صندلی داغ با حضور Noora...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

Re: صندلی داغ با حضور Noora...!

پست توسط achachi98 »

ستاره  تصویر

من نفهمیدم بنده دوست داشتنیم تصویریا عکس های دلفینی که گذاشتم؟جدا از شوخی ولی دلفین خیلی حیوان تصویرزیبایی ست،حالا به غیر از دلفین چه حیوان دیگری رو دوست داری؟ 
  درس روانشناسی اینقدر سخت هست؟ تصویر

نظرت تست های خودشناسی تا چه حد می توانند مارو با روحیاتمون آشنا کنند؟ 
  رو که دوست داری به ترتیب بگو؟ 
  مورد علاقه ات که الان تلویزیون نشون میده؟( البته اگه تموم شده باشه هم اشکالی نداره**منظورم جومونگ تصویرتصویربود**) ضمنا با نظرت موافقم سریال در چشم باد عالیه. 
  13 به در خونه بمونی؟(مشکلی که نداره)؟ 
  از این جمله ات خیلی ترسیدمتصویر که گفتی امور نظامی با روحی خانوم ها سازگاری نداره!! من به هواپیماهای جنگنده خیلی علاقه دارمتصویرتصویر آرزو داشتم یک بارم که شده سوارش بشم (نمیگم باهاش پرواز کنم لااقل یه بار پشت فرمونش بشینمتصویر و یه عکسی واسه یادگاری بگیرم )حالا با این اوضاع من مشکل دارم؟! 
  نظرت هوش آدمی به مرور زمان کمتر میشود؟(ماله بنده که نزولی از نوع تصاعدیشهتصویر
  مورد علاقه دوران کودکیت؟ 
  این جمله چقدر موافقی: فرزند کمتر زندگی  

ستاره عزیز موفق باشید. تصویر

[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

naghme نوشته شده:
 سلامی گرم بعد از مرخصی اجباریمون تصویر
چه خبرا؟
طاعات و عبادات که دیگه ایشالا مقبول حق تعالی شده تصویر

حالا دیگه عیدت مبببباااااارررررککککک  
تصویرتصویرتصویر   سلام عزیزم ، طاعات و عبادات شما هم قبول باشه ، عید شما هم مبارک تصویرتصویرتصویر  از اونجایی که بنده بسیار ،بسیار خوش شانس هستم ،تصویرتصویر دیروز اشتباها Ip من در سنترال تحریم شده بود، البته این مشکل ، به لطف مدیریت محترم سنترال برطرف شد و از ایشون بسیار سپاس گذارمتصویر جا داره همین جا از پیگیری های مداوم مهشید جان هم ، تشکر و قدردانی کنم ،بنده خدا تا دیر وقت دنبال کار من بود و مرتب زنگ می زد ، خیلی ماهه به خدا. تصویرتصویرتصویرتصویر 

عکس زیر هم بی شباهت با اوضاع و احوال دیروز من ،نیست.حسابی سیستم عصبیم ،قاطی کرده بودتصویرتصویر

ضمن تبریک به تمامی دوستان گرامی تصویر

اول باید بگم خیلی خوشجالم که دوباره سنترال رو به راه شد و وقت تنفس به اتمام رسید.
دوم اینکه گفتم بزنم ... نه نزنم ..... ؟؟؟ تصویر بعد به این نتیجه رسیدم که حیف رفیق شفیق از جرگه سوالات چالشی بی نصیب بمونه . حالا دیگه مهم نیست چی پرت می شه ...الفرار تصویر اوخ سرم تصویر   فاطمه جان فردا بعد از کلاس بیا دم در، کارت دارم تصویر برای من سوالات چالشی طرح می کنی تصویر تصویر

و اما ...

1) برای کلمات زیر جمله بساز : ( یاد دوران ابتدایی به خیر تصویر)   [COLOR=#000000]سیاست، دنیایی پر از ابهام و سیاهی
صداقت، اگه پیدا بشه چیز خوبیه
شجاعت ،لازمه ی زندگی،  در عصر حاضره
[COLOR=#000000]شهامت
، برای شروعی تازه لازمه
شهادت، یه نعمت که به هر کسی داده نمی شه یعنی هر کسی اون رو به طور کامل درک نمی کنه حتی خود من!!!
و بالاخره رفاقت : ارزش زیادی برایش قائلم  

2) به نظرت کلمه های بالا با هم رابطه هم می تونن داشته باشن ؟ اگه آره ... چه جوری ؟   خوب شاید می تونه به این معنا باشه: اگر فردی با ، صداقت ، رفاقت ، شجاعت ،شهامت ، وارد وادی سیاست بشه ، انتهای راهش شهادت است .

3) چرا آدم ها وقتی پیر میشن مثل بچه ها می شن ؟   چون کم کم توانایی ها و ظرفیت هایشان از بین می رود .

4) چقدر به دوران پیری فکر می کنی ؟ آرزوت براش چیه؟   شده که در موردش فکر کنم ، آرزو می کنم تا زمانی زنده باشم که، خودم بتونم از عهده کارام بر بیام و سر بار زندگی کسی نشم .

5) چه کار هایی تو دوره کودکی که تو رو بچه می دیدند و نمی گذاشتند هر کاری انجام بدید آرزو داشتید انجام بدی؟ تصویر   هر چی که فکر کردم یادم نیومد تصویر
6) کدوم مرحله از زندگیتون رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟ نوجوانیتصویر  
7) انسان حیوان اجتماعی است یعنی چه؟ ( جان من تو دیگه مستقیم به اصل مطلب اشاره کن ... جهت کمک به صفحات اول فصل دوم روان اجتماعی مراجعه کن )   در نگاه اول این موضوع به ذهن فرد ،خطور می کند که چون انسان در اجتماع زندگی می کند و چون حیات آن، وابسته به اجتماع است پس، به آن حیوان اجتماعی می گویند اگر به این معنی باشد پس ، باید به زنبور عسل و مورچه هم حیوان اجنماعی گفت.
ولی اگر عمیق تر به مسئله نگاه کنیم و با توجه به کتاب روان شناسی ( به قول شما فصل 2 کتاب و به نظر من هم فصل 1 و هم فصل 2 )، به این دلیل به انسان حیوان اجتماعی می گویند که از جامعه و از انسان هایی با آنها زندگی می کند تاثیر می پذیرد و جامعه بر روی رفتار و واکنش های فرد نفوذ دارد یا به بیان دیگر همرنگی با جماعت ،بر ارزش های فردی و ارزش های اجتماعی فرد تاثیر بسیاری دارد . یکی از مثال های جالبی که در این رابطه مطرح شده است : فردی بنا بر ضرورتی با شتاب می دویده ، روزنامه نگار جوانی شاید به دلیل سرخوشی و شادی که داشته ، او هم شروع به دویدن می کنه ، بعد از گذشت 10 دقیقه جمعیت بسیاری در حال دویدن بودن که کم کم شایعاتی برسر زبان ها آمد که(( سد شکسته است ، همه به طرف شرق بروید تا در امان باشید)) ، و همین شایعه باعث شد که بیش از دو هزار نفر در حال دویدن باشن !!!!!!!
مثال دیگری که براتون می زنم که در جامعه خودمون ، بسیار رایج است :، صحنه ای را فرض کنید که شخصی ،در خیابان شلوغی که همه در رفت و آمد هستند ، بیهوش شده و از دهان او کف بیرون می آید ، این صحنه را دقیقا من ار نزدیک دیده ام ، همه، دور ،فردی که غش کرده جمع می شونند و لی کسی به سراغش نمی رود ، همه به همدیگر نگاه می کنند شاید منتظر هستند تا اول دیگری اقدام کند و بعد آنها . ( به همه دوستان عزیز ، خواندن این کتاب را توصیه می کنم، روان شناسی اجتماعی نوشته: الیوت ارونسون ، ترجمه دکتر حسین شکر کن ، انتشارات رشد ) ( اینها برداشت ، شخص من بوده و کتاب خیلی بهتر توضیح داده است . )

8) به نظرت تو امر ازدواج انتخاب می شیم یا انتخاب می کنیم ؟  هر دو، از کجا معلوم ،که اون کسی که شما رو انتخاب کرده، از قبل توسط شما انتخاب نشده باشه تصویر به قول شاعر : میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست تو خود ،حجاب خودی حافظ ، از میان برخیز)

9) نظرت چیه که زود ازدواج کرد ؟ چه سنی مناسب می دونی ؟چرا؟ برای دختر 23 ،24 سال و برای پسر هم 28 ،30 سال

10) چقدر لازم می دونی که 2 نفر قبل ازدواج به یک مشاور ازدواج مراجعه کنن؟ خودت معتقدی؟   این امر لازم و ضروری است البته ارائه کارگاه های آموزشی قبل از ازدواج ، تاثیر بهتری بر این امر (ازدواج )، می گذارد .

11) دلایل اصلی و برجسته بسیاری از جدایی های امروزه رو چی می دونی؟ نظرتون با دلایلی مثل کم شدن صبر، توجه به مادیات ، کمبود ایمان، علاقه های گذرا چیه؟   جواب در سوال نهفته است !! دلایل بسیاری از جدایی ها، نبود یا کم شدن صبر و بردباری ، افراط در پرداختن به مسائل مادی ، سست شدن ایمان و اعتقادات فرد ، ...... است .

12) جداً چرا بسیاری از ازدواج های گذشته موندگارتر از اخیراً هست؟   شاید به این دلیل که توقعاتشون نسبت به همدیگر ،کمتر بوده ، حریمی که باید بین زن و مرد حفظ بشه ، بیشتر رعایت می شده و ارزش هایی که، بسیاری از آنها امروزه کم رنگ تر شده است ، درآن زمان رعایت می شده .و یکی دیگر از دلایل ناپایداری ازدواج های امروزه ،تفاوت در اهداف ها و نیاز های دو طرف است .

13) حقوقمون عادلانه در کشورمون رعایت می شه ؟ نه به طور کامل !!!!!  ) الرجال قوامون علی النساء این آیه در قرآن رو چطور برای خودتون تفسیر می کنی؟ ( آیه 34سوره نساء )   فعلا برداشتم اینه که در حکومت، قضاوت، جنگ ،لازم است که قوه عقل بر احساسات و عواطف حاکم باشد .

15) آگاهی مردممون به روان شناسی علمی بیشتره یا غیر علمی ؟
تا اونجایی که من می دونم متاسفانه ، روان شناسی غیر علمی .

16) میونتون با تاریخ چیه؟چرا میگن از تاریخ باید درس عبرت گرفت؟ خوبه ، چون تاریخ همواره تکرار می شه ، باید اشتباهات گذشتگان را به خوبی شناخت ، تا دیگه اونها رو مرتکب نشی و همچنین دستاوردها و پیشرفت هایی که گذشتگان با وجود محدودیت های بسیاری که داشتن ، از خود به جا گذاشتن می تونه باعث ایجاد یک انگیزه بشه ،برای اینکه فرد به خودش بگه که من هم می تونم.!!!

لطفا نظرتو بنویس تصویر

عيد رمضان آمد و ماه رمضان رفت ؛ صد شکر که اين آمد و صد حيف که آن رفت ...   ماهی که برخلاف پایان مهمانی های دیگر ،پایانش عید است و شادیتصویر 

تصویرتصویرتصویر

اینم واسه تو چون مهشید دوست داره تصویرتصویرتصویر   من هم از طرف مهشیدتصویر از این همه لطف و محبتی که به من داری ،ممنونمتصویر 

تصویر 

همیشه در پناه حق موفق و سربلند باشی 

تصویر 

تصویرتصویرتصویر 

تصویر 

ممنون از سوالات خوب شما و من هم برایت آرزوی سعادت مندی و رستگاری را دارم .تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

SAMAN نوشته شده:سلام به توان n تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

سلامتصویر

میگم حالا حالا تو این فکر نباشید که از شر ما راحت بشید. چون تا صفحه ها نشه 3 تا و بازدید نره تا 1500 تا هیچ خبری نیست!
از این خوشحالم که حکومت نظامی همیشه بر این صندلی حکم میکنه و ما همه نظامی هستیم و یا علاقه داریم. تصویر اصلا اگه ما نباشیم هیچی نیست. پیشنهاد میکنم شما هم بیایید و در بهداری اینجا استخدام بشید. ماهی 270 هزار تومن هم بهتون میدیم. بیمه هم میشید و از خدمات فروشگاه صدس( صندلی داغ سنترال) هم بهره میبرید تصویر .البته دارم مبینیم که لباس نظاامی به جمله هاتون پوشوندید و دارید دفاع میکنید و این خیلی عالیه! ما 3 تنفگدار تصویر

میگم این نوشابه رو کی تو این صندلی آورد؟ اصلا حالا که تو سفره این صندلی اومده چه رنگی یا چه طعمی؟ نمیدید مام بخوریم؟ من فقط یه لیوان میخوام!

