صندلی داغ با حضور DJ Dani

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور DJ Dani

پست توسط DJ Dani »

Ph.Sepehr نوشته شده:سلام،باز که من اومدم!تصویرتصویر
خوش اومدی.
خب آقا...تصویر
راستی رنگ مورد علاقه ات چیه؟و به چه علت تصویر؟
آبی ، البته نوع ملایمش ، آرامش خاصی بهم میده ، دیوار اتاقم ، اکثر وسایلاش همه آبی هستند اما رنگی که برای پوششم ترجیح میدم مشکی ، کرم ، طوسی ، قهوه ای و کلا تو این مایه هاست ، نمی دونم رنگ شاد نمیتونم بپوشم...چراش برای خودم هم جالبه...
تصویر
تیم فوتبال مورد علاقه ات؟
ایران : استقلال و بعدش سپاهان و ذوب آهن که انصافا خوب کار کردن ، همون حضور در جام باشگاه های جهان کم نیست.
جهان:اسپانیا
باشگاهی:آرسنال رو یک زمانی خیلی دوست داشتم الآن خراب کرده ، از چلسی هم متنفر بودم ، اینجا آبی جواب نداده!!!
رئال رو هم دوست دارم.
تیم ملی خودمون هم با کی روش اگه بگذارن کار کنه موفق میشه و بین بازیکن هامون هم مجیدی رو بیش از همه دوست دارم آقاست ، فوتبال خانم هامون هم بد نیست.
ورزش مورد علاقه ات؟
شنا ، بسکتبال که یک زمانی میرفتم و ورزش های زمستونی!
اولی و دومی رو ول کردم ، سومی رو سررشته ندارم ، راستی حکم هم ورزش به حساب میاد؟؟؟
تصویر
بازیهای مورد علاقه ات+کنسولی که باهاش بازی میکنی؟
خوب من بازیهای زیادی رو انجام دادم ، اما از چیا خوشم میاد...
آقا خیلی میشه من همینجوری بگم ، بالای 150 تا فقط بازی XBOX 360 خریدم ، هرچی به ذهنم برسه بگم n تا میشه ، یک عالمه بازی PS3 رو تست کردم ، از کی با کامپیوتر و قبلش آتاری و میکرو و سگا و اینها بوده...اما یک چیزی رو قاطع میگم که GTA رو خیلی دوست دارم و هروقت بیاد بازی می کنم ، تا هر سنی بشه میگم ، ولی کلا بازیهایی که شخصیت اصلیشون مرد نیست جالبتره ، مخصوصا اگه اکشن باشه مثل تام رایدر!!!
تصویر
البته بگم که گیم رو راهی برای سرگرمی میدونم و اینکه اگه کسی بازی رو انجام میداد نباید بگیم تو بچه ای...این رو به خاطر خودم نمیگم ، چون تو دنیای گیم افراد زیادی از پسر و دختر هستند و حتی کسانی که سن هایی به مراتب بالا دارند!!!
راستی چندتا خاطره از این گانری ها و رژه ها و ایرشوها بگو واسمون(شرعا کمتر از 5 تا از هر کدوم حرام است! تصویر):
آقا خیلی میشه به خدا با اینکه سنی ندارم
شاید اولین چیزی که یادم باشه پروازهایی بود که از بالای خونمون انجام می شد ، بعدش رژه هایی که میرفتم ، یک دفعه 5 تا 707 میومد البته اون موقع سنی نداشتم ، یادمه یک رژه هوایی اون موقع که توی میدون آزادی برپا شد ، شروع کنندش یک فانتوم بود که اومد 70 درجه رفت بالا ، 747 ها که آرم گل لاله داشتن و میومدن ، اولین باری که عکس گرفتم و میگ 29 بود ، اولین باری که رفتم نزدیک باند یا توی کابین یک جنگنده نشستم ، شلیک موشک مثل ماوریک از اف -4 و ... دیدم ، یکبار R-73 اطراف تهران دیدم پرتاب شد ، اولین باری که پرواز شب رو از نزدیک دیدم ، خیلی زیبا بود ، بنک سنگینی که جنگنده ها جلوی چشمم زدن حتی سوخو 24 و تا ابد به یادم میمونه ، FCF هایی که بوده ، جنگنده های رنگ و وارنگی دیدم ، فرمشین های سوختگیری هوایی جنگنده با تانکر ، رول و نمایش هوایی اف -5 ها ، میدون تیر و گانری ، رژه های هوایی که از دیدنشون حس غرور می کردم ، رژه هایی که خیلی بزرگ بود و نمایشگاه هایی که رفتم ، جاهای مختلفی که قسمت شده برم ، دیدن ایرگارد برای نخستین بار ، دیدن عدنان ، اولین باری که میراژ رو دیدم ، دیدن تک آف پشت سرهم جنگنده ها سر رژه ، دیدن فتوفانتوم آبی و خاکی، اولین باری که هلیکوپتر های هوادریا رو شمال دیدم و یا اولین رژه هلکوپتری هوانیروز ، تانک و نفربر و تجهیزات زمینی که بارها دیدم ، رفتم به داخل ناو یا دیدن شلیک موشک ضدکشتی ، دیدن زیردریایی و ...
زیادن ، اینها رو به صورت کلی گفتم.
بعدش هنوزم خیلی چیزها هست که میتونه غافلگیرم کنه ، از جمله مانورها.
تصویر
بعد اینکه....
آهان!مارک شلوار چی دوست داری؟کفش؟کیف؟کمربند؟
شلوار چون کتون بیشتر پام می کنم ، ساخت ترک خوبه و البته مارک هایی مثل لی وایز و دیزل عالی هستند ، مارک زیاده
کفش خوب اگه مردونه بخوام همین ساخت داخلی عالی هست ، اگه کتونی باشه آدیداس ، نایک ، آل استار ، بازم لی وایز ، تیمبرلند و ...
کیف هم لاکوست ، مارک خاصی مدنظرم نیست
والا کمربند تنها بخشی هست که چندان مارکش مهم نیست مثلا D&G خوبه اما از نظر من یک طناب هم میتونه کارش رو انجام بده...
تصویر
چون میدونم بعدا می پرسی یه چیزی معمولا به مچم بسته هست و یک حلقه نقره دستم!
دیگه پیش بینی کردم با این سوالا...
تصویر
دیگه....
آهان!مارک لوازم بهداشتی؟مثل شامپو و صابون؟ نیوآ ، سازگاری اساسی داره ، حالا از شامپو بگیر تا اسپری فرش اکتیوش...اولد اسپایس هم بد نیست!
تصویر
مجله میخونی؟اگه آره غیر از جنگ افزار چی؟
آره صنایع هوایی ، هواپیما ، مجلات خارجی اگه دستم برسه مثل اویشن ویک ، ایرفورسس مانسلی ، گاهی اوقات هم راه زندگی های مادرم رو میگیرم و می خونم حوصله ام سر نره!
روزنامه هم یک زمانی از جام جم می گرفتم.
بهترین سایت از نظر حضرتعالی،مولانا شیخ دانیال بهمنش چیه؟!
قطعا فیس بوک چون هرکاری خودم صلاح بدونم انجام میدم و کسی نمی تونه ایراد بگیره ، صفحه خودم رو بر اساس علایقم اداره می کنم.
دوس داری بری جاهای دیگه رو هم ببینی؟منظورم مکان های تاریخی یا جاهایی که تا حالا ندیدی؟یا مثلا برج میلاد؟
من جاهایی زیادی رو دوست دارم ببینم ، البته اول کشور خودم رو کامل کنم بعد خارج ، من کلا مسافرت رو دوست دارم و با دوستام جاهای زیادی رفتم هرچند یک سری جاها مثل غرب و خصوصا شرق باقی مونده ، اصفهان ، شیراز ، مشهد ، شمال ، تبریز ، بوشهر ، بندرعباس ، کیش و ...
جاهای فرهنگی ، تاریخی رو دوست دارم ، فضاهای سبز و کلا به طبیعت همه مدله علاقه دارم ، از کویر تا قطبش.
برای کشورهای خارجی مصر و پرو بابت تاریخش و آمریکا ، کانادا و استرالیا زندگی ، عاشق سوئد و هلند هم هستم.
برج میلاد رو رفتم یکباری!
خوشم میاد جاهای جدید رو برم ببینم ، یک جورایی کیل مارک بخورم و خلاصه دیدم به دنیا بازتر شه و سعی می کنم اماکن مختلفی رو بهش سر بزنم.
شهر بازی میری؟تصویر:
بعضی اوقات ، بد نیست ، یک سفینه ای ، ترنی چیزی سوار بشم جیغ بکشم بدک نیس!!!
تصویر
راستی اگه بخوان رای گیری کنن(ریاست جمهوری،مجلس،مجلس خبرگان و انواع و اقسام مجلس ها!تصویر)میری رای بدی؟
نه ، همون سال 88 برام بس بود.
اکو پاپا!
باقی مانده از قبل انقلاب ،مخفف امپراطوری پهلوی و خلاصه شناسه پروازی هواپیماهی ما
EP-IAH: دوست داشتنی هست
EP-TFA: وی آی پی
EP-TFI: اینهم وی آی پی ، فالکن 50
EP-MHJ: بد نیست ، ایرباس خوبیه
EP-MHA: سوارش شدم راضی ام ازش (به قول علیرضا)
EP-SHV: عالی ، الآن خبری ازش نیست
EP-ASD: یکی از میراث های با ارزش آسمان ، 727 های نازنازی
EP-IAB: خوشگله
EP-ATX: قارقارکی که گویا دوستان باهاش دزفول رفتن ، خودت می گفتی
EP-ATH: اینم قارقارک
EP-APA: والا اینو یادم نمیاد چی بوده...!
نظرتم راجع به این کشور ها بگو:
ژاپن: مهد پیشرفت و صنعت ، دنیای تکنولوژی و همبستگی بین مردمش و تلاش گر در جهت بازسازی ویرانی ها
تایوان: بد نیست ، با چین درگیره
تایلند: دیگه هرکسی میره مسافرت یک سری به اینجا هم زده ، طبیعت زیبایی داره ولی داستان هم کم نداره...تصویر
کره شمالی: وای ، تنها کشور به جای مانده از میراٍث سخت گیرانه کومونیستی ، خیلی اوضاش ناجوره ، مردمش فکر میکنن خفتترینن.
جنوبی: برخلاف همسایه شمالیش ، در اوج قدرت ، رفاه و تکنولوژی
چین: قدرت نو ظهور جهانی ، همه دنیا رو قبضه کرده و مردمش خیلی تلاش میکنن و نتیجه اش رو دیدن
مالزی: یکی از قدرت های نوظهور و یکی از قویترین کشور مسلمان هم هست
اندونزی: اگه اشتباه نکنم بیشترین جمعیت مسلمانان رو داره ، به همراه همسایش جزایر سلیمان دید زیبایی به اقیانوس آرام داره.
روسیه: کشوری که بسیار قدرتمند بود ، رهبر بلوک شرق که از هم پاشید اما توسط پوتین سر و سامان داده شد ، با سیاست و نیرنگ هست و پدر کشور ما رو در همه دوران در آورده ، البته انگلیس روی این رو هم سفید کرده ،سیبریش هم جالبه.
مجارستان: چیز خاصی نمیشه ازش گفت
بلغارستان: اینهم همینطور ، در حوزه بالکان هستند دیگه ، میراث پاشیده شوروی.
صربستان: نگو که مردمش قاتل مسلمون ها هستند ولی جلوی آمریکا خوب پایداری کردند ، زدن اف -117 کم نبود.
امریکا: قدرت اول جهانی و رهبری بلوک غرب ، الآن یادم اومد یک سری جشن هاش مثل هالوین هم جالبه!!!
میدونم جاهای دیگه هم هست ، چیز خاصی به ذهنم نرسید!
تصویر
سوئد: خوبه ، کشوری دوست داشتنی هست اما مردمانش سرد هستن ، شاید چون نزدیک قطب هستن
سوئیس: بهترین کشور اروپایی و به نوعی مهد همکاری و اوج رعایت حقوق بشر.
بوسنی هرزگوین: کشور مسلمان اروپایی که خیلی صدمه خورده
آذربایجان: تازهگیا شاخ و شونه خیلی می کشه ، آدم بشو نیست بزنیم بترکونیمش اون قراردادهای ننگین قاجاری رو پایان بدیم.
ارمنستان: خیلی در حق ساکنانش ظلم شده.
خب،تا همینجا داشته باش،بعدا به خدمتت میرسم!تصویر
هستم فعلا...
تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on DJ Dani, ويرايش شده در 0.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

