اول معذرت مي خوام بابت اشتباهم دير متوجه شدم جناب Mohammad1985
مشخصات
(R) Core(TM)2 Dou
@ 2.
. . 1.00GB of RAM
درست كشف كرده باشم !!!
تا حالا شده سوار تاکسی بشی ببینی پول همرات نیست ! در حالی که مطمعن بودی پول داشتی !
تا به حال چنين حادثه اي پيش نيامده !!
میزان مصرف اس ام اس تان چقدره ؟
داره !! اما خوب شايد روزي 10 تا !!! البته نه هميشه !!!
اگه 2 میلیون داشته باشی چی میخری ؟
نمي خرم !! آخه چيزايي كه من مي خوام خيلي گرون تر از اين حرفاست !!!
دوست داری به کی هدیه بدی ؟
كساني كه دوستشون دارم !!
اگه توانایی انجام هر کاری رو داشته باشی به کی رای میدی !!
اگر چنين توانايي داشتم كه راي نمي دادم !! خودم همه كارا را درست مي كردم ديگه !!!
کمترین نمره ای که گرفتی چند بود و مال چه درسی ؟
شالله كه منظورتون دانشگاه نيست !! اما خوب فكر كنم 8 بود !! زبان پيش دانشگاهي البته توي دانشگاه
عكس العملت چي بود ؟
شكه نشدم مي دونستم افتضاح دادم !!!
تانك ام يك بهتره يا
اسم خودشونه يا اسم مستعارشون !!! اسمشونم نشنيدم !!!
چرا من اينقدر سوالاتم به هم ربط داره ؟!
در ضمينه ي تخصص من نيست !!
[HR]
! خوب درسته آخر برنامه است اما جواب سلام واجبه !!!
اين كه واقعاً برام عجيبه كه فكر مي كردين زبون دخترا را موش خورده !!! اتفاقاً الان پسرا خيلي ساكت تر از دخترا هستن البته به نظر من !!! قضيه اگر دختر باشيد هم بايد بگم از دروغ بدم مياد و دليلي براي دروغگويي نمي بينم !!! قضيه سنم حق با شماست بنده متولد نوروزم يعني 20 سال و دو سه ماه !!!
دارید تا چه مقطع ادامه تحصیل بدید؟!!
ً تا فوق ليسانس فكر كردم شايد بعداً نظرم عوض بشه !
از درس خوندن خوشتون میاد، یعنی از درس خوندن لذت هم می برید؟!!یا نه؟!!
، خيلي ! البته بستگي به چيزي هم كه مي خونم داره و اين كه چقدر حواسم بهش !!
دارید در آینده شاغل باشید؟!! اگر بله چه کاری رو خیلی دوست دارید؟!!
بله ، اما يك كار نيمه وقت يا شايدم اينترنتي !! دوست دارم مربوط به رشته ي تحصيليم باشه !
دختر خانم ها اینقدر نسبت به پسر ها کمتر علاقه به فیلم دیدن دارن؟!!
از فيلماست نه دخترا !!! من كه تا چند سال قبل تا همه فيلم ها و تكرارشون را نمي ديدم ول كن تلويزيون نبودم !!!
دختر خانم ها بعضی نکات ریز و ظریف رو یا دیر می گیرن یا اصلا نمی گیرن؟!! (اصطلاحا دوزاریشون کجه)!!
چون به نفعشون نيست !! گرچه با گفته ي شما به كل مخالم !
دختر خانم ها حس طنز پردازی خیلی کمی دارند؟!!
آقايونه !! شك نكنيد !! چون فكر مي كنن خيلي خودشون بامزه هستند و اجازه نمي دن خانم ها صحبت طنز داشته باشند !!
می کنید چرا خداوند به دختر خانم ها سلاح جیغ رو عطا کرده اند؟!!
به پسرا چيزايي داده كه باعث بشه جيغ خانم ها در بياد !!! به طور مثال زور بازو ! كه اصولاً خانم ها ازش محرومند !!
می کنید چرا بیشترِ پسرها دوست دارن توی موقعیت های خاص دختر ها رو کِنف کنن؟!!
فكر مي كنن اينطوري بيشتر توي جمع خودشون را نشون دادند ! با كوچيك كردن كسي خودشون را بالا مي برن !!
می کنید چرا بر خلاف پسرها که دوست دارن سن خودشون رو زیاد نشون بدن، دخترها دوست دارن سن خودشون رو کم گزارش کنند؟!!