کاش زودتر می گفتید ، متاسفانه نوشابه ها همش تموم شده !!!تصویرتصویر

آقا میلاد بفرما, تعداد لشگر ما خیلی از شما بیشتره, بعد از صندلی داغ من بعد یه پرانتز باز میشه با عنوان (خاطره)
دوستان هم اکنون منتظر یاری زردتان هستیم!
میگم من فکر میکنم شما 3 نفر 100% صمیمی نیستید درسته؟ با هم دوست هستید ولی نه صمیمی؟ از ادبیاتتون معلومه, یه کم هم داش مشتی حرف میزنید من که میترسم! (اولین تیرهای نفاق برای از بین بردن مثلث و تبدیل به یک خط صاف) تصویر

(هراس داشته باشید از نزدیک شدن به کلیه مثلث ها!!!تصویر، همان طور که راز مثلث برمودا کشف نشد ، ارزش و اهمیت این مثلث هم از چشم عوام پوشیده است تصویرتصویرتصویر)

میخواستم 1 عکس وحشناک از ناخن های یه مرغ بگذارم که بترسید اما یهو نگاهم به آواترتون افتاد و دلم سوخت و گفتم بابا این چه کاریه!
عجب کاریه!
ولی براتون چند تا عکس در سری آخر سوالات میذارم که بهشون پاسخ بدبد اونم درست! هرکدوم 5 نمره! چون حس نقاشی و هنر رو داری انتظار دارم که خوب جوابد بدی.
تصویر

راستی چه خاطره هایی شماها با هم داشتید!
من چند تا برداشت از شما سه نفر داشم که رو [COLOR=#000000]نشد بگم :  بخش دوم گفته های شما ،مفهوم نیست .؟؟!!!

در مورد سوال 18 میلاد باید عرض کنم که اتفاقا" متاسفانه بیشتر از نصف مردان هیز هستند. آمارگیری های من این رو نشون میده!

بریم سراغ سوالها, سوالهای خوشه ایی (مثل بمب های خوشه ایی در یک سوال چندین سوال هست)

1- اگر قرار باشه تا چند ساعت دیگه برای 24 ساعت تمام همه کره زمین با تمام امکانتش گوش به فرمان شما باشند. چه کاری یا کارهایی انجام میدی؟

تا حالا به همچین موضوعی فکر نکرده بودم و برام تصور کردنش سخته ، ولی اولین چیزی که به ذهنم خطور می کنه ، برقراری صلح و آرامش در جهان است .

2- شما در دانشگاه آزاد تحصیل میکنید؟ میتونید تفاوت های بین دو دانشجوی دولتی و آزاد رو از نحوه پذیرش تا نحوه تحصیل در دانشگاه و فارغ التحصیلی بگید؟ ( بحث چادر و اینا و ظاهر مد نظرم نیست)

چه دانشگاه سراسری و چه آزاد مشکلات خاص خودشون را دارن ، تو دانشگاه های دولتی راحت می شه انجمن رشته مربوطه را تاسیس کرد و فعالیت های مربوط به آن را انجام داد البته این باز ، بستگی به نوع رشته و نوع نگاهی که مسئولین به این قبیل فعالیت ها دارن ،دارد .مهم ترین مسئله ای که با ورود به دانشگاه ،متوجه آن شدم اینکه خوب یا بد بودن استاد ها ربطی نوع دانشگاه چه آزادو چه سراسری ندارد هستن اساتیدی که سطح علمی شون در حد دانشگاههای معتبر دنیا است ولی دانشگاه آزاد درس می دن و هستن اساتیدی که در دانشگاه سراسری درس می دن و از دانشجو برای تایپ کتاب و یا مقاله و دیگر کارها استفاده می کنن و در عوض نمره پایان نامه اون شخص را بدون ارائه پایان نامه، می دن و این به نظر من اوج ظلم وستمی که یک استاد می تونه به دانشجوی خودش داشته باشه .البته این موارد را نمی توان تامیم داد و همه دانشگاه ها ،هم استاد خوب داره وهم استاد بد ، در مورد نحوه برخورد ،به نظر من هر دو کاستی هایی دارن، یکی بیشتر و یکی کمتر مهم اینکه فضایی برای دانشجو فراهم بشه که بتونه در سطح خودش و در زمینه رشته خودش فعالیت خوبی داشته باشه وبتونه کار مفیدی انجام بده .

3- تا حالا پیش اومده حق کسی رو بخوری؟ یا بهتر بگیم ضایع کنی؟ برعکسش چطور؟
همیشه سعی من بر این بوده که حقوق دیگران را رعایت کنم و به اعتقاداتشون احترام بزارم و متقابلا انتظار ،رعایت حقوقم و احترام به باورهایم رو دارم .

4- آیا شما به این معتقد هستید که یک پسر و دختر میتونن با هم ارتباط سالم داشته باشن؟ شرطش چیه؟
ارتباط برقرار کردن با جنس مخالف کار ناشایست و ناپسندیده ای نیست چون این یک نیاز و کششی که خداوند در وجود همه ما انسان ها گذاشته، مسئله مهم این هست که، با چه کسی ، در چه جایی و با چه هدفی این رابطه شکل بگیرد ، رابطه هایی بودن که در کنار مسائل کاری یا پژوهشی و تحصیلی یا حتی خانوادگی ایجاد شدن و باعث شده که دو طرف بدون دخالت احساسات و عواطف خود ، در محیطی سالم نسبت به هم شناخت پیدا کنن و در نهایت امکان دارد که این شناخت منجر به ابراز علاقه و ازدواج بشود که به نظر من این گونه روابط که هدفش وجایگاهش و شخصش کاملا مشخصه و اصول و ارزش ها وفرهنگ جامعه در آن رعایت می شود ، یک ارتباط سالم است .

5- عجیب ترین و یا ترسناک ترین خوابی که تا حالا دیدی و یادت مونده برامون تعریف کن.
خواب ترسناک ، بوده ولی یادم نمی یاد ولی پیش اومده که تو خواب خودم رو از بالا دیدم و احساس می کردم که چیزی نمی زاره بلند بشم ونفس بکشم. !!!!

6- آیا قانون با مقوله ایی بنام گذشت منافاتی داره؟ میشه هم قانونمند بود و هم گذشت کرد؟ قانون چه موقع باید اجرا بشه و کجا باید گذشت کرد؟
من اینطور فکر نمی کنم ، من گزارشی در تلویزیون دیدم که شخصی که کاملا تصادفی باعث مرگ شخص دیگری می شه و در دادگاه ،خود قاضی خانواده مقتول را دعوت به گذشت و بخشش می کنه و شرایط حاد و بحرانی متهم را توضیح می ده ، خوب مگر وظایف یک قاضی بخشی از قانون نیست و به بیان دیگر قانون در کنار گذشت که معنا پیدا می کنه .

7- سوالات خوشه ایی (اولین چیزی که به ذهنت میرسه بگو )

کشور [COLOR=#4f81bd]ایران
روانشناسی رشد
الکترونیک برق
حقوق بشر سازمان بین الملل
ژاپن، یکی از کشورهای قاره آسیا
دفتر خاطرات ،  ظرفی ،که افکار و اتفاقات زندگی در اون ریخته می شه
شارژ موبایل ، [COLOR=#4f81bd]زودی تموم می شه!
گفتگوی رو در رو ، چه کسی ، چه جایی، با چه هدفی!!!
جنگ jang کشته شدن عده ای بی گناه
جنگ jong ، ورزش !
جومونگ یکی دیگر از سریال های کره ای تلویزیون ایران !!
آتش ، یکی از عناصر حیات
مورس ، مخترع تلگراف ؟!!
موس ، کلیک چپ و راست!!
موش از نوع آزمایشگاهی، خدمت بزرگی به آزمایشهای روان شناسی کرد!!
شوم ، ناراحت کننده !
سوم ،  خرداد
سورم ؟؟

برای الان کافیه. 5 سوال دیگه دارم. سری بعد هم میام بعد دیگه نمیام.

متشکرم تصویر

موفق باشیدتصویر

هرچه مردم نا آگاه تر بمانند زمان درک این نکته که ثروت خودشان به خودشان هدیه شده طولانی تر خواهد بود
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام مجدد !
حمله دقیقا زمانی انجام میشه که شما در حال درس خواندن هستید برای امتحان زبان و هیچگونه آمادگی ندارید ! بنازم به این برنامه ریزی جنگیم ! :grin:
اولا که متاسفانه در پی سقوط هواپیمای نیروی هوایی حال همه گرفته هست . و حتی میلاد هم سوال نمیپرسه !
دوما که یک اخطار بسیار جدی می کنم که به هیچ وجه منو تحریک نکن با قدرت بهت حمله کنم ! اینکه سیستم پدافندیتون قویه درش شکی نیست ! اما نه در مقابل من ! یعنی اینکه اگه یک بار دیگه منو تحریک به حمله سنگین بکنید کاری میکنم که در تاریخ صندلی داغ ثبت بشه !
پس الان صدای آژیر قرمز به گوش میرسه ! معنی و مفهوم آن این است که حمله هوایی انجام خواهد شد ! محل را ترک و هر چه سریعتر به پناهگاه بروید ...
سری دوم سوالات در صورتی که حتی یه تیر به سمت جنگندهای ما شلیک بشه چنان پاسخی در حمله سوم خواهیم داد که از صندلی فرار کنی ! ( حتی با تکنیک های روانشناسی هم در مورد من کارساز نیست چرا که من خودم متخصص جنگ روانی هستم ! )
اما یک نکته بسیار مهم ! طی تکذیب شدید حرف میلاد در خصوص هیزی مردان ! حرف سامان تایید میشه در واقع مردان هیزند مگر اینکه خلافش ثابت بشه این جمله یعنی اینکه 99.3 درصد مردان هیز تشریف دارن !
یکی از مهمترین دلایل اینکه زندگی ها در گذشته پایدارتر بوده اینه که ملت به خصوص زنها فکر می کردن که باید این وضع رو تحمل کنن حالا هر چیزی که میخواد باشه ! همون مثل قدیمی که میگه زن با لباس سفید میره خونه شوهر و با کفن سفید میاد بیرون !
آخه دکتر جان ! اگه مثلا با اسم واقعی میومدی اینجا چی میشد چه فرقی می کرد ؟! مثلا الان که نورا هستی اگه ستاره بود چه اتفاق بدی ممکن بود پیش بیاد ! :L:L
مغز من در صورتی که اقدام به ترشح سوال بکنه قادر هست در ثانیه به صورت رندوم 8 سوال رو در تمامی ضمینه های ممکن طرح کنه !
به توجه به اعتراف صریح شما به اینکه مهشید بانو برای گربه ها سوسیس میخره ! دشمنی شما با گربه ها ثابت شد ! چرا که اولا سوسیس همونطور که همه میدونن خیلی ضرر داره پس شما با این کار میخواین به گربه ها صدمه بزنین ! و دوم اینکه اینطوری چهره خودتونو مثبت نشون میدین در حالی که شما از پشت در حال خنجر زدن به گربه ها هستین !
واقعا چقدر زیبا بوده خورده شدن کبوتر های میلاد توسط گربه ! :) به همین دلیل بچه عقده ای شده ! از گربه ها بدش میاد ! :::P
واقعا من نمی دونم چرا دخترهای ایرانی اینقدر از گربه میترسن !!!!! فلسفش چیه ؟!! ( یه سری من داشتم به یه گربه پیتزا میدادم ! یه دختره از کنار ما رد شد توی محل کارم گربه در رفت دختره چنان جیغ زد شیشه ها اومد پایین ! :-O منم از خنده افتادم زمین ! :grin: :???: )
اون کسی هم که به شما گفته بود دوقلویید واقعا آی کیوشون خیلی وافر تشریف داشته ! البته جواب دندان شکن فاطمه مبنی بر دختر خاله بودن خیلی جالب بود !
(اصلا خانوم ها هر جا که می رن اونجا تبدیل به بهشت می شه ، صمیمی بودن سنترال هم دقیقا به خاطر خانوم های عزیزشه وگرنه آقایون که همش دنبال مسائل نظامی و جنگ هستند. )
پاسخ : زنها جنگها رو آغاز می کنن و مردا ادامه میدن !
( وقتی که خیلی کوچیک بودم تقریبا 3 ، 4 سال بود، نمی دونم از کجا بطری بنزین که گویا داخل انباری داخل آشپزخانه بوده ، پیدا کردم و خوردم ، خودم که یادم نیست ، بنده خدا پدر و مادرم چی کشیدن ، میگن حالم خیلی بد شده بوده می برنم بیمارستان و... کلا من خیلی بچه کنجکاوی بودم یه بارم که 1 سالم بود مسافرت بودیم یه کتری برقی که توش آب جوش بود مثل اینکه سییمش رو کشیدم تا بینم داخلش چیه که همه آب جوش ریخت رو بدنم ، که الان خوشبختانه هیچ آثاری ازش نمونده خوب البته خیلی کوچیک بودم، مادر میگن وقتی می بردنم حموم ، از درد زجه میزدم ) :-O :-O :-O البته منم زیاد داشتم از این موارد ! یکیش با خوندن این یادمه تازه راه رفتن رو یاد گرفته بودم که میرم آشپزخونه و دو کف دستم رو میچسبونم به ظرف غذایی که روی اجاقی که ارتفاع کمی داشته ... منم کلا به طرز فجیعی کنجکاو بودم والبته الان هستم !
ببخشید ! این سازمان بین الملل دیگ چه صیغه ایه ؟!
مشخصات سیستم تون ؟
این چیه ! ؟
میزان آشناییتون با کامی ؟
یک بار دیگه میپرسم کدوم یکی بهتره ؟ مهشید بانو یا فاطمه ؟ باید یکی رو انتخاب کنی !
اینه دیگه کارخونه ای که به دست زنها راندازی بشه نوشابه نداره ! ::ss
گوشیتون چیه ؟
اپراتور ؟
گودزیلا رو کی کشت ؟
یه جک بگو !
به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
بهترین فیلی که دیدی ؟
رابطه گوسفند و گرگ چیه ؟!
خورشت کلفس یا خورشت کرفس ؟
دختر عموی من روانشناسی خونده بهش الان دسترسی ندارم وگرنه میگفتم یه چندتا سوال تخصصی طرح کنه برات !
به همین دلیل باید خودتون 2 تا سوال تخصصی بپرسین و کاملا تخصصی جواب بدین تا عیارتون مشخص بشه !
1 .
2 .
چرا همه ما از دروغ بدمون میاد ولی دروغ میگیم ؟!
فرق اشک بچه 4 ساله با بچه 34 ساله در چیه ؟!
رابطه موش و کزاز چیه ؟
رابطه آنفولانزای خوکی با توربوشارژرهایی که رو موتورهای پورشه 911 توربو مدل سال 2004 نصب شده در چیه ؟!
کرم خاکی بی آزاره یا مارمولک ؟
چرا به مارمولک میگن مارمولک ؟
یه روش روانشناسی بگو برای اخراج میلاد از سنترال !
سوالات زیاد شد بقیه اش باش برای بعد !
ولی قبلش نظرت راجع به :
تبریز
کاشان
اراک
همدان
زاهدان
اصفهان
انزلی
نیویورک
پاریس
سیدنی
ملبورن
توکیو ! گفتم توکیو یاد یه جک افتادم ! به یه بابایی میگن با توکیو جمله بساز میگه من فاطی رو دوست دارم توکیو ؟!!!
به دلیل اینکه جدیدا سوالات تصویر مد شده این یه عکس ! این هیولا کیه ؟!
تصویر
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3096 بار
سپاس‌های دریافتی: 11996 بار

