بهترین تانکی که در دست ایران است چیست ؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد سلاح و ادوات زرهي به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

Re: بهترین تانکی که در دست ایران است چیست ؟

پست توسط Lord_Jason »

این بحثی که میخوام بگم مختص این تاپیک یا شخص خاصی نیست، در فوروم های ایرانی همه گیر شده.
معمولاً همه جای دنیا، در بحث "وجود" یا "عدم وجود" یک وسیله یا یک موجود یا یک حقیقت، طرفی که ادعای "وجود" اون وسیله رو داره باید سند و مدرک ارائه بده. اما در ایران جدیداً مد شده که یک طرف ادعایی عجیب و غریب میکنه، و در مقابل طرفی که میگه اون چیز وجود نداره باید مدرک ارائه بده برای اثبات وجودش! این دیگه نوبره!
مثلاً من میگم الان موتور اف-4 های نهاجا همون موتور اف-22 هست. هر کی میگه نیست سند ارائه بده!
مثلاً من میگم قایق موتوری میتونه ناو هواپیمابر بزنه، هر کی میگه نمیتونه سند ارائه بده!
مثلاً من میگم صاعقه از سوپرهورنت بهتره، هر کی میگه نیست سند ارائه بده!
بهمین راحتی من میشم آدم مطلع و آگاه و وطن پرست، و طرف مقابل میشه وطن فروش و خائن!
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 245 بار
سپاس‌های دریافتی: 588 بار

پست توسط kdf »

این هم بحثی که قبلا در مورد ذولفقار انجام شده بود :

masiha85 نوشته شده:با اینکه برخی از منابع خارجی سال ورود به خدمت تانک ذوالفقار 3 را 2009 اعلام کرده اند اما بنده خودم با چشم خود این تانک را در تیپ مستقل سوار زرهی 71 مستقر در ایلام دیدم . بعد از پر س و جو مطلع شدم که تمام تانکهای این یگان از این مدل هستند

Saeid12345 نوشته شده:masiha85,
تانک ذوالفقار-1 فکر کنم در سال 1372 براي اولين بار رسما آزمايش شد و ماهواره هاي آمريکايي تصاوير را حين مانور گرفتند و بعد از بود که تمام دنيا بهت زده شدند که اين تانک چيست و از کجا آمده است؟ تا اينکه شگفتي آنها زماني دو چندان شد که فهميدند اين تانک کاملا ساخت ايران عزيز است. :)
بعد از آزمايش موفقيت آميز تانک ذوالفقار-1 مشکلي بزرگ گريبانگير نيروي زميني ارتش شد و آن نبود حتي يک ريال بودجه براي توليد تانک بود بطوريکه تا قبل از سال 2001 تنها 10 دستگاه تانک عملياتي تحويل نيروي زميني شده بود! :-? اين روال تا سال 2001 ادامه يافت يعني زماني که آمريکا به دو کشور افغانستان و عراق حمله کرد و موجب شد بعضي از آقايان که گويا خواب بودند يهويي بيدار شوند و بودجه ارتش را زياد کنند ولي نه بصورت آشکار بلکه پنهاني و مخفيانه! :-( اينطور شد که الان 5 سال است تانک ذوالفقار به توليد نيمه انبوه رسيده و گزارشات حاکي از وجود تا 500 دستگاه تانک عملياتي است که اکثرا از نوع ذوافقار-3 هستند. :-)

Saeid12345 نوشته شده:iranian_marine,
من منبع موثق دارم که طبق اون ايران توانايي توليد سالانه 100 الي 150 دستگاه تانک ذوالفقار را دارد که اگر سالي 100 تا بسازيم در پنج سال ميشه 500 تا که البته به سرمايه گذاري نياز دارد.
اينو هم بگم که با امکانات کنوني توان ساخت سالانه 150 دستگاه ذوالفقار داريم و اگر بودجه افزايش يابد و کارخانجات بيشتر شود و گسترش يابد ما ميتوانيم سالانه تا 1000 دستگاه تانک توليد کنيم.

