...یهو وسط آهنگ آرامبخش و لایت سکسکه ات میگره و یک عطسه شدید الحن...!
96.سفری به چین کردی و در یک شهری هستی که فقط غذای موجود مار و جانوران و حشرات است...!
97.تو مجلس خواستگاری هستی و یهو زلزله میاد کل 38 تا استکان چایی عروس خانوم مانند دوش حمام بر سر روی رویت میریزد...!
98.عروس خانوم بعد از 3 بار بله نمی گوید و تعداد قرائت خطبه به 83 بار میرسد و همه مهمانا به چرت عمیقی فرو رفته اند...!
99.داری میری ماه عسل و اختلاف شدید بر سر کجا رفتن پیش میاد...! و خطر طلاق نزدیکه!
100.سر خانوم فریاد میکشی قهر میکنه میره خونه مامانش اینا...!
101.سرکار داری مسائل نرم افزاری شرکت رو بررسی میکنی احضاریه دادگاه برات میاد!
102.تو احضاریه علاوه بر دادخواست طلاق اتهام شرکت در چندین نزاع دسته جمعی و حمله به تجمعات مردمی و آشوب خیابانی دیده میشه...!
103.جذب گروههای تروریستی میشی و اقدام به بمب گذاری میکنی...!
104.به اتهام محاربه و افساد فی الارض و اقدادم علیه امنیت ملی به اعدام محکوم میشی...!
105.در اقدامی متحیر القول اقدام به ساخت مواد منفجره در زندان میکنی...!
106.با منهدم کردن دیوار زندان و کشتن 18 نگهبان از زندان فرار میکنی...!
107.عکست تو تمام تلویزیون های بین المللی به نام یک تروریست فراری و تحت تعقیب منتشر میشه و برای یابنده ات 100 میلیون دلار جایزه تعیین میکنن...!
108.برای در امان ماندن از هرگونه خطری بار سفر میبندی و به قطب جنوب مهاجرت میکنی!
109.بی خیال میشی و میگی جهنم ضرر اعدام میشیم راحت میشیم میای خودتو معرفی میکنی...!

و اما کمی هم سوالات غیر زرد

110.شریک زندگیت و مونس مادام العمرت رویاییت چطور آدمیه؟
111.چقدر آدم شناسی و میتونی با نگاه اول به کسی اعتماد کنی؟
112.تا حالا پیش اومده از دوستی اینترنتی مبدل به دوستی واقعی شده پشیمون بشی؟
113.روانشناسی خانومها رو چقدر مسلط هستی؟
114.به نظرت چرا ما آقایون کمتر از خانومها به جزییات ریز یک شی توجه داریم مثالی میزنم که در بسیاری از خانومها دیده ام...مثلا من یه شلوار میخرم و شاید به رنگ نخ بکار رفته در دوخت آن توجهی نکنم ولی یک خانوم به همین هم حساس است؟
115.صریح و شفاف بگو...دوستی داشته ای که حق رفاقت را آنطور که تو حقش ادا کردی ادا نکرده باشد؟
116.به یک نفر اعتماد کرده ای و همه چیزت را دربست به او بدهی و به تو خیانت کرده باشد؟ و آیا پیش بینی میکنی در میان دوستان فعلی ات همچین آدمی هم وجود داشته باشد؟
117.من همین الان به 1 میلیون تومان پول احتیاج دارم..فوری و فوری..چک برگشتی دارم و بازار خرابه و نقد نشده...حاضری دستمو بگیری؟
118.از کم محلی و اذیت کردن روحی جنس مخالف لذت میبری؟
119.در خانه کعبه هستی و دل به آسمانها داری...به نظرت تو اون لحظه چقدر آدم باید پررو باشه که به دنیا فکر کنه و مادیات از خدا طلب کنه؟

120.در مجموع به نظرت طراح سوالات از نظر مزاجی در چه شرایطی قرار داره؟
  بی  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Darya salar MILAD نوشته شده:
renger نوشته شده:آخ من چقدر دلم میخواد این تاپیک دریاسالار میلاد را بیشتر بشناسیم زودتر راه بیافته ببینیم چیکار میکنه :grin:

بنده نیز قطعا روی صندلی داغ خواهم نشست البته فعلا لیست نوبت تا 1 ماه آتی پر شده است :-) و اکثر مدیران و کاربران ارشد در اولویت هستند.و من نی طبعا پس از آنان...

