مقایسه تیپ65 نوهد و دلتا فورس آمریکا!
مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 84 بار
Re: مقایسه تیپ65 نوهد و دلتا فورس آمریکا!
یه سوال از اونایی که اینقدر سنگ دلتا فورس رو به سینه میزنن دارم !
به غیر از فیلم های هالیوودی ، قدرت نیروهای دلتا فورس رو در کجا دیدن ؟!
در ضمن من تا امروز فکر می کردم نوهد به معنی نیروی ویژه هلی برن دریایی است !
به غیر از فیلم های هالیوودی ، قدرت نیروهای دلتا فورس رو در کجا دیدن ؟!
در ضمن من تا امروز فکر می کردم نوهد به معنی نیروی ویژه هلی برن دریایی است !

- محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
- سپاسهای ارسالی: 2466 بار
- سپاسهای دریافتی: 8401 بار
نه دوست عزیز نوهد یعنی نیروی ویژه هوابرد!
شما هم حرف دل منو زدید!!!!!!!!!!!!
شما هم حرف دل منو زدید!!!!!!!!!!!!
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
آسمان اصفهان
خدمت دوست عزيز اقاي javadfakoor
اولا اگر ناو را منفجر مي كردند امريكا ايران را منفجر مي كرد
دوما چند ماه قبل تلويزيون دولتي ايران اعلام كرد البته با كلي اب وتاب و تبليغ كه ايران موفق شده يك فروند F 4 را تعمير اساسي كند!
امريكا چندين سال است اي هواپيما را بازنشسته كرده هواپيماي 40 سال پيش با ان تكنولوژي ساده نسبت به f22 تبلغ كردن داره!
تازه تعميرش نه ساختنش!
همان تعداد f22 براي انهدام كل نيرو هوايي خاورميانه كافيه!
سوما شما با جنگده هاي ساخت ايران كلاس بزار نه با F 14 امريكايي
چهارما چه كسي F 14 خريد و چه كسي F16 ها را پس داد؟
پنجما نيرو هاي دلتا فورس توي جنگ هايي مثل جنگ كزوو افغانستان و عراق موفق بودند نيرو هاي نوهد اخرين بار 20 سال پيش جنگيدن
ششم نيروي دلتا فورس توي افغانستان گير نكرده نيروي زميني امريكا گير كرده
هفتم هيكل گنده نوهد هيچ ربطي به توانايي هاشون نداره بلكه در اكثر مواقع هيكل گنده باعث دردسره
هشتم دلتا فورس توي جنگ بسيار قوي تره تا توي هاليوود!
نهم اگه فكر كردي حالا هم مثل زمان جنگ جوونا ميرن جلوي گلوله در اشتباهي زمان جنگ اگه كسي مي رفت جنگ و چند ماه يا چند سال نبود معاش خانواده اش تامين بود اما حالا چي اگه نون اور خانواده باشي مي دوني يك روز كار نكردن يعني چه!
دهم من هم خيلي دلم مي خواست ايران قوي بود و باعث افتخار اما افسوس!
يازدهم عملكرد گولاني را در جنگ بعدي با حزب الله خواهيم ديد
اولا اگر ناو را منفجر مي كردند امريكا ايران را منفجر مي كرد
دوما چند ماه قبل تلويزيون دولتي ايران اعلام كرد البته با كلي اب وتاب و تبليغ كه ايران موفق شده يك فروند F 4 را تعمير اساسي كند!
امريكا چندين سال است اي هواپيما را بازنشسته كرده هواپيماي 40 سال پيش با ان تكنولوژي ساده نسبت به f22 تبلغ كردن داره!
تازه تعميرش نه ساختنش!
همان تعداد f22 براي انهدام كل نيرو هوايي خاورميانه كافيه!
سوما شما با جنگده هاي ساخت ايران كلاس بزار نه با F 14 امريكايي
چهارما چه كسي F 14 خريد و چه كسي F16 ها را پس داد؟
پنجما نيرو هاي دلتا فورس توي جنگ هايي مثل جنگ كزوو افغانستان و عراق موفق بودند نيرو هاي نوهد اخرين بار 20 سال پيش جنگيدن
ششم نيروي دلتا فورس توي افغانستان گير نكرده نيروي زميني امريكا گير كرده
هفتم هيكل گنده نوهد هيچ ربطي به توانايي هاشون نداره بلكه در اكثر مواقع هيكل گنده باعث دردسره
هشتم دلتا فورس توي جنگ بسيار قوي تره تا توي هاليوود!
نهم اگه فكر كردي حالا هم مثل زمان جنگ جوونا ميرن جلوي گلوله در اشتباهي زمان جنگ اگه كسي مي رفت جنگ و چند ماه يا چند سال نبود معاش خانواده اش تامين بود اما حالا چي اگه نون اور خانواده باشي مي دوني يك روز كار نكردن يعني چه!
دهم من هم خيلي دلم مي خواست ايران قوي بود و باعث افتخار اما افسوس!
يازدهم عملكرد گولاني را در جنگ بعدي با حزب الله خواهيم ديد

