من معنی این آيه رو خوب یاد بگیرم کافی ست

مدیران انجمن: MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

این تاپیک هم از ان تاپیک های جنجالی و صد البته بی فایده است. نه مردم و کارشناسان میراث فرهنگی و نه محققین تاریخ پژوهان و دانشجویان ونه مومنان تمامی ادیان اجازه چنین کاری را نمی دهند و نه دولتمردان ایرانی به عنوان بزرگترین مبلغین اختلاف بین یهودیت و صهیونیسم چنین کار ابلهانه ای را که به نفع اسرائیل هم هست نمی کنند. دیگر هم نمی خواستم این بحث را ادامه بدهم اما پستی که میهن پرست نوشت اینقدر خنده دار و تاسف برانگیز بود که نتوانستم چیزی نگم.
ببینید دوست عزیز:در حالیکه اسرائیل علنا ادعای لبنان و مصر و سوریه و خیلی جاهای دیگر را دارد که بسیار به اسرائیل نزدیک هستند واصلا مرز مشترک دارند ایا مسئولین و مردم این کشورها می ایند بناهای باستانی شان را از ترس نقشه نیل تا فرات اسرائیل _که اتفاقا اصلا شامل ایران نمی شود!_ خراب کنند؟! شما اگر اهل انجا بودی چه می کردی؟! تازه شما مگر ارزوی احیای مرزهای امپراتوری ایران از شرق تا چین و از غرب تا روم را نداری؟ خب تفکر صهیونیستی هم چیزی شبیه به تفکر شماست. در واقع انها هم ارزوی احیای مرزهای سرزمین مقدس تا حدود باستانی اش هستند دیگه چه گله ای داری؟؟!!
ان ماجرای قتل عام و این حرفها هم گفتم که دروغ و افسانه است.آخه یک کم تحقیق یکخورده مطالعه...!!
شما اصلا نمی دونی بیت المقدس چی هست! بیت المقدس همون شهر اورشلیمه.که برای تمام ادیان ابراهیمی مقدسه.ان جایی که منظور شماست و گنبد سبز رنگ دارد و فکر می کنید به دلیل دسیسه های صهیونیسم ما ان را نمیشناسیم مسجدالاقصی هست که به دستور عمربن خطاب ساخته شده و مروان حکم تمامش کرده که هر دوی اینها در تفکر شیعه افرادی منفور هستند.(لابد باید بریم به انجا اب دهان بیندازیم؟!) این مسجد در حال حاضر بیشتر به دلیل سیاسی ارزشمنده و یکجورایی نماد مقاومت فلسطینی هاست.اگر هم صهیونیستهای تندرو قصد تخریب انجا را دارند به خاطر این است که ارزوی انها تبدیل بیت المقدس به شهری تمام یهودی و در نهایت پایتخت اسرائیل است که مسلما جهان اسلام و علما و مراجع بزرگ و دولتمردان مسلمان و اصولا همه مسلمانان از راه های صحیح وعاقلانه مانع از انجام ان خواهند شد
كيارش نوشته است:
داره موضوع جالب می شه
اول که معنی اثر ملی رو یاد گرفتیم!
دوم فهمیدیم افسانه چیه !
الانم فهمیدیم طالبان چیه !
اها معنی با ارزش رو هم یافتیم!
شما خیلی چیزای دیگه هم هست که باید یاد بگیرید !

و من به شما توصیه میکنم هیچ یاد نگیرید! امثال شما حاضرید از جیب این مردم برای جلوگیری از ورشکستی نورث گروپ امریکا،جنگیدن در ظفر و هزاران مورد بیهوده دیگر صرف شود اما تا بحث کمک به لبنان و فلسطین که از نظر دینی و انسانی و سیاسی و ... همه جوره وظیفه شرعی و انسانی ماست سینه چاک میکنید که چرا اینطور و چرا... شما دلخوش باشید به غر زدن برای کمک 200 میلیون دلاری سالیانه به لبنان و اصلا و ابدا نگران 12 میلیارد سرمایه بلوکه شده ایران در موطن خودتان امریکا نشوید! که با احتساب سود در این 30 سال به 100 میلیارد دلار رسیده... اری شما اینگونه اید! نگران کمک 100 میلیون دلاری به افغانستان فلسطین و ... باشید اما نگران سهم ایران از صنایع غنی سازی فرانسه نشوید! نگران تحریم های امریکا در فروش هواپیمای مسافر بری نباشید...

pedmehr نوشته شده:و من به شما توصیه میکنم هیچ یاد نگیرید! امثال شما حاضرید از جیب این مردم برای جلوگیری از ورشکستی نورث گروپ امریکا،جنگیدن در ظفر و هزاران مورد بیهوده دیگر صرف شود اما تا بحث کمک به لبنان و فلسطین که از نظر دینی و انسانی و سیاسی و ... همه جوره وظیفه شرعی و انسانی ماست سینه چاک میکنید که چرا اینطور و چرا... شما دلخوش باشید به غر زدن برای کمک 200 میلیون دلاری سالیانه به لبنان و اصلا و ابدا نگران 12 میلیارد سرمایه بلوکه شده ایران در موطن خودتان امریکا نشوید! که با احتساب سود در این 30 سال به 100 میلیارد دلار رسیده... اری شما اینگونه اید! نگران کمک 100 میلیون دلاری به افغانستان فلسطین و ... باشید اما نگران سهم ایران از صنایع غنی سازی فرانسه نشوید! نگران تحریم های امریکا در فروش هواپیمای مسافر بری نباشید...
هر کس با تفکرات شما موافق نبود کافر و نوکر آمریکا نیست آقای عزیز. موطن من ایران هست . شما هم کسی نیستی که بخوای ملیت منو ببری زیر سئوال و خودت رو صرفا ایرانی فرض کنی.
اینکه عقیده کسی در مورد رابطه با سایر کشورها با نظر شما فرق داشته باشه دلیل نمیشه که طرف وطن فروش و نوکر آمریکاست. امثال بازرگان وطن فروش بودند؟
پس بی دلیل و بدون استدلال کسی رو نوکر غرب و وطن فروش نخونید ( البته اگر استدلال جایی هم در افکارتون داشته باشه )
اون سرمایه های بلاکه شده و تحریم ها رو هم نمیخواد دم و دقیقه رو کنید که بیشتر پتک تو سر خودتون هست . وقتی دیپماسی تعریف نشده باشه مشخصا چنین پیامدهایی هم داره. حیف که اینجا جاش نیست وگرنه دو کلام حساب بیشتر نیست جوابتون .