razates نوشته شده:سلام‏ ‏من‏ ‏سئوال‏ ‏قبلی‏ ‏ها‏ ‏را‏ ‏تا‏ ‏حالا‏ ‏نخوندم پس ببخشید
اشکالی نداره ، جواب می دهیم...
تصویر
1.نظرت درباره تبلت ایرانیه چیه (کامل بگو)
والا اطلاعی ازش ندارم ، اما اگه ساخته شده باشه یا توانایی ساختش رو داشته باشیم خیلی عالیه.
به هر حال سایر کشورهام از پله آخر شروع نکردن ، کسی انتظار چندانی نداره اما کم کم میشه رفت بالا به شرط اینکه درست و به جا باشه و نرن واردت کنن برند ایرانی بزنن روش...
هرچند یک جورایی خودم نسبت به وسایل خارجی علاقه بیشتری دارم ، با اینکه به ضرر کشور هست اما خوب در ایران برخی چیزها با کیفیت ساخته نمیشه و یک جوری این ذهنیت قوت گرفته.
۲ نظرت درباره میراث فرهنگی
تاریخچه و میراث کهن یک کشور ، ایرانیان خوب به نوعی سرآمد تمدن های بشری بودند و میراث تاریخی که ما داریم آرزوی خیلی از کشورهاست.
الآن می بینید که میراٍ فرهنگی ما رو به نام خودشون میزنن ، حالا این میراث میتونه بنایی باشه ، زبان مادری ، یک دانشمند یا شاعر یا مخترع و ... ، طبیعتی و خلاصه خیلی چیزها.
در کشور ما زیاد بهش توجه نمیشه مثل محیط زیست ، ای کاش یک وزارت خونه داشت.
به نوعی خود ما هم بهش توجه نمیکنیم و به جایی اینکه حفظش کنیم بهش آسیب میزنیم ، از آسیب های مردمی بگیر تا آبگیری سد و ...
باید به این فرهنگ برسیم که آقا اگه ما دیدیم یک کاری کنیم که بقیه هم ببینن نه چون دیدیم نابود کنیم یا برداریم ببریم بفروشیمش.
مردم ما نیاز به آموزش اساسی در این بخش دارنو
ای کاش متولی هاشون هم اهمیت بیشتری بدن ، همین تخت جمشید در حال نابودی هست ، حیف نیست؟
نمیشه که همش میراث دوران اسلامی رو حفظ کرد و اون ها رو گذاشت به امون خدا تا از بین برن ، اینها نیازمند توجه هستند ، مثل همون کتیبه ای که تو خارک در مورد نام خلیج همیشه فارس پیدا شد ، ولش کردن به امون خدا که نمی دونم کدوم خدانشناسی تخریبش کرد یا برخی افراد تندرو که میگن اینها نماد طاغوت هست و باید نابود شه ، به خدا حیفن..
تصویر
۳ نظراتت درباره واردات مدیر از ژاپن و سوئیس چیه
برای آموزش بد نیست اما مدیریت نه.
چون هیچ کس به اندازه ایرانی جامعه خودش رو نمیشناسه.
مثل همه جاها ، نمی دونم چرا این موضوع در همه ما ریشه دوونده که به جای کار صحیح همش به دنبال راه در رو باشیم ، درحالی که هیچ مردمی ذهن خلاق ما ایرانی ها رو ندارن ولی خوب در جهت چندان خوبی ازش استفاده نمی کنیم.
شما ببینید همین مخترعان و سازنده های جوان ایرانی با این همه تحریم و محدودیت چه کارهایی انجام دادن ، خوب اینها اگه روشون سرمایه گذاری بشه مدیران موفق همین کشور میشن.
۴ به نظر من ۷۰٪ مشکلات این جامعه به علت سوء مدیریت و بی قانونی است منظورم اینه که تو اکثر پست ها از مهدکودک تا ذوب اهن اصفهان اکثرا مدیریت نالایق و بی قانونی و یا عدم اجرا درست نظارت برقانون حکم فرماست نظرت درباره نظرم چیه
دقیقا ، چون کسی که باید بیاد سر کار نمی یاد ، با بندهای پ طرف میاد پست رو میگیره در حالی که هیچ دانشی نداره ، خوب دیگه نمی تونه درست مدیریت کنه ، حداقل بیا چندتا مشاور درست انتخاب کن راهنماییت کنن ، اگه هر کسی سرجاش باشه همه چیز گلستان میشه ولی خوب اکثرا نیست ، هرچند در موارد خصوصی این موضوع خیلی کمتره چون طرف با پول خودش وارد میشه و میدونه چیکار کنه.
۵ و مهمترین سئوال شخصیم که خیلی بهش علاقه دارم دیروز و امروز و دو روز قبل صبحانه ناهار و شام چی خوردی
امروز :
صبحانه کره ، پنیر ، مربا توت فرنگی ، هول هولی خوردم برم بیرون ، ناهار:باقالی پلو ، شام هم نخوردم.
دیروز:
صبحانه همین یک لیوان شیر هم بود ، ناهار لازانیا ، شام هم چیزبرگر ، جمعه آشپزخونه تعطیله و ناهار مال روز قبل بود.
پریروز:
صبحانه اگه اشتباه نکنم یک لیوان آب پرتقال بود ، نخوردم ، ناهار که لازانیا و شام هم سبزی پلو با مرغ!
خوردنی ها یادم میمونه!!!
تصویر
با تشکر
دست شما درد نکنه
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

خوب باز هم ما اومدیم.....!
یه چند تا سوال میخوام بپرسم که رنگ و بوی خاصی دارند!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرت راجع به این تاکتیک جدید نهاجا که از میگ-29 برای نقطه زنی استفاده میکنه چی هست؟ شنیدم تو طرحش رو دادی!؟(رهکنش دیگه؟!)
با دیدن عکس زیر چه حسی پیدا میکنی؟دلت واسه دیدن یه دونه دیگه از اینا تنگ نمیشه؟!

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]گفته میشه که در زمان جنگ ایران از کشور هایی کمک نظامی گرفته حتی اسرائیل! نظر تو در این باره چیه و چی فکر میکنی؟

اندیمشک یا دزفول؟تصویر(اینم بگم که جناح مقابل حتما" جوابتو میبینه!)
BGP یا NPG....؟!
حاضری بجای این همه عطر و ادکلنی که گفتی JP-4 به خودت بمالی بری بیرون؟!
از چه حیواناتی میترسی؟کلا از چه چیزهای مادی میترسی؟
چرا همش یه پارازیتی میندازی وسط کارای من ؟!(200knot speed)
میگن F-7 از نظر ایجکشن سیت تعطیله درسته؟(چه دیدی از این لگن فسیل شده!)
چرا این پایگاه همدان کلا هیچ خبری ازش نیست!؟

متولی امر برای رسیدگی به امور عکاسان هوایی کیه؟ اشکال کار از کجاست؟(دلم میخواد یه شونصد خط جواب بدی!)
از این کیک حلقه ای ها یا پفک حلقه ای ها خوردی؟چه حسی بهت دست میده موقع خوردن؟
راستی چه خبر از شیخ برفی؟(دی جی برفی!
تصویر)
شده تا حالا دچار نرسپان بشی!؟
تصویر
نظرت در رابطه با این حرکت که توی عکس مشخصه چیه؟ تصویر تصویر تصویر

تصویر  
در رابطه با موارد زیر حداقل یک جمله بگو:
حافظان پایتخت؟
دشمنان دیروز،یاران امروز؟
Iranian F-4 Phantom II Units In Combat
مهرآباد در اوج؟
امیر عزیز نصیر زاده؟
امیر محسن دره باغی؟
امیر محمد علوی؟
مجری برنامه ی حماسه؟
امیر سرتیپ دوم خلبان حسین چیت فروش در زمان جنگ خلبان هواپیماهای مختلفی(!) از جمله اف-5 بوده و بعد از اون سالها رئیس دفتر مطالعات و تحقیقات نهاجا بوده؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همین ها رو جواب بده،تشریحی تشریحی هان من تستی بکارم نمیاد!
خودم هم میدونم که از حضورم برای بار دوم ممنونی! تصویر
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

هه هه هـــــــــه هه

اقا دانیال میبینم که اره، ترکوندی. ماشالا خوب جواب داریااااا، مشخصا من عمرا بتونم اینقدر تایپ کنمتصویر
تو این صندلی بیشترین چیزی که نظر منو به خودش جلب کرد پست اقا شاپور عزیز بود، واقعا غم و اندوه رو میشد در پستش حس کرد. وقتی سوالاش رو میخوندم بغضم گرفته بود، نمیدونم شماهم اینجوری بودید یا نه؟!!! واقعا فرشتس

دانیال شنیدم با همه اره، با ما بله... قضیه چیه؟تصویر

بیا پایین سوالارو داشته باش

1- احساسات یا منطق؟ به عبارتی به دلت تصمیم میگیری یا با مغزت؟

2-به قوله یکی از بچه محلامون، همین انیشتین رو میگم: عشق مثل ساعت شنی میمونه. همزمان که دلتو پر میکنه، مغزتو خالی میکنه! موافقی؟