پست توسط Mil@d »

سلام آخر!
یک عذرخواهی تصویر
دیروز فراغتی دست داد تا پست بزنم که سقوط سیمرغ و پرپر شدن 8 خلبان و پرسنل وطندوست نیروی هوایی دل خوش را از همه مجریان صندلی که دوستدار نیروی هوایی هستند گرفت وچون نمیخواستم قلم تلخی داشته باشم باتاخیر 1 روزه اومدم...

1.فروید رو اینقدر با مسائل جنسی میکس نکنید!این بابا حرفای دیگه ای هم زده ها!همش که اون نظریه کذایی نیست!
2.از اول هم میدونستم روانشناسی در برابر شکست های عشقی راهکاری نداره!خوبه اعتراف کردین!
3.موشی که دست خانم فاطمه رو گاز گرفت نر بود یا ماده؟با شناختی که از موشهای نر دارم اکثرا محجوب به حیا و شئونات فرهنگی را رعایت می کنند!و میگن مردی گفتن زنی گفتن و از این حرفا!
4.روش انحصاری مقابله با مزاحمین خیابانی رو قبلا در صندلی رییس آموزش دادم!اگه زورتان بهش نرسید یک مشت خاک بریز توی عنبیه چشمانش!
5.دختران اگر بهانه ای دست پسران بدهند سوژه خواهند شد!اولی اسمش از آب گل آلود ماهی گرفتن نیست!
6.میلاد بن علی بن فرج بن خمیس در بیانیه اظهارات منتشره در برخی رسانه ها مبنی بر شیطانی بودن افکار زنان را تکذیب کرد!تصویر
7.منظورم این نیست که عصبانی بودن مردان نشانه خطر نیست ولی خطرناکترین مواقع لحظاتی است که در سکوت و افکاری معنادار به سر می برند!
8.کلا نیازی به صحبت با گربه نیست!اولین وسیله در دسترس را به سمتش پرتاب نمایید!
9.در سرشماری 1390 باید سوال هیزی کردن باید به پرسشنامه اضافه شود! به طور متوسط مردان هیز در طول روز 43 دقیقه مستقیما به این کار مشغولند! و 23 ساعت17 دقیقه باقیمانده را نیز به فکر کردن درباره آن!تصویر
10.چند بار تا حالا با مهشید و فاطمه قهر کردی؟همون کوتاه مدت ها رو بگو و چرا؟
11.انکار یک موضوع یعنی تایید آن موضوع؟
12.مصداق کسانی که خودشونو به خواب زدن زیاده!البته بعضی وقتها غرور و احساس خجالت از پذیرش اشتباه هم باعث میشه به خواب زدگی ادامه بدن!بگردی همین دور و برا هم هست!
13.اگه ضربه عاطفی رو نتونستی حل کنی و آرامشتو گرفت چی؟
14.بحث اصطلاح مامان جان شد! یک رفیقی دارم تازه نامزد کرده! رفیق ما به دختره میگه مامانی! دختره به رفیق ما میگه بابایی!موندم بچه شون این دو تا رو چی صدا میکنه!
15.خودت به 14 سکه رضایت میدی؟
16.ازدواج موقت تا جاییکه من مصادیقش را دیده ام همه قبلا تجربه ازدواج دائم ناموفق داشته اند! پس ضربه جسمی و روحی را قبلا متحمل شده! اگرهم ازدواج موقت نکنه ممکنه مسائل دیگری پیش بیاد!!!تصویر
17.بنده هرگونه همکاری را با محمد 1985 در عملیاتی که انجام داد را شدیدا تکذیب می کنم!تصویر
18. سوسیس هایی که مهشید خانم به گربه ها میده رو فلفل بهش بزن!تصویر
19.سامان منتظر یاری زرد دوستان بمان!راستی شماره حساب همون بانک ملی شعبه اسکان است دیگه!
20.داش مشتی حرف زدن این 3 تا یک طرف! مخلص کلام هم یک طرف!
21.گربه محمد 1985 به دست من بیفتد گوانتاموبازی بر سرش در خواهم اورد که تا کفتر ببیند چار نعل الفرارنماید!
22. فهمیدیم باکلاسی خواهر!پیتزا میدی به پیشی جون!سس هم میزنی؟پپسی هم یادت نره بش بده تا زودتر هضمش کنه!
23.مگه تو این دو نفر را تا الان دیدی که میگی دوقلو نیستن!مگه خودت نمیگی جکسون براون گفته به همه سیاستمداران مشکوک باش!این قضیه رو هم بزار به حساب همون فرمایش جکی جون!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات عبدالدوغی

1.شده بخوای یک کاری بکنی دلت بخواد کسی بت نگه خرت به چند؟
2.چقدر سخته آدم حال خوبی نداشته باشه ولی در ظاهر خودشو شاد و شنگول نشون بده تا دیگران از مصاحبت باهاش دچار حال گرفتگی نشوند؟
3.کدومتون زودتر ازدواج میکنید؟
4.کدومتون زودتر طلاق میگیرید؟
5.با همسرت قهر کردی و طبق معمول میری خونه مامانت اینا!ولی با مامانت اینا هم قهری!حس فامیل و دوست و آشنا هم نداری!هتل و اقامتگاه هم راهت نمیدن! کجا میری؟البته پسرها راحت ترند فوقش میرن هتل چمن!
6.یک نظر فوق تخصصی درباره من بده؟چقدر خطرناکم؟چقدر موذی ام؟چقدر بدم؟چقدر خوبم؟ و چند تا چقدر روانشناسانه دیگه!
7.به تفاوت های فطری و ذاتی دختران و پسران توجه کن! مخصوصا وقتی که دو دختر همدیگرو می بینن و وقتی که دو پسر همدیگرو می بینن!
8.یک چیزی تو بخشی از پسرها و قلیلی از دخترها مد است !وقتی میرن تو سایت دانشگاه و نمره پایان ترم رو می بینن به محض دیدن افتادنشون آماده پرتاب فحش های 18- و گاها 18+ به استاد و خانواده اش هستند!از این صحنه ها دیدی؟یک بار که یادمه افتضاح شد!تو کافی نت رفیقم بودم و کلی دختر پسر در صحنه حضور داشتند!یکی بابایی جوزده شد و از اون سیستم آخری چنان گل واژه ای پرت کرد که صورت همه حضار در کافی نت سرخ شد!

9.بی شعور خوب چطور ادمی است؟
10.هم پسر و هم دختر در ایران مشکلات اجباری و تحمیلی را تحمل می کنند!میتونی بگی کدوماش بیشتر به چشمت اومده؟
11.از این مصاحبه به یافته های جدیدی دست پیدا کردی؟
---------------------------------------------------------------------

عرض دیگری نیست!سامان هم که مسئولیت خداحافظی اش را به عهده اینجانب گذاشت! محمد هم که دست خودش نیست احتمال حمله مجددش هست!تصویریاسر هم که فعلا سرش تو لاک خودشه!تصویر بقیه هم که یکی یک سری اومدن و رفتن!
  بی  
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

تصویر
achachi98 نوشته شده:
  ستاره   تصویر  

سلام عزیزم تصویرتصویرتصویرتصویر

راستش من نفهمیدم بنده دوست داشتنیم تصویریا عکس های دلفینی که گذاشتم؟جدا از شوخی ولی دلفین خیلی حیوان تصویرزیبایی ست،حالا به غیر از دلفین چه حیوان دیگری رو دوست داری؟

خوب اون عکس هایی که از دلفین گذاشته بودید خیلی قشنگن تصویر ولی من منظورم کسی که این تصاویر را انتخاب کردهتصویر نه خود اون تصاویر ، منظورم شما بودید تصویر 
 به غیر از دلفین ، به اسب ، آهو ، خرگوش ، انواع پرنده ها و بچه گربه ها و سگ ها و........... زیادن تصویرتصویر 

چرا درس روانشناسی اینقدر سخت هست؟ تصویر

تا حدودی باهات موافقم ، یادم توی یکی از همایش های روان شناسی بودیم که یکی از اساتید به نام روان شناسی ،خانم دکتر دادستان سخنرانی داشتن و بعد از همایش بسیاری از دانشجو ها سوالشون این بود که چرا اینقدر کتاب های ایشون نگارش و در کش دشواره و برای اینکه مفهوم یک عبارت را فهمید باید چند دور آن را خواند ، قبل از اینکه ایشون جواب بدن ،یکی از اساتید دانشگاه خودمون که دانشجو ایشون هم بودن ،گفتند که این کتاب ها نیستند که باید هم سطح دانش و اطلاعات شما بشه بلکه این شماها هستید که باید سطح دانش و آگاهی خود را در حد این قبیل کتاب ها برسانید . به قول معروف در راه کسب علم و دانش باید بسیار دود چراغ خورد تصویر. 

