صندلی داغ با حضور Naghme...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

Re: صندلی داغ با حضور Naghme...!

پست توسط naghme »

Mardaviz نوشته شده:

طبق قولی که داده بودم رفتم که با اطلاعات مطمئنتر بیام
( دیر و زود داشت اما...
بنا به شوری که اینجانب با استادم در این رابطه داشتم
نتایج از این قرار است که:
معتاد یک بیمار است نه یک مجرم
اعتیاد معادل واژه Addiction یعنی خو گرفتن و عادت کردن بیش از حد بیمار گونه به چیزی است .
اعتیاد یک اختلال روانی است بدین صورت که فرد به چیزی وابسته می شود که در حقیقت نیاز واقعی اش نمی باشد اما آمده است جای نیازی که برآورده نشده است را گرفته است ( به نوعی به صورت مرهمی برای درد شده است )
( که در در بسیاری موارد نیاز رفع نشده ریشه در کودکی داشته است )
( دوستان گرامی توجه داشته باشید این نوع نتیجه گیری ها از جمله کار های پیاژه و فروید می باشد )
اعتیاد اختلالی است که سه جنبه دارد
1) روانی ( مثل اعتیاد به موسیقی و... )
2) جسمی ( نیکوتین )
3) جسمی - روانی ( هیروئین - سیگار )
می بینیم که به اعتیاد روانی امکان دارد بسیاری از ما مبتلا باشیم
اعتیاد جسمس روانی زمانی است که فرد روانش خسته است ( روانی ) و برای آرامشش به سراغ مصرف سیگار یا مواد مخدر می رود ( روانی )
در بسیاری از فیلم های تلوزیونی شاهد بودیم که فرد به دعوا یا زد و خورد می پردازد و بعد از آن یک نخ سیگار پک می زند
( به روال روانی- جسمی اش توجه داشته باشید )
افراد معتاد Self- Control ( خویشتنداری- خود گردانی ) پائینی دارند به بیانی دیگر افراد معتاد دارای اعتماد به نفس پائینی می باشند
این افراد در حل مشکلات به راه حل نرسیده اند و نتوانسته اند در برابر مشکلات مقاومت کنند و به اعتیاد روی آورده اند
بنابراین افراد معتاد بدون شک دارای اختلال می باشند و نمی توان آن ها را مجرم دانست
زیرا یک بیمار هیچ زمان مجرم نیست
بهتر است این مسئله را بیشتر روشن کنم:
بسیاری از افراد در زندگی خود دارای مشکلات و فراز ونشیب هایی هستند که لازم است که با ظرفیت های مختلفی که دارا هستند ( جسمی- روانی...) با آن به مقابله بپردازند
حال یک معتاد بنا به شرایط نامناسب از ظرفیتهایش نتوانسته برای رفع مشکلش استفاده نماید
برای آنکه اعتیاد را ریشه کن نماییم باید به سراغ قانون و فرهنگ جامعه برویم
و به ترتیب چنین روندی را طی نمائیم
کنترل - قانون دقیق - آموزش فرد
چگونه از یک فرد که بیمار است و دوای دردش را می خواهد با توجه به جامعه ای که شرایط مساعد را برای بدست آوردن دوایش ایجاد کرده است انتظار داریم دارویش را ترک کند
چگونه یک بیمار خسته که از فرط خستگی فقط می خواهد به آرامش برسد بدون آموزش ضرر های کسب آرامشش از او بخواهیم که از کسب آرامش دوری کند
و دیگر و از همه مهمتر آنکه چگونه زمانی که کنترلی بر ورود و خروج مواد مخدر نیست از بیمار انتظار داریم که خود را کنترل کند ( این یعنی نقش قانون )
البته طی بحث من بر نقش اختیار بسیار تاکید داشتم و احساس می کردم بسیار نادیده گرفته شده است اما نهایتاً به این نتیجه رسیدم که هر چقدر که یک فرد بخواهد خود را کنترل کند زمانی که نیاز ها غلبه کند بر سرسختی او و شرایط جامعه نیز در بهیودی فرد یاری نرساند
خوب معلوم است که ظرف صبر و تحمل فرد لبریز شده است
البته من در این زمینه با یک کارشناس امور روانی در زمینه اعتیاد نیز بحث کردم که به همین نتایج رسید که :
معتاد بیمار است نه مجرم

[FONT=Times New Roman]
منم که گوشه میخانه خانقاه منست دعای پیر مغان ورد صبحگاه منست

درود بر شما  
 بر شما نیز درود  

بنده تنها از شما یک پرسش دارم.
آیا شما معتاد هستید؟ 
 پاسخم این است 
 جداً آیا اگر من معتاد بودم اینجا بیان می کردم؟ 
 ....!!!؟؟؟   اگر که منظور پرسشتان پرسش بود!!     

آخرین ويرايش توسط 1 on naghme, ويرايش شده در 0.
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

این پست رو دیر قراردادم تا حق بچه ها ضایع نشه و شما با خیال راحت جواب بقیه رو بدید.

naghme نوشته شده:   والّا، همینو بگو   
نشد دیگه شما که فرموده بودید مدافع حق مظلومان هستبد  نکنه فقط مرد رو مظلوم فرض کرده اید  آخی طفلکی ها تصویر  

اون که طنز بود، فقط یادم رفت شکلک بزارمتصویر، تا یادم نرفته بگم که تعیین رو دوبار توی دوتا پست اشتباه نوشتم و بعد متوجه شدم که دیگه نمی شد ویرایش کرد.  

[COLOR=#7030a0]غیر موفق ها را نیز شاهد شوید 
اتفاقا من تا دلتون بخواد کیس های متفاوت رو دیدم و دیدم که چطور به حرف مشاور گوش نکردن و بعد سرشون بلا اومده، آدم باید چشمش رو از اول خوب باز کنه

[COLOR=#7030a0]
 بله متوجه دفاع از حق مظلوم شما هم شدیم تا به الان که فقط از موضع مردان دفاع شده است  
آخه الان مردا دارن مظلوم واقع می شن. تصویر

خلاصه جناب یاسر این نمونه ها را عنوان کردم تا بدانید هرکسی مشکلات خودش را دارد. صحبت و توضیح در این زمینه بسیار است که به دلیل اینکه جای آن اینجا نیست از آن می گذرم. ( دیگه دیگه ) تصویرتصویر  
حالا بماند که همون حق طلاق هم از احکام اسلام است بعلاوه مواردی که در اینجا مطرح نشد ولی بعضی ها جزو حقوق زنان و تبعیض ها می دانند، اما در هر صورت با تفاسیری که درباره اون 4 مورد داشتید به مساوی رضایت دادیدتصویر، چاره چیه قبولتصویرتصویر.  