3-در دوراهی ها چجوری تشخیص میدی کدوم راه رو باید رفت؟

4-بهترین راه برخورد با ادم بی منطق و فاقد شعور

5-فرهنگ از نظر تو یعنی چی؟

6-از بیراهه هایی که رفتی بگو

7-بهترین جشن تولدت واسه چند سالگیت بوده؟بهترین کادو؟

8-دانیال و خودش و خداش؟ چی تو چنته داری؟

9-عدم درک متقابل پدر و مادر؟

10-قانعی یا همیشه یه بیشتراش فکر میکنی؟

11-تا حالا گرفتنت؟ تعریف کن بینیم

12-وایستادی تو ایستگاه اتوبوس همینجوری تو حال و هوای خودتی، یهو برمیگردی میبینی نوک دماغت چسبیده به شیشه اتوبوس. چه حسی داری؟تصویر(از اون سوالاست که فحش داره ها)

13-دانیال خداییش چند بار حاضری بری خواستگاری یه نفر؟ البته طرف خودش بخوادت، ولی باباش ...تصویرتصویر

14-دوست داشتی جا مهرآباد تو Nellis AFB بودی؟

15-نظرت راجع به این ضرب المثل ها؟
گر خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو
از ماست که بر ماست

16-با بند {پ} چطوری؟

17-اصن یه وضی، خیـــــــــــلی تیکه نازیه. یه دونه از این اصن یه وضی ها بگوتصویر. روم نمیشه چیه؟ بگو پسر

18-نظرت راجع به این بیت:(یه چایی بزن دهنت خشک شدهتصویرتصویر)

هنوزم راه و رسم پر کشیدن هست در یادم ولی بال و پرم چیدند و من در حسرت بادم

19-به نظرت ما ادما غریب پرست و مرده پرست نیستیم؟

20-کی واقعا تونستی حضور خدا رو در کنارت حس کنی؟

21-و خلبان جهانبانی که خودم دیروز شناختمش. به قول زد انگار موفقیت هاشو ارث بردیم، یه غروری به ادم میده

22-اعتیاد؟

23-اگر قرار بود یکی از ارزوهات براورده بشه، کدوم رو میخواستی؟ (اون یکی رو بگو که میشه گفت)تصویر

24-دانیال بیا پایین به درخواست خودت یه سری دیگه کاربر دارم برات. البته من بعضی هارو
نمیشناسمشون ولی گفتم نیست که شما فسیلی، میشناسی دیگهتصویرتصویر

sokuteasemuni
hamed_713
Miliali
moh-597
Dr.Akhavan
achachi98
MASTER
Colonel Chazan
black hawk
Sardar
Don Corleon
ALIAGHAKHAN
Fantoom121
Reza6662

بازم بیا پایین، کاربر دیگه بسه

دانیال و پدر:
دانیال و مادر:
دانیال و خواهر/برادر:
دانیال و فامیل:
دانیال و شغلش:
دانیال و ترس:
دانیال و ارایشگاه محل:
دانیال و بغض:
دانیال و خنجر از پشت:(زدن و خوردن)
دانیال و یه F-4D بالاسرش:
دانیال و بوم بوم:

و در اخر این شعر رو بخون، لذت ببر

هر چــــند که از آیـــنه بی رنـــگ تر است
از خـــاطــر غــنچه هـا دلــم تـنگ تـر است
بشــکن دل بــی نــوای مــا را ای عشق
این ساز، شکسته اش خوش اهنگ تر است
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 894 بار
سپاس‌های دریافتی: 718 بار

پست توسط crackxy »

سلام بر دوست و کاربر گرامی اقا دانیال

اقا از اون جیگرت چیزی باقی مونده ما استفاده کنیم؟ :grin: :grin: :grin:

الان در حال حاضر چطوری یه شرح از احوالاتت بده ممنون

من سوالام به سبک خودمه زیاد تو کار موشکو هواپیما و اینجور چیزا نیستم :grin:

البته نقطه مشترک زیاد داریم که بهش میرسیم

گفتی ارباب حلقه ها بهترین فیلمیه که دوستش داری - کدوم شخصیت فیلم - کدوم نزاد فیلم رو بیشتر دوست داری؟

میدونی فیلمش خیلی شبیه به یکی از بازی های استراتژیه. میدونی کدوم؟ تو اونجا کدوم نژاد رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟

تکمیل کن

فیلم ماتریکس....

فیلم ارباب حلقه ها....

فیلم افسانه های خزان......

فیلم کنستانتین......

فیلم هری پاتر......

خوب بعد از جواب اینها بریم سراغ یه موضوع دیگه

به نظرت اول تخم مرغ بود یا اول مرغ؟

حاضری به خاطر اعتقادت بمیری؟

حاضری به خاطر اعتقادت ادم بکشی؟ (راستش این دوتای اخری یکی از جمله های معروفه - میخوام ببینم تو چی فکر میکنی)

اگر قرار باشه یک نفر رو تو دنیا انتخاب کنی. اون کیه؟

نظر راجع به خواننده های رپ چیه؟

زندگی به چه قیمت؟؟

زندگی به قیمت......

عشق......

چرا میگن عشق مال تو قصه هاست؟

تحلیلت چیه:

اینجاقفس باآسمان فرقی ندارد, امروزوفردا بی گمان فرقی ندارد, وقتی غروری نیست تاآتش بگیرد!خاموش یاآتشفشان فرقی ندارد,وقتی که این کشتی نداردناخدایي,بی بادبان با بادبان فرقی ندارد ,!درذهن مردم یاسمن باشاخه زیبا ست, هیزم شکن با باغبان فرقی ندارد! وقتی برای مرده بودن زنده هستیم, گهواره با تابوتمان فرقی ندارد..

تحلیل شخصیت چیه:

« ... هر چند که زن را امر کنی که پنهان شو، وی را دغدغه خود نمودن بیشتر شود و خلق را از نهان شدن او، رغبت به آن زن بیشتر شود. پس تو نشسته ای و رغبت خلق از دو طرف زیادت می کنی و می پنداری که اصلاح می کنی. آن خود، عین فساد است. اگر او را گوهری باشد که نخواهد فعل بد کند، اگر منع کنی و اگر نکنی، او بر آن طبع نیک خود و سرشت پاک خود خواهد رفت. فارغ باش و تشویش مخور. منع جز رغبت را افزون نمی کند، علی الحقیقت.»
.
منبع: مولانا جلال الدین محمد مولوی، فیه مافیه،
با تصحیحات و حواشی بدیع الزمان فروزانفر،
انتشارات امیرکبیر، تهران، 1362، ص 86

اینیکی تو حلم :grin: تحلیلتو بگو ببینم واقعا چی فکر میکنی. واقعا کی مسوله؟

عشق در نگاه اول؟

انصافا تیپ چقدر برات مهمه تو انتخاب یک شخص؟؟ منظورم شخصه :-)

پوآرو یا هلمز؟

گفتی تو حیاتتون درخت دارید. چه درختایی؟؟
من عاشق طبیعتم عین خودت

کشاورزی یا باغداری؟

پرورش زنبور عسل یا مرغ؟

اگه درختا میتونستن حرف بزنن به نظرت الان چی میگفت به انسان ها؟

از درخت مظلوم تر دیدی؟؟؟
اگه درختا میتونستن مقابله به مثل کنن با شمشیر و نیزه به نظرت دنیای الان چطوری بود؟؟

یک ادم خوب رو با ده تا صفت توصیف کن

PHP یا MYBB ؟

ورد پرس یا جوملا؟

نرم افزار گرافیکی مورد علاقه ت؟

نظرت راجع به زیبایی چیه؟؟

زیبایی یا کارایی؟

فیلم هندی یا کره ای؟ :grin: :grin: :grin: :grin: میدونم جوابش خیلی سخته - توضیح هم دادی بد نیست

صندلیت چقدر داغ شده تا الان به نظرت؟

فلاپی یا رم؟

سی دی یا دی وی دی؟

نسل اینده ی تکنولوژی زخیره سازی اطلاعات روی لوح های فشرده رو چطوری میبینی؟

روزیو تصور کن که کهکشانمون در استانه برخورد با یه کهکشان دیگه ست. اونروز رو تصور کن مثل یه انشا چند خط بنویس از تکنولوژی انسان بنویس از روحیات و اخلاقیات انسان. به نظرت اون زمون چجوریه؟

فیلم طلوع افتاب رو دیدی؟؟ حاضری به جای یکی از ضخصیت هاش باشی تا تمام دنیا چه خوب چه بد رو نجات بدی؟

در چه حالت حاضری یه انسان رو بکشی؟

در چه حالت حاضری بندگی یه انسان رو بکنی؟

بردگی همچنان وجود داره به نظرت الان چه مدلیه؟

دیگه از فیلمایی که بذار یه چندتا سوال توپ دیگه از فیلم بکنم هنوز راضی نشدم :grin: :grin:

سبک های فیلم های زیر چه احساسی بهشون داری؟

رزمی.....

هنری.....

اکشن......

ورزشی......

عاشقانه......

علمی تخیلی.....

سیک دلهره و ترس.....

سبک اجتماعی......

سبک طنز......

و در اخر سیک بسیار مورد علاقه خودم فیلم های فکری - نظرت رو راجع به فیلم شکارچیان ذهن هم بگو اگه دیدی

فعلا در همین حد باشه انشالله بازم مزاحم میشم :grin: :grin: فقط فحش ندیاااااااا زیاد نبود سوالام :grin: :grin:

فعلا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

پست توسط danialhaghgoo »

خسته نباشید جناب دانیال ....چند تا کلمه میگم خوشحال میشم اولین چیزی که یادتون میوفته رو بنویسید....

حباب .....لیقوان ..... یاماها ...... جیکسی .....هشتگرد ..... نادان ..... رقص چوب .....
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 289 بار
سپاس‌های دریافتی: 1424 بار
تماس:

پست توسط Mohammad Razzazan »

سلام بر همه دوستان و دانیال عزیز

همه سوالاتو دوستان پرسیدن. یه سری کلیدواژه می نویسم ببین چیزی یادت میاد؟!
(با تشکر از طاها)

عزیز
حسن استالین
حاجی یخچالی
ناصر گیاهی
عمو فیضی
اریال رفیولینگ
پ تری اف
گرمابه و گلستان
من دیگه نمی دونم چی بگم
عمو حقگو و اصغر فرهادی
باااش(=بااعش)
بی بی مهلت
شب سرد و گرگهای تشنه
در یخچالو وا کن هوای اتاق گرم شه
روستای پیشرفته یونایتد
پیتوت و پای اضافه
چی می گی؟
سرجوخه
نسل آحر زنجیر چرخ
اسکیموهای شهرضا
اف 7 تعاونی 1
به این می گن دی جی هه هه =))
سافت
خفاش شب
کیف پول
صحنه را دیدم
نزدیکی به حقیقت
انا الحق و مراحل رسیدن به مدینه فاضله
فرمونو بچرحون خلاف جهت
گروه جوانان

به نظرت مصرف 707 بیشتره با سانتافه؟
خوب یه سوال جدی. نظرت در مورد Iranian Spotters؟

و نظرت در مورد عکس زیر

موفق باشی
[FONT=Verdana]IRANIAN SPOTTERS 
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

با عرض معذرت از دوستان بابت تاخیر در پاسخگویی.
تصویر

Alpha4 نوشته شده:خوب باز هم ما اومدیم.....!
یه چند تا سوال میخوام بپرسم که رنگ و بوی خاصی دارند!