masiha85 نوشته شده:دوستان اگر کمي به تانکهاي به قول شما مدرن دنيا نگاه کنيد تنها 4 تانک در دنيا از 7 چرخ استفاده مي کنند ( ليوپارد - ام 1 - آريت و ذوالفقار ) که سه تانک خارجي همگي وزني بالي 60 تن دارند که البته طبيعي است هر چقدر تانک سنگين تر باشد نياز به چرخ بيشتري دارد .البته استثناهايي وجود دارد مثل مرکاوا و چلنجر .در ضمن نيازي نيست تانکي که وزنش 40 تن است از 7 چرخ استفاده کند اين به معني افزايش طول و کاهش ضخامت زره آن است که غير منطقي است.
موتور اين تانک با ذوالفقار 1 کاملآ متفاوت است و قرار است از اين موتورها روي تانکهاي چيفتن نصب شود و آنها را تا استاندارد مبارز 2 ارتقا دهند. زيرا موتورهاي 1000 اسب بخاري ذوالفقار 1 باز هم نتوانستند کارايي تانک چيفتن را به استاندارهاي قابل قبول افزايش دهد.
قطعآ تانکي که وزن بالاتري دارد داري زره ضخيمتر و مقاوم تري مي باشد .
تانک ذوافقار 3 صرفآ به منظور مقابله با تانکM1A2 و براي نبرد در صحرا و جنوب کشور ساخته شده است در حالي که ذوالفقار 1 براي نبرد در اقليم کوهستاني هم موثر است.
تانک ذوالفقار 3 از تجهيزات مدرن تانک T-90 روسها که به احتمال قوي در اختيار يکي از تيپهاي مستقل زرهي مستقر در شيراز است استفاده مي کند ( البته اين تجهيزات همگي توسط متخصصين ايراني و با استفاده از فناوري غرب ارتقا داده شده اند )
به اعتقاد من تنها تانکي که مي تواند در مقابل M1A2 بايستد در ايران ذوالفقار 3 مي باشد ( البته تعداد آنها حداقل بايد به 3 برابر تعداد کنوني افزايش يابد .

esijoon نوشته شده:دوستان عزيز با اطلاعاتي كه من دارم اين تانك تركيبي شگفت انگيز از چند تانك هست.يعني يه طرح كاملا ابتكاري.مثل پژو RD.

Saeid12345 نوشته شده:masiha85,
با تشکر از اطلاعات مفيد شما بايد بگويم که تعداد چرخهاي تانک ذوالفقار-3 براي من هم عجيب بوده است اما تاکنون دليل اصلي آنرا پيدا نکرده ام؟ :-(
بايد بگويم که در ايران بجز ذوالفقار-3 تانکهاي T-72 و T-72S و T-72Z و چيفتنهاي ارتقا يافته همگي توانايي درگيري و شکست M-1A2 را دارند و در اين بين دو تانک ذوالفقار-3 و T-72S جزو بهترين تانکهاي جهان هستند که قبلا در انجمن مطالبي درباره تي-2 و ام-1 نوشته ام که ميتوانيد آنها را پيدا کنيد و بخوانيد البته چندان زياد نيست! :grin:
نکته مهم ديگر اين است که ارتش آمريکا اکثرا از تانک M-1A1 استفاده ميکند و مدل M-1A2 چند برابر کمتر توليد شده است که اين هم يک برگ برنده ديگر براي ما است چون روياروئي با مدل A1 به مراتب آسانتر از A2 ميباشد. :-)
يکي از معايب اصلي M-1A2 وزن بسيار زياد آن است که تحرک تانک را خيلي کاهش داده است و در جغرافياي کوهستاني و صحرائي و ... ايران کارائي آن حتي تا 2 برابر کاهش خواهد يافت. :-D
از بابت اطلاعات درباره لشکرها و تيپهاي زرهي ايران هم سپاسگذارم و براي من تازه بودند. :smile:

KH.I.A.2500 نوشته شده:واقعا حیفه که لوله تانک ذوالفقار خان نداره .

kamran_25200 نوشته شده:يکي از دلايل ارزاني تانک ذوالفقار در دسترس بودن مواد اوليه اون هم از نوع خوب. بهترين فولادي که ايران توليد مي کنه براي نيروهاي مسلح ساخته ميشه و صادر هم نمي شه و از کيفيت بسيار بالايي برخوردار هست اما چون در داخل توليد مي شه ارزان قيمته. دوست عزيز هم درست گفتن ابرامز براي ما گرونه چون اون هم بيش از يک يا حداکثر دو ميليون دلار در نمياد اما تا 8ميليون به اين بيچاره ها غالب شدن اما با کيفيت پايين تر از نوع ارتش امريکا. مطمئن باش ذوالفقار هم اگه روزي صارد بشه حدود سه ميليون دلار خواهد بود اما براي خود ارتش خيلي کم تر در مياد زير يک ميليون دلار.ولي باز هم مي گم کيفيت ساخت خيلي خوبي داره.

fiton نوشته شده:در جريان احتمالي جنگ با امريكا بزرگترين خطر براي ذوالفقار يا هر تانك ديگري هليكوپترهاي اپاچي و هواپيماهاي اي تن
هستند بعد تانكهاي ابرامز بنا بر اين بايد ابتدا توان دفاعي ذوالفقار در برابر تهديدات هوايي افزايش يابد من در جريان ساخت ذوالفقار نيستم ولي
اميد وارم از اين لحاظ نيز تدبيري انديشيده باشند وگرنه دادن گوسفند به دست گرگ است
لازم به ذكر است تمام تجربيات ارتش و سپاه در زمان جنگ با صدام كه داراي ارتشي با اتكا به ستون هاي بزرگ زرهي بود و متخصيصن ما تجربه تقابل ادوات زرهي با هوا نيروز يا نيروي هوايي مسلح با موشك هاي ماوريك و هلفاير را ندارند البته از جنگ امريكا و متحدينش با طالبان و صدام مي توان درك درستي از اين نسليحات و نحوه مقابله با انها بدست اورد اميدوارم ارتش و سپاه انقدر نيرومند شوند كه نه امريكا ونه هيچ كشوري جرات چپ نگاه كردن به كشور ما را نداشته باشند در سايه اتكا به خداوند و جوانان تواناي ايراني
نيروي مسلح قوي ضامن رشد و توسعه هر كشوري است

kamran_25200 نوشته شده:سلام دوستان.وقت بخير فقط در جواب يه سري از دوستان اين چند مورد رو مي گم چون ديدم.اول:تانک ذوالفقار بر خلاف تصورات واهي بعضي افرد کاملا بومي و تاکيد فرماندهان ارتش همين بوده تا د رميدان جنگ تانک به خاطر کمي قطعه نخوابه.دوم:موتوري در ايران براي اين تانک و نسل بعدي تانکهاي ميدان نبرد ايران طراحي و تست شده.سوم:نکته بسيار جالب که فقط اشاره ميکنم و چون رشته من زير مجموعه برق هست و مکانيک نيست بحث نمي کنم اينه که سيستم تعليقي براش طراحي شده که در هيچ تانکي در جهان وجود نداره چهارم: مي تونيد اين جمله رو بارو کنيد مي تونيد نکنيد ولي چون ديدم مي گم يادتون هست يه دونه تانک مرکاوا سال2000در جنوب لبنان موند و اسرائيلي ها عقب نشيني کردن.اين تانک به ايران منتقل شده همون موقع و با کالبد شکافي سيستم ها کمک بسيار و نقاط ضعف اسرائيلي ها کاملامشخص شده و دليل نابودي تانکهاي اسرائيلي هم همين بود که به گفته يکي از ژنرالهاي بازنشسته اسرائيل بزرگترين اشتباه اونها همين بود.پنجم:تانک تي 72 اصلاح شده و چيفتن اصلاح شده تانک هاي خوبي هستن اما تاکيد بر ذوالفقار سه هست تا اين تانکها و به زودي شاهد انقلابي در تانک سازي ايران خواهيد بود اينقدر اين تحولات و پيشرفت ها بالاست که در عين ناباوري پاکستان و هند و حتي خود چين به خاطر کيفيت بالا و هزينه پايين طراحي تمايل به همکار ي با ايران دارند ولي متاسفانه روسها و حتي خود امريکاييها نمي خوان در بازار سلاح هاي سنگين شريکي داشته باشن براي همين کمي با ايران سر ناسازگاري برداشتن که مهم نيست بچه هاي ما از اين بدتر رو گذروندن جالبه بدونيد ايراني که براي ارتقاء تي72 ها در سال 1997 از کيتهاي ساخت هند استفاده مي کرد حالا از هند درخواست همکاري براش اومده کمي فکر کنيد تا به ارزش کار متخصصين ايران پي ببريد. به خا قسم خيلي از اين مهندسين همسن و سالهاي شما هستن و مثل شما علاقه مند و با استعداد خودتون رو دست کم نگيريد همه شما بهترين هستيد . مخلص تمام شما عزيزان هستم و دست گل شما رو مي بوسم.موفق وشاد باشيد.التماس دعا