فقط پیشنهاد می کنم کاربری میزبانی صندلی داغ بنده را به عهده بگیرد که در پایان صندلی داغ احساس نکند مهمان بوده است!

شما بشین روی صندلی داغ من مجریش میشم یه بلایی سرت بیارم که در تاریخ صندلی داغ نوشته بشه ! به آبادان بگی زاهدان
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

پیش از هر چیز، شرح بدم بنده زیادی داغ شدم، چرا که غیر از این صندلی داغ، در یک مباحثه بسیار داغ با یکی از مامورین وزارت امور خارجه آمریکا که در پروژه گروه فرارسی دیجیتال فعالیت داره حسابی گره خوردیم تو هم، خلاصه از این جهت خیلی داغ شدمه الان! تصویر
- - - - - - - - - - - -
از طرف دیگه فردا هم چون محمودجان شیراز هستند به هر حال باید برم ببینم چه خبر تازه ای دار، اگر بتونم چند تا عکس هم ازش شکار کنم، اگر شد سنترال هم بی نصیب نمیزارم. :-)

در کل واسه این دیر به سوالات جواب میدم.
- - - - - - - - - - - -
90.عبدالمالک ریگی رو ملاقات میکنی وازت میخواد در گروهش استخدام بشی...! سر حقوق مزایا با هم کنار نمی یاین ولی یه پول تپل از وهابی های آل سعود میرسه و ...!

خوب من ترجیح میدم بین این دو با ریگی کار کنم، به هر حال از قدیم بیابون گردی را دوست داشتم، اما بیابان های ایران نه سعودی را...

91.بنیامین نتانیاهو رو از نزدیک ملاقات میکنی و برای افتتاح شرکتت و وارد کردن مواد اولیه از تل آویو مذاکره میکنی!از اونجا که این طرف معماری خونده، فکر کنم مثل برادر وسطی خانواده ما که معماری میخونه آبم باش تو یه جوب نره! :grin:

92.اوباما ازت میخواد در قبال لو دادن اطلاعات حساس نظامی شیراز به جای کلینتون وزیر خارجه بشی!

اگر بگه میزاره چهار سال رئیس جمهور آمریکا بشم، بازم قبول نمیکنم، حالا باز میگفت شهردار شیراز یه چیزی! ::ss

93.وضعت توپ میشه و میلیاردر شدی...سوار پورشه مورد علاقه ات در مسیر شیراز بندرعباس چند راهزن به سراغت میان تو 10 ثانیه فرصت فکر کردن داری که تمام داشته هایی که در طول عمرت جمع کردی رو تقدیمشون کنی...و یا به لقا الله بپیوندی...!

بیشترین داشته های خودم را همیشه چیزایی به جساب آوردم که قابل سرقت کردن نیست، تجربه، اطلاعات + یه کوچولو پاکی.

94.از ماهیگیری دل میکنی و میفتی تو کار شکار نهنگ...!
خوب از اسب افتادم از اصل که نیافتدام. سربندر تا آبادان راهی نیست، میام اونجا نهنگ گیری!