[COLOR=#7030a0]جه عجب واسه این یکی یه حقی به ما دادید
بابا این حرفا چیه، کی حق داره به خانم ها حق نده تصویر

[COLOR=#7030a0]نگران صندلی هم نباشید چون قبلاً بیمه شده و تجهیزات امنیتی هم از قبل تدارک دیده شده است   
ای میلاد خائن، زمان ما که بود، نه بیمه داشتیم، نه اضافه کاری نه امنیت درست و حسابی، اما حالا ببین ،حتما با شما روز مزد هم طی کرده که اینقدر طولش می دید.تصویر

الان عکس العمل جناب یاسر جالبه تصویر   ولی حیف که گفتن دیگه نمیان   مگر اینگه... 
مثلا می خواید منو وادار به حضور مجدد کنید، نه عمرا من بیامتصویر ، اینم برای تنویر افکار عمومی بود.تصویر

---------------------------------------------------------
1. فکر می کنید محبت را می شود خرید؟
2. از روی مبلغ بالای قبض آب به چه مشکلی می توان پی برد؟
3. برای حل این مشکل در افراد چه راهکاری را توصیه می کنید؟
4. از نظر شما کدام مشکل و یا بیماری در بین افراد شیوع بیشتری دارد؟
----------------------------------
5. آدم رازداری هستید؟
6. دروغ مصلحتی گفتن رو قبول دارید؟ اگر قبول دارید در چه مواردی جایز می دونید؟
7. به نظر شما چه رفتاری در دختران باعث می شود که بیشتر پسرها تصور کنند دختران دوست داشتند پسر می شدند؟
8. پس چرا دخترها تصور نمی کنند که پسران آرزوی دختر بودن را داشته باشند؟
9. چرا دخترها به امور نظامی اصلا علاقه ای ندارند؟
10. چرا دخترها اگه نگیم اصلا اما خیلی کم حس طنز دارند؟
11. در جواب دادن ها دارید از تیم خودتون هم کمک می گیرید؟
12. در چه حدی با شما همکاری می کنن؟

فکر کنم دیگه بس باشهتصویر، برای صندلی شما حضورم خیلی پررنگ شد، دیگه تا خیلی رنگش تیره نشده برم. تصویر

تصویرنماز و روزه شما و همه دوستان مقبول باشد انشاالله .تصویر 

موفق باشید. 

تصویر 
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
[External Link Removed for Guests]
==================================    
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

pedmehr نوشته شده:با سلام و کسب اجازه خدمت دوستانم چند سوال هم از طرف من  
 درود بر شما دوست گرامی و نماز روزه هاتون قبول حق باد تصویرتصویر

فکر میکنید علمی که دارید ( منظورم رواشناسی هست ) بیشتر میتونه به خودتون در زندگی کمک کنه یا به سایرین ؟  
 چه سوال خوبی ، ممنون تصویر
تا به الان که به خودم بیشتر کمک کرده است
الیته تا اونجایی که در توانم هست همیشه سعی دارم به دیگران کمک کنم
اما از یه چیز همیشه خوشحالم
اینکه اگر روزی قسمت نشد که در رشته ام مشغول به کار شوم
این زمان و تلاشی که در دوران دانشگاه صرف شد
بی نتیجه نماند
و در بهبود زندگی خودم و اطرافیانم استفاده شد و خواهد شد
و این خودش برام خیلی ارزش داره تصویر

خاطراتتون براتون شیرین تر هست یا رؤیاهاتون؟  
 از اونجایی که من بیشتر اون چیزهایی که دوست دارم بهش برسم از قبل در رویاهام پرورششون می دم و لذتشو می برم تصویر
تا به امروز رویاهام برام شیرین تر بود
اما خاطرات هم قشنگ هستند

اولین کلمه ای که با دیدن بچه های کوچیک به ذهنتون میرسه چیه ؟  
 ای جان، عزیزم تصویر

و در آخر به نظرتون شخصیت و روح و روان انسان خیلی پیچیده تر از اونی نیست که بشه با یه مدرک لیسانس یا فوق لیسانس و دکترای روانشناسی اونو درکش کرد و بهش مسلط شد؟ 
 کاملاً با سخنتون موافقم دوست عزیز
و من که خود همیشه این را ضعف در عین حال دشواری این علم می دانم
اما یک مورد را توجه نمائید وبه خاطر داشته باشید
که روان شناسی به مطالعه وبررسی روان وذهن می پردازد نه روح تصویر
تا آنجایی که اطلاعاتم یاری می نساند روان شناسی هیچ گاه ادعایی نداشت بر مطالعه روح
روح مربوط می شود به متافیزیک و مطالعه آن مریوط به آن علم است
و روح یک بحث ما بعدالطبیعه است
اما روان شناسی ما در طبیعه سیر می کندتصویر
با این حال با وجود آنکه مسئله مورد بررسی روان شناسی ذهن و روان است
باز هم شناسایی آن به سادگی نمی باشد
به این خاطر کم پیش می آید در روانشناسی حکمی قطعی داده شود( اما در بسیاری از علوم اینگونه نیست ) و همیشه جوانب کار بسیار سنجیده می شود
از نظر من که رسالت روان شناسی به همین سبب و به این دلیل که با انسان ( با آن همه ویژگی های مختلف و رنگ به رنگ ) سرو کار دارد بسیار سنگین و دشوار است.

سرزنده و موفق باشید تصویر 

التماس دعا  
 تصویرتصویرتصویر 

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 425 بار
سپاس‌های دریافتی: 706 بار

پست توسط JavadRadical »

سلام به تمامی دوستان عزیز :razz:

و سلام به مهمان عزیز و محترم این صندلی naghme, ( فاطمه ) خانم :razz: :D

اجازه میخام تا همینجا از تمامی دوستان عزیز شرکت کننده در این بحث هم یک تشکر کلی و هم یک عذرخواهی داشته باشم به سبب اینکه به علت سرعت دسترسی پایین به اینترنت امکان استفاده از سپاس برام فراهم نیست . :sad: اما بحرحال امیدوارم پذیرای سپاس من باشید :razz: :razz: :razz:

naghme, خانم , میدونم که حجم سوالات زیاد بوده و خسته شدید اما امیدوارم سوالاتم خسته کننده نباشه . :D

naghme, خانم , با خود بودن رو دوست دارید ؟ بیشتر چه زمانی دلتون میخاد باخودتون باشید ( فکر کنید , با خودتون صحبت کنید , باخودتون مشورت کنید و یا خودتون رو سرزنش کنید و حتی به رویاهاتون فکر کنید ) ؟
naghme, خانم , فکر میکنید روانشناسی پاسخگوی نیازهای شما به عنوان رشته تحصیلی که انتخاب کردید بوده ؟
naghme, خانم , عبادت و بندگی واقعی خدا رو در چه می بینید ؟
naghme, خانم , چه زمانی بیش از همه وجود خدا رو احساس میکنید و یا با نگاه و توجه به چه چیزی بیش از همه پی به وجود خالق یکتا می برید ؟
naghme, خانم , به نظر شما انجام هرکاری سن خاصی داره و یا تنها بعضی از کارها محدوده سنی خاصی داره ؟ ( ایا انجام بازی های کامپیوتری , خوردن تنقلات ترش و یا هیجان طلبی هم شامل محدوده سنی مشخصی میشه ؟ )
naghme, خانم , تابحال چقدر به طور جدی به ازدواج کردن و تشکیل زندگی فکر کردید ؟ ایا برنامه ریزی هم داشتید ؟
naghme, خانم , چقدر به ساده گرفتن شرایط ازدواج جوانها اعتقاد دارید ؟ ایا خودتون هم حاظر به انجام این کار هستید ؟

( دلم میخاست به رسم میلاد عزیز سوالی رو به همراه یک خاطره مطرح کنم ولی متاسفانه فعلا فرصت کافی فراهم نیست )

امیدوارم پراکندگی و تعدد سوالات رو به بزرگواری خودتون ببخشید :razz:
موفق و سربلند باشید :razz: :razz:
"time" isnt the test. Time is something you spend doing the tests.

