اعلام آمادگی آیت‌الله دکتر محقق جهت مناظره با پرفسور هاوکینگ

در اين بخش مي‌توانيد در مورد کليه‌ي مباحث مرتبط با فلسفه به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: اعلام آمادگی آیت‌الله دکتر محقق جهت مناظره با پرفسور هاو

پست توسط KH.I.A.2500 »

وقتی یک خودرو روشن و در حال کار است ، این پرسش بوجود میاید که چطور سلسله اتفاقات درون موتور رخ میدهند ؟

آیا کاربراتور با پاشیدن بنزین درون موتور نقطه آغاز کار بوده ؟ ولی کاربراتور نیروی پاشیدن بنزین درون موتور را از کجا آورده ؟ از خود موتور ! پس خود موتور چطور اولین بار به چرخش در آمد که کاربراتور هم در ادامه اش کار کند ؟ نیروی باتری ! باتری را که دینام شارژ میکند و دینام هم نیازمند به حرکت موتور است تا باتری را شارژ کند و به همین ترتیب ...
این سردرگمی همچنان ادامه داره و همیشه یک حلقه مفقوده در این میان هست که هر چه جلوتر برویم باز هم جایش پر نمیشود تا زمانی که درک یا احساس کنیم اتفاقاتی که رخ میدهند سنگینتر و پیچیده تر از آنند که خود به خود توان شروع به کار را داشته باشند .

جواب همه این سووالات اینجاست :
چه کسی استارت زد ؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

Re:

پست توسط kingday »

shahab89 نوشته شده:nasir irani آيا كشفيات گاليله و ارسطو و ابن سينا و اينشتاين براي شما لطيفه است؟
kingday آيا شما خود را در علوم فلسفه و منطق فراتر از پروفسور هاوكينگ(مرد اول علمي جهان در حال حاضر) مي دانيد؟ و گمان ميكنيد كه علم فيزيك (كه نزديكترين علم به فلسفه مي باشد) راهي به سوي شناخت اسرار اين جهان ندارد؟فكر مي كنيد آقاي هاوكينگ براي نوشتن كتاب جديدشان به طور كل علوم فلسفه و منطق و عرفان را از ياد برده اند و فقط با چند مشاهده جزئي به ياوه گويي پرداخته اند و بايد چند نفر در كشوري مانند ايران (حتي قبل از اينكه كتابشان را بخوانند) در يك انجمن اينترنتي ايشان را به اين سادگي تحليل كرده و مغلوب سازند؟

من خودم را از هيچ كس بالاتر نميدانم اما ميدانم كه خداوند به انسان قدرت درك و منطق داده كه الان كه مردم عادي پذيرفته اند روز است و خورشيد در آسمان با چشم ديده ميشود اگر يك پروفسور بگويد نه شما فكر ميكنيد روز است و صدتا فرمول هم سرهم كنه كه شب است ولي من يكي عقل و منطق خودم را به دانش ايشان ترجيح ميدم اما شما رو نميدونم shahab89 ؟
با توجه به اصل عدم قطعيت هايزنبرگ در مورد هيچ پديده فيزيكي نميشود اظهار نظر قطعي كرد و توصيه ميكنم كه به اين لينك مراجعه كنيد
[External Link Removed for Guests]

ماهيت تحقيقات علمي و مادي به اينصورت هست كه با رسيدن به جواب يك سوال پس از سالها تحقيقات و رنج و مشقت تازه دهها سوال جديد مطرح ميشود و اين روند تا ابد ادامه دارد و پاياني در كار نيست.

تابحال دهها نظريه كه در قديم بعنوان يك قانون و اصل پذيرفته شده بودند در زماني ديگر و توسط دانشمندي ديگر ( نه بنده ) رد شده و اصلاح يا جايگزين شده اند و اينكه يك دانشمند بسيار متبحر و قابل احترام مثل پروفسور هاوكينگ مستثني از بقيه دانشمندان هستند را بنده به هيچ وجه نميپذيرم.

ما در مورد يك پديده مطلق مثل خداوند صحبت ميكنيم و نه عمر كهكشانها يا ابعاد جهان يا تعداد ستارگان در يك كهكشان و يا قانون حاكم بر انبساط جهان.

مثل اين ميماند كه آقاي پروفسور هاوكينگ كه به يك فيزيكدان معروف هستند بيايند در مورد روش كاشت موي طبيعي انسان كه در حيطه علم پزشكي هست اظهار نظر كنند .

البته دوست عزيز بنده يكي ازكتابهاي اين دانشمند در مورد پديده سياه چاله ها را در حدود 10 يا 12 سال پيش خوانده بودم و تا حدودي از ايشان شناخت دارم اما از شما هم ميخواهم كه اگر كتاب جديدشان را خوانده ايد براي من حقير كه در حيطه علوم فيزيك معلومات بسيار كمي دارم كمي به زبان عاميانه توضيح بدهيد.