تصویر  
ما یه مشت سربازیم جون به کف
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

پست توسط amir-h »

عزیزان مطلع سلام
من نظامی نیستم ولی نظامی گری را دوست دارم :grin:
می خواستم یه دید کلی خدمت عزیزان بگم البته بیشترتون می دونید وقتی انسانی یا کشوری در سختی باشه (تحت فشار) سه تا حالت بیشتر نداره:
1-یا زیر فشار از بین میره
2-یا تسلیم میشه
3-یا عامل فشار را بر میداره (یعنی خودش می شود عامل فشار به عبارت دیگه در دست گرفتن عمل نه ایجاد عکس العمل)
خوب ما نزدیک سی و چند سال به جای تسلیم بودن داریم فشار تحمل می کنیم( اصولا آدما هرچه فشار تحمل کنند بیشتر آب دیده می شن)
جدا از بحث فشار
ایران یا از بین میره یا از بین میبره
در نهایت بریم سر اصل مطلب که ساخته شدن تانک
به نظر من ما این تانک رو داریم یا در حال ساخت اونیم چرا ؛؛؛؛؛؛؛چونکه
1-ما نیاز داریم 2- به ما نمیدن اگر هم بدهند شما خیلی بهتر می دونید در زمان جنگ پشتیبانی نمی کنند(فرماندهان کار کشته این مطلب را بهتر از ما می دونند) 3-در موارد مشابه منظور از نظر رده سخت بودن علمی کارهای بزرگ تر از ساخت تانک انجام شده (چرا چون خواستن؛ انجام دادن نصف کار)
4-فرماندهان خیلی وقت نیاز یک تانک بومی را احساس کردن فعل خواستن هم که درشون هست پس ساخت تانک 100 درصد است فقط دیر و زود داره
5- اونایی که تانک ساختن مگه از کره ماه اومدن در ضمن برای رسیدن به قله های علمی (تانک سازی) راه های میانبر هم هست ما بلدیم به شما نمی گیم موقع جنگ خودتون ببینید به قول مارمولک چندین راه هست برای رسیدن به قله یکی از راه ها رو آمریکا رفته مثلا
نتیجه
ما تانک داریم چون دلایل وجودش بیشتر از دلایل وجود نداشتنش
سر در علم نوشته شده باید ایمان داشته باشی تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

پست توسط Lord_Jason »