Time is not the test , but everything is measured against the time, we even differentiate the things against the time most of the time

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام!
1.سن و سالت که واضح بود!چرا رفقا نظرات عجیب غریب دادن؟
2.در رابطه با 37 هم میدونم چی میخوای بشنوی!پخته تر از سنت حرف میزنی!ok
3.در رابطه با نظر ندادن درباره خانم ها در صندلی آقایون نه ربطی به شرع داره و نه زیر یک سقف بسته ایم و نه مشکلی با فاصله اسلامی دختر- پسر داریم و نه دراحکام صادره تبصره ثانویه صادر خواهد شد!ولی چون خیلی دوست داری تنها خانمی خواهی بود که در صندلی های بعدی آقایون دربارش نظر خواهند داد!بقیه خانم ها هم فرم تقاضانامه کتبی نیاز به نظردهی اقایون رو پر کنند و به صندوق پستی اینجاب به آدرس pm پست الکترونیک(ایمیل سابق )کنند ...ولی اونقدرا هم زرنگ نیستی!با پیش کشیدن این بحث انتفاد از همجنس های خودتون رو دور زدید!!

4.من برادر اسلامی شما نیستم! من هم سنترالی شما هستم! تو مایه های هم دانشگاهی یا هم کلاسی میشه! اگه من مسلمون نبودم چه جور برادری می شدم؟ برادر ارمنی-برادر یهودی-برادر صهیونیست!برادر ... و الی آخر!
5.دعوای 2 دختر را بارها دیدم! باحال ترینش تو دانشگاه بود که...تصویر
6.نظر مشکوکی درباره زنان داده نشد!معمولا به کد حرف می زنم!خودتون رمز گشایی کنید!
7.مثلث روانشناسی که هیچ لشکر روانشناسی هم خواستی بیار!یادش بخیر یک بار چند نفری شدیم رفتیم دفتر مشاوره دانشگاه پیش دکتر... چنان یارو رو سوژه کردیم که دیگه تا مارو میدید خودشو میزد به اون راه!تصویر
8.باشه حالا با سازمان ملل صحبت می کنیم شاید مدیریت آشپزخانه شورای امنیت رو بتونیم برای خانمها بگیریم!فقط سفارش کنین غذاها بی نمک نباشه...برنج هم شله نشه!تصویر
9.راستی گفتی دستمو از سر خانمها بردارم! دستمو برداشتم!تصویر
10.مثلث(سه ضلعی)مربع(چهار ضلعی)مخمس(پنج ضلعی)مسدس(6 ضلعی)مسبع(هفت ضلعی)و...الان 2 تا و نصفی علاف و بیکارتصویر که تو دایره تشخیص هویت و کشف سوپیشینه سنترال هستند به خاطر 4 تا نصفی کلمه عربی بلد بودن ما که مدیون تماشای چند ساله الجزیره و العربیه است تو دلشون به من گفتند عرب مخفی تازی!تصویر
11.تغییر سوالات سامان از باب تنوع بود!
12.دفتر روانشناسی شعبه نیویورک مشکل سد معبر شهرداری داشت جمعش کردند!
13.ببین من سوالی می کنم سوال ذهن خودم تنها نیست!حتما قبلا در جمعی تجربه شده و بحثش پیش اومده!این صدای کفش ترق توریقی هم بحثی مفصل دارد!یادمه کوییز داشتیم و هم دانشگاهی مربوطه که همیشه تاخیر داشت دیر آمد!سکوت مرگباری بر جلسه حکمفرما بود!و ناگهان روی کف کلاس پاشنه کفشی قرار گرفت و با فرکانس بالا میگفت تق-تووووق-تق-توووووق.یکدفعه کلاس شلوغ شد!وهمه گفتن اااااااااااااااااااااه...ولی من از این شلوغی فیض برده و جزوه را باز نمودم و کوییز را تو هوا زدم!!!
اینو گفتم خواستم بگم فایده + هم داره این کفش ها!

14.در رابطه با هیزی 24 ساعته ! بیشتر شبیه یک احساس غلط ناامنی روانی است که در بین خانمهای ایرانی غالب شده تا یک واقعیت!مردا اینقدر فکر و بدبختی و قرض و قسط دارن که باعث بشه بیان بیرون از این فازا!

15.سوالم درباره مزه پرونی ضد و نقیض نبود!ببین تیکه بعضی وقتها میگیره و همه میخندن و بعضی وقتها نمی گیره!من حالت دوم رو گفتم!مثلا یادمه مانتو سفید(حدود 10 سال پیش) که مد شده بود تیکه روز این بود خانم تو نیرو دریایی کار میکنید؟یا مثلا میگفتن بچه ها خانم پرستار اومد!مانتو زرد هم میگفتن چطوری تخم مرغ آب پز!

16.درباره مصداق تبرج بودن بوت و چکمه شما را به یک سرچ کوچولو در گوگل دعوت می نمایم!
17.گونی دله ای تو مایه های نون خشکیه ولی لوازم خانگی دست دوم واین چیزا هم میخره!
18.وجود سید در بدن هم ادعایی است که سالهاست در منطقه خوزستان حداقل رایج است و هرکی یک دکانی برای خودش باز کرده و متصل شده به معصومین و شروع کرده دعانویسی!
19.اون یارو خواستگاره خوش امدید شما رو که شنید فهمید اشتباه اومده رفت خونه همسایه!تصویر
20.خودتونو خسته نکنید ودنبال دختره نگردید که پیدا شدنی نیست!
21.منظورتون کدوم استعدادم بود؟(در سوالت از صنعت ادبی ایهام استفاده شده بود)
22.صندلی خودت رو در یک نگاه چطور می بینی؟
23.اگه بفهمی من دخترم!
24.آیه148 سوره نساء «لا يحبّ اللّه الجهر بالسّوء من القول» رو همراه با ترجمه و اگر تونستی تفسیر به دقت بخون و نتیجه گیری ات رو اینجا بنویستصویر
24.

-----------------------------------------------------------------
به علت اینکه سوالات بچه ها خیلی زیاد بود دلم سوخت و میدونم انگشتات چی میکشن و دیگه سوال نمی پرسم.تصویر
شاید اگه خوش گذشت یکبار دیگه هم بیام!تصویر

بودیمو کسی پاس نمی داشت که هستیم...باشد که نباشیم و بدانند که بودیمتصویر
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

yasermym نوشته شده:  
 این پست رو دیر قراردادم تا حق بچه ها ضایع نشه و شما با خیال راحت جواب بقیه رو بدید.   تصویرتصویر  خیلی ممنون جناب یاسر که به فکر آسایش روان اینجانب بودیدتصویر  بگذریم  با اجازتون می خواستم دوستانه اظهار نظر پست اولم رو راجبتون تکمیل کنمتصویر  قبلاً تصور می کردم.... و در طی این صندلی 110% مطمئن شدم که شما از آن قبیل آقایونی هستید که حرف آخر نباید حرف شما باشد بلکه حرف اول و آخر باید حرف شما باشد .  مادر جان تصویرتصویرتصویر  
اون که طنز بود، فقط یادم رفت شکلک بزارمتصویر، تا یادم نرفته بگم که تعیین رو دوبار توی دوتا پست اشتباه نوشتم و بعد متوجه شدم که دیگه نمی شد ویرایش کرد.   بابا چه عجب ما شما رو یکدفعه در حال عقب نشینی هم نظاره کردیم تصویر 