با تشكر از توجه شما
New Member

پست توسط Nejaty »

سلام

جداً يك سوال فلسفي دارم...
من كدام است؟
جسم؟
يا
حس وجود داشتن؟
چرا من جاي شما نيستم؟
چرا حس وجودي يا حس هستي ...(اين كه من هستم) كه دارم درون اين جسم است؟
در اين صورت از كجا بدانم بيداريي كه العان دارم...(خواب و رويا و يا يك نوع ترشهات هرمني) نيست؟
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ramtin2154 »

ali1371 نوشته شده:ایشان که وجود ذات اقدس الهی را زیر سئوال بردند ایا حواشان بوده که نطفه ایشان به وسیله چه چیزی بسته شده ایا خود به خود ایشان به وجود امدند

به نظر من شما که کل استدلال و تفکرتون در حد یک کتاب محدود شده در همون حوزه خودتون نظر بدین بهتره.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 180 بار
سپاس‌های دریافتی: 411 بار

پست توسط omidr »

سلام به همه. فکر کنم یکم از موضوع تاپیک منحرف شدیم. به عنوان کسی که رشته تخصصی ام ریاضی فیزیکه و کمی با فلسفه ریاضی آشنایی دارم و البته دو سه تا از کتابهای پرفوسور هاوکینگ رو هم خوندم باید بگم اون چیزی که اینجا گفته شده مبنی بر اینکه پورفسور منکر عدم وجود خداونده خیلی هم درست نیست. شاید اولین بار در کتاب "جهان در پوست گردو" ایشان به صراحت اعلام کردند که دانسته های امروز ما از فیزیک بر فرضیات و شواهدی استواره که نشون میده انفجار بزرگ نیاز به یک شروع کننده ماورایی ندارد و میتواند بر اساس قوانین فیزیک توجیه شود. این موضوع بر خلاف آن چیزی است که قبلا (مثلا در کتاب قبلی ایشان به اسم تاریخچه زمان) تصور میشد که شروع از نقطه انفجار بزرگ بوده و شروع کننده آن چیزی است که چون قبل از ایجاد قوانین فیزیکی بوده پس ماورا فیزیک است و میتوانیم به آن بگوییم خداوند. در این کتاب به طور ضمنی عنوان شده تولد از انفجار بزرگ (توجه کنیم که قرآن کریم هم اشاره میکند که زمین و آسمان در هم پیچیده بود و ما آن را گشودیم) و تراکم مجدد پس از انبساط ناشی از انفجار و مرگ در یک نقطه متراکم فرایندی است که شاید بارها و بارها برای عالم تکرار شده و باز هم تکرار شود (باز توجه کنیم که قرآن کریم در توصیف قیامت میفرماید روزی که زمین و آسمان غیر از این زمین و آسمان باشد).لذا به نظر بنده تنها چیزی که اقای هاوکینگ اخیرا گفته اند شاید این باشد "که برخلاف گذشته ما امروز میدانیم که انفجار بزرگ هم بر اساس قوانین فیزیک قابل توجیه میباشد و نیاز به دخالت یک موجود ماورا فیزیکی نیست". درست مثل اینکه ما قبول کنیم جاذبه زمین ماه را در مدار خود نگاه داشته نه خداوند. البته این به معنی انکار خدا نیست زیرا همواره شما از خود میپرسید چه کسی قوانین را تعیین میکنید؟ زیرا تصادف فقط هرج مرج به وجود میاورد و قانون و نظم زائده حکمت و نظارت است

با اینحال به نظر شخصی بنده اگر هم مناظره ای در میان آقای دکتر محقق و پرفسور هاوکینگ صورت گیرید چون دو بزرگوار به زبان علمی هم آشنا نیستند احتمالا نتیجه جالبی به دست نمیاد. ممنوم از همه دوستان
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

با سلام

بازی بازی با این پرفسور هم بازی در باره چی میخوای باهاش مناظره کنی حتما اعراب

دکتر محقق داماد دارای مدرک فوق لیسانس حقوق و همچنین فوق لیسانس فقه اسلامی از دانشگاه تهران است ....

وی همچنین دارای مدرک پی اچ دی رشته حقوق بین الملل از دانشگاه لوون بلژیک است ... و به زبان های انگلیسی و عربی مسلط است و با

زبان فرانسوی آشنایی دارد ....و همچنین دارای درجه مجتهدی است ....

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

1. این همه دانشمند بزرگ توی طول تاریخ اومدند و گفتند خدا وجود داره خیلی خوب هم وجود داره حالا این بنده خدا هم به فرض بگه وجود نداره خیلی مشکلی پیش نمیاد به قول گالیله اینها بگن زمین نمیچرخه ولی زمین که کاری به حرف اینها نداره، اون کار خودو میکنه.
2. کی گفته زبان اینها با هم فرق داره؟ مگه علامه جعفری نبود که با دانشمندان بزرگ زمان خودشون مکاتبه داشتند. دانشمندهایی که خیلی بزرگتر از هاوکینگ بودند.
اینشتین در جواب نیلز بور برای ارائه ی مکانیک کوانتومی گفت: " خدا برای اداره ی این جهان تاس نمی اندازد"
یعنی هیچ چیز از ید قدرت و حکمت و درایت خداوند خارج نیست.
حالا به فرض یکی هم بیاد بگه که خدایی نیست به نظر من هیچ اتفاقی نمیفته.
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

1. این همه دانشمند بزرگ توی طول تاریخ اومدند و گفتند خدا وجود داره خیلیخوب هم وجود داره حالا این بنده خدا هم به فرض بگه وجود نداره خیلی مشکلیپیش نمیاد به قول گالیله اینها بگن زمین نمیچرخه ولی زمین که کاری به حرفاینها نداره، اون کار خودو میکنه.

