آه جبهه کو برادرهای من .... یک نگاهی به این تاپیک بیندازید
مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- سپاسهای ارسالی: 946 بار
- سپاسهای دریافتی: 2887 بار
Re: آه جبهه کو برادرهای من .... یک نگاهی به این تاپیک بیندا
كسي كه در راه حق شهيد شده است، منزلگه نهايي او بهشت و كسي كه در راه باطل كشته شده، سرنوشتش رو به آتش است.((امام علي (ع))
خداوند تمام شهیدان را رحمت کند

خداوند تمام شهیدان را رحمت کند

"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
( شیخ ابوالحسن خرقانی )

- محل اقامت: جبهه ی جنگ
- سپاسهای ارسالی: 3906 بار
- سپاسهای دریافتی: 2336 بار
در برزخ که مردگان دارن میرن تا یه خورده از حسابهاشون پاک بشه یه جایی است که تاریکه و هرکس با ایمانی که داره به همون اندازه از پیشونیش نور بیرون میاد و تو تاریکی با همون نور باید راهش رو پیدا کنه و تو اون اوضاع نور هایی هستند که سریع و پرسرعت از کنار افراد میگذرند و آنها همان شهدا هستند 

در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست
ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم
امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س

- سپاسهای ارسالی: 301 بار
- سپاسهای دریافتی: 989 بار
- تماس:
تصاویری از آرامگاه شهدای شیرود در استان مازندران و شهرستان تنکابن ( آرامگاه خلبان شهید شیرودی )

ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 336 بار
- سپاسهای دریافتی: 583 بار
بسمه تعالی
با سلام
خدا خیرتون بده با این تاپیک زیبا واقعا بنده حقیر رو بدجوری هوایی میکنین....
یادش بخیر کاش در همان لحظه های شیدایی مان مانده بودیم....کاش ما هم چون دوستان و یارانمان بال پریدن میداشتیم... کاش زنجیرها ما را بحال خویش وا مینهادند....همراهشان پرواز کردیم تا اوج و ملکوت ولی افسوس که جنس پرهایمان از جنس دلداگی نبود و آنها رفتند به اوجترین آغوش عشق و ما به الفت زنجیرها در خویشتن خویش فرو مانده و واماندیم....و کاروان رفته صدای جرسم می آید..... خوشا بحال آنانکه با شهادت رفتند....
غزلی از انشادات خود این حقیر بیاد یاران و همرزمانم که روزی نیست که بیادشان نباشم و کزین بخت سوخته جاماندگی از خیل یاران شهیدم نسوزم تقدیم به همه دوستداران شهدا و رهروان آن عزیزان میکنم....
با یاد همـــرهـــان که دلـــــم تنگ میشود.........دنیا برای این همـــــه غـــــم تنگ میشود
با اینکه در فشار و اسیــر زمـــانـــه ام!!.............اما اتـــاق خاطــــــــره کـــــم تنگ میشود
هر دَم ورق که میخورد این دفتر خوشی.........رود است گونــــه، که نــم نــم تنگ میشود
از اینکه جـــــا گذاشته ایدم در ایــن قفــــس.........بــاور کنیــــد عرصه به آدم تنگ میشود
به نان و آن نمک که سر یک سفره خورده ایم.........با یاد آن روزها دل، قَسَم تنگ میشود
با یادتـــــان که مرور میکنم آن خاطـــرات را...........بــــاور کنید دلم برای خودم تنگ میشود.......
م.ک.نجف47....
اللهم اجعل غناي في نفسي و اليقين في قلبي و الاخلاص في عملي و النور في بصري و البصيره في ديني و متعني بجوارحي و اجعل سمعي و بصري الوارثين مني
خدايا برای من قرار ده بي نيازي در نفسم و يقين در قلبم و اخلاص در عملم و روشني در چشمم و بينايي در دينم و بهره ام ده به اعضايم و گوش و چشم را بفرمانم قرار ده
یا علی مدد
با سلام
خدا خیرتون بده با این تاپیک زیبا واقعا بنده حقیر رو بدجوری هوایی میکنین....
یادش بخیر کاش در همان لحظه های شیدایی مان مانده بودیم....کاش ما هم چون دوستان و یارانمان بال پریدن میداشتیم... کاش زنجیرها ما را بحال خویش وا مینهادند....همراهشان پرواز کردیم تا اوج و ملکوت ولی افسوس که جنس پرهایمان از جنس دلداگی نبود و آنها رفتند به اوجترین آغوش عشق و ما به الفت زنجیرها در خویشتن خویش فرو مانده و واماندیم....و کاروان رفته صدای جرسم می آید..... خوشا بحال آنانکه با شهادت رفتند....
غزلی از انشادات خود این حقیر بیاد یاران و همرزمانم که روزی نیست که بیادشان نباشم و کزین بخت سوخته جاماندگی از خیل یاران شهیدم نسوزم تقدیم به همه دوستداران شهدا و رهروان آن عزیزان میکنم....
با یاد همـــرهـــان که دلـــــم تنگ میشود.........دنیا برای این همـــــه غـــــم تنگ میشود
با اینکه در فشار و اسیــر زمـــانـــه ام!!.............اما اتـــاق خاطــــــــره کـــــم تنگ میشود
هر دَم ورق که میخورد این دفتر خوشی.........رود است گونــــه، که نــم نــم تنگ میشود
از اینکه جـــــا گذاشته ایدم در ایــن قفــــس.........بــاور کنیــــد عرصه به آدم تنگ میشود
به نان و آن نمک که سر یک سفره خورده ایم.........با یاد آن روزها دل، قَسَم تنگ میشود
با یادتـــــان که مرور میکنم آن خاطـــرات را...........بــــاور کنید دلم برای خودم تنگ میشود.......
م.ک.نجف47....
اللهم اجعل غناي في نفسي و اليقين في قلبي و الاخلاص في عملي و النور في بصري و البصيره في ديني و متعني بجوارحي و اجعل سمعي و بصري الوارثين مني
خدايا برای من قرار ده بي نيازي در نفسم و يقين در قلبم و اخلاص در عملم و روشني در چشمم و بينايي در دينم و بهره ام ده به اعضايم و گوش و چشم را بفرمانم قرار ده
یا علی مدد
عشق و معرفت حسین(ع) و مهدی فاطمه(عج) ضامن پیروزی و قوام و بقای ماست.
به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار
به کاوش مژه از گور تا نجف بروم...........اگر به هند خاکم کنی یا به تتار

- سپاسهای ارسالی: 301 بار
- سپاسهای دریافتی: 989 بار
- تماس:
راستی امروز مراسم اولین روز در گذشت مادر خلبان شهید شیرودی بود که حالا در کنار فرزندش جای گرفته روحش شاد
ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.