[COLOR=#548dd4]خوش اومدی.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نظرت راجع به این تاکتیک جدید نهاجا که از میگ-29 برای نقطه زنی استفاده میکنه چی هست؟ شنیدم تو طرحش رو دادی!؟(رهکنش دیگه؟!)

والا من از این کلمات رهکنش و ... استفاده نمی کنم ، کلا اصالت هرچیزی برام مهمه.
اما اینکه من تاکتیک داده باشم ، دیگه آخرش میشه ، آخه عزیز من ، اگه بتونم کارام رو انجام بدم شاهکار کردم ، تاکتیک پیش کش...
[COLOR=#548dd4]اما این نقطه زنی اگه منظورت حمل سلاح هوا به سطح هست که من اطلاعی ندارم وفقط میدونم که یک کارهایی داره میشه اما اگه منظورت دفاع نقطه ای هوایی هست ، خوب این وظیفه میگ 29 هست ، برد بالایی به دلیل عدم توانایی سوختگیری نداره و نتیجه مجبوره دفاع از نقطه خاصی رو انجام بده ، دفاع منطقه ای رو جنگنده هایی مثل اف-4 و اف-14 انجام میدن که خودت بهتر اطلاع داری.
با دیدن عکس زیر چه حسی پیدا میکنی؟دلت واسه دیدن یه دونه دیگه از اینا تنگ نمیشه؟!

عجب عکسی...یادش بخیر ، نمایش پروازی دزفول خیلی ساده شده ، اون موقع جلوی چشمت چندتا رول میزدن ، یادمه یک سال که قسمت شد بریم لب باند ، جلوی چشممون تو ارتفاع کم رول زد ، خیلی زیبا.
افتخاری هست برای کشور که جووناش با این پرنده های پیر چنین کاری میکنن ، البته بخش تعمیر و نگهداری هم کم نمیگذاره ، یک مجموعه دست به دست هم میدن که مثلا اف-5 ، 40 ساله هنوز بپره ، اگه توی کشور اف -22 یا مثلا سوخو 35 بود دیگه چی میشد ، همین چیزهاست که میبینم و اشک توی چشممان جمع میشه.
عکاس این تصویر هم فرد بزرگی هست ، مهدی (رشنو) عزیز که همیشه به من لطف داشته ، یکی از پایه ها و بزرگان عکاسی هوایی ایران هست و انصافا خیلی دوستش دارم.
تصویر

[COLOR=#000000]گفته میشه که در زمان جنگ ایران از کشور هایی کمک نظامی گرفته حتی اسرائیل! نظر تو در این باره چیه و چی فکر میکنی؟

خوب این دیگه حرف من و شما نیست ، یک جستجوی ساده توی نت همه چیز رو بیان میکنه.
نه که عاشق چشم و ابروی ما بودند ، بلکه منافع مادی و معنوی خودشون رو در این راه تامین می دیدن ، فروش قطعه یکی از اونهاست یا مثلا همین عملیات اپرا که چند ماه بعد از عملیات شمشیر سوزان ایران بر ضد نیروگاه اتمی اسیراک عراق انجام گرفت چگونه اینقدر دقیق و کاملا موفیت آمیز انجام شد و خطر تسلیحات هسته ای رو از بین برد؟
[COLOR=#548dd4]خوب از این راه هم منفعت می برد و هم خودش رو در معرض خطر نمیدید ، به نوعی عراق دشمن مشترک به حساب می اومد و خوب دیدید که وقتی صدام از ایران به جایی نرسید و جنگ 1991 رو شروع کرد چند شلیک موشک اسکاد به سمت تل آویو داشت و ...
اندیمشک یا دزفول؟تصویر(اینم بگم که جناح مقابل حتما" جوابتو میبینه!)

حالا جدا از شوخی های همیشگی که داشتیم ، این دو شهر مهد مقاومت خوزستان محسوب میشن ، اندیمشکی که سد راهبردی دز رو داشت ، سایت رادار هشدار زود هنگام ، تامین آب و برق و امکانات پایگاه چهارم ، خط راه آهنی که همه چیز رو از نیرو تا سلاح و تانک و غذا به خط مقدم می رسوند یا دزفولی که حماسه های پایگاه چهارم وحدتیش مثال زدنی هست ، پایگاه رو در قلبش داره ، یک لشگر زمان جنگ داشته ، سقوطش به معنای سقوط کامل خوزستان بوده ، حداقل 300 راکت و موشک خورده ، هیچ وقت زیر آتش دشمن هم از ساکنانش کم نشده ، یا هر دو ، خدماتی که به سربازان انجام دادن ، تلفن های رایگان ، مادرانی که سربازان رو مثل فرزندان خودشون تر و خشک کردن ، کم کشته در این دو شهر داده شده؟
همون بمبارون ایستگاه راه آهن اندیمشک که فیلم دوئل ازش ساخته شد کم بوده؟
[COLOR=#548dd4]هرکدوم از این دو شهر تصرف میشدن که خوب به دلیل فاصله کمشون اون یکی هم سقوط میکرد ، خوزستان از دست میرفت ، اینا کم نیست و خدمات هر دو شهر حداقل در زمان جنگ و شرایط فعلی از جمله پایگاه چهارم که بین دو شهر و حافط بخشی از آسمان کشور قابل شمارش نیست.

[COLOR=#000000]BGP یا NPG....؟!  
[COLOR=#548dd4]والا BGP , شما که زحمت کشیدی گفتی GNP ، یک چیزی تو مایه های CNG ، دوستان این BGP یک مرکز هلیکوپتری شرکت نفت هست که امسال قسمت شد البته با هماهنگی آقا مهدی عزیز و همکاری بی نظیر پرسنلش که از اون بازدید کنیم.
حاضری بجای این همه عطر و ادکلنی که گفتی JP-4 به خودت بمالی بری بیرون؟!

خوبی؟؟؟
همون بوی گندی که موقع رژه یا نمایشگاه ها یا امثال این از JP-4 میره تو بینیم بسه ، بوی نفت بد نیست اما این یکی وحشتناکه...
[COLOR=#548dd4]تصویر
از چه حیواناتی میترسی؟کلا از چه چیزهای مادی میترسی؟  

خوب از حیوانات وحشی و بزرگ که خطر دارن می ترسم ، از سوسک هم یک جورایی ، چندش آوره البته...
اما اگه مادی میگی ، خوب مثل هر انسانی ترس هایی رو دارم ، در شرایط خاص قرار گرفتن و اینکه کاری از دستم برنیاد بدترین ترسه...
[COLOR=#548dd4]اما اگه بخواهیم این موضوع رو بازترش کنیم میشه ترس از جهان موازی خودمون ، خوب انسان همیشه ترسی از ساکنان اون جهان داشته و من هم تجربه هایی دارم که وقتی فکر می کنم حالم یک جورایی بد میشه ، ولی نظرم بیشتر اینه که وحشتناک ترین موجود انسان هست و بقیه بعد از اون.
چرا همش یه پارازیتی میندازی وسط کارای من ؟!(200knot speed)  

خوب برادر من اگه نندازم که آبروریزی میشه...
تصویر
[COLOR=#000000]میگن F-7 از نظر ایجکشن سیت تعطیله درسته؟(چه دیدی از این لگن فسیل شده!)

اول خدمت دوستان بگم ایجکشن سیت همون صندلی پران جنگنده هست که جون خلبانان نظامی رو نجات میده.
اما جوابت...
من چیزی از اف-7 ندیدم ، فقط میگم این هواپیما هم در حد خودش زحمت کشیده ، نمی تونی انکار کنی که در حال حاضر آموزش پیشرفته نیرو یا توسط اف-5 بی انجام میشه که طرف بعدش میره اف-5 ای یا اف تی -7 انجام میشه که بعدش میره اف-7 ام ، یعنی آموزش با دو کابینه و پرواز های رزمی آموزشی با نوع تک کابینه.
این هواپیما برای خلباناش ارزش داشته ، درسته موشک درست حسابی هوا به هوا نداره ، یا محدوده حمل بمبش فقط Freefall و اونهم با مقدار کم...
ولی زحمت کشیده ، با این حال خوب هواپیما چینی هست ، وقتی کانوپی این هواپیما رو از یکی بر میدارن میخوان بگذارن روی یکی دیگه یک اندازه نیست با چیقی میبرن تا جا بیفته خوب دیگه چه انتظاری هست ، حالا وضعش از اون موقعی که خریداری شدن بهتر شده اما خوب عزیزان بسیاری رو به کام مرگ فرستاده.
به نظر من بزرگترینشون سرگرد جواد عرفانیان بود که زمان رژه هوایی یکی از سالهای دهه 70 قبل از رسیدن به روی میدون آزادی میبینه جنگنده دچار مشکل هست میتونس بپره بیرون چون راه ریکاوری نبود اما چون بالای سر جمعیت بود و آبروی کشور با این اتفاق زمان رژه زیر سوال می رفت عبور کرد و سعی کرد که هواپیما رو به یک نقطه کم جمعیت بکوبه و بپره بیرون ، اما صندلی کار نکرد و آخرش به کسی آسیب نرسید اما چنان به سقف یک ساختمون خورد که دستش روی استیک کنترلی جنگنده دو کیلومتر اونورتر پیدا شد و نشون میداد که تا آخرین لحظه تلاش کرده ، ایشون کسی بود که با اف-7 در مقام قدرت با خیلی از خلبانان جنگنده های قدرتمند مثل اف -4 و اف-14 قابل مقایسه بود.
اما خوب یک موقع هم شده سر اشتباه صندلی داخل آشیانه کار کرده و طرف رو با سقف یکی کرده ، چون صندلی در عرض سه ثانیه به ارتفاع 100 متری میرسه و حتی خلبان هم که آموزش دیده بی هوش میشه و خیلی ها آسیب شدید می بینن یا میمیرن.
[COLOR=#548dd4]در تئوری صندلی این هواپیما در سرعت و ارتفاع صفر باید کار کنه اما وقتی موتور نوع دو سرنشینه اون 5 ثانیه delay داره چه انتظاری میشه داشت ، کلا خریدش تنها به دلیل مجبور بودن و نبود جنگنده قابل خرید پذیرفتنی هست غیر اون کاملا اشتباه بوده حتی با خدماتی که داشته ولی من از قیافش خوشم میاد.
چرا این پایگاه همدان کلا هیچ خبری ازش نیست!؟