اتفاقا من تا دلتون بخواد کیس های متفاوت رو دیدم و دیدم که چطور به حرف مشاور گوش نکردن و بعد سرشون بلا اومده، آدم باید چشمش رو از اول خوب باز کنه   خوب فکر کنم من هم قصدم همین بود (که چشمم رو از روز اول خوب باز کنم ) و خواستم از روز اول همه چیز روشن بشه ( الیبنه که با احساساتم خیلی سازگار نیست اما چاره چیست احتیاط شرط عقل است)  غیر این بود استاد؟تصویر   
[COLOR=#000000]حالا بماند که همون حق طلاق هم از احکام اسلام است بعلاوه مواردی که در اینجا مطرح نشد ولی بعضی ها جزو حقوق زنان و تبعیض ها می دانند، اما در هر صورت با تفاسیری که درباره اون 4 مورد داشتید به مساوی رضایت
دادیدتصویر، چاره چیه قبولتصویرتصویر.   
 با این حساب باریکلا به خودم فقط همین .... تصویرتصویر  کارم خیلی درسته  گزارش نهایی به بینندگان عزیز آنکه سپاه دشمن به دنبال پرچم سفید است .... تصویر 
 [COLOR=#000000]بابا این حرفا چیه، کی حق داره به خانم ها حق نده تصویر    تصویرتصویرتصویر  
ای میلاد خائن، زمان ما که بود، نه بیمه داشتیم، نه اضافه کاری نه امنیت درست و حسابی، اما حالا ببین ،حتما با شما روز مزد هم طی کرده که اینقدر طولش می دید.تصویر   ای بابا چرا از فرمانده مایه می ذارید تصویر  ما کارمون رو بلدیم   تصویر   که نمی گم مدیرت خانم ها حرف   
مثلا می خواید منو وادار به حضور مجدد کنید، نه عمرا من بیامتصویر ، اینم برای تنویر افکار عمومی بود.تصویر
گفتم که کارم درسته ....تصویر

---------------------------------------------------------
1. فکر می کنید محبت را می شود خرید؟
[COLOR=#7030a0]بله اما تا مدتی    
2. از روی مبلغ بالای قبض آب به چه مشکلی می توان پی برد؟   
 [COLOR=#7030a0]اینکه با تلفن همراهت زیاد گاز مصرف کردیدتصویر

3. برای حل این مشکل در افراد چه راهکاری را توصیه می کنید؟   
کدوماشون حالا منظورتون هست

4. از نظر شما کدام مشکل و یا بیماری در بین افراد شیوع بیشتری دارد؟
جداً نمی دانم تصویر  
 [COLOR=#7030a0]یه ذره تخصصی بود ها ( اما نه تخصصم )
----------------------------------
5. آدم رازداری هستید؟
سعیم همیشه بر آن بوده

6. دروغ مصلحتی گفتن رو قبول دارید؟ اگر قبول دارید در چه مواردی جایز می دونید؟

بله، در مواردی که جلو فتنه را بگیرد

7. به نظر شما چه رفتاری در دختران باعث می شود که بیشتر پسرها تصور کنند دختران دوست داشتند پسر می شدند؟
اینکه رفتار های پسرانه از خود نشان دهند   
8. پس چرا دخترها تصور نمی کنند که پسران آرزوی دختر بودن را داشته باشند؟
نیازی به تصور نیست   [COLOR=#7030a0]آن دلیل که عیان است چه حاجت به بیان است تصویر
وقتی نگاه به زن رو از بدو تاریخ بررسی کنیم
و جلوه ی ضعیفی که در اکثر دوره های تاریخ از زن ساخته اند ( بجز دوره های پیامبران )
خوب با این حساب دیگر می توان افکار و عقاید افراد رو پیش بینی کرد
قاعدتاً انسان ها نیز عملکردشان برگرفته از عقایدشان است
پس دیگر ار تصور دختران نباید گلگی کرد و اینکه پسران نخواهند جای دختران باشند
فعلاً که بسیاری از دختران نمی خواهند جای خودشان باشند خوب دیگر چه انتظاری از پسران است.... ( البته متأسفانه ) تصویر

9. چرا دخترها به امور نظامی اصلا علاقه ای ندارند؟
[COLOR=#7030a0]اصلاً رو مطمئن نیستم
اما از نظر اینجاب زیرا با روحیات یک زن سازگاز نیست
 تصویر  

10. چرا دخترها اگه نگیم اصلا اما خیلی کم حس طنز دارند؟   [COLOR=#7030a0]در مورد اینجانب که این مورد صادق نیست
و این موردی که فرمودید رو تا به حال بهش برنخورده ام تصویر

11. در جواب دادن ها دارید از تیم خودتون هم کمک می گیرید؟
[COLOR=#7030a0]جز نظر در مورد دوست گرامی
  fereshteh blue

با اجازتون همه پاسخ ها بر دوش ابنجانب بود
  حالا تا به الان چطور بود؟؟  تصویر  

12. در چه حدی با شما همکاری می کنن؟
[COLOR=#7030a0]خیلی خوب جواب می دی فاطمه
کارت درست است
  ( گفتم که به این میگن اعتماد به نفس مضر )تصویر

فکر کنم دیگه بس باشهتصویر، برای صندلی شما حضورم خیلی پررنگ شد، دیگه تا خیلی رنگش تیره نشده برم. تصویر   

ای بابا این حنا دیگه پیش ما رنگی نداره
تازه اگه که شمائید می رید رنگ جدید می زنید تصویر

به هر حال شوخی زیاد شد امیدوام شما ودیگر دوستان را خسته نکرده باشمتصویر  تصویرنماز و روزه شما و همه دوستان مقبول باشد انشاالله .تصویر  نماز روزه شما نیز مقبول حق باشد  تصویر  موفق باشید.  موفق و سربلند باشید تصویر  التماس دعا   تصویرتصویرتصویر  
تصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

درود تصویر تصویر تصویر

بالاخره سرعت بالا رفت و ما هم خوشحالیم حالا دیگه اینقدر تند شده که نمی تونیم سوال و جواب ها رو بخونیم! یه کم یواشتر! (ایراد بنی اسرائیلی تصویر)

در مورد عکس اول که فرستاده بودم که سیاسیش کردی سبز و آبی و ... می ترسم که شما رو به خاطر اخلال در امنیت ملی و مخلمل بافی بگیرن! تصویر تصویر اونها دوتا مرد هستن که با توافقهایی که با هم داشتن یک سری از حقوق زن رو ازش گرفتن همین!

در مورد سوالات 25 گانه سری اول هم هنوز مشخص نیست شاید تغییر کنن شاید کامل حذف بشن شایدم همینطوری بمونن!

از این شکلکه هم که باز دارید استفاده میکیند؟ تصویر تصویر تصویر ( تصویر ) تصویر تصویر تصویر

4 سوال پایانی ........

1- آنچه خدواند حکم میکند عدل است یا اینکه خداوند بر اساس عدل حکم میکند؟ ( جالبه تا حالا کسی جواب نسبتا درستی نداده ) در این سوال فقط نظرتونو بگید لازم نیست تحلیلش کنید.