95.خواننده شدی و میخوای در بین 10 هزار نفر کنسرت بدی...یهو وسط آهنگ آرامبخش و لایت س__ک____سکه ات میگره و یک عطسه شدید الحن...!
به تنظیم گر در میان میزارم، میگم تیوتر را تا میتونه ببره بالا که کسی نفهمه سـ.ـکـ.ـسه دارم، عطسه هم که خدا نگه داره پدر و مادر جاز زنم را :grin:
96.سفری به چین کردی و در یک شهری هستی که فقط غذای موجود مار و جانوران و حشرات است...!
متاسفم، بنده در همین ایران بهترین گوشت ها را به هزار درد سر به خوردم میدن! اولین گیاه در دسترس را مصرف میکنم. نبود چوب می خورم.
97.تو مجلس خواستگاری هستی و یهو زلزله میاد کل 38 تا استکان چایی عروس خانوم مانند دوش حمام بر سر روی رویت میریزد...!
فکرش را کردم. دختری که میرم خواستگاری اونقدرها بلند قد نیست دیگه که بریزه رو سر و رویم. تازه با این تذکر تو میگم تو لیوان درب دار چای بریزه بیاره :zz:
98.عروس خانوم بعد از 3 بار بله نمی گوید و تعداد قرائت خطبه به 83 بار میرسد و همه مهمانا به چرت عمیقی فرو رفته اند...!
خوب خودم بله را میگم :grin: همه خوابن کسی نمیفهمه.
99.داری میری ماه عسل و اختلاف شدید بر سر کجا رفتن پیش میاد...! و خطر طلاق نزدیکه!
خوب ماه عسل؟ میگیرم میخوابیم تو خونه بابا. میگیم رفتیم آرژانتین به همه ::ss
100.سر خانوم فریاد میکشی قهر میکنه میره خونه مامانش اینا...!زبونت را گاز بگیر. این جسارت ها ! این قضیه از هلوکاست هم ممنوع تره :x
101.سرکار داری مسائل نرم افزاری شرکت رو بررسی میکنی احضاریه دادگاه برات میاد!
میگم باز این یاسوجی ها دوربینش خراب شده، میخوان غافلگیرمون کنن، خانوم ...ی یه زنگ بزن به آقای حسنی (رئیس دادگاه نظام یاسوج) - طبق معمولی منشی اول میگه، هان ، بعد میگه، الان بزنم؟ بعد میگه شمارش را اینجاها داشتم ها! این روال طبیعی منشی ما هست ::ns
البته دادگاه های زیادی کار کردیم اما خدا وکیلی اینها فقط احضاریه میفرستن همش تحدید میکنن!
102.تو احضاریه علاوه بر دادخواست طلاق اتهام شرکت در چندین نزاع دسته جمعی و حمله به تجمعات مردمی و آشوب خیابانی دیده میشه...!
داش میلاد، درسته گفتم مرخصی گرفتم اما هر چی باشه رشته حقوق میخونم، اولا من مجردم و باقی جرایم هم باید شاکی خصوصی باشه که ما شاهد میخریم و موضوع به خیر و خوشی تمام میشه ::ns
103.جذب گروههای تروریستی میشی و اقدام به بمب گذاری میکنی...!
با زدن remot یک ماشین در نزدیک ساختمانی که قرار بمب را بزارم توش میره هوا، ای وای ماله سازمان خودمون بودن قرار بود از انفجار فیلم بگیرن! ای وای دیدی یادم رفت بمب را از ماشین در بیارم :?
104.به اتهام محاربه و افساد فی الارض و اقدادم علیه امنیت ملی به اعدام محکوم میشی...!
از قدیم گفتن بیگناه پای دار میره اما بالای چوبه دار نیمره. البته این باقی هم داره که میگی گناه کار حتی تا پای چوبه اعدام هم نمیره. من هم که گناه کار :grin:
105.در اقدامی متحیر القول اقدام به ساخت مواد منفجره در زندان میکنی...!
انرژی هسته ای حق مسلم ماست! میتوانیم ::ss
106.با منهدم کردن دیوار زندان و کشتن 18 نگهبان از زندان فرار میکنی...!
خودم را به اولین کلانتری مرفی میکنم. تا به همان زندان منتقل شوم، آن 7 نگهبان باقی مانده را نیز میکشم و با دوستان دیگر فرار میکنیم.
107.عکست تو تمام تلویزیون های بین المللی به نام یک تروریست فراری و تحت تعقیب منتشر میشه و برای یابنده ات 100 میلیون دلار جایزه تعیین میکنن...!
یه حساب به نام یکی دیگه باز میکنم (اینترنتی) با ایلیل تقاضای پول می کنم و خودم را لو میدم! :grin: بعد فرار میکنم.
108.برای در امان ماندن از هرگونه خطری بار سفر میبندی و به قطب جنوب مهاجرت میکنی!
ولبک هوا خودش یخ! :-)
109.بی خیال میشی و میگی جهنم ضرر اعدام میشیم راحت میشیم میای خودتو معرفی میکنی...!
کلاً اگر بخوام تسلیم بشم هم کلی خطرناک خواهم بود و یه نقشه ای در موردش دارم! :m:a