خوب چون خارج شهره ، قرار نیست که هرچی میشه هوار بزنن بگن ، خودت بهتر میدونی که همدان سوپر بیس اف -4 هست و مگه میشه خبری نباشه ، اما خوب ترجیح میدن چیزی نگن ، یک موقعی هایی دهه فجر توش نمایشگاه میگذارن ، کلا بیس خفنی هست...
تصویر
متولی امر برای رسیدگی به امور عکاسان هوایی کیه؟ اشکال کار از کجاست؟(دلم میخواد یه شونصد خط جواب بدی!)
چی بیام بگم؟!!!
عکاسی هواپیمایی که ما و کلا در گروهمون انجام میدیم با این هدف هست که کشورمون رو به دنیا نشون بدیم ، که آقا با این همه تحریم هنوزبخش های غیر نظامی و خصوصا نظامی با این همه کارشکنی شرق و غرب پابرجاست ، یک تصویر زیبا و بدون خدشه و به دور از سوانح.
اما در مقابل چی دیدیم؟ تصویر
این حرف من نیست ، این حرف خیلی هاست که این تصاویر به دنیا چیزهای زیادی رو نشون داده ، مثلا قبل اولین عکس از تامکت که محمد گذاشت همه فکر میکردن کلا اف-14 توی ایران تعطیله یا مثلا فکر می کردن با اف-6 چینی میپریم!
در مقابل یک سری از بزرگان بوده که زحمت کشیدن و بیشتر به واسطه افشین عزیز بود که کمی این موضوع شناخته شد و اثراتش رو در برخی بخش ها دیدن ، اما غالبا براشون قابل پذیرش نیست.
خوب من نوعی هم تا کی ادامه بدم و دردسر برای خودم بتراشم؟
کم توی زندگی خودم بدبختی دارم؟
خوب اینکار باشه به عهده متولی هایی که داره (اینو هم من نمیدنم کی هست اما فکر نکنین بی کار نشستیم ، دنبال خیلی ها رفتیم) ، من خودم رو جمع کنم کافیه ، یک وقتی شما میبینی که کارت رو براش ارزش قائل میشن ، اما وقتی نباشه چی؟
اگه به خدمت و شناساندن ایران و ... باشه من در حد خودم انجام دادم ، دیگه بسمه ، هرچیزی یک وقتی ، سنی داره ، بگذار کوچکترها بیان وسط ، من دیگه برای دل خودم و جایی که به عنوان خبرنگار و عکاس ازش هستم کار میکنم.
تنها راهش هم اینه ، کار باید رسمی باشه ، شما رسمی اقدام کنی و به اون شکل همه چیز قابل حله اما این سبک رفتن فتح و ... به نظر من اصلا درست نیست ، نمیشه خرده هم گرفت که آقا چرا اینجوریه ، خوب بالاخره اینها به امنیت ملی کشور ربط داره و به همین دلیل نظر دوستان برام قابل احترامه تصویر ، پس کاملا شناخته شده میرم و عکس رو میگیرم و از نتایجش هم به طور رسمی سایر افراد با خبر میشن ، اما اون سبک میدون فتح و ... که مخاطب بیشتری داره به نظرم دیگه روش درستی نیست.
از طرفی شما میایی عکس رو میگیری میگذاری روی نت ، خوب چهار نفر میان کپی رایت رو که تو کشور ما تازگی ها و کم کم در حال رعایت شدنه زیر پا میگذارن یا مثلا طرف میگه ممنوعه بعد میره عکس رو استفاده میکنه ، خوب اینجوری من جایی نگذارم و فقط خودم ببینم بهتره ، متاسفانه این بر خلاف میل ما عکاسان هست که تصاویر رو بین خودمون محدود کنیم اما چاره ای نیست ، یا باید کل موارد عکس مثل سریال و ... رو پاک کنیم که از نظر من اصالت تصویر رو زیر سوال میبره یا اینکه کلا نگذاریم!
با این حال این رو هم باید گفت که به لطف زحمات بعضی ها شرایط خیلی خیلی بهتر شده و شما این حجم عکس رو قبلا کجا میدیدی؟
ولی بازهم میگم کار فقط و فقط ، باید (ببینید چقدر تاکید کردم) رسمی باشه ، اون موقع با آرامش کارتون رو انجام میدید و لذت می برید.
وسلام.

از این کیک حلقه ای ها یا پفک حلقه ای ها خوردی؟چه حسی بهت دست میده موقع خوردن؟
[COLOR=#548dd4]آره خوب ، شرینی دونات یکیشه ، حس خاصی که مدنظرت باشه بهم دست نمیده ، یکی مثل بقیه هست اما موقع خوردنش یک جورایی برات جذاب و چجوری بگم بامزه هست!

چی گفتم!!!

تصویر
راستی چه خبر از شیخ برفی؟(دی جی برفی!
تصویر)
[COLOR=#548dd4]آقا آب شد رفت ، اون مال پارسال بود که رفتم یک آدم برفی تو حیاط ساختم و عکسش رو هم گذاشتم ملت ببینن.
شده تا حالا دچار نرسپان بشی!؟
  تصویر
نه سعی کردم جستار و فرتور و فردید و کلا همه چیز سرجای خودش باشه...
تصویر
نظرت در رابطه با این حرکت که توی عکس مشخصه چیه؟ تصویر تصویر تصویر

یعنی هنوز که هنوزه و بعد از اینکه با رقیب فانتوم میپره اما یادش مونده از کجا به کجا رسیده...
خداییش فانتوم سلطانه ، ایشون و یکی دیگه از بزرگان پچ فانتوم رو بر روی بازو دارن ، خیلی کم پیش میاد کسی از اف-4 بره اف-14 ، عکسشم که بعید میدونم اتفاق افتاده باشه ، در این تصویر ، آقایی که سمت راست اول هستند ، امیر برخور فرمانده پایگاه هشتم شکاری اصفهان هستن که خدا انشاالله در پناه خودش حفظشون کنه و وجودشون برای نیرو بسیار بسیار باارزشه.
واقعا دوست داشتی هستند و البته بنده هم علاقه قلبی خاصی بهشون دارم ، دلم براشون تنگ شده یک جورایی.
اون آقایی که پچ رو از بازوشون برداشتی و بزرگ کردی هم از بزرگان تامکت هستند و خلبان دیگر هم از دوستان که خودت بهتر میدونی که در فیلم شهید بابائی هم نقش استاد آمریکایی رو ایفا کردند.
تصویر

تصویر  

در رابطه با موارد زیر حداقل یک جمله بگو:
[COLOR=#548dd4]چشم

تصویر
حافظان پایتخت؟ [COLOR=#548dd4]مقاله جالبی بود ، نشون داد که حافظان آسمان تهران رو نمیشه دست کم گرفت.

دشمنان دیروز،یاران امروز؟ بسیار خوب ، تصاویر جالبی رو بابک در اون قرار داده بود که یک زمانی خودم هم اون ها رو در کنار سایر دوستان گرفته بودم ، راستی اون تصویر میراژ آبیش هم جالب بود ، مطلب هم در نوع خودش خوب بود ، اولین نوشتار از میراژهای ایران.
Iranian F-4 Phantom II Units In Combat در زمان خودش بد نبود اما حالا که می خونم می بینم که تام کوپر یکم زیادی اغراق کرده ، نمیشه صحتش رو کامل پذیرفت و خیلی از مواردش با واقعیت فرق داره.
مهرآباد در اوج؟ گزارش تصویری بنده و شهرام عزیز از رژه هوایی 29 فروردین امسال که البته در مهرآباد گرفته شد و نهایتا در مجله جنگ افزار که عضو هیئت تحریریه اون هستم چاپ شد.
امیر عزیز نصیر زاده؟ والا آشنایی خاصی باهاشون ندارم ، چه عرض کنم...
امیر محسن دره باغی؟ جانشین فعلی فرماندهی نیرو ، فرد بسیار بزرگ و کاردانی هستند و اگه فرماندهی رو به عهده بگیرند شاهد خیلی اتفاقات جالب خواهیم بود.
امیر محمد علوی؟ معاون عملیات نیرو ، ساعت پروازی بسیار بالایی با فانتوم دارند و یک زمانی لیدر رژه های هوایی زیادی بودند ، در حال حاضر هم یکی از بزرگان اف-5 لیدر هستند که معمولا با آذرخش در ابتدای رژه قرار میگیرند.
مجری برنامه ی حماسه؟ یعنی ببینمش خرخرش رو میجوم ، طرف تعطیله میره بغل اف-14 میگه کولرش کجاست...!

بعد همچین فردی با اف-5 میره پرواز ، خدا شانس بده...
اما خوب برنامش جالبه ، اشاره به بخش های مختلف ارتش خصوصا نیروی هوایی واقعا جذابه و حرکت بسیار بزرگی هست و اینهم یکی دیگه از شرایط مساعدی هست که خدارو شکر به سرانجام رسیده ، در بین برنامه هاش اون قسمت سوخو برام جالب بود ، چرا که رنگ عراقی که بغل آبی هست رو روی یک سوخو دیدم و خیلی برام جالب بود که هنوز با این شکل باقی مونده.
امیر سرتیپ دوم خلبان حسین چیت فروش در زمان جنگ خلبان هواپیماهای مختلفی(!) از جمله اف-5 بوده و بعد از اون سالها رئیس دفتر مطالعات و تحقیقات نهاجا بوده؟

در کنار آقایانی که بالا نام بردی و قسمت شده حداقل یکبار در مراسمی ببینم ، جناب چیت فروش رو چندین بار زیارت کردم ، فردی افتاده و دوست داشتی هست ، ساعت پروازی بالایی با اف-5 دارند اما نمیدونم چرا این اواخر حرف های عجیبی رو بیان می کنند.
[COLOR=#548dd4]ایشون در آمریکا برای اف-5 آموزش دیدند ، اما زمان جنگ اکثرا خلبان خفاش بودند و بعد از اون هم یکی از بزرگانی بودند که در کنار افرادی مثل تیمسار جلال آرام گردان آموزشی پیشرفته نیرو رو با اف-5 بی و اف-5 ای و آر اف - 5 تشکیل دادند ، گردانی که در کنار اف-7 و همچنین هواپیماهای ملخی آموزشی ابتدایی بونانزا و سپس پی سی 7 ، نقش اساسی رو در خودکفایی کشور برای آموزش خلبان جنگنده و زیر نظر دانشکده شهید ستاری داشته ، ایشون یکی از برنامه ریزان تشکیل گروه آکروجتی بود که برخی از اف-5 بی به اون دلیل به رنگ سفید سیمرغ تغییر کردند ، بعدش هم رئیس صنایع اوج نهاجا و سالها ریاست دفتر مطالعات و تحقیقات بودند که در گذر اون خیلی از کتاب های فعلی چاپ شد و سمت فعلیشون رو یادم نمیاد.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همین ها رو جواب بده،تشریحی تشریحی هان من تستی بکارم نمیاد!
خودم هم میدونم که از حضورم برای بار دوم ممنونی!

