مگر بابت این تشکرها به کسی حقوق مزایا میدهند؟ مگه کسی داره اینجا بابت فعالیت از مهدی دستمزد میگیره؟ هرکی دلش خواست فعالیت میکنه و هر کی هم نخواست خیر!!!
مسابقه هرکی بیشتر تشکر گرفت مگه داریم؟ و جوایزی برای آن به قید قرعه تعیین شده که ما بی خبریم؟اگه هست بگین تا من هم شروع کنم کل 240 هزار پست سنترال را تشکر باران کنم!!! تازه تا چند وقت پیش تشکرهای 6 تایی هم میتونستم بزنم یعنی با این حساب میشه بیش از 1 میلیون 400 هزار تشکر بزنم و به کمتر از یک تویوتا اینفینیتی جایزه راضی نخواهم شد

تعجب می کنم از همچین بحث هایی !!
واقعا دیگه از سن و سال همه ما داره میگذره اینجور نگاه کردن به قضایا!!! اینتزنت را فاکتور بگیریم اگر در دنیای واقع هم همچین اندیشه هایی تاریخ مصرف گذشته و ماقبل دوران باستان در ذهن باشه خوب طبیعتا اسباب استهزا اطرافیان خواهیم شد!!!
حالا شاید جلوی رویمان بهمون نخندن ولی پشت سرمان حتما به ریشمان خواهند خندید که نگاه کن یارو چطوریه طرز فکرش!!! سعی کنیم خودمان اسباب این مدل خنده ها نباشیم!!!

منظور من فرد خاصی نیست... بعد از پست من بیانیه نفرستید چون بحث داره از حد و ظرفیت خودش میگذره و خواننده بعدی اگر هم پیگیری کنه جهت تفنن و سرگرمی خواهد بود ..مطلب کلی عرض شد
بگذرید و رد شوید و فعالیت خود در سنترال را ادامه دهید!