صندلی داغ با حضور Parsa84...!

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Parsa84...!

پست توسط Solver »

:m:a من هیچ وقت چیزی جز سوال آن هم در مورد نظر مهمان نداشتم. یعنی ازش نخواستم تعاریف صهیونیست یا ... را ارائه کند، فقط خواستم نظرش را در مورد اونها بگوید. پس در جهت شناخت این فرد است.

هیچ تحلیل، برداشت و نظری هم نسبت به پاسخ های ایشون از طرف من داده نشده که بگیم باید بحث را در مبحث دیگه ای دنبال کرد. فقط پرسش بوده و پاسخ. شما دوستان سبز هم نگران نباشید، قرار نیست در بحث یک جوری نهایتاً از جواب های این دوستمون سو استفاده کنم. اگر نه چیزی که زیاد بود در جوابهاشون تناقض. هدف فقط آشنا تر شدن با طرز فکر ایشون هست و بس.

انجمن حجتیه » اگر خواستید پیام خصوصی بدید.

ادامه کار :m:a

پس روند صهیونیست از نظر شما سیر نزولی دارد؟
در کشور های مسلمان چطور؟

ایدئولوژی از نظر شما یعنی چی؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: خانه همیشه سبزم!!!
سپاس‌های ارسالی: 1410 بار
سپاس‌های دریافتی: 4783 بار
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

Negar.int نوشته شده::m:a من هیچ وقت چیزی جز سوال آن هم در مورد نظر مهمان نداشتم. یعنی ازش نخواستم تعاریف صهیونیست یا ... را ارائه کند، فقط خواستم نظرش را در مورد اونها بگوید. پس در جهت شناخت این فرد است.

هیچ تحلیل، برداشت و نظری هم نسبت به پاسخ های ایشون از طرف من داده نشده که بگیم باید بحث را در مبحث دیگه ای دنبال کرد. فقط پرسش بوده و پاسخ.

انجمن حجتیه » اگر خواستید پیام خصوصی بدید.

حتما.مطمئن هستم مثل بحث صهیونیسم موضوع و بحث داغی میشه.البته در پی ام!تصویر

ادامه کار :m:a

با کمال میل!!تصویر

پس روند صهیونیست از نظر شما سیر نزولی دارد؟

100% البته درکنار تمامی جریانات موازی(ولی مخالف جهت) و رادیکال دیگر.تصویر

در کشور های مسلمان چطور؟

در کشورهای مسلمان و به خصوص خاورمیانه نوعی تنفر شدید نسبت به بدنه اصلی و تشکیل دهنده اولیه صهیونیسم یعنی یهودیت وجود دارد(از نظر من به علت دشمنی تاریخی 1400 سله مسلمانان و یهودیان) که به نوعی انان را بعضا از اصل مسئله (ایدئولوژی صهیونیسم) غافل نموده است!!

ایدئولوژی از نظر شما یعنی چی؟

از نظر من ایدئولوژی یک عنصر یا تابعی است که دامنه ان یک بازه محدود و مشخص زمانی است.
مهم ترین وظیفه این تابع نابود کردن ملت های اسیر در دام ان میباشد و تنها با ادعای تاریخ ساز شدن و تغییر روند و سیر(از پیش تعریف شده و بعضا مشخص شده) تاریخ .تصویر
بسیاری از ملل,قوم ها,مذاهب,گروههای اجتمای یک جامه,خانواده ها,جوانان و حتی عشاق اسیر ان شده اند و به امید جاودان شدن تنها به عنصری با بویی نامطلوب در سطل زباله تاریخ مدفون شده اند.تصویر

[External Link Removed for Guests]

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

:grin: در روز چند ساعت مطالعه میکنید؟

منابع مطالعات خود را چطور انتخاب می کنید؟

چند بار به اطرافیان خود کتاب هدیه کرده اید؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

Negar.int نوشته شده::grin: در روز چند ساعت مطالعه میکنید؟

معمولا متغیر است (بین 4 تا 10 ساعت عمومی) و از نظر موضوعات مطالعاتی (تقریبا شامل حال همه چیز می شود)بی شمار.تصویر