- سپاسهای ارسالی: 18344 بار
- سپاسهای دریافتی: 12308 بار
fiton نوشته شده:دوما چند ماه قبل تلويزيون دولتي ايران اعلام كرد البته با كلي اب وتاب و تبليغ كه ايران موفق شده يك فروند F 4 را تعمير اساسي كند!
ا
تعمیر اساسی مربوط به اف 14 بود نه اف 4

منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.

اول: اونقدر ترسو هستند که تا مدت ها گیج باشند و نفهمند از کجا خوردند همانطور که میراژ عراقی ناوشکن آمریکایی رو در طول جنگ با ایران غرق کرد و 40 تا از آمیرکایی ها رو کشت!
دوم: اون تعمیر اساسی اف 14 بوده که در حال حاضر ایران تنها دارنده ی اف14 هست در کل جهان!!!
سوم: همون شکاری تامکت نتونست در طول جنگ نفت کش ها از پس همون اف4 ساده ایرانی بر بیاد(رجوع کنید به ماهنامه صنایع هوایی شماره220) پس شرط اول مهارت خلبان هست نه نام جنگنده!!!!!!!! همونطور که کبری ایران میگ21 عراق رو در والفجر8 سرنگون کرد و همینطور اف5 میگ 25 رو در جریان جنگ شهرها!!!
چهارم: اصلا ربطی به تیپ نوهد نداره!!!!!( همون کسانیکه سوخو 27 و میگ29 قاتل اف15 و اف16 رو خریدند!)
پنجم: چرا دلتا فورس به کمک نیروی زمینی آمریکا نمیره؟؟؟؟؟؟؟
ششم: کاملا طبیعی که نوهد 20 سال پیش آخرین بار جنگید چون ایرانی ها مثل آمریکایی ها هر روز به یک کشور حمله نمی کنند و اگر هم نوهد عملیاتی انجام بده نمیشه تو بوق کرد و گفت بر عکس آمریکا!!!( عملیاتهای ضد pkk و پژاک و منافقین و اشرار)
هفتم: همین هیکل گنده نتیجه تبلیغات هالیووده چون من هرچی توی این سایت و جاهای دیگه رنجر ایرانی با هیکل غیر هادی ندیدم!!!!!
هشتم: شما چند نمونه عملیات های دلتا فورس رو بگو (به غیر از فیلم های هالیوود)!!!1
نهم: حس وطن پرستی اصلا چیزی نیست که بشه با امرار معاش مقایسه کرد و اینو همیشه ایرانی ها اثبات کردن از زمان سردار بزرگ آریو برزن تا شهید دروان و خلعتبری( رجوع کنید به وصیت نامه شهید خلعتبری)!
دهم: من هم دلم میخاد ایران هر روز صد پله از دیروز قوی تر بشه و همین اتفاق هم داره میفته در همه ی نیروها!!!!
یازدهم: حتما عملکرد گولانی ها رو که اصلا ارزش بحث ندارند رو در جنگ بعدی خواهیم دید(اگر دیگه جرات جنگ داشته باشن!)
شرمنده که سرتون رو درد اوردم ولی بحث ما تیپ65 نوهد هست نه اف16 و اف14 و اف22!!!!!!
دوم: اون تعمیر اساسی اف 14 بوده که در حال حاضر ایران تنها دارنده ی اف14 هست در کل جهان!!!
سوم: همون شکاری تامکت نتونست در طول جنگ نفت کش ها از پس همون اف4 ساده ایرانی بر بیاد(رجوع کنید به ماهنامه صنایع هوایی شماره220) پس شرط اول مهارت خلبان هست نه نام جنگنده!!!!!!!! همونطور که کبری ایران میگ21 عراق رو در والفجر8 سرنگون کرد و همینطور اف5 میگ 25 رو در جریان جنگ شهرها!!!
چهارم: اصلا ربطی به تیپ نوهد نداره!!!!!( همون کسانیکه سوخو 27 و میگ29 قاتل اف15 و اف16 رو خریدند!)
ششم: کاملا طبیعی که نوهد 20 سال پیش آخرین بار جنگید چون ایرانی ها مثل آمریکایی ها هر روز به یک کشور حمله نمی کنند و اگر هم نوهد عملیاتی انجام بده نمیشه تو بوق کرد و گفت بر عکس آمریکا!!!( عملیاتهای ضد pkk و پژاک و منافقین و اشرار)
هفتم: همین هیکل گنده نتیجه تبلیغات هالیووده چون من هرچی توی این سایت و جاهای دیگه رنجر ایرانی با هیکل غیر هادی ندیدم!!!!!
هشتم: شما چند نمونه عملیات های دلتا فورس رو بگو (به غیر از فیلم های هالیوود)!!!1
نهم: حس وطن پرستی اصلا چیزی نیست که بشه با امرار معاش مقایسه کرد و اینو همیشه ایرانی ها اثبات کردن از زمان سردار بزرگ آریو برزن تا شهید دروان و خلعتبری( رجوع کنید به وصیت نامه شهید خلعتبری)!
دهم: من هم دلم میخاد ایران هر روز صد پله از دیروز قوی تر بشه و همین اتفاق هم داره میفته در همه ی نیروها!!!!
یازدهم: حتما عملکرد گولانی ها رو که اصلا ارزش بحث ندارند رو در جنگ بعدی خواهیم دید(اگر دیگه جرات جنگ داشته باشن!)
شرمنده که سرتون رو درد اوردم ولی بحث ما تیپ65 نوهد هست نه اف16 و اف14 و اف22!!!!!!
آسمان اصفهان
آسمان اصفهان