نظرت تست های خودشناسی تا چه حد می توانند مارو با روحیاتمون آشنا کنند؟  این گونه تست ها به فرد کمک می کنه تا بهتر با خصوصیات شخصیتی خودش آشنا بشه البته یه تست به تنهایی کافی نیست و بهتر که چند نوع تست شخصیت در کنار هم گرفته شود ، چون هر کدام از اینها شخصیت را از یک زوایای بخصوص مورد بررسی قرار میدهد البته مسئله بسیار مهمی که وجود دارد اینکه این تست ها توسط چه کسی تحلیل بشه چون هر کسی با استفاده از کلید تست می تونه این کار را اجام بده ، این تحلیل تست است که حتما باید توسط یه متخصص صورت بگیرد .چون یه تحلیل اشتباه نه تنها به فرد در شناخت خود کمکی نمی کند بلکه فرد را دچار مشکل هم می کند .  
  رو که دوست داری به ترتیب بگو؟ عید نوروز - عید فطر - عید قربان - کریسمس  تصویر

مورد علاقه ات که الان تلویزیون نشون میده؟( البته اگه تموم شده باشه هم اشکالی نداره**منظورم جومونگ تصویرتصویربود**) ضمنا با نظرت موافقم سریال در چشم باد عالیه.  خوب سریال هایی که بر اساس واقعیت و تاریخ کشور خودمون یا کشور دیگر است را بیشتر می پسندم مثل سریال دکتر قریب.تصویر البته به خاطر علاقه برادر کوچک خانواده به سریال جومونگ تصویربنده چه بخوام و چه نخوام باید می دیدم .تصویر  
  13 به در خونه بمونی؟(مشکلی که نداره)؟   نه باهاش مشکلی ندارم اتفاقا پیش اومده ، تا اونجایی که یادم می یاد دو تا سیزده ، خونه بودیم ، یکیش برای اینکه تا از سفر برگشته بودیم و تقریبا همه تا روز 14 تو خونه خواب بودنتصویر و اون یکی 13 ، نمی دونم چی شد که همه فامیل به اتفاق تصمیم گرفتن سیزده شون رو تو خونه ما بدر کننتصویر ، البته ناگفته نماند که خیلی خوش گذشت .  تصویر

راستش از این جمله ات خیلی ترسیدمتصویر که گفتی امور نظامی با روحی خانوم ها سازگاری نداره!! من به هواپیماهای جنگنده خیلی علاقه دارمتصویرتصویر آرزو داشتم یک بارم که شده سوارش بشم (نمیگم باهاش پرواز کنم لااقل یه بار پشت فرمونش بشینمتصویر و یه عکسی واسه یادگاری بگیرم )حالا با این اوضاع من مشکل دارم؟! 
 نه عزیزم ،من کلی گفتم ،بیشتر منظورم در رابطه با استفاده از این نوع صلاح ها می شه یعنی کشتن مردم حالا به هر دلیلی که می خواد باشه ،من با مسائل نظامی و مسائل پیرامونش مشکلی ندارم حتی پیش اومده که تاپیک های مربوط به آن را بخونم و سپاس هم بدم اتفاقا من خودم هم به هواپیما ها خیلی علاقه دارم و تاپیک های مربوط به آن را دنبال می کنم تصویر،من با مسائلی در رابطه با جنگ و استفاده از این نوع صلاح ها برای کشتن انسان ها مخالفم وگرنه من هیچ مشکلی با تاپیک های نظامی و یا هواپیماهای جنگنده و..... ندارم .   
به نظرت هوش آدمی به مرور زمان کمتر میشود؟(ماله بنده که نزولی از نوع تصاعدیشهتصویر
 سوال خیلی خوبیه و تخصصی ، تا آنجایی که من اطلاع دارم هوش از دو طریق به دست می آید :ارثی و اکتسابی   قاعدتا ارثی ثابت می ماند ولی اکتسابی (که از تعامل با محیط به دست می آید )بستگی به پرورشش از طریق تعامل فرد با محیط دارد . اما برای پاسخ صحیح تر و مطمئن تر اجازه بدید که در این رابطه اطلاعات بیشتری کسب کنم و بعدا خدمتون بگم  تصویر
  مورد علاقه دوران کودکیت؟ جودی ابد ، آن شلی ، فوتبالیست ها ، پت و متتصویر  

این جمله چقدر موافقی: فرزند کمتر زندگی بهتر  
 کاملا موافقم ،به نظرم با توجه به شرایطی در آن زندگی می کنیم ، برزگ کردن یک فرزند هم، کاره دشوار ی است، چه برسه به چند تا فرزند .  

خوب ستاره عزیز موفق باشید. تصویر

دوست عزیزمتصویر امیدوارم که در تمام مراحل زندگی تان موفق و سربلند باشید و ممنون از سوالات خوب شماتصویرتصویرتصویرتصویر 

Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود بر یکایک دوستان عزیز و کاربران گرامی تصویر
همچنین یک سلام مخصوص خدمت مهمان محترم صندلی داغ, خانم noora تصویرتصویر

خب طبق عادت همیشگی بازهم در واپسین لحظات و در حین حرکت, سوار هواپیما شدیم تصویر!! ولی به هر حال باید رسم نامردی به جا آورده شود و حساب های آخر فصل هم تسویه کامل !! تصویر (نسیه هم قبول نمیکنیم) تصویر

خانم ستاره از کاربران بسیار مهربان و دلسوز و همچنین منطقی سایت هستند که بنده حقیر هم چند باری مزاحم ایشان شده ام و زحماتی را بر عهده شان گذاشته ام تصویر. و جا داره در همینجا هم باری دیگر از زحمات و رهنمودهای مفید و مثبت ایشون که تا به این لحظه هم در بسیاری از مواقع راهگشا بوده اند یک سپاسگزاری و قدر دانی ویزه بنمایم تصویرتصویرتصویر.

خب با اجازه برویم به سراغ سوالات : تصویر

1- به نظر شما چگونه باید با یک انسان بسته و ذهن شستشو داده برخورد نمود ؟ مخصوصا" اگر در کار شما تداخلاتی ایجاد کرده باشد ؟ (لطفا" این سوال را از منظر روانشناسی و علمی پاسخ ندهید و آنچه که عرف و عمل شما میباشد را بگویید)

2- آیا تمام راه حل ها و راهکارهای روانشناسی در یک زندگی روزمره و عامیانه با مردم قابل اجرا هستند ؟

3- تا چه حد به نظریه های روانشناسی معتقد هستید ؟

4- چرا همه از سوسک میترسن ؟

5- به نظر شما در پشت این سوال آقا سامان که (آیا تابحال سوار اسب شده اید) چه چیزی پنهان است ؟ تصویر (طی تحقیقاتی که بنده به عمل آوردم این یک عملیات سری - تحقیقاتی هست که توسط آقا سامان و و کنفدراسیون موجودات فضایی مقیم زمین اداره میشود) تصویر !!!

6- بهترین کادوی مادی برای یک دوست چیست ؟ به عنوان مثال اگر همین الان متوجه شوید که تولد یکی از دوستان است برای او چه چیزی کیگیرید ؟

7- اگر توی یک پرواز باشید و اعلام کنند که تا چند لحظه دیگه سقوط میکنیم و فقط 5 نفر شانس زنده موندن دارن چکار میکنید ؟

8- زیباترین اثر تاریخی ایران از نگاه شما کدام است ؟

9- اگر فرض کنیم یک روز صبح که روانه دانشگاه هستین و خیلی هم عجله دارین که به امتحان پایان ترم برسید, یک اتومبیل از روی گل و لای خیابان رد شود و مسیر اون ها رو به سمت شما هدایت کنه چیکار میکنید ؟ تصویر

10- بیشتر از همه دوست دارین کدوم کشور رو از نزدیک ببینید ؟

11- N97 یا 3GS ؟

12- با دیدن مردان و زنانی که 10 ساعت در صف روغن نباتی بازرگانی می ایستند تا شاید در نهایت با 2 هزار تومان کمتر اون رو بگیرند چه حسی پیدا میکنید ؟

13- اگر همین الان به شما خبر بدهند که برنده 15 میلیون وجه نقدر شده اید فکر میکنید اولین فکری که توی ذهنتون میاد چی هست ؟

14- بین 1 تا 12 کدام ؟

15- و در نهایت نظرتون درباره (مدرسه هوانوردی) ؟

امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید تصویر
خدانگهدار تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

درود بر تمامی دوستان گرامی تصویر 

=====================================================================
در ابتدا بابت حادثه سقوط هواپیما در قرچک به تمامی دوستان تسلیت عرض می نمایم .
و از خداوند متعال آرزوی صبر و تحمل بر خانواده و دوستادارانشان را تقاضا می نمایم .

==============================================================

اما بعدش ستاره جان باید به عرضتون برسونم که صحبت های بعضی از دوستان گرامی از جمله ( آقایان : سامان، محمد 1985 و میلاد ) من رو دوباره بر پای پرسش سوالاتی بر این صندلی داغ کشانید
وگرنه خودت که شاهدی... وقت در بساط ندارم :shock:
اما نگران سوالات نباش سختاشو تو نباید جواب بدی بقیه هم از جرگه سوالات دم دستی، کوتاه پاسخه
می دونی راستش هدف پست بیشتر رفع حس کنجکاوی است که اساساً روایت آمده سریعاً رفع گردد و بی توجهی به آن حرام اعلام شده :grin: ::ss
باور کن اولش ندید گرفتم همش گقتم ای بابا ... عزیزم کوتاه بیا اما این پست آخری های دوستان دیگه..... :-(

سوال اول
آقا سامان آخه شما دیگه چرا؟؟؟؟ تصویر 

میگم من فکر میکنم شما 3 نفر 100% صمیمی نیستید درسته؟ با هم دوست هستید ولی نه صمیمی؟ از ادبیاتتون معلومه, یه کم هم داش مشتی حرف میزنید من که میترسم!

من جداً هر چی این سوالات رو خوندم... 1 بار 2 بار 3بار ( دروغ چرا سومین بار دیگه نحوندم آخه یادم مونده بود ) خلاصه نمی فهمیدم که آیا این ها یا هم ارتباط دارند در این صورت آخه چه ارتباطی؟ :? اگه ارتباط ندارند باز ....؟؟؟
در رابطه با 2 سوال اول که اصلاً به جوابی نرسیدم ( که چه جور باید این سوال براتون پیش اومده باشه :-x )
خلاصه آنکه هر چه به این مخیله ام ( همون مخ گرام منظورمه ) اصرار ورزیدم به هیچ نتیجه قانع کننده نرسید
ارور داد فایلشو بستم گفتم اصلاً بی خیال قضیه که این آخر کاری شرایط فراهم آورد که یه بک آپی بگیرم ( آخ هیدنش کرده بودم ) :grin:

راستی چه خاطره هایی شماها با هم داشتید!
من چند تا برداشت از شما سه نفر داشم که رو نشد بگم

اینجا هم که خدمتتون عرض کنم کار از ارور گذشت بلکه خاموش کرد ... منظورتون از برداشت یعنی چی ؟ تصویر
به بیان غیر داش مشتی ( ما را نظاره کن ای برادر چه چیز فکر می کردیم اما چه شده است ... اما . که . است . را.. نقطه )
ای بابا خوب چی کار کنم حرکت می کنیم می گن داش مشتی بود آخه یعنی چی .... تصویر 

سوال دوم
جناب محمد 1985شما نیز چرا؟ تصویر 

اون کسی هم که به شما گفته بود دوقلویید واقعا آی کیوشون خیلی وافر تشریف داشته ! البته جواب دندان شکن فاطمه مبنی بر دختر خاله بودن خیلی جالب بود !  
حالا چرا نیومدید جلو خودتون رو معرفی کنید بابا تصویر
کسی فکر خاصی نمی کرد باور کنید ...تصویر
اما خدائیش خیلی جالب نظر دادید و مطمئن

والا حمله نکردم یه نیمچه بچه ضد حمله بود  

اما یک نکته بسیار مهم ! طی تکذیب شدید حرف میلاد در خصوص هیزی مردان ! حرف سامان تایید میشه در واقع مردان هیزند مگر اینکه خلافش ثابت بشه این جمله یعنی اینکه 99.3 درصد مردان هیز تشریف دارن !  