بله بله...
تصویر تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

ASHKAN95 نوشته شده:هه هه هـــــــــه هه
رو آب بخندی...
تصویر

اقا دانیال میبینم که اره، ترکوندی. ماشالا خوب جواب داریااااا، مشخصا من عمرا بتونم اینقدر تایپ کنمتصویر
چون حسش بود ، انشاالله افسردگی نوشتاری رو در پست های آتی میبینی.
تصویر
تو این صندلی بیشترین چیزی که نظر منو به خودش جلب کرد پست اقا شاپور عزیز بود، واقعا غم و اندوه رو میشد در پستش حس کرد. وقتی سوالاش رو میخوندم بغضم گرفته بود، نمیدونم شماهم اینجوری بودید یا نه؟!!! واقعا فرشتس
واقعا ، عشقی پاک به سرزمین مادری.

دانیال شنیدم با همه اره، با ما بله... قضیه چیه؟تصویر
شما ناراحت نباش ، همه چیز آرومه...
تصویر

بیا پایین سوالارو داشته باش

1- احساسات یا منطق؟ به عبارتی به دلت تصمیم میگیری یا با مغزت؟
قبلا خیلی با احساس رفتار می کردم اما حالا 90% منطق و 10% احساس.
خیلی از احساسی بودن ضربه خوردم ، در همه چیز ، همیشه فکر می کردم میشه محکم بود و آسیب ندید اما خلافش ثابت شد ، خوب این لطفی بود که در حقم شد و دیدم به دنیا بازتر شد.
شاید بگید من که ادعای مهربونی دارم چطور بی احساسم؟
خوب بحث احساسی که به واسطه دوستی باشه یا دلسوزی با احساسی که از قلب بر میاد فرق داره ، مثلا من فردی هستم که تقریبا خوش سفرم و خودم رو شاد نشون میدم ، نتیجا به کسی زهرمار نمی کنم اما از نظر احساس قلبی کاملا سرد و بی روح دارم ، یخ زده و نمیدونم به چه شکلی دوباره شعله ور میشه ، هرچند این قلب یخزده برام خیلی خیلی بهتر هست و زندگیم رو بر اساس یک ثباتی به جلو میبره تا قلبی شعله ور از هرچیزی که شما فکرش رو میکنید .
2-به قوله یکی از بچه محلامون، همین انیشتین رو میگم: عشق مثل ساعت شنی میمونه. همزمان که دلتو پر میکنه، مغزتو خالی میکنه! موافقی؟
آره ، هرچه قدر هم بخواهی منطقی باشی یک جایی کم میاری ، اما نمی تونی بگی کل مغز آدم خالی میشه ، یک بخشی از منطق میمنونه ، حالا من نوعی نمیخوام بهش توجه کنم یا نادیده میگیرمش بحث خودش رو داره...

3-در دوراهی ها چجوری تشخیص میدی کدوم راه رو باید رفت؟
سعی می کنم از ذهنم و تجربه هایی که دارم کمک بگیرم و البته از کمک فکری کسانی که اون راه رو طی کردند استفاده می کنم ولی تصمیم گیر نهایی خودم هستم ، با این تفاوت که بودن در دوراهی برام وحشتناکه و بدترین اتفاقی هست که می افته چون عادت دارم همه چیز رو سخت بگیرم و البته با همین سخت گرفتن و بی اعتمادی که در بعضی جاها به خودم داشتم نسبتا توسنتم غرور رو از خودم دور کنم و به جاهایی برسم ، چون اگه اطمینان کامل به کارت داشته باشی ، ممکنه شکست بخوری.

4-بهترین راه برخورد با ادم بی منطق و فاقد شعور
کاری به کارش ندارم ، چون کلا نمی فهمه و وقت گذاشتن براش بی ارزشه ، اما اگه بی شعوری خودش رو بخواد به من منتق کنه متناسب با کارش بدترین جواب ممکنه رو بهش میدم که کاملا از حرکتش پشیمون شه ، سر اینجور مسائل اصلی شوخی ندارم.

5-فرهنگ از نظر تو یعنی چی؟
چیزی که ما اندکی از اون فهمیدیم.
یعنی به حقوق همدیگه احترام بگذاریم ، یعنی برای هم ارزش قائل بشیم ، یعنی همدیگه رو در کارهای سخت یاری کنیم و پشت همدیگه رو خالی نکنیم و ...
فرهنگ در خانواده ، در جامعه و ... هست اما بعضی اوقات در یک جمع کوچیک دوستانه هم نمیتونی فرهنگ رو به بعضی ها بفهمونی ، به این دلیل که کلا مغرور هستیم و نمی خواهیم قبول کنیم که نیاز به اصلاحات زیادی داریم ، نمیشه گفت که من فرهنگ دارم و طرفم نداره ، چون هرکدوم از ما یک جایی کارمون میلنگه.

6-از بیراهه هایی که رفتی بگو
ببین زیاد بوده ، مثل همه انسان ها ، خوب آدم جایز الخطا هست و اشتباه میکنه ، ولی بعضی ها خیلی سخت جبران میشه و بعضی ها اصلا جبران نمیشه ، یک نمونه لج و لجبازی بود که سر کنکور با خودم کردم...

7-بهترین جشن تولدت واسه چند سالگیت بوده؟بهترین کادو؟
جشن تولد رو خیلی دوست دارم و علاوه بر اینکه برام میگیرند البته تا حالا که اینجوری بوده و کلا تو خانواده ما این کار به نوعی رسمه حتی جشنی کوچیک ، برای دوستام هم تا جایی که از دستم بر اومده گرفتم و از خوشحالی اونها شاد شدم.
چرا که ما انسان ها در سختی و روزمرگی غرق شدیم و اگه یک کوچیک به فکر خودمون باشیم علی میشه.
از بین تولد هایی که یادمه ، سال اول دبستان که همه دوستام و بچه های فامیل تا چند خانواده اونطرف تر و ... خلاصه خیلی خیلی شلوغ بود ، کیک هم یه کشتی بود و کادو حسابی گرفتم ، از این کاغذ کشی ها و کلا این مدل کارها زیاد بود ، قبلا گفتم کلا به جشن و تزییناتش علاقه دارم ، حالا یک بیراهه بزنم , عاشق سفره هفت سین و نوروز هستم ، یا یلدا ، تولد ، حتی اون کریسمس و درخت زیباش که ما ایرانی ها فقط دیدیم ، کلا جشن یادآوری این هست که می تونیم دور هم باشیم و خوش بگذرونیم نه اینکه همش در غم غوطه ور باشیم ، غم خوبه اما اندکش ، نه اون سبکی که در حال حاضر می بینیم.
جشن بعدی هم دوستان گروهم که الحق بهترین دوران زندگیم رو کنارشون داشتم پارسال برام گرفتن (خونه آقای شماس) و واقعا برام به یاد موندنی شد.
کادو هم میدم و هم میگیرم ، البته بیشتر میگیرم ، بهترین کادویی که یادمه این بود که سال اولی که PS3 اومده بود قیمت خیلی بالایی داشت و چون علاقه به گیم داشتم خیلی میخواستم که یکی برام بگیره...تصویر
شش سال پیش بود ، روز تولدم دقیقا یادمه ، برف می اومد و بابام که برگشت دیدم یک جعبه کادو شده بزرگ دستشه ، موقع تولد که بازش کردم داشتم ذوق مرگ میشدم ، PS3 بود اونهم چقدر قیمت؟؟؟
800 هزار تومن برای یک دستگاه بازی ، یادش بخیر.
اینهم بگم که بخشی از وجودم در دوران کودکی مونده و با افتخار و بدون هیچ خجالتی میگم که نمیخوام اون بخش بزرگ بشه ، حالا هرکی دلش میخواد بگه طرف بچه هست ، اصلا اهمیتی نداره واسم.
تصویر

8-دانیال و خودش و خداش؟ چی تو چنته داری؟
چیز زیادی نیست ، فقط لطف حق بوده که تا به امروز تونستم حداقلی رو در راه خداوندی طی کنم ، عشق حقیقی من...
فقط می خوام باهام باشه و هیچ وقت تنهام نگذاره ، همین.

9-عدم درک متقابل پدر و مادر؟
خدا رو 100 هزار مرتبه شکر والدین من بیشترین درک ممکنه رو برای من نشون دادن و شاید خیلی چیزها که در خانواده های دیگه مسئله ساز بود برای من کاملا آزاد گذاشته شده بود تا با منطق و راهنمایی اونها تصمیم بگیرم ، همین موضوع هست که کمکم کرده حداقل خطا رو از این نظر داشته باشم.
اما یک مسئله ای هست ، شما ببین هیچ کسی جز خانوادت برات دلسوز نیست ، حالا در این مرحله والدین و بعدش همسر ، کسی که دیگران رو به این افراد ترجیح بده ، به نوعی چاله سربه نیست شدن خودش رو کنده ، هرکسی جای خودش رو داره اما خانواده ام برام بیشترین اهمیت رو دارن و چراغ راهنمای زندگیم محسوب میشن.

10-قانعی یا همیشه یه بیشتراش فکر میکنی؟
در برخی چیزها قانع و زیاد اصرار نمیکنم چون نتیجه خوبی نداره اما در موفقیت ها به هیچ چیزی قانع نیستم و می خوام پشت هم پیشرفت کنم و نهایت تلاشم رو میکنم.
کلا اگه چیزی رو بخوام پشت کوه هم باشه پیداش میکنم مگه اینکه ببینم وجودش خوب نیست.

11-تا حالا گرفتنت؟ تعریف کن بینیم
دو ، سه باری ، به اندازه دوستان دیگه از این نظر خون به جگر نشدم اما یک بار بدجوری کار بیخ پیدا کرد که با درایت مادرم حل شد ، فقط در عرض 12 ساعت اعصاب من رو نابود کردند ، خدا نصیب کسی نکنه ، نمی گم چون گفتنش تمام بدنم رو میسوزونه ، دونستنش هم ارزشی برای شما نداره.

12-وایستادی تو ایستگاه اتوبوس همینجوری تو حال و هوای خودتی، یهو برمیگردی میبینی نوک دماغت چسبیده به شیشه اتوبوس. چه حسی داری؟تصویر(از اون سوالاست که فحش داره ها)
خوب ، یک موقع میبینی اشتباه از خودمه و تو حال خودم هستم به جایی خودم رو بند نکردم...تصویر حرفی نیست.
اما اگه باعثش کسی باشه و به نوعی معذرت خواهی کنه ، نه خیلی ، فقط بفهمم که منظوری نداشته کافیه و اشکالی نداره اما اگه بخواد همین رو هم دریغ کنه عصبی میشم و یک چیزی میگم.
کلا صبور هستم اما اگه کسی بخواد پا روی دمم بگذاره کم کم جوش میارم و اون موقع یکم سخت کنترل میشم.
تصویر
مثلا میگم چند وقت پیش موقع رد شدن از خیابون دیدم یک بنده خدایی وسط راه گیج شده و ایستاده ، خوب در خطر بود اما معلوم بود نمیتونه تصمیم بگیره ، در عرض چند ثانیه رفتم که حواسش رو بیارم سر جاش دیدم تو حال خودش نیست گرفتم از خیابون ردش کردم و ...
بعدش حساب کن رد که شدم یک آقایی ایستاده هی میگه نگاه کنید همینا هستند که دین رو به خطر میندازن و هی گفت و گفت...تا اینکه منم اون روم بالا اومد و حسابی جوابش رو دادم ، گفتم برادر با غیرت تو حاضری یکی کشته شه و تو مثلا با ایمان بمونی.
خاک بر سر اون دیدگاهت...
تصویر

13-دانیال خداییش چند بار حاضری بری خواستگاری یه نفر؟ البته طرف خودش بخوادت، ولی باباش ...تصویرتصویر
خوب اگه طرف رو بخوام و ببینم اون هم میخواد میرم اما نه اونقدری که شخصیت خودم رو خرد کنم ، به هر حال اگه چیزی رو بخواهی با زور به دست بیاری از دستم میره ، بعدش هم هی میخوره تو سرت که تو اومدی و تو بدبختم کردی و ...
اگه واقعا دلیل روشنی برای مخالفت باشه و ببینم صحیح هست خوب سعی می کنم مسئله رو حل کنم اما اگه نشد و دیدم نمیخوان دیگه خودکشی نمیکنم مگه اینکه طرفم اساسا خودش رو برای همه چیز در آینده آماده کرده باشه ، کلا یک زندگی آروم رو می پسندم با هیجاناتی که قاطی با اعصاب خردکنی نباشه.