قبلاً اينطور بود اما الان نه !! آقايون مي خوان بگن بزرگ شدن و مرد هستن !!! خانم ها احتمالاً مي خوان بگن هنوز جوان هستند و جذاب !!
مي كنيد چرا ، چي ؟!!
مي كنم فعاليت هاي سياسي تون تاثير زيادي روي عقايد و تفكراتتون گذاشته !! مراقب خودتون باشد !!
صندلی داغ با حضور Fereshteh Blue ...
مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 434 بار
- سپاسهای دریافتی: 553 بار
Re: Fereshteh Blue روی صندلی داغ...!
پاسخ آخرين سري سوالات جناب .int
آدینه ها شیرین است اما عصر آدینه و شب آدینه بسیار غمناک و دلگیر؟
چون معموماً همه كنار هم هستند اما غروب كه مي شه يادمون مي افته دلمون مي خواسته چه كسان ديگري باشند و نبودند !! بعد دلتنگ مي شن !
میکنید ایران به جام جهانی برود؟
اميد چنداني ندارم !! گرچه خودم كلي برام مهمه و هميشه كلي برام سختي داشته !!! منظورم اون نذر و نيازهايي كه سر دستم مي مونه اما خوب يك كم دير شده براي اميدوار بودن !!
پیشنهاد دهند که نماینده مجلس شورای اسلامی شوید، حاضز هستید کاندید شوید؟ فکر می کنید رای میاورید؟
سخنان و شعارهایی خواهید داد (دقت کنید نه رئیس جمهور، کاندید نمایندگی در مجلس شده اید)
نمي كنم بپذيرم ! زندگي سياسي سختي بسيار داره ! نه تنها براي خود آدم بلكه بازخوردش توي خانواده خيلي زياده !!
همواره اعتقاد دارم هیچ کاری با حضور جنس مخالف به خوبی انجام نمیشه، نه به علت مسائل جنسی، به علت اینکه از نظر درک و فکری با هم کنار نمیان. حالا چه پسر چه دختر.
نظرم بهتره برنامه ریزی ها همیشه یا فقط توسط چند دختر باشه، یا چند پسر نه ترکیب این دو، در اجرا شاید بشه یه کارایی کرد حالا، نظر شما چیست؟
اگر به من باشه كه تنهايي راحت ترم !! شايد گاهي حرف شما درست باشه اما گاهي همين تفاوت در افكار باعث مي شه خيلي از جنبه ها بررسي بشه و باعث كاهش ضريب خطاي برنامه بشه !!
آدینه ها شیرین است اما عصر آدینه و شب آدینه بسیار غمناک و دلگیر؟
چون معموماً همه كنار هم هستند اما غروب كه مي شه يادمون مي افته دلمون مي خواسته چه كسان ديگري باشند و نبودند !! بعد دلتنگ مي شن !
میکنید ایران به جام جهانی برود؟
اميد چنداني ندارم !! گرچه خودم كلي برام مهمه و هميشه كلي برام سختي داشته !!! منظورم اون نذر و نيازهايي كه سر دستم مي مونه اما خوب يك كم دير شده براي اميدوار بودن !!
پیشنهاد دهند که نماینده مجلس شورای اسلامی شوید، حاضز هستید کاندید شوید؟ فکر می کنید رای میاورید؟
سخنان و شعارهایی خواهید داد (دقت کنید نه رئیس جمهور، کاندید نمایندگی در مجلس شده اید)
نمي كنم بپذيرم ! زندگي سياسي سختي بسيار داره ! نه تنها براي خود آدم بلكه بازخوردش توي خانواده خيلي زياده !!
همواره اعتقاد دارم هیچ کاری با حضور جنس مخالف به خوبی انجام نمیشه، نه به علت مسائل جنسی، به علت اینکه از نظر درک و فکری با هم کنار نمیان. حالا چه پسر چه دختر.
نظرم بهتره برنامه ریزی ها همیشه یا فقط توسط چند دختر باشه، یا چند پسر نه ترکیب این دو، در اجرا شاید بشه یه کارایی کرد حالا، نظر شما چیست؟
اگر به من باشه كه تنهايي راحت ترم !! شايد گاهي حرف شما درست باشه اما گاهي همين تفاوت در افكار باعث مي شه خيلي از جنبه ها بررسي بشه و باعث كاهش ضريب خطاي برنامه بشه !!

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
راستی 5 ویژگی را نگفتم:
شما قابل اعتماد هستید.
سعی دارید صادق باشید اما همیشه نیستید.