-
- سپاسهای ارسالی: 1054 بار
- سپاسهای دریافتی: 1082 بار
همه چیز در مورده Delta Force
[url]forum-f19/delta-force-t48315.html?hilit=%D8%AF%D9%84%D8%AA%D8%A7%20%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%B3%D9%88%D[/url]
[url]forum-f19/delta-force-t48315.html?hilit=%D8%AF%D9%84%D8%AA%D8%A7%20%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%B3%D9%88%D[/url]

-
- سپاسهای ارسالی: 21 بار
- سپاسهای دریافتی: 115 بار
javadfakoori نوشته شده:اول: اونقدر ترسو هستند که تا مدت ها گیج باشند و نفهمند از کجا خوردند همانطور که میراژ عراقی ناوشکن آمریکایی رو در طول جنگ با ایران غرق کرد و 40 تا از آمیرکایی ها رو کشت!
اول : حمله ميراژ به ناو آمريكايي ربطي به ترسو بودن يا نبون آنها نداره
دوم : ايران تنها دارنده اف 14 در جهان هست ولي با چه امكانتي ؟ با موشك فونيكس و رادار معروف اش ؟؟ يا با امكانات كمتر !!! ضمنا چند فروند عملياتي ؟؟
سوم : چرا سرنگوني 2 فروند اف 4 ما را توسط اف 15 هاي عربستان را فراموش كرده ايد ؟ سقوط ميگ 21 توسط كبري و ميگ 25 توسط اف 5 فقط يك بار صورت گرفته كبري به صورت تصادفي ميگ را ساقط كرد و اف 5 نيز در بهتربن موقعيت ممكن بود با اين 2 مثال نميتوانيد ثابت كنيد مهارت خلبان حرف اول را ميزند
چهارم : كي سوخو 27 و ميگ 29 خريده ؟ اين 2 هواپيما كي قاتل اف 15 و اف 16 بودند ؟
دوازده : حداقل دلتافرسي ها وقتي ساعت خدمت شان تموم ميشود لازم نميدونند بروند و سر شغل دوم
- سپاسهای ارسالی: 24 بار
- سپاسهای دریافتی: 24 بار
اصلا مقایسه ایران با ایالات متحده از هر جنبه ای اشتباه است و تفکرات کودکانه نویسنده رو نشان میدهد...
ما نسبت به آمریکا دوتا نقص داریم: یکی نسبی که یعنی همین الان هم به اندازه نیم قرن عقبتر هستیم و یکی مطلق که یعنی هرگز به پای آمریکا نخواهیم رسید....
چون اصولا دیدگاه و تفکر آنها با ما فرق داده و این چیزی نیست که بشه یاد گرفت....
در آینده از این هم بدتر میشیم....
ما نسبت به آمریکا دوتا نقص داریم: یکی نسبی که یعنی همین الان هم به اندازه نیم قرن عقبتر هستیم و یکی مطلق که یعنی هرگز به پای آمریکا نخواهیم رسید....
چون اصولا دیدگاه و تفکر آنها با ما فرق داده و این چیزی نیست که بشه یاد گرفت....
در آینده از این هم بدتر میشیم....