110.شریک زندگیت و مونس مادام العمرت رویاییت چطور آدمیه؟
ترجیحاً شبیه من نباشه زیاد.
111.چقدر آدم شناسی و میتونی با نگاه اول به کسی اعتماد کنی؟
متوسط، تا حالا هروقت در مورد کسی اینطور تصمیم گیری کردم اشتباه نبوده، اما بیشتر اوقات کلی بررسی می کنم برای تصمیم گیری.
112.تا حالا پیش اومده از دوستی اینترنتی مبدل به دوستی واقعی شده پشیمون بشی؟
دوستی با من اونقدر ها کار ساده ای نیست، خیلی دردسر داره. تا به حال هیچ دوستی اینترنتی به واقعی تبدیل نشده. البته ارتباط غیر مجازی داشتم با دوستان اینترنتی اما هرگز در زمره دوستانم قرار نگرفتن.
113.روانشناسی خانومها رو چقدر مسلط هستی؟
راستش به علت نیاز مبرم به مشاهیرم، ترجیحاً این علم را زیاد پیگیری نکردم.
114.به نظرت چرا ما آقایون کمتر از خانومها به جزییات ریز یک شی توجه داریم مثالی میزنم که در بسیاری از خانومها دیده ام...مثلا من یه شلوار میخرم و شاید به رنگ نخ بکار رفته در دوخت آن توجهی نکنم ولی یک خانوم به همین هم حساس است؟
گفتم زیاد بررسی نکردم. :grin:
115.صریح و شفاف بگو...دوستی داشته ای که حق رفاقت را آنطور که تو حقش ادا کردی ادا نکرده باشد؟
بله. همه دوستانم. :D
116.به یک نفر اعتماد کرده ای و همه چیزت را دربست به او بدهی و به تو خیانت کرده باشد؟ و آیا پیش بینی میکنی در میان دوستان فعلی ات همچین آدمی هم وجود داشته باشد؟
بنده در عین حال که به دیگران خیلی اعتماد دارم، هیچ وقت از شنیدن خیانت و ... تعجب زده نمیشم. برام قابل درک هست این موضوع. باز هم بله، همه دوستانم حتی تو، هرچند اگر دوستانم الان از من شماره رمز عابر بانک و کارتم را بخواهند برای برداشت 10.000 تومان و در حسابم 100.000.0000 تومان پول باشه با خیال راحت میدم، یعنی به عبارت خودمونی پی این که همه پول را برداره و فرار کنه را به تن خودم مالیدم. :D
117.من همین الان به 1 میلیون تومان پول احتیاج دارم..فوری و فوری..چک برگشتی دارم و بازار خرابه و نقد نشده...حاضری دستمو بگیری؟
حتماً، فقط بزار بیام اونجا، آخه دستم نمیرسه. البته گفته باشم فقط میتونم دستت را بگیرم ! نیام اونجا بگی پول میخوام :grin:

118.از کم محلی و اذیت کردن روحی جنس مخالف لذت میبری؟
نه والله، اما یک بنده خدایی دوران دانشجویی سر همین موضوع کلی ناراحت شد. البته من کم محلی نکردم اما وقتی فکرم مشغول چیزی باشه، اولویت در همه چیز با اون هست.
119.در خانه کعبه هستی و دل به آسمانها داری...به نظرت تو اون لحظه چقدر آدم باید پررو باشه که به دنیا فکر کنه و مادیات از خدا طلب کنه؟
نیازی نیست پررو باشه. کافی یه طوری به نصف جهان ( ::ss ) ارتباط داشته باشه!
120.در مجموع به نظرت طراح سوالات از نظر مزاجی در چه شرایطی قرار داره؟
خودخواه و البته الان در وضعیت اوج غرور.
[HR]
عذر میخوام. بنده زخم خورده این میلاد هستم، خودم مجریش میشم ! تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”