منم مثل شما از دیدن تجهیزات و تسلیحات کارآمدی که تولید داخل باشه خوشحال میشم، اما باید واقعیت رو قبول کنیم، از تانک ذوالفقار بجز چند نمونه ی "سرهم بندی شده برای نمایش در رژه" چیز دیگری وجود خارجی نداره، یا حداقل اراده ای برای تولیدش وجود نداره. کسی که ادعا میکنه تانک ذوالفقار وجود داره و عملیاتی هست، فقط یک نکته رو ثابت میکنه، اونهم اینه که تا حالا گذارش به مراکز آموزش لجستیک نیروهای ارتش و سپاه نیفتاده.
اونهایی که تو این مراکز بودن میدونن چی میگم و بهتر میدونن که تولید و عملیاتی بودن یک سلاح یعنی چه و چه پیش نیازهایی داره.
تا کنون هیچ دوره آموزش رزمی، لجستیک و تعمیراتی در رابطه با این تانک برگزار نشده. هیچ دوره ی تست یا ارتقا تجهیزات یا حتی نظرسنجی های 6 ماهه برای کاربران این سلاح صورت نگرفته. در هیچکدام از مراکز آمادی اثری از قطعات یا تجهیزات خاص این سلاح یا مجموعه ای با نام این سلاح نبوده و نیست.
البته مطمئنم الآن برخی از دوستان میان و ادعا میکنن که این تانک در تیراژ زیاد تولید شده و در مراکز خاصی پنهان شده تا در روز نبرد یکباره ظاهر بشه و غوغا کنه و ما رو هم متهم به شایعه پراکنی و بد بینی می کنند...
بهرحال عاقلان دانند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
آقا یک مسئله دیگه
دوستانی که یگان رزمی خدمت کردن می دونند من الان چی می گم. یک بحثی وجود داره به نام آزمایش گردان که معمولا هر 6 ماه یک بار انجام میشه. مثلا واحدهای پرندک میرن علی آباد قم برای تمرین با توپ و سلاح های سنگین. باقی یگان ها همین طور. آقایان محترم عضو " و پ س" که همه رو در این سایت وطن فروش و خائن می دونید، بدانید که هیچ جنگ افزاری رو نمیشه این همه مدت پنهان کرد. اگر هم پنهان بشه برای این مدت طولانی دیگه از کار می افته. از پیشرفته ترین جنگنده ها و تانکها و ناوها تا ساده ترین سلاح های انفرادی باید به صورت مرتب مورد تست قرار بگیرند و اصطلاحا مورد آزمایش میدانی قرار بگیرند. این همه سال است که ما از ذوالفقار شنیدیم و نه در یک رزمایش دیدیم این تانک رو و فقط ر همین فروم ها هی داستان سرایی عده ای رو شنیدیم در مورد فلان چیز و بهمان چیز.

این ایمیل سردبیر ماهنامه جنگ افزار ، آقای اشرفی:

mehrdad_m1911@yahoo.com

هر کدومتون که خواستید به ایشون ایمیل بزنید و از ایشون در مورد این پروژه ها بپرسید.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

منم مثل شما از دیدن تجهیزات و تسلیحات کارآمدی که تولید داخل باشه خوشحال میشم، اما باید واقعیت رو قبول کنیم، از تانک ذوالفقار بجز چند نمونه ی "سرهم بندی شده برای نمایش در رژه" چیز دیگری وجود خارجی نداره، یا حداقل اراده ای برای تولیدش وجود نداره. کسی که ادعا میکنه تانک ذوالفقار وجود داره و عملیاتی هست، فقط یک نکته رو ثابت میکنه، اونهم اینه که تا حالا گذارش به مراکز آموزش لجستیک نیروهای ارتش و سپاه نیفتاده.
اونهایی که تو این مراکز بودن میدونن چی میگم و بهتر میدونن که تولید و عملیاتی بودن یک سلاح یعنی چه و چه پیش نیازهایی داره.
تا کنون هیچ دوره آموزش رزمی، لجستیک و تعمیراتی در رابطه با این تانک برگزار نشده. هیچ دوره ی تست یا ارتقا تجهیزات یا حتی نظرسنجی های 6 ماهه برای کاربران این سلاح صورت نگرفته. در هیچکدام از مراکز آمادی اثری از قطعات یا تجهیزات خاص این سلاح یا مجموعه ای با نام این سلاح نبوده و نیست.
البته مطمئنم الآن برخی از دوستان میان و ادعا میکنن که این تانک در تیراژ زیاد تولید شده و در مراکز خاصی پنهان شده تا در روز نبرد یکباره ظاهر بشه و غوغا کنه و ما رو هم متهم به شایعه پراکنی و بد بینی می کنند...
بهرحال عاقلان دانند.