البته اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید تصویر 

(اصلا خانوم ها هر جا که می رن اونجا تبدیل به بهشت می شه ، صمیمی بودن سنترال هم دقیقا به خاطر خانوم های عزیزشه وگرنه آقایون که همش دنبال مسائل نظامی و جنگ هستند. )

پاسختون که معنای نزدیکش بود اما واسه پاسخ دورش تریلی 18 چرخم نتونست بکشدش تصویر 

سوال سوم
و آقای میلاد شما که دیپلم شخصیت شناسی داشتید چرا؟ تصویر
راستشو بگید از این مدرک هاست که خریدید؟ تصویر 

تصویر
ای بابا آدم باید راست رو بگه اگه هم کمی به قول شما داش مشتی در نگارش بود در نگارش اینجانب شاید مشهود شه اونم اسمش داش مشتی ( اونم داش مشتی که شما منظورتان است ....... نیست .) بلکه سبک نگارش ادبیات داستانی معاصر به مانند داستان کباب غاز جمال زاده که سال دوم دبیرستان تو ادبیات خوندیم هست.
البته اینقد فوق اعتماد به نفس نیستم که بگم نگارشم به مانند ایشون است بلکه هدفم اینه که بیان کنم که در نگارشم در جایی که بکار برده ام یا منظورم انتقاد از وضع موجود بوده یا هدفم ایجاد جوی شاد کننده بوده .تصویر
مخلص کلامتصویر اینکه از دوستان گرامی تقاضا دارم که عادلانه و با نگاهی ظریف در نگارششان به خصوص در مورد حانم ها ( اونم مثلث کذا ی برمودا )............ .... ... .. .  

سوال چهارم ( 4 گزینه ای )
ببین ستاره جان فکر می کنی قضیه این شماره هایی که جناب میلاد در قسمت اول سوالاتشون می ذارند چیه ؟
کزینه 1: جهت افرایش زبل مندانه حجم سوالات
گرینه 2: خیر جهت افرایش حجم سوالات نیست بابا چون اگر اینطور بود پس چرا سوال های عبدالدوغی دوباره از 1 شروع شد
گزینه 3: فاطمه جان فکر کنم زیادی دقت کردی بیا کوتاه بیا
گرینه آخر: هر آنچه جواب خودته

سوال پنچم
ببین این مادر جان چرا اینقد مسئله شده ؟ تصویر
مگه این اصطلاح را یج نیست ؟

بله هم سوالات آتی جهت پاک کردن اذهان نسبت به این مسئله است که منتظر نبودم برسم به سوال 5 که تمومش کنم تصویر
سوال ششم:
چرا در گنجه بازه....؟
سوال 7
چرا دم هر درازه؟
سوال 8
دختر این پیرزنه چرا سنتور می زنه؟
سوال های بعدی هم چشم بصیرت می خوات تصویرتصویرتصویر 

بالاخره یا بعضی از دوستان مجدداً به مانند اینجانب مجبور می شوند دوباره این صندلی رو داغتر کنند و یا اینکه به همین میزان داغی بسنده می  
  اینه که..... تصویرتصویرتصویر 
 تصویرتصویرتصویر 

در پناه جق  
 همیشه موفق و پیروز باشی 
 تصویرتصویرتصویر 
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

Mohammad 1985 نوشته شده:سلام مجدد !
سلامتصویر
حمله دقیقا زمانی انجام میشه که شما در حال درس خواندن هستید برای امتحان زبان و هیچگونه آمادگی ندارید ! بنازم به این برنامه ریزی جنگیم ! :grin:
اتفاقا امتحانم را دادم و قبول شدم .تصویر

اولا که متاسفانه در پی سقوط هواپیمای نیروی هوایی حال همه گرفته هست . و حتی میلاد هم سوال نمیپرسه !
بعد از دیدن این جمله و بعدشم با دیدن قسمت اول و آخر تاپیک آقا میلاد ، خیلی ناراحت شدم ، یه جورایی دلم گرفت ،من این چند روزه به لطف صندلی داغ از همه جا بی خبرم!!! تصویر

دوما که یک اخطار بسیار جدی می کنم که به هیچ وجه منو تحریک نکن با قدرت بهت حمله کنم ! اینکه سیستم پدافندیتون قویه درش شکی نیست ! اما نه در مقابل من ! یعنی اینکه اگه یک بار دیگه منو تحریک به حمله سنگین بکنید کاری میکنم که در تاریخ صندلی داغ ثبت بشه !
اینجوری که شما اینقدر تند می ری نفست می گیره ها ، برو یک لیوان آب بخور بزار حالتون بهتر بشه !!! قیافشو ببین چقدر قرمز شده !!تصویر دیگه اینقدر تند ندوی ها!!!

پس الان صدای آژیر قرمز به گوش میرسه ! معنی و مفهوم آن این است که حمله هوایی انجام خواهد شد ! محل را ترک و هر چه سریعتر به پناهگاه بروید ...
فکر می کنم بهتر زودتر بری به پناهگاهتون چون جنگنده های من در راهن!! تصویر

سری دوم سوالات در صورتی که حتی یه تیر به سمت جنگندهای ما شلیک بشه چنان پاسخی در حمله سوم خواهیم داد که از صندلی فرار کنی ! ( حتی با تکنیک های روانشناسی هم در مورد من کارساز نیست چرا که من خودم متخصص جنگ روانی هستم ! )
باز که شما داری تند می ری!!! بابا قلبت می گیره!! می افتی رو دستمون ها !! اونوقت کی می خواد از گربه ها حمایت کنه !! تصویر

یکی از مهمترین دلایل اینکه زندگی ها در گذشته پایدارتر بوده اینه که ملت به خصوص زنها فکر می کردن که باید این وضع رو تحمل کنن حالا هر چیزی که میخواد باشه ! همون مثل قدیمی که میگه زن با لباس سفید میره خونه شوهر و با کفن سفید میاد بیرون !
آخه دکتر جان ! اگه مثلا با اسم واقعی میومدی اینجا چی میشد چه فرقی می کرد ؟! مثلا الان که نورا هستی اگه ستاره بود چه اتفاق بدی ممکن بود پیش بیاد ! :L:L
من نگفتم که ممکن اتفاق بدی پیش بیاد چون اگه اینطور فکر می کردم که اسسمم رو اصلا نمی گفتم ، من گفتم به علت بی اعتمادی که به اینترنت دارم همیشه برحسب عادت با اسم و فامیل خودم ثبت نام نمی کنم ، در ضمن جدیدا~ مــ.ــاهــ.ــواره ~های ما یه اطلاعات جدیدی مبنی بر وجود افرادی آشنا را داده که با این وجود باید سیستم های دفاعی را قوی تر کرد . تصویر

مغز من در صورتی که اقدام به ترشح سوال بکنه قادر هست در ثانیه به صورت رندوم 8 سوال رو در تمامی ضمینه های ممکن طرح کنه !
به توجه به اعتراف صریح شما به اینکه مهشید بانو برای گربه ها سوسیس میخره ! دشمنی شما با گربه ها ثابت شد ! چرا که اولا سوسیس همونطور که همه میدونن خیلی ضرر داره پس شما با این کار میخواین به گربه ها صدمه بزنین ! و دوم اینکه اینطوری چهره خودتونو مثبت نشون میدین در حالی که شما از پشت در حال خنجر زدن به گربه ها هستین !
اگه سوسیس ضرر داره پس چرا شما به گربه ها پیتزا میدین این که خیلی بدتره !!!! تصویر

واقعا چقدر زیبا بوده خورده شدن کبوتر های میلاد توسط گربه ! :) به همین دلیل بچه عقده ای شده ! از گربه ها بدش میاد ! :::P
واقعا من نمی دونم چرا دخترهای ایرانی اینقدر از گربه میترسن !!!!! فلسفش چیه ؟!! ( یه سری من داشتم به یه گربه پیتزا میدادم ! یه دختره از کنار ما رد شد توی محل کارم گربه در رفت دختره چنان جیغ زد شیشه ها اومد پایین ! :-O منم از خنده افتادم زمین ! :grin: :???: )
شیشه های محل کار شما چقدر استقامتش کمه !!! با یک جیغ می ریزه زمین !!! تصویر

ولی جدا، فاطمه و مهشید اصلا شبیه هم نیستنتصویر
( وقتی که خیلی کوچیک بودم تقریبا 3 ، 4 سال بود، نمی دونم از کجا بطری بنزین که گویا داخل انباری داخل آشپزخانه بوده ، پیدا کردم و خوردم ، خودم که یادم نیست ، بنده خدا پدر و مادرم چی کشیدن ، میگن حالم خیلی بد شده بوده می برنم بیمارستان و... کلا من خیلی بچه کنجکاوی بودم یه بارم که 1 سالم بود مسافرت بودیم یه کتری برقی که توش آب جوش بود مثل اینکه سییمش رو کشیدم تا بینم داخلش چیه که همه آب جوش ریخت رو بدنم ، که الان خوشبختانه هیچ آثاری ازش نمونده خوب البته خیلی کوچیک بودم، مادر میگن وقتی می بردنم حموم ، از درد زجه میزدم ) :-O :-O :-O البته منم زیاد داشتم از این موارد ! یکیش با خوندن این یادمه تازه راه رفتن رو یاد گرفته بودم که میرم آشپزخونه و دو کف دستم رو میچسبونم به ظرف غذایی که روی اجاقی که ارتفاع کمی داشته ... منم کلا به طرز فجیعی کنجکاو بودم والبته الان هستم !
تصویرتصویرتصویر
ببخشید ! این سازمان بین الملل دیگ چه صیغه ایه ؟!
خوب آقا سامان گفت اولین چیزی که به ذهنت می رسه بگو ، منم اولین چیزی که به ذهنم رسید این بود

مشخصات سیستم تون ؟
این چیه ! ؟
میزان آشناییتون با کامی ؟
بد نیست
یک بار دیگه میپرسم کدوم یکی بهتره ؟ مهشید بانو یا فاطمه ؟ باید یکی رو انتخاب کنی !
من هم یک بار دیگه جواب میدم که هر دوتاشمون خوبن و بهترین دوستای من هستن .تصویر
اینه دیگه کارخونه ای که به دست زنها راندازی بشه نوشابه نداره ! ::ss
نخیرهم از بس که فروشمون بالا بود ،تموم شد ، تازه کلی هم سفارش گرفتیم ، حالا، تولید سری جدیدمون که شروع شد چند تا نوشابه خانواده برای آقا سامان می فرستیم تصویر

گوشیتون چیه ؟
NOKIA N78
اپراتور ؟
اعتباری همراه اول
گودزیلا رو کی کشت ؟
دوستای نابابش که بهش سیگار تعارف کردن تصویر

یه جک بگو !
پیامک غضنفر به دوست دخترش: مهم نیست که قشنگ نیستی ،قشنگ اینه که مهم نیستی !!! تصویر

به چه شهرهایی از ایران سفر کردید ؟
قبلا گفتم
بهترین فیلی که دیدی ؟
فیل!!؟ اگه منظورتون فیلمه که اینم در تاپیک های اول گفتم

رابطه گوسفند و گرگ چیه ؟!
خوردن و خورده شدن

خورشت کلفس یا خورشت کرفس ؟
کرفس
دختر عموی من روانشناسی خونده بهش الان دسترسی ندارم وگرنه میگفتم یه چندتا سوال تخصصی طرح کنه برات !
به همین دلیل باید خودتون 2 تا سوال تخصصی بپرسین و کاملا تخصصی جواب بدین تا عیارتون مشخص بشه !
1 . روانشناسی چیست؟
مطالعه علمی رفتار و فرایند های روانی.
2 . فرق بیماری و سلامتی؟
بیماری و سلامتی و بهنجاری و نابهنجاری یک طیف است. طیفی که دارا دو قطب است و هرچه از رفتار بهنجار دور میشیم به سمت رفتار نابهنجار میریم . هیچ کس نمیتونه ادعا کنه که یه فرد بهنجاره. تمایزش ان است که ظرفیت بازیابی به سلامتی باشه.
چرا همه ما از دروغ بدمون میاد ولی دروغ میگیم ؟!
حکایت اون نویسنده ای که می گه سیگار نکشید ولی خودش سیگار می کشه، دروغ گفتن هم، همینه می گیم بد ، ولی خیلی راحت دروغ می گیم تصویر

فرق اشک بچه 4 ساله با بچه 34 ساله در چیه ؟!
شاید، اولی از ندانستن باشه!! و دومی از دانستن !!

