misam5526 نوشته شده:متاسفانه از تامک هامون اطلاعاتی که بدست آوردم چندان دلخوش کننده نیست.......
خیلی هم محرمانه نیستن این اطلاعات چون یه پای قضیه غیر ایرانیه !!!!
جناب محمد جعفر باید عرض کنم که از این تامکتها اطلاعاتی در دست هست ولی کاش نبود...... دل و رودشون رو ریختن بیرون حالا موندن چطوری بخیش کنن!
سلام اقا میثم

من دیشب پست شما رو خوندم ولی متوجه معنی پست شما نشدم(گنگ بود)
اول اینکه F-14 هایی ایران موتورش ارتقاء یافته ، و رادار قبلی جایشان را با رادرهای جدید ایرانی داده اند
این اطلاعات رو خودم نمی گم ، بلکه خبر که خودتون از فارس ارسال کردید ،این رو گفته .
پرواز نسل جديد جنگنده هاي F 14 با رادار ايرانيدر
[External Link Removed for Guests] هم می توانید اصل خبر رو بخوانید(درخبرگزاری فارس)
====
اینم یک تیتر از اون خبر
ساخت رادار ايراني و موتور بهينهسازي شده براي جنگندههاي ايراني وي با تاكيد بر اينكه ما امروز هواپيماهاي خارج از چرخه نداريم، افزود:
در حقيقت ميتوان گفت كه قالب هواپيماها همان قالب گذشته است اما تمام محتوا شامل سيستمها و قطعات آن دائماً بهينهسازي شده و ارتقا مييابد. براي مثال بمب قاصد كه بر روي همين هواپيماها نصب شده، در حقيقت توانمندي يك بمب نسل جديد و هوشمند است كه قبلا امكان نصب روي هواپيماهاي ما را نداشت اما امروز به اين توان دست پيدا كردهايم. معاون هماهنگكننده نيروي هوايي ارتش با اشاره ارتقاي تجهيزات و توانمندي هاي صورت گرفته بر روي انواع جنگنده هاي نيروي هوايي گفت:
در حقيقت ميتوان گفت ما امروز نسل جديد جنگهاي F14 را در اختيار داريم كه رادار آن توسط متخصصان داخلي خودمان ارتقا داده شده است. نصيرزاده تصريح كرد:
از آنجا كه ساخت اين رادار توسط نيروهاي خودمان صورت گرفته و اكنون نيز روي اين جنگنده رهگير نصب است، بنابراين مرتبا ميتوانيم آن را ارتقاء دهيم و در كنار موتور آن، مي شود گفت كه اين جنگنده نيروي هوايي، نسل جديدي از آن هواپيماي قبلي است. وي همچنين با اشاره به توانمنديهاي متخصصان نيروي هوايي در بعد ساخت قطعات موتور هواپيما، اظهار داشت:
امروز حركت خود را براي ساخت موتور هواپيما به طور كامل شروع كردهايم و به نتايج قابل قبولي نيز رسيدهايم كه انشاءالله در موقع لازم، اطلاعرساني ميشود. معاون هماهنگكننده نيروي هوايي ارتش تاكيد كرد:
اقدامات ما دقيقا مطابق با استانداردهاي روز دنيا است و اين در حالي است كه بسياري از كشورها اين قبيل كارها را به كشورهاي ديگر واگذار ميكنند. براي مثال انواع جنگندههاي كشورهايي مانند لهستان، بلغارستان و تركيه كه نمونههاي آن در ايران نيز موجود است توسط رژيم صهيونيستي بهينه ميشوند. نصيرزاده ادامه داد:
البته اين كار يعني واگذاري بهينهسازي تجهيزات به كشورهاي ديگر يك روش مرسوم در دنياست اما ما نيازي به اين امر نداريم. ===========
نکته بعدی یکی از فرماندهان نیروی هوایی چند روز قبل از اعلام این خبرها،در مصاحبه تلویزیونی گفته بودن: ایشون گفتن که قطعات هواپیما ها رو بهینه سازی می کنیم ، اونم با باکیفیت ترین قطعات..(این حرف رو تویه همون تاپیک که بالا ادرسش رو دادم هم گفتم )
نکته بعدی این فرمانده بیان کردن: شاید قدیمی ها نیرو هوایی باور نکنند ، در حال حاضر بیشتر ( یا همه)پایگاه نیرو هوایی ، کار اورهال هواپیما ها را انجام می دهند.
باتشکر