بهرحال عاقلان دانند.

منم صحبت این دوستان رو کاملاً تایید میکنم...
در فروم میلیتاری بحثی رو تو همین مایه ها داشتیم که کم مونده بود اعدام شم! عده زیادی هستند که نمی خوان واقعیات تلخ رو بشنوند....
بقول دوستمون واحدهای رزمی رو از نزدیک ندیدن و با سیستم واردشدن یه سلاح به نیروهای مسلح آشنا نیستن... رویاهایی دارن و هرکی بخاد رخلافف خیالاتشون ولقیات رو بگه با توهین و اهانت و آسمون ریسمون بافتن منکر حقیقت میشن...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

[External Link Removed for Guests] 

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6717 بار
سپاس‌های دریافتی: 12105 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

حاج آقا اویس من دارم میگم شما اگه عکس این تانک رو دیدی من توی ذالفقار هم رفتم . این عکسی که شما گذاشتی تانک ذالفقار نیست تی 55 باید باشه ! محل کارخونش هم کیلومتر 17 جاده مخصوص تهران کرج هست به اسم صنایع شهید کلاهدوز
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

ببخشیدا جناب typhoon این جناب اشرفی آخرش چیکارس؟؟؟؟؟
1-مدیر پروژه ی خیبر
2-سردبیر مجله ی جنگ افزار
3-از اون افسرهایی که شما باهاش میشینی و پامیشی
و....
در کل بنده تمام صحبتهامو تو همون پست قبلی بین اصلا ها کردم
الان هم مشخصه که کسی نمخواد قبول کنه،حالا فرق ما اینه که دیدیم و شما ندیدید
اصلا بیخیال
بازم میگم زمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان همه چیز رو مشخص میکنه....
یا علی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

جناب تایفون عرض کنم بهت فعلا از جمله کسانی که بدون سند حرف می زنند وادعا دارند شما هستید (کلا با لحن خودت باهات صحبت می کنم)
جناب لیلاس شما هم لطف کنید درباره شغلتون محل کارتون و حرف هایت اطفا توضیح دهید همرا با سندبا لحن خودش)
تایفون ببین من حرف های بی بی سی فارسی را از خبر گذاری ها بیشتر قبول دارم دستشون تو برنامه ۹۰رو شد این خبرگذاری ها اخریش هم همین قضیه اسکار بود که خوب دیدیم این دیدگاه من از خبرگذاری هاست حالا شما هی بیا بگو سر دبیر اونم مشرق
اما درباره پستت
درباره موشک ها که گفتی جای بحث دارد به کنایه یادمه گفتی که موشک فاتح ۱۱۰و خلیج فارس کپی موشک فلان چینی هستند بدون دلیل چرا همین جا جواب بده
در مورد خیبر چه ایران بتونه بسازد چه نتونه فرقی به حالش ندارد حالا هی شما می گویید خیبر خیبر
در مورد صاعقه شما با این همه من من کردن هنوز نمی دونی که صاعقه یک نسل است و اون اف ۵ که بهت نشون می دند یک پروژه تحقیقاتی بود که تموم شد رفت اگه می گویی دروغ می گویم دلیل بیار
جناب لیلاس اگر هم شما مخالف حرف تایفونی دلیل بیار
مستر تایفون زیر دریایی کیلو در روسیه یک زیردریایی سبک محسوب می شود در ایران فوق سنگین درباره ناو ها هم همینطور حالا شما که می گویید دروغست از این حرف ها حتما دلیلتون این است که چرا کلاس ناوشکن ما نسبت به امریکا و روسیه سبک است لابد کلاس های ایران را با این دو کشور مقایسه می کنی دلیلت چیه جواب بده
درباره تانک ذوالفقار چون اطلاعاتی نیست دو نظریه هست
۱اینکه بعضی ها می گویند که چندین یگان ازش هست!! مثل لیلاس خوب سندی عکسی چیزی بدید دیگه
۲اینکه چون عکسی و مشخصاتی ازش نیست پس نیست و ما از فرماندهان می پرسیم پوز خند می زنند اگر نیست پس شما هم دلیل بیاور که چرا نیست
جناب لیلاس شما گویا گفته اید که چند یگان از این تانک هست خوب می شود جواب سئوال تایفون که گفته است چگونه این ها تمرین می کنند چگونه افرادش را اموزش می دهند و... جواب دهید یا هرکس دیگری که می داند
تایفون اینکه گفتی صنایع دفاعی به جز بخش کوچکیش دروغ است حرفی سندی دلیلی کیزی نداری یا چون با فلان سردبیر هستید یا با فلان فرمانده صحبت کرده اید این را گفته اید
دوستان دلخور نشید من در این پستم خواستم این دو گروه و افراد را با لحن صحبت کردن خودشون مورد بازخواست قرار دهم یک طرفه هم نیستم
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