اول: اونقدر ترسیده بودند که تا مدت ها نهفمیدند ایرانی ها حمله کردن یا عراقی ها!
دوم: با امکانات جدیدتر و موشک های با روسی با برد بیشتر از AIM54!
سوم: البته که اف 15 توانایی بیشتر از اف4 داره ولی فانتوم اسکورت اف14 نداشتند ولی بعد از اون اتفاق دیگه هیچ وقت جرات انجام این کار رو نداشتن چون تامکت از فانتوم ها پشتیبانی میکرد!!! همون بهترین شرایط برای اف 5 ایرانی رو کی مهیا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا خبلان ایرانی نبوده؟؟؟
چهارم: میگ 29 در چندین نبرد قاتل محض اف 16 بوده (حالا فرض کن خلبان ها ایرانی بودند , چیزی از اف16 ها باقی نمی موند!!!!!) و این هواپیما توسط روسیه برای مقابله با اف15 ساخته شده!!!!!!!!( آیا تا به حال میگ 29 های ایران رو ندیدی؟؟؟ شهید ستاری خریده!!)
دوازدهم:شما با چند تا از دلتا فورسی ها صحبت کرده اید؟؟؟؟؟ کسانیکه توی ایران میرن سر شغل دوم درجه داران هستند و کادری ها که کار های دفتری انجام میدن چون افسرای نوهد اصلا وقت آزاد به علت تمرین ها و عملیات های زیاد ندارند که برن سر کار دوم!!!!!!!!
( کسی که برای موقعیت شغلی بره ارتش حتما شکست میخوره!!!!!!!!)
دوم: با امکانات جدیدتر و موشک های با روسی با برد بیشتر از AIM54!
سوم: البته که اف 15 توانایی بیشتر از اف4 داره ولی فانتوم اسکورت اف14 نداشتند ولی بعد از اون اتفاق دیگه هیچ وقت جرات انجام این کار رو نداشتن چون تامکت از فانتوم ها پشتیبانی میکرد!!! همون بهترین شرایط برای اف 5 ایرانی رو کی مهیا کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا خبلان ایرانی نبوده؟؟؟
چهارم: میگ 29 در چندین نبرد قاتل محض اف 16 بوده (حالا فرض کن خلبان ها ایرانی بودند , چیزی از اف16 ها باقی نمی موند!!!!!) و این هواپیما توسط روسیه برای مقابله با اف15 ساخته شده!!!!!!!!( آیا تا به حال میگ 29 های ایران رو ندیدی؟؟؟ شهید ستاری خریده!!)
دوازدهم:شما با چند تا از دلتا فورسی ها صحبت کرده اید؟؟؟؟؟ کسانیکه توی ایران میرن سر شغل دوم درجه داران هستند و کادری ها که کار های دفتری انجام میدن چون افسرای نوهد اصلا وقت آزاد به علت تمرین ها و عملیات های زیاد ندارند که برن سر کار دوم!!!!!!!!
( کسی که برای موقعیت شغلی بره ارتش حتما شکست میخوره!!!!!!!!)
آسمان اصفهان
آسمان اصفهان

