typhoon نوشته شده:تمسخر فرمانده سپاه!!!!
باشه!!! شما درست می فرمایید. قضاوت با دوستان
من بی شعور
خدا انشالله این ملت را از گزند جاهلین و متعصبین ، متعلق به هر تفکر و جناحی که هستند دور کند انشالله!!!!
و موقعی که جناب مجتبی از یک منبع داخلی منبعی قرار میدهند
جناب 1393
ممکنه به من بگید جناب مجتبی از اول این تاپیک تا به الان کجا یک منبع دادند؟
کجا یک جواب صحیح به بنده دادند؟ چی گفتند به غیر از: شما توهین کردی، من اگر جواب بدم پستم حذف میشه و در نهایت هم که از پست جناب گوبلز استفاده کردند.
بنده خیلی ساده می گم: کشوری که توان عملیاتی اون زیردریایی سبکی در حد غدیر است بسیار راه داره تا رسیدن به زیردریایی اتمی و در شرایط فعلی با توجه به ماجراهای اطراف کشورمان و داستان پرونده اتمی این گونه صحبتها به صلاح نیست!!!!!
جناب خاجی بنده به خاطر پست بالایی در ملا عام از شما عذر خواهی میکنم
بنده منظورم این نبود که شما بر داشت کردین
بنده منظورم فقط این بود که این جریان توهین به شعور ..... رو کلا بی خیال شید من واقعا عذر می خوام از جناب خاجی
اما در مورد زیر دریایی

منبع بنده همون سخنان فرمانده در اولین پست تایپیک است ایشون نگفتند که فردا به آب مبندازیم شما داری حرص می خوری که دروغ میگن ایشون از یه پروزه بلند مدت خبر دادند

نمی دونم چرا همیشه می گید پروژه ی بلند مدت خوبه اما وقتی فرماندهی میاد و از یه پروژه ی بلند مدت حرف میزنه میگید داره به شعور ملت توهین میکنه باب شما رو به خدا تکلیف رو مشخص کنید که خوبه یا بده

اما ممنبع دوم هم قران بود و خدادوند به مسلمانان امر کرده که قدرت نظامی خودتون رو در بهترین شرایط درذ زمان خودش نگهدارید و بنده به استناد همون آیه دارم میگم که ما نیاز خواهیم داشت به چنین سلاحی و......

در مورد زیر دریایی های غدیر هم موضوع فرق میکنه و این زیر دریایی ها با توجه به نیاز کشور ساخته شده اند و نه باتوجه به علم کشور ایران به چنین زیر دریایی هایی در خلیج فارس نیاز داشت و ساخت اما اگه لازم باشه مطمعنا میتونه سنگین تر از اونهارو بسازه اما نه سنگین در حد کلاس طارق اما ایران پیشرفت خوبی کرده در زمینه های زیر دریایی و به آب اندازی زیر دریایی طارق هم بعد از یه دوره تعمیرات بومی نشان دهنده ی این مسئله است

بنده باز هم از جناب خاجی عذر خواهی میکنم اگه منظورم رو بد برداشت کردند