2- ایا به این اعتقاد دارید شما دخترابابایی هستید و ما پسرا مامانی؟ یا اینم یه ضرب المثله؟

3- آیا تا به حال در خواستی از ائمه(ع) داشته اید که از جانب ایشان بواسطه نزدیکشان به خداوند, اجابت شود؟

4- گفتید که عینکی هستید! شماره چشمتون چنده؟ از اینکه ما عینکی ها دنیا رو تار میبینیم, نظرت چیه؟ دوست داری لیزیک کنی؟ اونم مجانی؟ برو بیمارستان رسول اکرم(ص) تهران/ خیابان ستارخان .... تصویر ***** تصویر

از اینکه دعوت ما رو پذیرفتید و در صندلی داغ شرکت کردید بسیار بسیار سپاسگذارم, برای شما آرزوی خوشبختی و سلامتی به همراه موفقیت دارم. تصویر تصویر

خدانگهدار شما. تصویر
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

به تمامی دوستان عزیز :razz:

و سلام به مهمان عزیز و محترم این صندلی naghme, ( فاطمه ) خانم :razz: :D

و درود بر شما جناب JavadRadical تصویر
طاعات و عباداتتون مقبول حق باشد
تصویر

اجازه میخام تا همینجا از تمامی دوستان عزیز شرکت کننده در این بحث هم یک تشکر کلی و هم یک عذرخواهی داشته باشم به سبب اینکه به علت سرعت دسترسی پایین به اینترنت امکان استفاده از سپاس برام فراهم نیست . :sad: اما بحرحال امیدوارم پذیرای سپاس من باشید :razz: :razz: :razz:

naghme, خانم , میدونم که حجم سوالات زیاد بوده و خسته شدید اما امیدوارم سوالاتم خسته کننده نباشه . :D  
 خواهش می کنم استفاده خواهیم کرد

naghme, خانم , با خود بودن رو دوست دارید ؟ بیشتر چه زمانی دلتون میخاد باخودتون باشید ( فکر کنید , با خودتون صحبت کنید , باخودتون مشورت کنید و یا خودتون رو سرزنش کنید و حتی به رویاهاتون فکر کنید ) ؟  
 بله دوست دارم و لازم می دونم
به رویا فکر کردن که زمان خاصی ندارد و خلاصه هر زمان وقت خالی پیدا شود تصویر
اما به خودم ، کارام ، و سرزنش خودم
اکثراً زمانی است که با شکستی روبرو شوم ، کارها بر روال خودش طی نشود ، برنامه هایم را طبق روال پیش نبرم
ناآگاهنه یا از روی عصبانیت کاری کرده باشم و....
مورد سرزنش دادن خودم رو هم که بسیار استفاده می کنم
اما کلاً رعایت این موارد کمک بسیاری تا به الان برایم داشته است.

naghme, خانم , فکر میکنید روانشناسی پاسخگوی نیازهای شما به عنوان رشته تحصیلی که انتخاب کردید بوده ؟  
 قبلاً نیز تا حدودی توضیح داده بودم
مبنی بر آنکه
بسیار خوشحالم که اگر در رشته ام نتوانم شاغل شوم حداقل آن را در بهبود زندگی ام استفاده می کنم و استفاده خواهم کرد تصویر
که اگر شاغل شوم که بسیار بهتر می شود
اما بدون شک نیازهایی هنوز باقی مانده است
که تصور کنم طبیعی باشد ( زیرا اکتر افرادی را نمی توان یافت که آنگونه باشند)

naghme, خانم , عبادت و بندگی واقعی خدا رو در چه می بینید ؟  
 نیت خالص و صادقانه داشتن تصویر
و مصداق آن در عمل
به بیان دیگر همون حسن فعلی و فاعلی که اگر یادتون باشه بارها در مدرسه خوانده ایم

naghme, خانم , چه زمانی بیش از همه وجود خدا رو احساس میکنید و یا با نگاه و توجه به چه چیزی بیش از همه پی به وجود خالق یکتا می برید ؟ 
 زمانی که عملی نه چندان باب میل و آسان را که چندان راغب به انجام آن نبوده ام با نیتی که صرفاً برای خدا بود با روی باز انجام می دهم ( و به نوعی صبر و حوصله می کنم )
نتیجه اش را در سهل شدن کارهای مشکلم در آینده می بینم تصویر
همچنین تولد یک کودک و مرگ انسانها در این دنیا

naghme, خانم , به نظر شما انجام هرکاری سن خاصی داره و یا تنها بعضی از کارها محدوده سنی خاصی داره ؟ ( ایا انجام بازی های کامپیوتری , خوردن تنقلات ترش و یا هیجان طلبی هم شامل محدوده سنی مشخصی میشه ؟ )  
 من تعریف و دلیل علمی به صورت مستقیم در این باب الان به نظرم نیومد تصویر
اما نظرم این است که:
باید سن خاصی داشته باشد
زیرا شخصیت یک کل منسجم است و اعمال گوناگون افراد با یکدیگر ارتباط دارند و نشانی از شخصیت شکل گرفته شان هست
نمی خوام خیلی سخت بگیرم اما پسر یا دختری که در اوج ضیق زمان در فعالیتهای دانشگاه همواره زمانی را برای بازی با کامپپیوتر اختصاص می دهند
نشان از آن دارد که هنوز به دنبال لذت های آنی کودکانه اش است . تصویر
و معنایش این است که به هر صورتی الا و بلا می خواهد که این بازی را انجام دهد
در کل به نظرم کار های مختلف افراد باید در یک راستا بسته به شخصیتشان باشد ( به نوعی رفتار ها باید باهم بخونن )
البته لازم به ذکر است که از نظر اینجاب این شرایط ایده ال است و سخت پیش می آید انسان به شرایط تماماً ایده ال به راحتی بتواند برسد
اما باید حداقل تلاش را برای رسیدن به آن تا جای امکان داشته باشد تصویر

naghme, خانم , تابحال چقدر به طور جدی به ازدواج کردن و تشکیل زندگی فکر کردید ؟ ایا برنامه ریزی هم داشتید ؟  
 بدون شک به طور جدی فکر کرده ام تا بدانم که دقیقاً چه می خواهم
اما برنامه ریزی رو فکر کنم باید در مراحل بعدیش باشد
البته شما که تجربه داشته اید در این زمینه صاحبنظر هستید و معلوم نیست که نگرشم چقدر صحیح است تصویر

naghme, خانم , چقدر به ساده گرفتن شرایط ازدواج جوانها اعتقاد دارید ؟ ایا خودتون هم حاظر به انجام این کار هستید ؟  
 بسیار اعتقاد دارم و حاضر به انجام آن می باشم اما بسته به شرایط و کیس مورد نظر دارد
منظورم آن است که دوست ندارم که زمانی از این نگرشم سوء استفاده شود تصویر
و به قولی طرف خوشش بیاید و دست از تلاش لازم بردارد به بهانه ساده بودن
خلاصه همیشه میگن :
راحت بگیر که خدا هم برای تو راحت بگیرد

( دلم میخاست به رسم میلاد عزیز سوالی رو به همراه یک خاطره مطرح کنم ولی متاسفانه فعلا فرصت کافی فراهم نیست )  
 به هر صورت ما فعلاً برای پاسخدهی در خدمت هستیم
( آخه کمپلت این هفته اختصاص داه شده به پاسخدهی ) تصویر