رابطه موش و کزاز چیه ؟
رابطه پیچیده ای دارن نمی شه گفت انشاالله ، هر وقت که موشه دستت رو گاز گرفت ،می فهمی!!! تصویر

رابطه آنفولانزای خوکی با توربوشارژرهایی که رو موتورهای پورشه 911 توربو مدل سال 2004 نصب شده در چیه ؟!
کرم خاکی بی آزاره یا مارمولک ؟
هر دو تصویر
چرا به مارمولک میگن مارمولک ؟
به همون دلیل که به گربه می گن گربه !!! تصویر

یه روش روانشناسی بگو برای اخراج میلاد از سنترال !
نیازی به اخراج نیست فکر کنم که رابطشون خراب شده می خوان طلاق بگیرن خودش بهم گفت ، ولی تو رو خدا شما بهش نگیدها!!! تصویرتصویرتصویر

سوالات زیاد شد بقیه اش باش برای بعد !
ولی قبلش نظرت راجع به :
تبریز /کاشان/ اراک/ همدان/ زاهدان/ اصفهان /انزلی/ نیویورک/ پاریس/ سیدنی/ ملبورن /توکیو ! گفتم توکیو یاد یه جک افتادم ! به یه بابایی میگن با توکیو جمله بساز میگه من فاطی رو دوست دارم توکیو ؟!!!
تیریز - اراک - زاهدان - نیویورک - پاریس - سیدنی ، توکیو ،نرفتم ولی دوست دارم برم !!
کاشان -اصفهان - همدان - انزلی ،رفتم به خصوص آخریش ( رستوران معلم، تو انزلی غذاهاش خیلی خوشمزه است) .

به دلیل اینکه جدیدا سوالات تصویر مد شده این یه عکس ! این هیولا کیه ؟!
به نظرم همون آنفولانزا خوکی خودمون باشه که گیر کرده زیر میکروسکوپ!!!تصویرتصویر
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

Mil@d نوشته است:

سلام آخر!

ضمن سلام خدمت شما دوست عزیز ، ارتقا درجه شما را ،تبریک می گم تصویرتصویر

یک عذرخواهی تصویر
دیروز فراغتی دست داد تا پست بزنم که سقوط سیمرغ و پرپر شدن 8 خلبان و پرسنل وطندوست نیروی هوایی دل خوش را از همه مجریان صندلی که دوستدار نیروی هوایی هستند گرفت وچون نمیخواستم قلم تلخی داشته باشم باتاخیر 1 روزه اومدم...

با شنیدن این خبر بسیار متاثر شدم ، خدمت خانواده های این عزیزان و همچنین شما، دوستداران نیروی هوایی ، تسلیت عرض می کنم .تصویر

1.فروید رو اینقدر با مسائل جنسی میکس نکنید!این بابا حرفای دیگه ای هم زده ها!همش که اون نظریه کذایی نیست!

متاسفانه ، عموم مردم نسبت به نظریه های فروید برداشت بدی دارن!!!

2.از اول هم میدونستم روانشناسی در برابر شکست های عشقی راهکاری نداره!خوبه اعتراف کردین!

روان شناسی برای این قبیل مسائل، راهکار و جلسات مشاوره داره ، ولی آزمونی، در رابطه با این مسئله تا آنجایی که من اطلاع دارم ،نیست.!!
شما قبلا پرسیدید آزمون، نه راهکار ، حالا زیاد خودتون رو ناراحت نکنید، انشاالله 4 سال دیگه کاندید بشیدو حتما در کشور لافستان رای می آوریدتصویر

3.موشی که دست خانم فاطمه رو گاز گرفت نر بود یا ماده؟با شناختی که از موشهای نر دارم اکثرا محجوب به حیا و شئونات فرهنگی را رعایت می کنند!و میگن مردی گفتن زنی گفتن و از این حرفا!
متاسفانه عملیات گاز گرفتن توسط موش ،اینقدر با سرعت بود که مجالی برای دیدن نر یا ماده بودن موشه نبودتصویر
4.روش انحصاری مقابله با مزاحمین خیابانی رو قبلا در صندلی رییس آموزش دادم!اگه زورتان بهش نرسید یک مشت خاک بریز توی عنبیه چشمانش!
خوشبختانه ما سه نفر در این رابطه، یک تکنیک بسیار خوبی داریم و آن( سکوت) است که مانع از بسیاری از مزاحمت ها می شود .تصویرتصویرتصویر

5.دختران اگر بهانه ای دست پسران بدهند سوژه خواهند شد!اولی اسمش از آب گل آلود ماهی گرفتن نیست!

بهانه !!! من سعی کردم در بیان خصوصیات اخلاقیم ،صادق باشم ،این به معنی بهانه دادن دست شما پسرهاستتصویر

6.میلاد بن علی بن فرج بن خمیس در بیانیه اظهارات منتشره در برخی رسانه ها مبنی بر شیطانی بودن افکار زنان را تکذیب کرد!تصویر
خوب خدا را شکر که نظرتون در این رابطه ،نسبت به خانم ها عوض شد تصویرتصویر

7.منظورم این نیست که عصبانی بودن مردان نشانه خطر نیست ولی خطرناکترین مواقع لحظاتی است که در سکوت و افکاری معنادار به سر می برند!
راست می گیدها!!!تصویر ممنون از اطلاعات با ارزشتونتصویر

8.کلا نیازی به صحبت با گربه نیست!اولین وسیله در دسترس را به سمتش پرتاب نمایید!
تصویر
9.در سرشماری 1390 باید سوال هیزی کردن باید به پرسشنامه اضافه شود! به طور متوسط مردان هیز در طول روز 43 دقیقه مستقیما به این کار مشغولند! و 23 ساعت17 دقیقه باقیمانده را نیز به فکر کردن درباره آن!تصویر
تصویر

10.چند بار تا حالا با مهشید و فاطمه قهر کردی؟همون کوتاه مدت ها رو بگو و چرا؟
همین قهر و آشتی هاست که دوستی ها رو محکم تر می کنهتصویر .
11.انکار یک موضوع یعنی تایید آن موضوع؟
بر اساس نظریه های روان شناسی انکار و نفی بیش از حد یک موضوع به معنی وجود آن است، یعنی استفاده از مکانیزم جابه جایی، مثلا فردی در ناهشیارش بیش از اندازه از فرد دیگری بدش می آید ولی بدون اینکه فرد متوجه این موضوع باشد، به صورت هشیار نه تنها از فرد بدش نمی آید، بلکه به شکل افراطی آن را دوست دارد .
12.مصداق کسانی که خودشونو به خواب زدن زیاده!البته بعضی وقتها غرور و احساس خجالت از پذیرش اشتباه هم باعث میشه به خواب زدگی ادامه بدن!بگردی همین دور و برا هم هست!
حق با شماست ،امیدوارم که من جز این دسته ای که گفتید نباشم !!!تصویر
13.اگه ضربه عاطفی رو نتونستی حل کنی و آرامشتو گرفت چی؟

زندگی هزار توی پیچیده ایست که بد از هر فراز ،نشیبی و در پی هر تدبیر، فرازی می باید !!!

14.بحث اصطلاح مامان جان شد! یک رفیقی دارم تازه نامزد کرده! رفیق ما به دختره میگه مامانی! دختره به رفیق ما میگه بابایی!موندم بچه شون این دو تا رو چی صدا میکنه!
احتمالا بچه شون به پدرش می گه ،پسرم و به مارش می گه ،دخترمتصویر
15.خودت به 14 سکه رضایت میدی؟
اصولا انسان ها بر اساس عقاید و ارزش ها و باورهاشون ، تصمیم می گیرند ، باور و عقیده من هم بر همین تعداده !!
16.ازدواج موقت تا جاییکه من مصادیقش را دیده ام همه قبلا تجربه ازدواج دائم ناموفق داشته اند! پس ضربه جسمی و روحی را قبلا متحمل شده! اگرهم ازدواج موقت نکنه ممکنه مسائل دیگری پیش بیاد!!!تصویر

این موضوع از لحاظ جنبه های اجتماعی ،برداشت صحیح و درستی ندارد .!!تصویر
17.بنده هرگونه همکاری را با محمد 1985 در عملیاتی که انجام داد را شدیدا تکذیب می کنم!تصویر
کدام عملیات !!؟تصویر
18. سوسیس هایی که مهشید خانم به گربه ها میده رو فلفل بهش بزن!تصویر
پیشنهاد خوبیه تصویر تصویر

19.سامان منتظر یاری زرد دوستان بمان!راستی شماره حساب همون بانک ملی شعبه اسکان است دیگه!

نه شماره حسابش عوض شده گفتن که به شما نگیم!!تصویر

تصویر
21.گربه محمد 1985 به دست من بیفتد گوانتاموبازی بر سرش در خواهم اورد که تا کفتر ببیند چار نعل الفرارنماید!
تصویر
22. فهمیدیم باکلاسی خواهر!پیتزا میدی به پیشی جون!سس هم میزنی؟پپسی هم یادت نره بش بده تا زودتر هضمش کنه!
تصویر
23.مگه تو این دو نفر را تا الان دیدی که میگی دوقلو نیستن!مگه خودت نمیگی جکسون براون گفته به همه سیاستمداران مشکوک باش!این قضیه رو هم بزار به حساب همون فرمایش جکی جون!
تصویر

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سوالات عبدالدوغی

1.شده بخوای یک کاری بکنی دلت بخواد کسی بت نگه خرت به چند؟
جامعه قانونمند شرایط بهتری برای زندگی افراد فراهم می کند و اعتراض و تفکر انتقادی لازمه رشد جامعه می باشد !!

2.چقدر سخته آدم حال خوبی نداشته باشه ولی در ظاهر خودشو شاد و شنگول نشون بده تا دیگران از مصاحبت باهاش دچار حال گرفتگی نشوند؟
گذشت لازمه ی زندگی در جهت معاشرت، با دیگران است.!!
3.کدومتون زودتر ازدواج میکنید؟ فعلا که سه تامون می خوایم درس بخونیم تصویرتصویرتصویر
4.کدومتون زودتر طلاق میگیرید؟ خدا اون روز رو نیاره .تصویر
5.با همسرت قهر کردی و طبق معمول میری خونه مامانت اینا!ولی با مامانت اینا هم قهری!حس فامیل و دوست و آشنا هم نداری!هتل و اقامتگاه هم راهت نمیدن! کجا میری؟البته پسرها راحت ترند فوقش میرن هتل چمن!

یه کاری می کنم که اون بره، خونه مامانشیناتصویر

6.یک نظر فوق تخصصی درباره من بده؟چقدر خطرناکم؟چقدر موذی ام؟چقدر بدم؟چقدر خوبم؟ و چند تا چقدر روانشناسانه دیگه!
پسر خوبی هستین تصویر
7.به تفاوت های فطری و ذاتی دختران و پسران توجه کن! مخصوصا وقتی که دو دختر همدیگرو می بینن و وقتی که دو پسر همدیگرو می بینن!
خوب، توجه کردم حالا چی کار کنم !!!،تصویرتصویر
8.یک چیزی تو بخشی از پسرها و قلیلی از دخترها مد است !وقتی میرن تو سایت دانشگاه و نمره پایان ترم رو می بینن به محض دیدن افتادنشون آماده پرتاب فحش های 18- و گاها 18+ به استاد و خانواده اش هستند!از این صحنه ها دیدی؟یک بار که یادمه افتضاح شد!تو کافی نت رفیقم بودم و کلی دختر پسر در صحنه حضور داشتند!یکی بابایی جوزده شد و از اون سیستم آخری چنان گل واژه ای پرت کرد که صورت همه حضار در کافی نت سرخ شد!