کسانیکه بجای موضع گرفتن در برابر امریکا کشوری که از سال 58 تا کنون ما را یکطرفه تحریم کرده و در سال 98 به تحریم ها شدت بخشیده و ... در تمامی دنیا بر علیه ایران تبلیغ و اقدام به دروغگویی و ... میکند و هزاران هزار مورد دیگر که خود شما خوب میدانید،از تحریم هواپیما مسافر بری گرفته تا صنعت نفت و گاز و ... شبانه روزی از کمک به لبنان فلسطین و ... سخن میگویند و ان را عیب و عار میدانند و بجای دفاع از سیاست خارجی کشور ان را هم فدای تمایلات شخصی خود میکنند و سیاست خارجی و داخلی را یکی میدانند و انتظار دارند در برابر قدرت های بزرگ به قول ایشان دیپلماتیک رفتار کنیم و به قول ما کمر تعظیم خم کنیم و اعلام بندگی و بردگی کنیم،توقعی نیست،برای من و در ادبیات من به اینگونه افراد وطن فروش خائن و ... میگویند که این ها هم کم است! گواه استدلال من مواضع شما در همین سایت و نظرهایی که میدهید بوده و است.
اصولا شما و همفکران شما در برابر موضع قوی راه سفسته را پی میگیرید و سعی میکنید از زیر پتک ما جاخالی بدهید.
متاسفانه عده ای حاضرند برای منافع شخصی و گروهی و حزبی تمامیت کشور اب و خاک و ... رو به حراج بگذارند و روی ان اسم صلح طلبی و دیپلماتیک رفتار کردن میگذارند!

pedmehr نوشته شده:کسانیکه بجای موضع گرفتن در برابر امریکا کشوری که از سال 58 تا کنون ما را یکطرفه تحریم کرده و در سال 98 به تحریم ها شدت بخشیده و ... در تمامی دنیا بر علیه ایران تبلیغ و اقدام به دروغگویی و ... میکند و هزاران هزار مورد دیگر که خود شما خوب میدانید،از تحریم هواپیما مسافر بری گرفته تا صنعت نفت و گاز و ... شبانه روزی از کمک به لبنان فلسطین و ... سخن میگویند و ان را عیب و عار میدانند و بجای دفاع از سیاست خارجی کشور ان را هم فدای تمایلات شخصی خود میکنند و سیاست خارجی و داخلی را یکی میدانند و انتظار دارند در برابر قدرت های بزرگ به قول ایشان دیپلماتیک رفتار کنیم و به قول ما کمر تعظیم خم کنیم و اعلام بندگی و بردگی کنیم،توقعی نیست،برای من و در ادبیات من به اینگونه افراد وطن فروش خائن و ... میگویند که این ها هم کم است! گواه استدلال من مواضع شما در همین سایت و نظرهایی که میدهید بوده و است.
اصولا شما و همفکران شما در برابر موضع قوی راه سفسته را پی میگیرید و سعی میکنید از زیر پتک ما جاخالی بدهید.
متاسفانه عده ای حاضرند برای منافع شخصی و گروهی و حزبی تمامیت کشور اب و خاک و ... رو به حراج بگذارند و روی ان اسم صلح طلبی و دیپلماتیک رفتار کردن میگذارند!
استدلالتون چی بود که حالا واسش گواه هم آوردید ؟
شما تحریم ها رو یک طرفه میخونید ؟ اصلا یک بار هم که شده از خودتون بپرسید جرقه سردی روابط با آمریکا که البته تا دیروز تحریم هاش کشک بود و رابطه باهاش بی ارزش یکمرتبه خیلی مهم و ثقیل شده برای بعضی ها از کجا خورد ؟
چهار نوامبر 1982, هجده آپریل 1983, بیست سپتامبر 1984, بیست و یک دسامبر 1988 این تاریخها شما رو یاد چیزی نمیندازه؟
نخیر من از زیر پتک تو خالی کسی جاخالی نمیدم اتفاقا این شما هستید که راه توهین و افترا رو پیش میگیرید و فقط در متهم کردن و اتیکت زدن مهارت دارید. ( که البته گناه شما نیست از بزرگترهاش یاد گرفتید! ) کجای حرف های من سفسته هست ؟ اینکه خودم رو ایرانی میدونم سفسته هست ؟ اینکه باید دیپلماسی داشت سفسته هست ؟ البته برای شما که فرق دیپلماسی با کمر خم کردن جلوی سایرین رو متوجه نمیشید درسته سفسته هست. مثه یه بچه سرکش کوچکترین انعطاف و تعاملی رو کمر خم کردن میدونید .
ادبیاتتون رو هم میتونید برای خودتون نگه دارید . وگرنه صفت های نیکتون خیلی زیاده اما تو بحث دلیلی برای گفتنش نیست.