14-دوست داشتی جا مهرآباد تو Nellis AFB بودی؟
مهرآباد واسه خودش قشنگه ، نیلس هم قشنگه ... هرکدوم به جای خود.

15-نظرت راجع به این ضرب المثل ها؟
گر خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو
کاملا اشتباه و اشتباه ، یعنی چی؟
یعنی اگه جماعتم هم زدن آدم کشتن منم بکشم ، این بی عقلی نیست؟
آدم باید وقتی در جمع یک سری افراد قرار میگیره خودش رو با معیار ها و نظرات جمع مطابقت بده ، نه اینکه از خودش بگذره ولی هدف اصلیش رو کار گروهی بگذاره چون هر راهی رو بره به اسم همه نوشته میشه ولی اینکه بخواد کلا در مسیر و دیدگاه فردی قرار بگیره ، نه اصلا صحیح نیست ، همرنگ زمانی که شما هم شباهتی رو با اون ها پیدا کنی یا به عبارتی نظر شما هم باشه نه اینکه همه چیز بهت دیکته بشه و توهم صدات درنیاد.
از ماست که بر ماست
دقیقا ، هربلایی سر ما میاد برایند کارهایی هست که انجام دادیم و بازخورد رفتارهای خودمون هست.
در جمع ، اجتماع و حتی پیش خودمون.

16-با بند {پ} چطوری؟
والا چیزی هست که بخواهی به هدفت برسی مجبوری با این موضوع کنار بیایی ، نه اینکه منظورم باشه خودم بند پ رو انجام بدم ، نه ولی در قبال دیگران و برای انجام شدن کارهام چاره ای ندارم که سمتش برم.
دلیلش هم اینه که در حال حاضر اکثرا علاقه ای به طی کردن روش درست و منطقی ندارن و همش به فکر دور زدن همدیگه هستند.
وگرنه قلبا با گرفتن و دادنش مخالفم.
تصویر

17-اصن یه وضی، خیـــــــــــلی تیکه نازیه. یه دونه از این اصن یه وضی ها بگوتصویر. روم نمیشه چیه؟ بگو پسر
والا چیز خاصی یادم نمیاد مثلا روم بشه و نشه نیست ، چون روابط عمومیم کلا خوبه و کم رویی چندان سرم نمیشه تصویر، ولی از این باحالتر تیکه "اصن تو زورو" هست که شما یک جایی گفتیش!!!
تصویر

18-نظرت راجع به این بیت:(یه چایی بزن دهنت خشک شدهتصویرتصویر)
تصویر

هنوزم راه و رسم پر کشیدن هست در یادم ولی بال و پرم چیدند و من در حسرت بادم
چی بگم ، دیگه نیاز به توضیح نداره ، مفهومش مشخصه ، اما همین که یادت مونده کافیه ، بالاخره یک روزی بادی میوزه که توش پر بکشی ولی امیدت رو از دست نده و پرواز رو به خاطر بسپار.
تصویر

19-به نظرت ما ادما غریب پرست و مرده پرست نیستیم؟
چرا خیلی...
من سر فرهاد که امیر مسعود نوشت گفتم ، تا طرف زنده هست اصلا یادش نمیکنیم ، وقتی مرد یکم تو سرو کله خودمون میزنیم بعدش هم میریم دنبال کارمون ، چند روزی هم بگذره انگار یه گونی رو دفن کردیم نه آدم ، چون یادمون نمیمونه ، اینکه همش رو هم بندازیم گردن روزگار فقط خودمون رو گول زدیم.
در مورد غریبه هم چرا ، همیشه گفتم مرغ همسایه غازه ، یک موقعی می فهمیم که دیگه راه برگشتی نیست.

20-کی واقعا تونستی حضور خدا رو در کنارت حس کنی؟
زمانی که به اوج ناامیدی رسیدم ، چون ما انسان ها ذاتا در برابر خدای خودمون خاضع نیستیم ، میگیم اول از خدا میترسیم ولی در عمل کم اثبات میشه ، با این حال اینقدر کریمه که بعد از اینکه بندش رو راه حل مشکلاتمون دونستیم و به دیوار سختی برخورد کردیم ، در آغوشش میگیره و یاریمون میکنه.
کسی که خدا رو نداره هیچی نداره و بهتره زنده هم نمونه.

21-و خلبان جهانبانی که خودم دیروز شناختمش. به قول زد انگار موفقیت هاشو ارث بردیم، یه غروری به ادم میده
خدا لعنت کنه اون خلخالی رو تا روز قیامت ، کسی مثل جهانبانی ، فردی بزرگ در راه پرواز ، کسی که آکروجت رو به معنای واقع نشون داد در حالی که در اون دوران کشورهایی مثل آمریکا با بلو آنجل معروفشون میومدن ایران و از نمایش های ما شگفت زده میشدن ، کسی که صدام کابوس اون رو داشت ، اگه بود خیلی در جنگ تاثیرگذار میشد ، به ناحق اعدام شد مثل افراد دیگه ای که سر حماقت برخی از وجودشون محروم شدیم.
تصویر

22-اعتیاد؟
نابود کننده هست ، نمیتونی فقط برای مواد مخدر ازش استفاده کنی ، در هر چیزی که تعادل رو نداشته باشی و افراط کنی معتاد شدی ولی همیشه راه برگشت هست ، همیشه به شرطی که بخواهی.

23-اگر قرار بود یکی از ارزوهات براورده بشه، کدوم رو میخواستی؟ (اون یکی رو بگو که میشه گفت)تصویر
امیدوارم بر آورده بشه و همون آینده ای رو که برای خودم انتظار دارم بهش برسم هرچند یکمی کارم سخت تر شده.

24-دانیال بیا پایین به درخواست خودت یه سری دیگه کاربر دارم برات. البته من بعضی هارو
نمیشناسمشون ولی گفتم نیست که شما فسیلی، میشناسی دیگهتصویرتصویر

sokuteasemuni محمد حسین عزیز که همه دوستان میشناسیدش ، خیلی آقاست.
hamed_713 آقا حامد رو با تشکر های دلگرم کنندش زیر پست هام میبینم ، اطلاعات زیادی داره.
Miliali ایشون یک زمانی در بخش خبر و ... نظامی خیلی فعال بودند ، دیدگاهشون جالب بود و جاشون خالیه.
moh-597 جناب معما که بخش اعظمی از تاریخ نیروی هوایی و عملیات ها رو جمع کرده و کتابی رو هم منتشر کردند ، آرشیو تصویر فوق العاده ای دارند.
Dr.Akhavan دکتر سنترال ، یکی از اعضای شورای نظارت و اینکه در بخش پزشکی هرچی میپرسیدن کم نمی گذاشت.
achachi98 سحر خانم ، خانم دکتر و البته رزا منتظری سایت ، استاد آشپزی ، باید بریم یاد بگیریم.
MASTER ساسان رو که همه میشناسید ، همین الآن هم در مجله سنترال هست و زحمات فراوانی رو کشیده.
Colonel Chazan چازان عزیز ، یاد مقالات هوافضایی که اوایل سایت می گذاشت بخیر ،در دوران طلایی سی سی و به همراه آرمان.
black hawk محمد حسین جهانپناه ، دیگه همه میشناسنش ، به خاطر مقالاتش در مورد نیروی دریایی ، وبلاگ هوادریاش ، زمانی که مدیر انجمن دانشجو بود (یاد اون انجمن و دوستان بسیار خوبی که داشتم همیشه در ذهنم هست) ، نویسنده ماهنامه جنگ افزار ، هواپیما ، دانستنی ها و ... چیزهای دیگه ، شکر خدا هرچند وقت یکبار میبینمش ، اطلاعاتش در همه بخش های زمینی ، هوایی ، دریایی ، غیرنظامی ، حتی تالکین و خیلی چیزها عالی هست اما کاملا بدون ادعا و به معنای واقعی کلمه متشخص و دوست داشتنی.
Sardar سردار عزیز ، ایشون هم اوایل فعالیت داشتند.
Don Corleon والا فعالیتشون رو یادمه اما کجا بودن یادم نیست!
ALIAGHAKHAN ایشون رو هم زیاد به یاد نمیارم ، فکر کنم در بخش های نظامی هم پستی داشتند ، یادم نیست.
Fantoom121 اوه اوه ، استاد فانتوم ، مگه میشه فراموش بشه...ایول به پست هاش...
Reza6662 آقا رضا ، ایشون رو یکبار دیدم ، دانش فوق العاده ای از نیروی هوایی دارند و خودشون هم دستی بر آتش داشتند ، پست های ایشون رو در موارد هوایی بخونید ، همه چیز دستگیرتون میشه.
هنوز هم در سایت حضور دارند و از مدیران سابق بودند.
نام یک نفر به نظرم خالیه ، HORLIKAN ، امیرعباس که نمیدونم کجاست اما دیدگاه بسیار جالبی داشت و امیدوارم همیشه سلامت باشه.