امیدوارم پراکندگی و تعدد سوالات رو به بزرگواری خودتون ببخشید :razz:  
 نه خواهش می کنم  

موفق و سربلند باشید تصویرتصویر 
 شما نیز شاد و سرزنده باشید
در پناه حق
و
التماس دعا  
 تصویرتصویرتصویر

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

Mil@d نوشته شده:سلام!
درود بر فرمانده تصویر  

1.سن و سالت که واضح بود!چرا رفقا نظرات عجیب غریب دادن؟
فکر کنم بعضی از دوستان روز و ماهش رو هم حساب کردند
حالا باز خوبه حدود های سنم حدس زدنند
60 سالمون نکردند

2.در رابطه با 37 هم میدونم چی میخوای بشنوی!پخته تر از سنت حرف میزنی!ok
نه این یک حکم غیر عادلانه است فرمانده تصویر
اتفاقاً به من زیاد می گن
اما من اصولاً ترجیح می دم تو همون سن که هستم باشم
اما نمی دونم چرا این طور نمی شه
fعد جناب میلاد مگه شما نمی دونید که خانم ها رو سنشون حساسندتصویر

3.در رابطه با نظر ندادن درباره خانم ها در صندلی آقایون نه ربطی به شرع داره و نه زیر یک سقف بسته ایم و نه مشکلی با فاصله اسلامی دختر- پسر داریم و نه دراحکام صادره تبصره ثانویه صادر خواهد شد!ولی چون خیلی دوست داری تنها خانمی خواهی بود که در صندلی های بعدی آقایون دربارش نظر خواهند داد!بقیه خانم ها هم فرم تقاضانامه کتبی نیاز به نظردهی اقایون رو پر کنند و به صندوق پستی اینجاب به آدرس pm پست الکترونیک(ایمیل سابق )کنند ...  

من هرچه می خواهم کار بنیادی بکنم و مشکل رو از ریشه حل کنم نمیشه تصویر
قصد فرهنگ سازی بود که گویا نمی شود و در قوانین انعطافی در کار نیست
پس لطفاً اسم اینجانب را نیز برای نظر خواهی قرا ندهید وً زحمت تایپش را نفرمائید تصویر
چون هدف چیز دیگری بود که حاصل نشد
یا همگی خانم ها باهم یا هیچکدوم تصویر ( البته با عذر خواهی از جناب سامان ایندفه این شکلک نقشش حیاتی بود )
از بانوان دیگر سایت نیز تقاضا دارم فرم تقاضانه ای که از کشو درآوردید که پر کنید
بی زحمت در کشو را باز کنید و سر جاش برگردونید

خود ( مدیران هولناک تصویر) لازم است به این نگرش برسند و دست به اقدام بزنند ( ما دموکراسی کار می کنیم ) تصویر

[COLOR=#000000]ولی اونقدرا هم زرنگ نیستی!با پیش کشیدن این بحث انتفاد از همجنس های خودتون رو دور زدید!!

ای بابا کی ادعای زرنگ بودن داره !!!
من
نه والا؟ تصویر

4.من برادر اسلامی شما نیستم! من هم سنترالی شما هستم! تو مایه های هم دانشگاهی یا هم کلاسی میشه! اگه من مسلمون نبودم چه جور برادری می شدم؟ برادر ارمنی-برادر یهودی-برادر صهیونیست!برادر ... و الی آخر!
تصویر Are u ok? captain

5.دعوای 2 دختر را بارها دیدم! باحال ترینش تو دانشگاه بود که...
که... تصویر
که بار بعدی سرتون رو بندازید پایین بابا ضرر نمی کنید ها برادر جان ( اوه ببخشید ههههمممم سنترالییی )تصویر

6.نظر مشکوکی درباره زنان داده نشد!معمولا به کد حرف می زنم!خودتون رمز گشایی کنید!
این راه فرار جدیده....تصویر

7.مثلث روانشناسی که هیچ لشکر روانشناسی هم خواستی بیار!یادش بخیر یک بار چند نفری شدیم رفتیم دفتر مشاوره دانشگاه پیش دکتر... چنان یارو رو سوژه کردیم که دیگه تا مارو میدید خودشو میزد به اون راه!
خوب بعدش....

8.باشه حالا با سازمان ملل صحبت می کنیم شاید مدیریت آشپزخانه شورای امنیت رو بتونیم برای خانمها بگیریم!فقط سفارش کنین غذاها بی نمک نباشه...برنج هم شله نشه!
البته اگه تا اونوقت من مسئول آب دادن به گلدان ها سازمان نکرده باشم شما را ( می دونبد که سیاست هم سنترالی حالیش نمی شه )تصویر
( حالا اصلاً گلدان داره یا نه؟ ضایع نشیم یه چیز تند گفتیم )

[COLOR=#000000]9.راستی گفتی دستمو از سر خانمها بردارم! دستمو برداشتم!
تصویر
حالا سرتون رو پائین بنداز
زیززیرکی چشمکم نزن تصویر

10.مثلث(سه ضلعی)مربع(چهار ضلعی)مخمس(پنج ضلعی)مسدس(6 ضلعی)مسبع(هفت ضلعی)و...الان 2 تا و نصفی علاف و بیکار که تو دایره تشخیص هویت و کشف سوپیشینه سنترال هستند به خاطر 4 تا نصفی کلمه عربی بلد بودن ما که مدیون تماشای چند ساله الجزیره و العربیه است تو دلشون به من گفتند عرب مخفی تازی!   

باریکلا اخی باریکلا
احسنت و مرحبا بکم
کل ایامکم بالسعاده والسرور
بَعَد....
تصویر

11.تغییر سوالات سامان از باب تنوع بود!
خیلی هم خوب ( به قول معروفی اون فیلمه )

12.دفتر روانشناسی شعبه نیویورک مشکل سد معبر شهرداری داشت جمعش کردند!
آره بجاش گذاشتنمون کنار ساختمون سازمان ملل
اتفاقاً الان رفت و آمدمون راحت تر شده ( آخه تازه الان نزدیک منزل شد )تصویر

13.ببین من سوالی می کنم سوال ذهن خودم تنها نیست!حتما قبلا در جمعی تجربه شده و بحثش پیش اومده!این صدای کفش ترق توریقی هم بحثی مفصل دارد!یادمه کوییز داشتیم و هم دانشگاهی مربوطه که همیشه تاخیر داشت دیر آمد!سکوت مرگباری بر جلسه حکمفرما بود!و ناگهان روی کف کلاس پاشنه کفشی قرار گرفت و با فرکانس بالا میگفت تق-تووووق-تق-توووووق.یکدفعه کلاس شلوغ شد!وهمه گفتن اااااااااااااااااااااه...ولی من از این شلوغی فیض برده و جزوه را باز نمودم و کوییز را تو هوا زدم!!!
مو که گُفتُم شما باهوشی کاکا تصویر

اینو گفتم خواستم بگم فایده + هم داره این کفش ها!
اتفاقاً اینم از جمله تاکتیک های منه برای گرفتن اعتراف های صادقانه تصویر

14.در رابطه با هیزی 24 ساعته ! بیشتر شبیه یک احساس غلط ناامنی روانی است که در بین خانمهای ایرانی غالب شده تا یک واقعیت!مردا اینقدر فکر و بدبختی و قرض و قسط دارن که باعث بشه بیان بیرون از این فازا!
البته تقاضا دارم بی ادبی نشه منظورم به تمامی آقایون نیست تصویر
اما در مواردی مخلص کلام اینکه:
آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است
همین....