منابع مطالعات خود را چطور انتخاب می کنید؟

معمولا از طریق یک نوعی جرغه در ذهن یا فکری که ذهن من رو مشغول نگاه داشته.تصویر
گاهب اوقات هم از طریق دوستان و مطالب طرح شده در جاهای مختلف(به خصوص فروم های اینترنتی و به ویژه سنترال کلاب خودمون)تصویر

چند بار به اطرافیان خود کتاب هدیه کرده اید؟

[COLOR=#4f6128]بیشتر کتاب هدیه گرفته ام تا اینکه بخوام هدیه بدم.چرا که هیچ گاه به این اعتقاد نداشتم که موضوعات یا حتی اعتقادات مورد علاقه خود را به هر شکلی به کسی تحمیل کنم.(حتی از طریق فرهنگی ان بوسیله هدیه دادن کتاب)تصویر

شور و عشق و شاديم را از خدايم هديه دارم**** هرچه هستم هرچه باشم چشمه ام پاکم زلالم 
تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

اگر کسی به شما پیشنهاد کند بیشتر مطالعه کنید، عکس العمل شما چیست؟

آیا مطالعه کتاب را هم سطع با مطالع مطالب اینترنتی و روزنامه ها و اخبار میدانید؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درود دوباره تصویرو شرمنده بابت نیمه تموم گذاشتن جوابیه به سوالیه میلاد عزیزمتصویر

25.هم رشته javadradical هم هستی! چرا علوم پایه در ایران کاره ای نیست؟

با ایشون تا حدودی اشنایی البته از نوع یک طرفه دارم.بسیار انسان بزرگواری هستند و البته با دانش.یکی از افرادی توی سنترال هستند که می خوام حتما دوستی واقعی با ایشون داشته باشم به عنوان یک انسان روشن فکر و فرهیخته.تصویر
بلی .متاسفانه این هم یکی از دردهای جامعه علمی ماست.که به فرعیات بیشتر توجه می کنیم تا به اصول و پایه علم.به مانند اب پاشیدن به برگ های یک درخت به جای قرار دادن شلنگ اب در پای تنه درخت!!!تصویر

26.پارسا مثل اینایی که 2 سال میرن بیرون لهجه پارسی صحبت کردنشون عوض میشه نشدی؟راستش پارسال یکی از فامیلای ما برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت! چند مدت پیش برای تعطیلات اومده بود ایران!رفتم یک سر پیشش!دیدم بین هر 10 کلمه آم آم میکنه و میگه پارسی این چی میشه و...و نشست لاف زدن که در انجا فلان میکنم و بهمان! زدم پشت کمرش گفتم خودتی!اولا پارسی رو درست حرف بزن نمیخواد ادای خارجی شدن رو در بیاری! دوما جلوی خدای لاف افاضات نفرما! اگر این مدلی هستی تا حال تو را هم بگیرم!

نمی دونم والا میلاد جون!تصویر
نکته جالب اینه که وقتی یک ماه پیش داشتم از تهران با ایران ایر به سمت هامبورگ می رفتم تو هواپیما با یک خانواده ایرانی & المانی اشنا شدم.
یک مرد ایرانی که به مدت 35 سال در المان اقامت داشت و همسرش المانی و صاحب دو فرزند پسر و دختر بود.به نوعی سر کلام رو باهاش باز کردم.به عنوان پروفسور در دانشگاههای زیادی داینامیک تدریس می کرد.وقتی فارسی حرف زدن زن و بچه هایش رو دیدم از اعماق دلم درودی بی کران نثارش کردم و تا اخر سفر این لفظ استاد استاد رو به نافش بستم!!تصویرتصویر
می گفت سالی 4 بار به همراه خانواده به ایران سر می زنن و حتی دختر خانومشون( بسیار متین,موقر,با حجب و حیای ایرانی و بسیار زیبا و ملیح و معصوم) تنها به ایران سفر می کنه و ایران رو حتی بیشار از المان دوست داره.توی اون برهه که بسیار افسرده و دلگیر بابت برخی مسائل................. بودم اشنا شدن با این خانواده محشر ایرانی& المانی یک روحیه مضاعف و یک حالت سرخوشی عجیبی به من داد.
خلاصه اون کسانی که از این ادا و اصول ها در می ارند بهتره برن تابعیت همون کشورهایی رو بگیرن که به این سادگی زبون مادریشون رو مثل خیلی چیرهای دیگه ازشون گرفته!!تصویر
به شخصه هیچ گاه اصطلاحی فرنگی در گفتارم استفاده نکردم(برای اعاده فضل!!)تصویر