آینده نگر نیستید.
سطح منطق و استدلال شما معمولی هست.
حقیقت جویی در شما زنده است.
البته، هر چه پاسخ به آن 2 پرسش دقیق تر شود، احتمال صحت این 5 خصیصه هم بالاتر خواهد بود.
شما قابل اعتماد هستید.
سعی دارید صادق باشید اما همیشه نیستید.
آینده نگر نیستید.
سطح منطق و استدلال شما معمولی هست.
حقیقت جویی در شما زنده است.
البته، هر چه پاسخ به آن 2 پرسش دقیق تر شود، احتمال صحت این 5 خصیصه هم بالاتر خواهد بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

- محل اقامت: DE - CZE
- سپاسهای ارسالی: 39753 بار
- سپاسهای دریافتی: 34089 بار
- تماس:
سلام به همه دوستان :
حالا که انقدر صندلی داغه گفتم شاید بد نباشه منم چندتا هیزم بندازم (البته اگر آفا MIL@D گازیش نکرده باشه) !!!!!!
مریم خانوم اگر سوالاتم تکراری بود منو ببخشین آخه وقت نکردم همه سوالاته گذشته رو بخونم (نیست تعدادش خیلی کمه آدم اشتهاش واسه خوندن باز میشه) !!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) از سوسک میترسین ؟
2) به طوره کلی رابطتون با حیوانات چطوره ؟
3) اگر یک روز صبح پاشین ببینین دزد همه زارو زندگیتونو برده چکار میکنین ؟
4) معمولا چه وقت هایی از جیغ (اونم از نوعه بنفشش) استفاده میکنین ؟
5) بیشتر دوست دارین کدوم کشور رو ببینین ؟ چرا ؟
6) اگر یک نفر بیخود و بیجهت بیاد بزنه توی گوشتون چه عکس العملی نشون میدین ؟
7) اگر توی یک هواپیما باشین و اعلام کنند که تا چند لحظه دیگه سقوط میکنین و فقط 5 نفر شانس زنده موندن دارن چکار میکنین ؟
8) بزرگترین جراحتی که داشتین ؟
9) بین 1 تا 12 کدوم یکی ؟
و حالا سوال آخر که تسته هوشه !!!!!!
10) اگر توی یک شبه بارانی با تمام خستگی با ماشین خودتون در حاله برگشتن از سره کار باشین و از جلوی یک ایستگاه اتوبوس رد بشین که توی اون یک پیرزن که اگر تا 15 دقیقه دیگه به بیمارستان نرسه فوت میکنه و یک دکتر و سومین نفر معشوقه خودتون باشه چکار میکنین ؟
حالا که انقدر صندلی داغه گفتم شاید بد نباشه منم چندتا هیزم بندازم (البته اگر آفا MIL@D گازیش نکرده باشه) !!!!!!
مریم خانوم اگر سوالاتم تکراری بود منو ببخشین آخه وقت نکردم همه سوالاته گذشته رو بخونم (نیست تعدادش خیلی کمه آدم اشتهاش واسه خوندن باز میشه) !!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1) از سوسک میترسین ؟
2) به طوره کلی رابطتون با حیوانات چطوره ؟
3) اگر یک روز صبح پاشین ببینین دزد همه زارو زندگیتونو برده چکار میکنین ؟
4) معمولا چه وقت هایی از جیغ (اونم از نوعه بنفشش) استفاده میکنین ؟
5) بیشتر دوست دارین کدوم کشور رو ببینین ؟ چرا ؟
6) اگر یک نفر بیخود و بیجهت بیاد بزنه توی گوشتون چه عکس العملی نشون میدین ؟
7) اگر توی یک هواپیما باشین و اعلام کنند که تا چند لحظه دیگه سقوط میکنین و فقط 5 نفر شانس زنده موندن دارن چکار میکنین ؟
8) بزرگترین جراحتی که داشتین ؟
9) بین 1 تا 12 کدوم یکی ؟
و حالا سوال آخر که تسته هوشه !!!!!!
10) اگر توی یک شبه بارانی با تمام خستگی با ماشین خودتون در حاله برگشتن از سره کار باشین و از جلوی یک ایستگاه اتوبوس رد بشین که توی اون یک پیرزن که اگر تا 15 دقیقه دیگه به بیمارستان نرسه فوت میکنه و یک دکتر و سومین نفر معشوقه خودتون باشه چکار میکنین ؟
When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return
[External Link Removed for Guests]