تفکر ایرانی ها وطن پرستانه ولی تفکر آمریکایی ها ددمنشانه!!!
من نمیدونم شما چطوری گفتی نیم قرن عقبتر چون اصلا 30 سال هست که انقلاب شده نه 50 سال!!!!!!
از چه نظر عقبتر باز هم فیلم های هالیوودی!
در فیلم جان سخت 4 یک اف35 آمریکایی نتونست از پس یک تریلی و راننده اش بر بیاد!! اون که فیلم هالیوود بود وای به حال واقعیت!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم شما چطوری گفتی نیم قرن عقبتر چون اصلا 30 سال هست که انقلاب شده نه 50 سال!!!!!!
از چه نظر عقبتر باز هم فیلم های هالیوودی!
در فیلم جان سخت 4 یک اف35 آمریکایی نتونست از پس یک تریلی و راننده اش بر بیاد!! اون که فیلم هالیوود بود وای به حال واقعیت!!!!!!!!!!!!
آسمان اصفهان
آسمان اصفهان

-
- سپاسهای ارسالی: 329 بار
- سپاسهای دریافتی: 448 بار
واقعا عجیبه که بعضی ها که اتفاقا ادعای وطن پرستی هم می کنن شدن مدافع بلامنازع آمریکا.
لابد تو جواب من هم می خوان بگن که ما نگران ضعف نیروهای نظامی خودمون هستیم.ولی جز ایجاد جو نا امیدی کار دیگه ای نمی کنن.
در حالی که هیچ اطلاعات موثقی از نیروهای نظامی ایران(هوایی،دریایی و زمینی) ندارین.جایی واسه اینجور بحث ها نیست. در ضمن این بحث ها بارها در سنترال انجام شده اون هم توسط اعضای رده بالا و مطلع تر.پس بجای این بحث های بیهوده و بی نتیجه کمی مطالعه بفرمایید لطفا
لابد تو جواب من هم می خوان بگن که ما نگران ضعف نیروهای نظامی خودمون هستیم.ولی جز ایجاد جو نا امیدی کار دیگه ای نمی کنن.
در حالی که هیچ اطلاعات موثقی از نیروهای نظامی ایران(هوایی،دریایی و زمینی) ندارین.جایی واسه اینجور بحث ها نیست. در ضمن این بحث ها بارها در سنترال انجام شده اون هم توسط اعضای رده بالا و مطلع تر.پس بجای این بحث های بیهوده و بی نتیجه کمی مطالعه بفرمایید لطفا
[FONT=System][External Link Removed for Guests]
[FONT=System]
[FONT=System]618
[FONT=System]
[FONT=System]618

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 84 بار
میدونید فرق یک سرباز امریکایی با یک ایرانی چیه ؟
مردم امریکا انسان هایی بسیار رفاه طلب و عاشق دنیا هستند و مرگ براشون از هر چیزی سخت تره ، اونا مثل ما به شهادت ، ایثار و ... اعتقادی ندارند و اصلآ این چیزها رو کاری بیهوده می دونند ! امریکا هم دلش برای سربازانش نسوخته که برای هر کدومشون اندازه یک تیپ تجهیزات حفاظتی و جنگ افزار داده ، چرا که هیچ سرباز امریکایی بدون جلیقه ضد گلوله و تجهیزات کامل حاظر نیست تو صحنه نبرد یک دقیقه هم بایسته !
کافیه یک گلوله توپ تو 50 متری شون بخوره زمین ، از ترس همه تجهیزات رو میزارن زمین و عین خر داغ زده فرار می کنن !
نمونه اش هم جنگ 33 روزه لبنان که نیروهای اسرائیلی بارها و بارها با رها کردن ارزشمند ترین تجهیزاتشون فرار رو بر قرار ترجیح دادن !
مردم امریکا انسان هایی بسیار رفاه طلب و عاشق دنیا هستند و مرگ براشون از هر چیزی سخت تره ، اونا مثل ما به شهادت ، ایثار و ... اعتقادی ندارند و اصلآ این چیزها رو کاری بیهوده می دونند ! امریکا هم دلش برای سربازانش نسوخته که برای هر کدومشون اندازه یک تیپ تجهیزات حفاظتی و جنگ افزار داده ، چرا که هیچ سرباز امریکایی بدون جلیقه ضد گلوله و تجهیزات کامل حاظر نیست تو صحنه نبرد یک دقیقه هم بایسته !
کافیه یک گلوله توپ تو 50 متری شون بخوره زمین ، از ترس همه تجهیزات رو میزارن زمین و عین خر داغ زده فرار می کنن !
نمونه اش هم جنگ 33 روزه لبنان که نیروهای اسرائیلی بارها و بارها با رها کردن ارزشمند ترین تجهیزاتشون فرار رو بر قرار ترجیح دادن !