15.سوالم درباره مزه پرونی ضد و نقیض نبود!ببین تیکه بعضی وقتها میگیره و همه میخندن و بعضی وقتها نمی گیره!من حالت دوم رو گفتم!مثلا یادمه مانتو سفید(حدود 10 سال پیش) که مد شده بود تیکه روز این بود خانم تو نیرو دریایی کار میکنید؟یا مثلا میگفتن بچه ها خانم پرستار اومد!مانتو زرد هم میگفتن چطوری تخم مرغ آب پز!
می بینم که 12 سالتون هم که بود ، خوب حواستون به همه جا بود ها تصویر

16.درباره مصداق تبرج بودن بوت و چکمه شما را به یک سرچ کوچولو در گوگل دعوت می نمایم!
17.گونی دله ای تو مایه های نون خشکیه ولی لوازم خانگی دست دوم واین چیزا هم میخره!
18.وجود سید در بدن هم ادعایی است که سالهاست در منطقه خوزستان حداقل رایج است و هرکی یک دکانی برای خودش باز کرده و متصل شده به معصومین و شروع کرده دعانویسی!
19.اون یارو خواستگاره خوش امدید شما رو که شنید فهمید اشتباه اومده رفت خونه همسایه!
اونا که پسر دارن فقط بابا تصویر

20.خودتونو خسته نکنید ودنبال دختره نگردید که پیدا شدنی نیست!
این از جمله فعل های معکوسه
مگه میشه کاپیتان
اونم فرمانده
نه؟؟ تصویر

21.منظورتون کدوم استعدادم بود؟(در سوالت از صنعت ادبی ایهام استفاده شده بود)
این یکی صادقانه ، صادقانه بود والا

22.صندلی خودت رو در یک نگاه چطور می بینی؟
خوب، عالی ، حرف نداشت ، excellent
اما از شوخی گذشته
فکر کنم چانه گرمی زیاد کرده باشم و سر دوستان رو درد آورده باشم تصویر
با این حال سعی داشتم که تا جای امکان پاسخ کامل و گویا بدهم تصویرتصویر

23.اگه بفهمی من دخترم!
حالا که دیگه مطمئنم شما پسرید ... 

پس لطفاً چونه نزنید ( حالا مگه پسر بودن چشه تصویر)  

24.آیه148 سوره نساء «لا يحبّ اللّه الجهر بالسّوء من القول» رو همراه با ترجمه و اگر تونستی تفسیر به دقت بخون و نتیجه گیری ات رو اینجا بنویستصویر  

نتیجه گیریم اینه که   

قدر و ارزش مهمان رو بیان می کنه
و این که جایگاه بالایی دارد و باید حفظ شود.

24. فکر کنم منظورتون این بود که نظرمو راجب به عکس بنویسم که یادتون رفت بنویسید  

اولاً اینکه چقدر با مزه اند خدا تصویر  

اما منو یاد بچگی هام انداخت که با بچه ها   

همش دنبال یک جایی بودیم که همگی بریم   

وشیطنت کنیم تصویر  

-----------------------------------------------------------------
به علت اینکه سوالات بچه ها خیلی زیاد بود دلم سوخت و میدونم انگشتات چی میکشن و دیگه سوال نمی پرسم.تصویر
شاید اگه خوش گذشت یکبار دیگه هم بیام!تصویر   

[COLOR=#7030a0]به حر حال اگر شوخی و طنز زیاد شد شما و دوستان به بزرگی خودشون ببخشند خواستم جو شاد باشه    تصویر

بودیمو کسی پاس نمی داشت که هستیم...باشد که نباشیم و بدانند که بودیمتصویر  
 [COLOR=#7030a0]این است پند من که ز نیک و بد جهان /// نه غره شو نه   که هر چیز بگذزد   

[COLOR=#7030a0]موفق و سربلند و سلامت باشید  
 [COLOR=#7030a0]در پناه حق  
   دعا  
 تصویرتصویرتصویر 

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

SAMAN نوشته شده:درود تصویر تصویر تصویر

بالاخره سرعت بالا رفت و ما هم خوشحالیم حالا دیگه اینقدر تند شده که نمی تونیم سوال و جواب ها رو بخونیم! یه کم یواشتر! (ایراد بنی اسرائیلی تصویر)

یعنی اینقد تند شده بود
بابا...
تصویر به خودم  

در مورد عکس اول که فرستاده بودم که سیاسیش کردی سبز و آبی و ... می ترسم که شما رو به خاطر اخلال در امنیت ملی و مخلمل بافی بگیرن! تصویر تصویر اونها دوتا مرد هستن که با توافقهایی که با هم داشتن یک سری از حقوق زن رو ازش گرفتن همین!  

نفهمیدم منظور شما از این خط قرمز چیه
خلاصه تحلیلمو نوشتید؟
تصویر

در مورد سوالات 25 گانه سری اول هم هنوز مشخص نیست شاید تغییر کنن شاید کامل حذف بشن شایدم همینطوری بمونن!

از این شکلکه هم که باز دارید استفاده میکیند؟ تصویر تصویر تصویر ( تصویر ) تصویر تصویر تصویر   

قول می دهم که از این به بعد در پاسخ به دوستان در صندلیم استفاده نکنم تصویرتصویر

4 سوال پایانی ........

1- آنچه خدواند حکم میکند عدل است یا اینکه خداوند بر اساس عدل حکم میکند؟ ( جالبه تا حالا کسی جواب نسبتا درستی نداده ) در این سوال فقط نظرتونو بگید لازم نیست تحلیلش کنید.   

آخه جناب سامان چرا این سوال رو گذاشتید آخر کار تصویر
که سلول های خاکستریم دیگه توانی ندارند
به نظرم مورد اول درست است
و آنچه خداوند حکم می کند عدل است
در صورت دوم انگار اینکه کسی این را تعین کرده و نعوذباالله خداوند بر اساس تعیین او حکم کرده است
اوه بس که تو این صندلی من رو به تحلیل واداشتن یادم رفت فرموده بودید تحلیل نکنم تصویر

2- ایا به این اعتقاد دارید شما دخترابابایی هستید و ما پسرا مامانی؟ یا اینم یه ضرب المثله؟  

در مورد اینجانب که صادق نیست
اما
زیاد دیدم که اینطور باشه

3- آیا تا به حال در خواستی از ائمه(ع) داشته اید که از جانب ایشان بواسطه نزدیکشان به خداوند, اجابت شود؟   متأسفانه تا به الان چنین لیاقتی نداشتم تصویر   

4- گفتید که عینکی هستید! شماره چشمتون چنده؟ از اینکه ما عینکی ها دنیا رو تار میبینیم, نظرت چیه؟ دوست داری لیزیک کنی؟ اونم مجانی؟ برو بیمارستان رسول اکرم(ص) تهران/ خیابان ستارخان .... تصویر ***** تصویر   