27.اویس فرمودند اسامی محدود نشه!ای به چشم! بعد از من پارسا نیز هوای عزیزان تشویق کننده ذیل را خواهد داشت!

تصویر

SadafG ماهواره امید با سیاره ناهید عقد کرد یا هنوز نامزد موقتن؟زشته جلو در و همسایه!مشتری و عطارد و زحل دیروز داشتند غیبتشونو میکردن!

صدف خانم رو تا حدوی می شناسم چون وقتی دوره محکومیت یک هفته ای در اتاق صندلی الکتریکی سنترال رو داشتن به خواندن شرح زندگی ایشان پرداختم.تصویر
بسیار خانم محترم و با روحیه لطیف از نوع کهکشانی ان(به سپیدی کهکشان راه شیری) هستند.
امیدوارم اولین کاربر خانم سنترال باشند که به مانند بانو انوشه انصاری به ماه سفر کنند.(اگه اونجا رفتید ما رو هم از دعای ماورای زمینی خود بی نصیب نزارید لطفاتصویر)

Noora اانا لله و انا الیه الراجعون! از شروع ترم جدید در اعتصاب تاپیک و پست به سر می برد و از سرنوشت ایشان اطلاعی در دست نیست!

یک زمانی خیلی در سنترال اکتیو بودند و از نوع پست هاشون برداشت کردم که بسیار فرهنگی&هنری می باشند!تصویر

oweiys تو کف معنی آیدی موندم! شاید هم اسمش اویس است! اویس داریم؟آها اویس قرنی شنیدم!چیزی که تاحالا فهمیدم آدم پر و فرهنگدوستی است و اهل مطالعه!

یکی از دوستان بسیار خوب و جدید من سرور اویس هستند که بسیار منطقی , با فرهنگ وعلاقه مند به ادبیات هستند.تصویر
به شخصه معتقدم که در اینده نرزدیک بیشتر و بیشتر ار این سرور گرامی خواهیم شنید و محظوظ خواهیم شد.تصویر

Shola پدر ریاضیات سنترال! از اون جناح راستی های شصت تیره! تو بحث های جدی خیلی شدیده!

از دوستان بسیار مودب و البته با گرایشات ضد امپریالیستی از نوع امریکاییش هستند.تصویر
در مسائل نظامی به خصوص هواپیماهای نظامی و موشکی سواد قابل توجهی دارند.
نکته جالب از نظر من رقابت های تایپیکی من و شولای عزیز است.یک پست از بی بی سی یا دویچه وله از سوی من سریعا با پست مخالف از بنگاه فارس (تنها خبرگزاری که در پست های من اثری ار ان یافت نمی شودتصویر)
خنثی می شود و.....................خلاصه ادامه دارد.....تصویر

DTNمخفف چی میتونه باشه! البته تا اینجا که گذری پست هاشو دیدم دخترخانم متین و با وقاری است.
باهات موافقم میلاد جان.
البته ایشون کم کم دارن جای من رو تو انجمن نقاشی پر میکنند.به این میگن رقابت البته از نوع سالم(با اسانس مجازی) که شیرزنان ایران زمین به این شدت و حدت غلامان(از نوع ایرانی) را شکست می دهند[ IMG]./images/smilies/cheshm.gif[/IMG]
تصویر

آخرین ويرايش توسط 1 on Parsa84, ويرايش شده در 0.

تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

Negar.int نوشته شده:اگر کسی به شما پیشنهاد کند بیشتر مطالعه کنید، عکس العمل شما چیست؟

بسیار از این پیشنهاد استقبال می کنم و در صورت کسب اگاهی بیشتر از ان طریق تا اخر عمر خود رو مدیون این فرد می دانمتصویر

آیا مطالعه کتاب را هم سطع با مطالع مطالب اینترنتی و روزنامه ها و اخبار میدانید؟

البته که نه!!
منظورم این بود که به علت دوری از کتاب های به خصوص فارسی زبان تا حد امکان سعی میکنم که این کمبود را بوسیله کتب و نشریات online یا pdf جبران کنم.تصویر
در غیر اینصورت سعی خواهم کرد که ان منبع یا کتاب را از طریقی به دست اورم

تصویر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Solver »

و اما آخرین سوال بنده،

پیمودن راه درست همیشه موفقیت به دنبال دارد؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر
Negar.int نوشته شده:و اما آخرین سوال بنده،

پیمودن راه درست همیشه موفقیت به دنبال دارد؟

در جواب شما باید عرض کنم که شخصا به این اعتقاد ندارم که پیمودن راه درست همواره باید با موفقیت(به خصوص از نوع دنیایی ان) همراه باشه.تصویر
البته این موضوع از نظر من در دو سطح فردی(یا حداقل یک گروه انسانی با اهداف یکدست و یکسان) و یک جامعه ناهمگون قابل بررسی است.
تا انجایی که مربوط به فرد یا ان گروه همگون می شود که در بدنه فکری ان در واقع یک نوع روح و هدف واحد وجود دارد پیمودن این راه درست حتی در صورت نینجامیدن به موفقیت قابل دفاع,پذیرش و قبول است.
اما وقتی ما این بحث رو به یک جامعه یا حتی کشور و در بالاترین سطح ممکن ان یعنی جامعه جهانی با این همه پراکندگی های فکری,سیاسی,اعتقادی ; قومی و ایدئولوژیکی مورد بررسی قرار می دهیم ان گاه از نظر من با دیگر با یک مسئله جدید روبرو هستیم.تصویر
این مورد خاص که البته در واقع عام تر و محسوس تر نسبت به حالت نخست می باشد هنوز فکر و ذهن من رو به خودش مشغول کرده.تصویر
ولی حداقل منطق در این مورد حکم به قرار گرفتن در راهی می ده که 100% با موفقیت توام باشه!خوشحال میشم نظر سایر دوستان رو هم در این ضمینه جویا بشم!تصویر

تصویر
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 329 بار
سپاس‌های دریافتی: 448 بار

پست توسط moha684 »

سلام اگه اجازه بدین چند تا سوال هم ما بپرسیم. اگه بوی سیاست میدن ببخشید

رابطتون با دین چطوره؟

چرا دین رو از سیاست جدا میدونید؟(در هر حال نظرتون قابل احترامه)

وطن پرست واقعی هستین یا فقط شعار میدین؟(بی احترامی تعبیر نفرمایید)

حاضرید از جونتون برای دفاع از ایران بگذرید؟

بعد از اتمام تحصیل ایران یا آلمان؟

هولوکاست راسته یا دروغ؟
[FONT=System][External Link Removed for Guests] 
[FONT=System] 
[FONT=System]618 
-
سپاس‌های ارسالی: 233 بار
سپاس‌های دریافتی: 251 بار

پست توسط pinpin747 »

با عرض سلام خدمت کاربران محترم سنترال به خصوص میهمان گرامی جناب پارسای گرامی که به شخصه از مطالب ایشان و نثر جالبشان بسیار لذت میبرم.
با اجازه چند دقیقه ای وقت ارزشمند شما رو بگیرم و با چند سوال مزاحمتان شوم.