جنابrazates در پیغامهای خصوصی خدمتون عرض کردم که چرا همون مطالب رو اینجا منتشر نمیکنم
درباره ی اختفای کامل دستاوردهای نیروی هوایی و بخش زرهی نیروی زمینی هم توضیح دادم خدمتتون
کلا هنوز به همون بیت شعر اعتقاد دارم
در ضمن دلیلهایی که اینجا از من میخواید مثلا نسل بودن صاعقه و... که خدمتتون عرض کردم.
و به این جمله که:به زمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــان فرصت بدید....
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

ذوالفقار تانکی است که ساخته شده ولی به تولید انبوه صنعتی نرسیده ، خوب دو دلیل می توان برای آن متصور شد :
1- عدم تخصیص بودجه کافی
2- تانک هنوز در مرحله توسعه قرار داشته و تولید انبوه آن در حالی که هنوز نواقصی دارد اصلا به صرفه و صلاح نیست .

خوب به نظر من مورد دو درست است زیرا که هر ساله در رژه علاوه بر تانک های ذوالفقاری که در رژه قبلی حضور داشته ، یک تانک ذوافقار جدید هم که نسبت به نمونه قبلی برتری هایی داشته و بهبود پیدا کرده نیز حضور پیدا می کند . این مورد و همینطور سخنان افراد مرتبط نشان دهنده این است که که توسعه تانک همچنان ادامه دارد .
حتی اگر تعدادی تانک تحویل نیروی های مسلح شده باشد ،برای تست بوده است و ارزش عملیاتی ندارد .

این هم تصاویری از آخرین نمونه به نمایش در آمده ذوالفقار که طبق گفته امیر زواره ای در 3 چیز نسبت به قبلی بهبود داشته است :- بالا رفتن دقت آتش، 2 - افزایش حفاظت و 3- بالا رفتن قدرت تحرک

تصویر
تصویر

تصویر
تصویر
تصویر

قطعا اگر دوستانی که قبلا وارد نمونه های قبلی تانک ذوالفقار شده اند ، وارد این بشوند آن ضعفهای گذشته و همینطور تجهیزات با حروف روسی را نخواهند دید .

شاید مقاله ای که مشرق درباره تانک ملی هندوستان «[External Link Removed for Guests]» و داستان پرفراز و نشیب و 32 ساله آن از ساخت اولین پیش نمونه تا تولید انبوه آن اریه کرد ، شاید می خواهد اشاره ای به تانک ملی ما داشته باشد که تا حدودی وضعیت مشابه را پیدا کرده است .
تصویر

آرجون ( هندوستان )

تصویر

ذوالفقار ( جمهوری اسلامی ایران )
قفل شده

بازگشت به “ادوات زرهي”