نه خوشبختانه تا حالا ندیدمتصویر

9.بی شعور خوب چطور ادمی است؟ آدم بی شعور که بد و خوب ندارهتصویر

10.هم پسر و هم دختر در ایران مشکلات اجباری و تحمیلی را تحمل می کنند!میتونی بگی کدوماش بیشتر به چشمت اومده؟
هر اجباری دلایل خاص خودش را داره ، این اجبار می تونه در قالب های فردی ، اجنماعی ، تفاوت های جنسیتی و.....باشد به طور مثال ،پسران در صورت نرفتن به سربازی نمی توانن ازدواج کنند و حتی اگر بخوان بعد از پایان سربازی هم ازدواج کنند نیاز به پول کافی دارنند .و برای دختران، اینکه باید در مقابل نا امنی ها، خیلی یشتر از پسرها از خودشون مراقبت و محافظت کنند.و همینطور مسئله حجاب که به علت درست تعریف نشدن آن برای عده ای به صورت یک اجبار در آمده !!!

11.از این مصاحبه به یافته های جدیدی دست پیدا کردی؟
به غیر از چند روزی که سنترال ارور میداد و مشکلاتی که پیش آمد ، کلا تجربه خیلی خوبی بود و باعث شد که نسبت به برخی از مسائل که آگاهی ام نسبت به آنها کم بود، پرس و جو کنم و اطلاعاتم بیشتر بشه و بیشتر با بعضی از جنبه های شخصیتی خودم آشنا بشم .تصویر
---------------------------------------------------------------------

آخه!!تصویر خیلی عکس قشنگیه و جالب تر از اون لبخند همراه با تعجبی که در صورت این دختر خانم نقش بسته !!
دوستی انسان و حیوان !!!تصویر

عرض دیگری نیست!سامان هم که مسئولیت خداحافظی اش را به عهده اینجانب گذاشت! محمد هم که دست خودش نیست احتمال حمله مجددش هست!تصویریاسر هم که فعلا سرش تو لاک خودشه!تصویر بقیه هم که یکی یک سری اومدن و رفتن!

از حضور و سوالات بسیارخوب همه شما عزیزان، بسیار ممنونم تصویرتصویرتصویرتصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on noora, ويرايش شده در 0.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

سلام !!!! به به !!! میبینم که خیلی دور برداشتین ! من قصد چنین حمله ای رو نداشتم ولی خودتون خواستید !!!
اما یه نکته مهم پیچوندن سوالات نداریم ! باید همشو جواب بدی !
مورد بعدی اینه که هیچ هماهنگی قبلی یا طرحی برای حماه سه جانبه وجود نداشت و اتفاقی بوده موضوع !
میلاد :
17.بنده هرگونه همکاری را با محمد 1985 در عملیاتی که انجام داد را شدیدا تکذیب می کنم!
من نیز همچنین !
:???: :???: اولا من گربه ندارم ! دوما با این پست نشون دادی داغی که گربه عزیز روی جیگرت گذاشته خیلی سنگین تر از این حرفاست !!!
خواهر این وسط چی کاره بود؟؟؟!!! نزدیک محل کارم پیتزا فروشی فلافلی ساندویچی و ... هست اون روز پیتزا خریده بودم داشتم میخوردم بیرون توی خیابون گربه آویزون من شده بود که باید به منم پیتزا بدی ! منم بهش دادم همشو خورد ! حتی اون قسمتهای غیر گوشتیش رو هم خورد !
در دوقلو نبودن این دونفر هیچ شکی نیست !
نغمه خانوم نوشته :
سوال دوم
جناب محمد 1985شما نیز چرا؟
من ؟!!!! چی چرا ؟

حالا چرا نیومدید جلو خودتون رو معرفی کنید بابا
کسی فکر خاصی نمی کرد باور کنید ...
اما خدائیش خیلی جالب نظر دادید و مطمئن
در ضمن 100 در 100 شما دقلو نیستید خیالتون راحت فیلم هندی هم نیست که شما مثلا در بیمارستان یکیتونو دزدین و ...
دیگه از این جمله واضحتر ؟ خوب یعنی اکثرا هیزند ! حالا به هر دلیلی که میخواد باشه !
باز که شما داری تند می ری!!! بابا قلبت می گیره!! می افتی رو دستمون ها !! اونوقت کی می خواد از گربه ها حمایت کنه !!
شما نمی خواد دلت به حال گربه ها بسوزه !!! اونها که روی صندلی داغ نمیشینن !
من نگفتم با اسم فامیل و مشخصات کامل و شماره شناسنامه و زندگی نامت ثبت نام کنی که ! میتونستی به جای نورا بنویسی ستاره توموم شد رفت !
اگه سوسیس ضرر داره پس چرا شما به گربه ها پیتزا میدین این که خیلی بدتره !!!!
من فقط یه بار اونم فقط به یه گربه پیتزا دادم ! بقیه موارد گوشت مرغ (کفتر !!!! ) و پسمانده گوشت غذاها بوده کلا !
ولی جدا، فاطمه و مهشید اصلا شبیه هم نیستن !
مگه من گفتم شبیهن ؟!!! 20 نفر 200 نظر مختلف راجع اون حرف من زدند !
مهم نیست که قشنگ نیستی ،قشنگ اینه که مهم نیستی !!!
:::P :::P
منظورم دقیقا فیل بود نه فیلم !!! میخواستم ببینم اشتباه می کنی !
از نظر روانشناسی من چمه ؟! این کارا چی معنی میده ؟! یه بار روی بلیت اتبوس مهر محرمانه ! زدم !!! :???: وقتی دادم به راننده اتوبوس داشت شاخ در میاورد کم مونده بود اتوبوس رو چپ کنه ! البته این آخرش کمی اغراق آمیز بود ولی حسابی تعجب کرده بود ! گفت کارت خیلی درسته ! :shock:
1000 سال دیگه هم دست منو موش گاز نمیگیره ! چون من حاضر نیستم به خاطر پول دستم رو هر جایی ببرم ! اگر هم یه موش دست منو از بگیره من گریه نمی کنم ! :grin: تیکه پارش می کنم ! بعد میدم گربه ها شکمشو سفره کنن !
نظرتو تخصصی تر راجع به من بگو !
روزی چند ساعت می خوابی؟
چه ادکلنی استفاده می کنی؟
از چه گلی بیشتر خوشت میاد؟
میدونی تیتر روزنامه های آمریکا بعد از پیروزی در جنگ جهانی دوم چی بود ؟
کدوم روزنامه داخلی رو میخونی ؟
از کدوم روزنامه داخلی خوشت نمیاد ؟
می خوان تبعیدت کنن حق انتخاب داری از سه کشور کانادا نروژ و ژاپن یکی رو انتخاب کنی کدوم ؟
بچه دختر دوست داری یا پسر ؟
بحران اقتصادی جهان کی تموم میشه ؟
نتیجه بازی آرسنال منچستر ؟
نتیجه بازی بارسلونا چلسی ؟
نظرت راجع به ویجر 1 چیه ؟
وسترن دیجیتال چی تولید میکنه ؟
تایتانیک پسره بود یا دختره ؟
DNA رو بیشتر دوست داری یا AMD رو ؟!
کبرا آپاچی یا سارا ؟
نظرت راجع به کویر ؟
نظرت راجع به کوه ؟
امسال کی قهرمان میشه ؟
تا حالا شده حیوونی رو از قصد کشته باشی ؟؟
آخرین بار کی مریض شدی ؟
تا حالا بستری شدی ؟
از آمپول میترسی ؟!
دوست داشتی دکتر بشی ؟
تا حالا مجبور شدی کسی رو درمان کنی؟
اهل دارو هستی ؟
نظرت راجع به تشریح جسد چیه ؟!
موش آزمایشگاهی چه خدماتی به بشریت کرده ؟!
در مبارزه با حشرات موذی چه نوع تاکتیکی اتخاذ می کنی؟
1 مبارزه بیلوژیک
2 حمله با سموم مختلف ( جنگ شیمیایی )
3 جنگ دمپایی
سرما رو بیشتر دوست داری یا گرما ؟
3 تا از کشورها عضو پیمان آتلانتیک شمالی رو نام ببر
حالا باهاشون جمله بساز
جای فعل و فاعل ور عوض کن !
یه شعر بگو
اگه یه روز چایی نخوری چه احساسی داری ؟
عمل بشه ! عجب شانسی داری تو
ICDL يعني چي؟
هوش مصنوعي چيه؟
صفحه كليد استاندارد چند دكمه داره؟
انواع توپولوژي شبكه ؟
نرم افزار مورد علاقه ؟
اپراتور به چه كسي اطلاق ميشه ؟
اینتل یا ای ام دی ؟
ای تی آی یا انویدیا ؟
ظرفیت هاردت چقدره ؟
تا حالا شده از دست سیستمت سر به بیابون بزاری ؟
چرا چند سال پیش مکستور کوانتوم رو خرید و حالا سیگیت مکستور رو خریده ؟
CNN یا BBC ؟
جوجه رو آخر پاييز ميشمرن يعني چي؟
اسم اون دوتا خونواده اي كه تو كارتون هاكربلفيلد با هم ميجنگيدن يادت هست؟
اسم دوقلوهاي افسانه اي چي و چي بود؟
اون چيه زرده درازه موزه ؟
تا حالا بدمدل كتك خوردي؟
حسودي؟
تا سر كوچتون چند تا خونه وجود داره؟
بهترين جايي كه خيلي دوسش داري؟
عادت كنيم عادت نكنيم ، توضيح بده؟
زیردریایی های اتمی فرانسه معمولا چند نفر پرسنل دارن و اکثرا در کجا مستقر هستن ؟
آیا تمام موجوات زنده به نور خورشید نیاز دارن ؟
ايران اين نفت رو كه ميفروشه بشكه هاشو پس ميگيره ؟
چرا نون تو دروغه؟
دوست داری چند تا بچه داشته باشی ؟
تفاهم با همسر را در چه می بینی ؟
داماد سرخونه یعنی چی ؟
دوران نامزدی خوبه یا بد ؟
ازدواج فامیلی یا غریبه ؟
دوست داری اسم پسر و یا دخترت چی باشه ؟
خرج خونه دست مرد باشه بهتره یا زن چرا ؟
چرا سیاست پدر و مادر نمی شناسه ؟
آیا ایران مافیای فوتبال دارد ؟
پر آب ترین رود ایران ؟
سرچشمه کارون از کجاست ؟
نام بلندترین کوه های ایران ؟
قله دنا در کجاست ؟
بهترین منظره ایران ؟
بهترین جاده های ایران از نظر زیبایی ؟
بدترین جاده ایران ؟
خوش آب و هوا ترین منطقه ایران ؟
وقتی خشمگین میشی چطوری خودتو آروم میکنی؟؟؟
چطوری با مشکلات کنار میایی؟؟؟
کارتو دوست داری ؟؟؟
به نظرت آدم سخت گیری هستید ؟؟؟
تا حالا شده از چیزی بترسی ؟؟؟؟ بیشرین باری که ترسیدی از چی بوده ؟؟؟
درس خون بودی یا نه ؟؟؟؟ کمترین و بیشترین نمره هایی که گرفتی چیا بودن ؟؟؟
خجالت نکش بگو من پایینترین نمره ای که گرفتم عربی بوده 1.25 واقعا از این درس متنفرم !
گربه های محلتون خوبن ؟
نظرتون راجع به عقاب چیه ؟
وقتی دوتا دیوانه به هم برخورد می کنن چه اتفاقی میفته ؟!
از نظر روانشناسی تشریح کنید اون اتفاق رو !
دیوانه به چه کسی اطلاق میشه ؟
کجای ایران را از همه بیشتر دوست داری ؟
اگر من نیام سی سی چه احساسی بهت دست میده ؟
خدا را چه شکلی میبنی ؟
وحشتاکترین کابوسی که دیدی چی بود ؟
از مرگ میترسی ؟ چرا ؟
چپ دستی و یا راست دست ؟ با کدام دست بتظرت میشه راحت نوشت ؟ به چه دلایلی ؟
اصلا احساساتت رو نشون می دی ؟
اهل نصیحت کردن چطور ؟
چند تا دوست صمیمی داری ؟
اهل کتاب و شعر هستی ؟
تا حالا عاشق شدی ؟
عشق الان کیلو چند شده ؟!
بیشترین تفریحی که داری ؟
چقدر در مورد دینت اطلاع داری ؟
تو کارای خونه کمک می کنی ؟
چقدر به تیپ و لباس پوشیدنت اهمیت می دی ؟
از چه عددی بیشتر خوشت می یاد ؟
چقدر به اعتقاداتت پایبندی ؟
بهترین خصوصیتی که داری ؟
به ارزوهات رسیدی ؟
یه دختر خوب باید چه خصوصیاتی داشته باشه ؟
تنهایی یا جمع ؟
از چیه طبیعت بیشتر خوشت می یاد ؟
اهل منطق هستی ؟
دلت می گیره چی کار می کنی ؟
روزانه چقدر اهنگ گوش می کنی ؟
ادم بهونه گیری هستی ؟
تا حالا از ایده الهات دور شدی ؟
در مورد اين عكس هرچي به ذهنت خطور ميكنه بنويس..حداكثر 4 خط .
تصویر
نکته مبهم کجاست ؟
آیا همیشه 2*2 = 4 هست ؟
با توجه به اعتراف صریح میلاد مبنی بر اینکه چگونه از گربه ها متنفر شده آیا درمانی داره یا تیربارانش کنیم ؟
گینه بی صاحب کجاست ؟
نظرت در مورد تجملات چیه ؟
به چه کسی میگن آدم خوشبخت ؟
چرا عقل بعضیها با سنشون رشد نمی کنه ؟
روي هم رفته چه نگرشي نسبت به خودت داري(مثبت يا منفي)؟؟
آيا فكر مي كني ديگران هيچ ارزشي براي تو قائل نيستند؟؟
بيشتر سعي مي كني كه براي خودت احترام بيشتري قائل بشي
تاحالا شده كه احساس بي فايده بودن بهت دست بده
فكر مي كني فردي صادق و درست كاري هستي؟؟
فكر مي كني قادري كه كارها را به خوبي ديگران انجام بدي؟؟
فكر مي كني دوستات بهت اعتماد دارن يا كه نه
هميشه از خودت خرسندي يا اينكه به ندرت از خودت خرسند مي شي؟؟
بيشتر دچار نوسانات خلق ميشي يا اينكه روي هم رفته خودت و فردي با ارزش مي دوني؟؟
فكر مي كني چيزاي در تو هست كه بايد تغيير پيدا كنه
به خودت اعتماد و اطمينان كامل داري؟؟
تاحالا شده آرزوي كني كه شخص ديگري بودي؟؟
تو زندگيت كارات درهم و آشفتند؟؟
خودت و نسبتا دست كم و ضعيف ميگيري؟؟
اگه اشتباهي رخ بده ، دوست داري خودت رو سرزنش كني؟؟
فكر مي كني شخصيت جذابي داري؟؟
اغلب نگران اين موضوع هستي كه ديگران در مورد تو چي فكر ميكنن؟؟
نگران اين موضوع هستي كه ديگران تو را فردي شكست خورده تصور كنن؟؟
از لحاظ جسماني از خودت خوب مراغبت مي كني؟؟
احساس خوبي از سلامتيت داري؟؟
گهگاه اين احساس بهت دست ميده كه ، نمي توني هيچ كاري رو به خوبي انجام بدي؟؟
فكر مي كني فرد حساسي هستي؟؟
دوست داري همين فردي باشي كه الان هستي؟؟
عموما فكر مي كني فردي خوشهال هستي؟؟
روهمرفته دوستات بهت اعتماد دارن؟؟
اغلب شده احساس كني كه نمي توني به ديگران اعتماد كني؟؟
معمولا از دوستات راضي هستي؟؟
فكر مي كني كه ديگران دوست دارن؟؟
فكر ميكني كه خانوادت مي تونن به تو اعتماد كنن؟؟
فكر ميكني فردي گرم و صميمي هستي؟؟
از رابطه خود با خانوادت راضي هستي؟؟
فكر ميكني از ويژگيهاي خوبي برخوردار هستي؟؟
فكر ميكني مردم تو رو فردي شايسته مي پندارن؟؟
گهگاه احساس مي كني كه نمي توني به ديگران اعتماد كني؟؟
آیا ژاپنی ها حقشون بود با بمب اتمی بزنن توی سرشون ؟
پس کی اونجا چی کار کنه ؟
بی او و یا بنز ؟
سونی اریکسون یا نوکیا ؟
نروژ یا سوئد ؟
سوئد یا نروژ ؟!
درسته که من برترین کاربر سی سی هستم ؟
چند بار با موجودات فضایی ارتباط داشتی ؟
رادیو تلسکوپ چیه ؟
نظرت رو راجع به این کلمات بگو
باکتری
باسیل سل
گلوبول سفید
یاخته تی قاتل
آنتی ژن
آنتی بیوتیک
روانشناسی بالینی پیشرفته !
تریلی دو محور کفی !
مریکا
اسرائیل
افغانستان !
کانادا
کره شمالی
کره جنوبی
روانشناسی صنعتی بالینی
روانی
آسایشگاه روانی
==================
بازم اگه هوس حمله کردی بگو ! دیگه باید بخوابم صبح باید 6:30 بلند بشم ! جمعه خیلی ستمه ! الانم 2:34 هست !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط noora »