1-به هوانوردی علاقه دارید؟
2-اگر پاسخ مثبت است هوانوردی نظامی رو بیشتر دوست دارید یا غیر نظامی؟
3-نظرتون درباره IIAF?
4-نظرتون درباره IRIAF?
5-کدوم یک رو بیشتر دوست دارید؟
6-فرمودید به فیلم دایی جان ناپلئون علاقه دارید......نظرتون درباره شخصیت دایی و ((کار کار انگلیسی هاست)) و همچنین نظرتون درباره شخصیت سعید چی هست؟
6-لطف یکنید نظرتون رو درباره شخصیت های زیر بگید.
شهید دوران
شهید نادر جهانبانی
صادق خلخالی
امام خمینی
محمد رضا پهلوی
ایت اله کاشانی
شعبان بی مخ
محمد مصدق
رضا خان
احمد شاه
شاه عباس صفوی(یکم)
خشایار شا
کوروش بزرگ
---------
خیام
عبید زاکانی
ملاصدرا
ایرج میرزا
دکتر حسابی
شیرین عبادی
--------
علی کریمی
افشین قطبی
حسین رضازاده
-------
سعید کنگرانی
بهروز وثوقی
پرویز پرستویی
گلشیفته فراهانی

عذر میخوام که وقتتون رو گرفتم.امیدوارم با سوالام شما رو اذیت نکرده باشم.
راستی مطمئن باشید من بیشتر از شما اخراج شدم.
موفق و سربلند باشید.
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Parsa84 »

درودتصویر

moha684 نوشته شده:سلام اگه اجازه بدین چند تا سوال هم ما بپرسیم. اگه بوی سیاست میدن ببخشید

رابطتون با دین چطوره؟

همواره مشکوک و پر از پاسخ های بی جواب توام با نوعی بد بینی ( البته از 3 سال پیش تا به حال)که اکنون سعی در نادیده گرفتن ان دارم.چرا که نمی خوام مثل خیلی ها یک دید تمام منفی به برخی مسائل بی جواب داشته باشم.شاید یک روزی و یک جایی جواب خیلی از سوال ها مشخص بشه و شک ها تبدیل به یقینتصویر
خدا رو سپاسگزارم که در راهی قرار دارم که در حال حاضر پر از شکه ولی امیدوارم که این راه من رو اگاهانه و نه از روی عادات به یقین برسونهتصویر

چرا دین رو از سیاست جدا میدونید؟(در هر حال نظرتون قابل احترامه)

چون این نسخه رو در دراز مدت کاملا به نفع دین و علمای دین و در هر دو بعد کوتاه و دراز مدت به سود منافع و مصالح یک کشور می بینم!!تصویر

وطن پرست واقعی هستین یا فقط شعار میدین؟(بی احترامی تعبیر نفرمایید)

مطمئن هستم به معنای واقعی ان یک وطن پرست هستم(بدون قائل شدن به برخی مسائل نژادی و مذهبی.چرا که هیچ چیز بالاتر ار کرامت تک تک انساها نبوده , نیست و نخواهد بود)تصویر

حاضرید از جونتون برای دفاع از ایران بگذرید؟

100% ولی در صورتیکه این کشته شدن رو تنها و تنها برای وطنم ارزیابی کنم و نه مسائل ایدئولوژیکی یا.....تصویر.چرا که دوست ندارم ایندگان از من به عنوان یکی از قربانیان یک ایدئولوژی خاص نام ببرند.تصویر
تنها یک سرباز کشته شده در راه وطن بدون نقطه ای کم یا بیشتصویر

بعد از اتمام تحصیل ایران یا آلمان؟

به امید خدا دوست دارم در صورت امکان یک مقدار تجربه کاری کسب کنم)در صورت امکان المان یا امریکا) و هم چنین سفر به کشورهای دیگر ولی مقصد نهایی من 100% ایران عزیزم است.تصویر

هولوکاست راسته یا دروغ؟

اگر منظور نفس عمله که شکی در اتفاق افتادن این عمل غیرانسانی و نژادپرستانه ندارم(مدارک زیادی از فیلم,عکس و اسناد کتبی تا شاهدان عینی وجود دارند) اما در مورد تعداد قربانیان ان تنها:الله اعلم!!تصویر

تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”