پس شما هم باهوشید جناب سامان
آخه کوچیک بودم تو یک برنامه یادمه می گفت که عینکی ها باهوشترند تصویر
شماره چشامم اوف ...
میانگین شون میشه 3.5 تصویر
امیدوارم این یکی دیگه مثل سال تولدم اشتباه نشه
تصویر
اما دکتر رفتم می گفت ارثیی و 25 سالگی به بعد کم میشه
اما من که چشام آب نمی خوره کم بشه
ای بابا راضی هستیم خدا رو شکر تصویر

از اینکه دعوت ما رو پذیرفتید و در صندلی داغ شرکت کردید بسیار بسیار سپاسگذارم, برای شما آرزوی خوشبختی و سلامتی به همراه موفقیت دارم. تصویر تصویر   [COLOR=#7030a0]من نیز از اینکه شرایطی را ایجاد کردید تا تجربیات بیشتری کسب نمایم صمیمانه تشکر می کنم  تصویر  

و آرزو می کنم که شما نیز در تمام مراحل زندگیتان
موفق ، سربلند و سلامت باشید  تصویر

آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون

صمیمانه التماس دعا دارم

تصویرتصویرتصویر

خدانگهدار شما. تصویر  

خدا نیز حافظ همیشگی شما باشد تصویر

تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

سلام خدمت دوست عزیز  

دقیقه بزار من کانال عوض کنم دوباره برمی گردم... 

خواستم قبل از زدن پست تو این صندلی از صدف عزیز معذرت بخوام که نتونستم تو بحث شیرین صندلی داغش شرکت کنم ،آخه راستش صدف عزیز زمان صندلی شما با زمان اعلام نتایج کنکور یکی شده بود و به 3 دلیل نتونستم باشم تصویریکی به خاطر شرایط خودم که به خاطر نتایج یکم پریشون بودم دومی به خاطر شرایط خانواده که به من از 3 جانب فشار روحی وارد می کردند و سومی به خاطر کم بودن پهنای باند ذهنیمتصویر که نمی دونستم ازت چه سوالی بپرسم که تکراری نباشه ولی الانم زیاد فکر می کنم می بینم اگه بخوام تو صندلی داغ بچه ها شرکت کنم باید همون سوال تکراری بپرسم (دیگه پهنای ذهنیمون همینهتصویر
  صدف عزیز ببخشید تصویر 

کانال  
  فاطمهتصویرتصویرتصویر 

اول اسمتو دیدم تعجب کردم اصلا فکر نمی کردم اسمت نغمه نباشهتصویر ، فاطمه عزیز لااقل تو پی ام هام می گفتی اینقدر من تو رو نغمه صدا نمی کردمتصویر.... 
  به خاطر درجه ات دوباره تبریک میگمتصویر (قضیه کچل و .... یادته کهتصویر
  حالا سوالای تکراریتصویر  
 ><کارتون مورد علاقه دوران کودکی؟تصویر   ><چه پوستر هایی به دیوار اتاقت زدی؟(البته اگه فضولیتصویر نباشه) 
 ><عیدهای مورد علاقت رو به ترتیب بنویس.(البته لطفاتصویر
 >< آیا تا به حال به این نتیجه رسیدی که ضریب هوشی دوران کودکیت خیلی بیشتر از ضریب هوشی دوران بزرگسالیتهتصویر؟   ><اولین دعایی که هنگام تحویل سال میکنی چیهتصویر؟   >< میشه حستو نسبت به داشتن پدر بزرگ و مادربزرگ بگیتصویر؟   ><از چه حیوانی بیشتر می ترسی؟تصویر 

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط naghme »

achachi98 نوشته شده:  

سلام خدمت دوست عزیز   درود بر تو دوست گرامی و عزیز تصویر  

دقیقه بزار من کانال عوض کنم دوباره برمی گردم...  

خواستم قبل از زدن پست تو این صندلی از صدف عزیز معذرت بخوام که نتونستم تو بحث شیرین صندلی داغش شرکت کنم ،آخه راستش صدف عزیز زمان صندلی شما با زمان اعلام نتایج کنکور یکی شده بود و به 3 دلیل نتونستم باشم تصویریکی به خاطر شرایط خودم که به خاطر نتایج یکم پریشون بودم دومی به خاطر شرایط خانواده که به من از 3 جانب فشار روحی وارد می کردند و سومی به خاطر کم بودن پهنای باند ذهنیمتصویر که نمی دونستم ازت چه سوالی بپرسم که تکراری نباشه ولی الانم زیاد فکر می کنم می بینم اگه بخوام تو صندلی داغ بچه ها شرکت کنم باید همون سوال تکراری بپرسم (دیگه پهنای ذهنیمون همینهتصویر )  

صدف عزیز ببخشید تصویر  مهم این که اینجور که پیداست الان شاد و سر حالی دوست عزیز  و به صندلیم افتخار دادی تصویرتصویرتصویر  دیگه فکر کنکور نکن   

کانال   خوب می گیره یا برم پشت بوم تنظیم کنم تصویر   

فاطمهتصویرتصویرتصویر  درود بر تو دوست گرامی و عزیز تصویر  
   اول اسمتو دیدم تعجب کردم اصلا فکر نمی کردم اسمت نغمه نباشهتصویر ، فاطمه عزیز لااقل تو پی ام هام می گفتی اینقدر من تو رو نغمه صدا نمی کردمتصویر....   نشد دیگه    به خاطر درجه ات دوباره تبریک میگمتصویر (قضیه کچل و .... یادته کهتصویر)   ممنون لطف داری   تصویر  

حالا سوالای تکراریتصویر  نه بابا تکراری نیست   تصویر   

><کارتون مورد علاقه دوران کودکی؟تصویر  فقط این یکی رو قبلاً پرسیده بودند  سطل سحرآمیز  ><چه پوستر هایی به دیوار اتاقت زدی؟(البته اگه فضولیتصویر نباشه)  من ابیات شهر بیشتر زدم  عکس ندارم  

><عیدهای مورد علاقت رو به ترتیب بنویس.(البته لطفاتصویر)  عید فطر ( که الان خیلی بیشتر بهش علاقه مند شدم تصویر ) ، عید قربان ... ( کلاً اعیاد مذهبی )   عید نوروز  عید تولدم تصویر ( چرا اینجوری نگاه می کنی خوب اینم عیده دیگه تصویر)  

>< آیا تا به حال به این نتیجه رسیدی که ضریب هوشی دوران کودکیت خیلی بیشتر از ضریب هوشی دوران بزرگسالیتهتصویر؟  نه فکر نمی کنم بیشتر بود   ><اولین دعایی که هنگام تحویل سال میکنی چیهتصویر؟  اینکه امسال برای همه سال بهتری از سال های پیشین باشه ( از همه نظر )  و برای من   تصویر 

>< میشه حستو نسبت به داشتن پدر بزرگ و مادربزرگ بگیتصویر؟   خیلی دووستشون دارم   تصویر 
 من واقعاً دوست دارم ساعت ها به خاطره ها و درس عبرت هاشونو گوش بدم تصویر  آدما وقتی پیر میشن مثل بچه ها معصوم میشن تصویر  ایشالا خود به همه پدر بزرگ و مادربزرگ ها عمر صد ساله بده تصویرتصویر  تصویرتصویرتصویر  ><از چه حیوانی بیشتر می ترسی؟تصویر  سگ   تصویر 
 ضمن آرزوی قبولی طاعات و عباداتت  التماس دعا  موفق و سربلند باشی  تصویر  

تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”