CAPTAIN PILOT نوشته شده:درود بر یکایک دوستان عزیز و کاربران گرامی تصویر
همچنین یک سلام مخصوص خدمت مهمان محترم صندلی داغ, خانم noora تصویرتصویر

من نیز خدمت شما دوست عزیز و بزرگوار ،سلام عرض می کنم تصویرتصویرتصویر

خب طبق عادت همیشگی بازهم در واپسین لحظات و در حین حرکت, سوار هواپیما شدیم تصویر!! ولی به هر حال باید رسم نامردی به جا آورده شود و حساب های آخر فصل هم تسویه کامل !! تصویر (نسیه هم قبول نمیکنیم) تصویر

خانم ستاره از کاربران بسیار مهربان و دلسوز و همچنین منطقی سایت هستند که بنده حقیر هم چند باری مزاحم ایشان شده ام و زحماتی را بر عهده شان گذاشته ام تصویر. و جا داره در همینجا هم باری دیگر از زحمات و رهنمودهای مفید و مثبت ایشون که تا به این لحظه هم در بسیاری از مواقع راهگشا بوده اند یک سپاسگزاری و قدر دانی ویزه بنمایم تصویرتصویرتصویر.

این نظر لطف شما دوست عزیز است و امیدوارم واقعا ،همانگونه که گفتید باشم، بنده در مقابل محبت ها و لطفی که شما دوست عزیز به من دارید، کاری انجام نداده ام تصویرتصویرتصویر

خب با اجازه برویم به سراغ سوالات : تصویر
1- به نظر شما چگونه باید با یک انسان بسته و ذهن شستشو داده برخورد نمود ؟ مخصوصا" اگر در کار شما تداخلاتی ایجاد کرده باشد ؟ (لطفا" این سوال را از منظر روانشناسی و علمی پاسخ ندهید و آنچه که عرف و عمل شما میباشد را بگویید)

دستی که نتوان برید ،بوسید و بر سر نهاد، (به این معنی که، این فرد را با تمام خصوصیات و ویژگی هایش بپذیریم و به این موضوع نیز هم توجه داشته باشیم که تغییر دادن همچنین کسی تا زمانی خودش نخواهد ،غیر ممکن است و وقتی که این فرد را با تمام خصوصاتش بپذیری ، آن وقت دیگر سعی بر مقابله کردن و فهماندن اشتباه فرد به او را ندارید ،و با توجه به آرامشی که با پذیرفتن آن فرد به دست می آوری ، می توانی بهترین تصمیم را بگیری ،برخوردی که من در مقابل چنین افرادی دارم ، کاملا محتاطانه است .
2- آیا تمام راه حل ها و راهکارهای روانشناسی در یک زندگی روزمره و عامیانه با مردم قابل اجرا هستند ؟
در صورتی، راه حل ها و راهکارهایی که یک مشاور یا یک روان شناس ارائه می دهد،قابل اجرا هستند که اول فرد بپذیرد که مشکلی وجود دارد و او باید در پی راه حلی باشد و راهکارهایی که به فرد گفته می شود اجرا کند ، با این احساس ، قطعا بسیاری از راه حل های ارائه شده در زندگی فرد تاثیر گذار خواهد بود ولی این نیز بستگی به انتخاب درست و عاقلانه روان شناس یا مشاور، توسط فردی که دچار مشکلاتی شده ، دارد .

3- تا چه حد به نظریه های روانشناسی معتقد هستید ؟
من نسبت به نظریه های روان شناسی میانه رو هستم و مخالفت خاصی ندارم ولی با این وجود، اختلاف در نظریه ها باعث پیشرفت در علم روان شناسی شده .

4- چرا همه از سوسک میترسن ؟ نمیدونم شاید برای اینکه خیلی کثیفه و به دلیل اینکه خیلی کوچیکه وهر جا می تونه بره !!!تصویر

5- به نظر شما در پشت این سوال آقا سامان که (آیا تابحال سوار اسب شده اید) چه چیزی پنهان است ؟ تصویر (طی تحقیقاتی که بنده به عمل آوردم این یک عملیات سری - تحقیقاتی هست که توسط آقا سامان و و کنفدراسیون موجودات فضایی مقیم زمین اداره میشود) تصویر !!!
نمی دونم !!!تصویر اولی شما راست می گید ها!!! این سوال به ظاهر ساده است ولی، باطن پیچیده ای است .تصویر

6- بهترین کادوی مادی برای یک دوست چیست ؟ به عنوان مثال اگر همین الان متوجه شوید که تولد یکی از دوستان است برای او چه چیزی کیگیرید ؟
خوب شاید بهترین کادوی مادی برای یک دوست اون چیزی باشه که بهش نیاز داره یا دوست داره داشته باشه و خوب من در حد توانم سعی می کنم چیزی را برای دوستم بگیرم که هم باعث خوشحالی اش شود و نیازش را برطرف کندتصویر

7- اگر توی یک پرواز باشید و اعلام کنند که تا چند لحظه دیگه سقوط میکنیم و فقط 5 نفر شانس زنده موندن دارن چکار میکنید ؟
چون فقط 5 نفر شانس زنده موندن دارن، تا 5 نفر بچه های خیلی کوچک و خردسال را نجات می دهم .

8- زیباترین اثر تاریخی ایران از نگاه شما کدام است ؟ تخت جمشیدتصویر

9- اگر فرض کنیم یک روز صبح که روانه دانشگاه هستین و خیلی هم عجله دارین که به امتحان پایان ترم برسید, یک اتومبیل از روی گل و لای خیابان رد شود و مسیر اون ها رو به سمت شما هدایت کنه چیکار میکنید ؟ تصویر

با توجه به عجله ای که دارم خشم خود را کنترل می کنم و با ناراحتی از این اینکه لباس هایم گلی شده به سمت دانشگاه می روم .

10- بیشتر از همه دوست دارین کدوم کشور رو از نزدیک ببینید ؟
( ونیز ،ایتالیا) - (پاریس،فرانسه) - یونان -( اهرام ثلاثه مصر) -(سیدنی، استرالیا) و........تصویر

11- N97 یا 3GS ؟ N97 تصویر

12- با دیدن مردان و زنانی که 10 ساعت در صف روغن نباتی بازرگانی می ایستند تا شاید در نهایت با 2 هزار تومان کمتر اون رو بگیرند چه حسی پیدا میکنید ؟
اینکه زندگی فقط اون چیزی نیست که من می بینم و درد و رنج فقط اون چیزی نیست که من حس می کنم و چقدر زندگی کردن در دنیای امروزی و کنار اومدن با مشکلات سخته و چقدر مسائل و مشکلاتی در دنیا وجود داره که حتی من ازش خبر ندارم تصویر

13- اگر همین الان به شما خبر بدهند که برنده 15 میلیون وجه نقدر شده اید فکر میکنید اولین فکری که توی ذهنتون میاد چی هست ؟ در پی رفع و برطرف کردن نیازهایی که، در حد این رقم است، می باشم .البته بیشتر آن را، پس انداز می کنم تصویر

14- بین 1 تا 12 کدام ؟ 3

15- و در نهایت نظرتون درباره (مدرسه هوانوردی) ؟
ایده خیلی جالبی است و نشان دهنده ذهن خلاق شما و دوستانتان است و فکر می کنم با توجه به تلاش های شما و دوستانتان پیشرفت های خیلی خوبی داشته باشد ، به قول معروف آینده روشنی داره[COLOR=#4f81bd]تصویر .

امیدوارم همواره موفق و پیروز باشید تصویر
خدانگهدار تصویر

از سوالات خوب شما ممنونمتصویر و امیدوارم در همه لحظات زندگی تان موفق و سر بلند و سعادت مند باشیدتصویرتصویرتصویر

قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”