خب این همه دانشمند بزرگ هم در طول تاریخ اومدن گفتن خدا وجود نداره!! این چه استدلالیه؟
اگر بیایم بگیم که هر کی حرف زد برای خودش زد دیگه چه نیازی به بحث هست؟؟ تصویر

اینشتین در جواب نیلز بور برای ارائه ی مکانیک کوانتومی گفت: " خدا برای اداره ی این جهان تاس نمی اندازد "
یعنی هیچ چیز از ید قدرت و حکمت و درایت خداوند خارج نیست.

من نمیدونم دانش شما از فیزیک کوانتوم در چه حده ولی این حرف انیشتین کلی دنباله و پس و پیش داره! و ربطی هم به این نداره که انیشیتن بخواد ثابت کنه که خدا وجود داره یا وجود نداره یا اینکه قدرت در ید خداست یا نه!! چه تفسیرهایی از حرف مردم میکنن!!( آهان حواسم نبود ایشون شیعه شده بودند!)

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

این حرف شما منو یاده مباحثه ی احمدی نژاد و کروبی انداخت که کروبی گفت شما گفتید 100 کشور گفتن میخوان الگوی حکومتی ایران را داشته باشن بعد کروبی گفت 2 تاش را بگو و احمدی نژاد نتونست بگه. حالا این که شما میگید این همه دانشمند بودند گفتند خدا نیست شما اسم دو تاش را بگو.

من نمیدونم کجای حرف من این بود که اینشتین میخواد خدا را اثبات کنه :-x :ch:
بلکه من یه نمونه از اعتقاد یه دانشمند بزرگ ( به نظر من خیلی بزرگتر از هاوکینگ) به خدا را اوردم و این حرفش نشون میده که خیلی هم اعتقاد داشته و به نظر من اعتقادش خیلی هم عمیق بوده نه مثل من نوعی طوطی واری.
به نظر من مذهب مهم نیست مهم اینه که حقایق را درست بفهمیم.
من نمی
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

Professor Stephen W. Hawking

وب سایت ([External Link Removed for Guests])
اطلاعات بیشتر ([External Link Removed for Guests])

ای کاش دوستان پیش از بیان نظرات, کمی در خصوص ایشان و نظراتشان تحقیق نمایند و سپس با علم بر گفته ها اقدام به اظهار نظر نمایند.

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

پرفسور هاوکینگ سعی میکند از راه علمی و با قوانینی که کاملا ثابت شده اند و تغییر پذیر نیستند و بدون دخالت عقاید شخصی خودش در مورد پدید آمدن جهان نظر بدهد . همانطور که   , عزیز هم در چند پست قبل گفت ، ایشان (پرفسور) در گذشته در کتاب قبلیش اظهار کرده بوده که نیرویی ماورای قوانین فیزیک وجود دارد و آنرا خدا نامیده بوده . این تغییر موضع و نظریه نشان میدهد که این فرد عقاید شخصی اش را در روند تحقیقات و یافته هایش دخالت نمیدهد وگرنه بر همان حرف اولش پافشاری میکرد . این تغییر نظریه حتما به این دلیل است که به یافته های جدیدی دست یافته و حتی ممکن است با تحقیقات بیشتر باز هم نظر ایشان تغییر کند .

ملاصدرا هم که یک دانشمند و عالم بزرگ بود با اینکه خودش به شرعیات کاملا اعتقاد داشت ولی همواره سعی میکرد بر خلاف سایرین ، همه چیز را با علم و روشی منطقی اثبات کند که در نهایت همین منجر شد تا او را به کفر متهم کنند .

همین که افراد، عقاید و نظرات شخصی خودشان و اطرافیانشان را در تحقیقات علمی دخالت ندهند سبب میشود تا انسان به بیراهه نرود و به مرور زمان به جواب واقعی و نهایی برسد . هر چند ممکن است تا رسیدن به انتهای راه ، بارها به پاسخهایی درست و غلط برسد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

shahab89 عزیز این ها از جمله بزرگانی هستن که علم اونها براشون حجاب شده که واقعیت نظام هستی رو نمیتونن ببینن. وگرنه مارکس یا فروید یا امثالهم هم یاوه نمی گفتن اشتباه فکر و تحلیل می کردند.

یا قادر
مقصود تویی کعبه و بت خانه بهانستتصویر
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

ارسال پست

بازگشت به “فلسفه”