بازم بیا پایین، کاربر دیگه بسه

دانیال و پدر: خیلی خیلی برام زحمت کشیده و همیشه درکنارم بوده ، حالا نوبت من هست که کنارش باشم. تصویر
دانیال و مادر: فرشته من روی زمین ، هستی و نیستیش رو برای من و خواهرم گذاشته و خودش مثل شمع آب شده تصویر
دانیال و خواهر/برادر: مثل همه خواهر برادرا درگیری زیاد ، اما در مواقع خاص به طور غیر قابل باوری کنار هم تصویر
دانیال و فامیل: احترام خاصی نزد فامیل دارم و تقریبا همه من رو می شناسن ، ولی در زمان فعلی فامیل که باید خط مقدم و در کنار شما باشه خیلی دور شده ، بازهم بهانه روزگار و اینکه خودمون رو گول میزنیم.
دانیال و شغلش: فعلا خبر خاصی نیست اما به موقع اش حسابی بهش علاقه نشون میدم چون دلیل پیشرفتم میشه...
دانیال و ترس: خوب هست دیگه ، نمیشه انکار کرد اما تا تقریبا کنترلش میکنم ، همین ترس تا اندازه ای دلیل پیشرفته.
دانیال و ارایشگاه محل: کاملا قلق موهام دستش اومده ، چون لخت (LAKHT!!!) یکم در اصلاحش باید دقت بشه ، ولی علی میزنه ، ساده و شیک.
دانیال و بغض: فقط در تنهایی.
دانیال و خنجر از پشت:(زدن و خوردن) زیاد خوردم از کسایی که فکر نمی کردم اما گذشت کردم و کینه ای به دلم نیست ، ناخواسته زدن هایی هم بوده ، نمیشه انکار کرد.
دانیال و یه F-4D بالاسرش: هیچی ، اگه دوربین باشه به آب و آتیش میزنم عکسش رو بگیرم خصوصا اگه از این RHAW دارا باشه ، اگه هم نباشه ، یکمی حسرت میخورم اما اون موقع با لذت نگاهش میکنم تا توی ذهنم ثبت شه ، کاری که بعضی ها مسخرش میکنن ولی برای من دیدن با چشم اهمیت بیشتری داره هرچند بعضی چیزها تنها یکبار فرصت ثبت شدنشون بهت داده میشه و میتونی بعدا هم با تصاویرش ازش لذت ببری.
دانیال و بوم بوم:
هست ، به موقع و در جای خودش ، بد نیست آدم برای تغییر روحیه یک کارهایی هم بکنه ، همچینام دست بسته نیستیم!
تصویر

و در اخر این شعر رو بخون، لذت ببر

هر چــــند که از آیـــنه بی رنـــگ تر است
از خـــاطــر غــنچه هـا دلــم تـنگ تـر است
بشــکن دل بــی نــوای مــا را ای عشق
این ساز، شکسته اش خوش اهنگ تر است
ممنون ، زیباست...
تصویر
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز

خوب هستی اقا دانیال؟

سخت ترین 2 راهی زندگی؟

فیلم زندگی خصوصی رو دیدی؟ اگه دیدی نظرت چی بود؟

شب ها چه ساعتی میخوابی؟

داستان گربه عابد زاهد خداپرست رو شنیدی؟

دیوان شعر چه شاعر های رو داری؟

رمان محاکمه کافکا رو خوندی؟

نظرت درباره خدمت سربازی چیه؟

یک سوال تخصصی. . میزان فرسایش حوزه رودخانه کارون چقدره؟

خب این هم از سوال های من. . . .
امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشی. . . .
اول علی اخر علی
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

c r 4c k نوشته شده:سلام بر دوست و کاربر گرامی اقا دانیال
سلام دوست عزیز.
تصویر

اقا از اون جیگرت چیزی باقی مونده ما استفاده کنیم؟ :grin: :grin: :grin:
نمیدونم ، یک سر برو قصابی سنترال ببین چیزی هست یا نه...
تصویر

الان در حال حاضر چطوری یه شرح از احوالاتت بده ممنون
به روی چشم ، خیلی خسته ، از کله صبح تا آخر شب بیرون بودم ، حالام که اومدم دیدم دوستان با لطف خودشون خجالت زدم کردند و سوال پرسیدن یکمی بهتر شد ، لا لا هم داریم ، در حال گوش دادن به آهنگ "دلم گرفته" امین رستمی هم هستم!
تصویر

من سوالام به سبک خودمه زیاد تو کار موشکو هواپیما و اینجور چیزا نیستم :grin:
اشکال نداره ، مخ منم یکم استراحت میکنه.
تصویر

البته نقطه مشترک زیاد داریم که بهش میرسیم
انشاالله برسیم ببینیم چه خبره...
تصویر

گفتی ارباب حلقه ها بهترین فیلمیه که دوستش داری - کدوم شخصیت فیلم - کدوم نزاد فیلم رو بیشتر دوست داری؟
گندالف رو خیلی دوست دارم ، خیلی با شخصیت هست و کاملا مقتدر ، به معنای واقع دلسوز برای همه موجودات حتی بردگان سائرون...
بعدش آراگورن و بعدش هم لگولاس و گیملی ، هابیت هام خوشگل ، کلا همه شخصیت ها بعد از گندالف در یک سطح هستند البته موجودات خوب مثل الف ها ، آدمیان ، دورف ها ، انت ها ، عقاب ها و ...
نژاد هم چی بگم ، چون کتاب ها رو خوندم همه موجودات زنده سختی کشیدن ، اما به نظرم آدمیان از همه بیشتر و بعدش هم الف ها و دورف ها ، توی فیلم اما نژاد هابیت ها زیباتره.
شما کتاب رو بخونی به اوج سختی موجودات و غم هایی که میکشن پی میبرید.
به همه دوستان سری کتاب های سرزمین میانه رو توصیه میکنم ، ترجمه رضا علیزاده عزیز که واقعا بی نظیره و شما رو در دنیایی جدید غوطه ور میکنه.

میدونی فیلمش خیلی شبیه به یکی از بازی های استراتژیه. میدونی کدوم؟ تو اونجا کدوم نژاد رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟
آره ، بازی Battle For Middle - Earth ، توی اون بازیها آدمیان ، چون گندالف هم توشه و فوق العاده قوی هستند و همراه با روهیریم ها هستند.

تکمیل کن

فیلم ماتریکس.... خیلی خیلی فانتزی هست ، خوشم نمی یاد.

فیلم ارباب حلقه ها.... عالی ، نسخه های مختلفش رو دیدم و بارها با کتاب مطابقت دادم و البته با دوستان فیلم شناس تحلیل کردیم!

فیلم افسانه های خزان...... قشنگه.

فیلم کنستانتین...... والا بد نیست ، یکجوری هست البته...البته نمیدونم چه جوری...

فیلم هری پاتر...... خوشم نمیاد ، اگه وارکرافت رو میساختن بهتر بود

خوب بعد از جواب اینها بریم سراغ یه موضوع دیگه

به نظرت اول تخم مرغ بود یا اول مرغ؟ وایی...تا 100 سال دیگه فکر کنم جوابی پیدا نمیکنم ، دیوونه میشما...تصویر

حاضری به خاطر اعتقادت بمیری؟ بله...من پای چیزی که میخوام تا تهش هستم و اصلا کوتاه نمیام ، کلا ارادم در این زمینه عالیه و البته یکم روشن فکری جاشنیشه...

حاضری به خاطر اعتقادت ادم بکشی؟ (راستش این دوتای اخری یکی از جمله های معروفه - میخوام ببینم تو چی فکر میکنی)
تقریبا نه ، نه اینکه بگم دلرحم هستم چون بعضی ها لیقت رحم کردن ندارن ، ولی چنین کاری آینده انسان رو سیاه می کنه ، ولی در شرایط خیلی خاص مجبور میشم.
اوه اوه سوالا خیلی راهبردی شد ، دیگه حواسم کاملا روی اینهاست...

اگر قرار باشه یک نفر رو تو دنیا انتخاب کنی. اون کیه؟ چی بگم ، نفر رو انتخاب نمی کنم ، اولین انتخابم خداست...

نظر راجع به خواننده های رپ چیه؟ ببین بعضی هاشون خوب میخونن و تو قالب رپ مسائل و مشکلات رو بیان میکنن اما برخیشون با زبون بد و کلا بی ادبی و چرت و پرت آهنگ می خونن ، البته اکثرا به این شکل هستند ، یعنی یکی از مسائلی رو که گفتم دارن ، پس چندان خوشم نمیاد ، البته یک سری چرت و پرت ها مثل سوسن خانم بد نیستا...تصویر...می خندیم.

زندگی به چه قیمت؟؟ والا اینی که من می بینم به قیمت سرسپردگی ، سکوت و نابودی...همین.

زندگی به قیمت...... درک زیبایی های هستی و اینکه بفهمیم برای چه متولد شدیم و هدفمون از آفرینش چی بوده ، آدم باشیم!

عشق...... زیباترین حس در سرتاسر هستی...تصویر...هیچ خدشه ای به عشق واقعی وارد نیست....

چرا میگن عشق مال تو قصه هاست؟
چون افرادی که این حرف رو میزنن یا به نوعی به طرف مقابلشون آسیب زدن یا آسیب دیدن.
اما این حرف صحیح نیست ، لازمه یک عشق پایدار ، اینه که شما درک روشنی از طرف مقابلت داشته باشی ، اینکه بفهمی اون چی می خواد و اینکه برخلافش عمل نکنی ، دست روی نقاط حساسش نگذاری ، اگه درک روشنی داشتی و چاشنی منطق رو همراه با احساس کردی بدون که این عشق تا ابد پایداره.
در ضمن از تنوعگرایی در عشق دوری کن که نتیجش شکست های پی درپی هست که میبینی و میزنی ، البته منظورم به شما نیست ، کلیه.
تصویر

تحلیلت چیه:

اینجاقفس باآسمان فرقی ندارد, امروزوفردا بی گمان فرقی ندارد, وقتی غروری نیست تاآتش بگیرد!خاموش یاآتشفشان فرقی ندارد,وقتی که این کشتی نداردناخدایي,بی بادبان با بادبان فرقی ندارد ,!درذهن مردم یاسمن باشاخه زیبا ست, هیزم شکن با باغبان فرقی ندارد! وقتی برای مرده بودن زنده هستیم, گهواره با تابوتمان فرقی ندارد..
دقیقا ، وقتی سکوت پیشه کنی و دربرابر اون چیزی که میدونی صحیح نیست ایستادگی نکنی ، همش سرت رو پایین بندازی و اجازه بدی یوغ بردگی بر گردنت باشه ، میشی یک مرده متحرک که بودن و نبودت هیچ فایده ای نداره و به هیچ شکلی ازت به نیکی یاد نمیشه ، حالا اینها چه ارتباطی داره؟
شما این شعر رو از پایین به بالا بخونی ، همه اون کارهایی که پایین کردیم ، بالا نتیجه داده...
تصویر

تحلیل شخصیت چیه:

« ... هر چند که زن را امر کنی که پنهان شو، وی را دغدغه خود نمودن بیشتر شود و خلق را از نهان شدن او، رغبت به آن زن بیشتر شود. پس تو نشسته ای و رغبت خلق از دو طرف زیادت می کنی و می پنداری که اصلاح می کنی. آن خود، عین فساد است. اگر او را گوهری باشد که نخواهد فعل بد کند، اگر منع کنی و اگر نکنی، او بر آن طبع نیک خود و سرشت پاک خود خواهد رفت. فارغ باش و تشویش مخور. منع جز رغبت را افزون نمی کند، علی الحقیقت.»
.
منبع: مولانا جلال الدین محمد مولوی، فیه مافیه،
با تصحیحات و حواشی بدیع الزمان فروزانفر،
انتشارات امیرکبیر، تهران، 1362، ص 86
آخ خدا ، عین حقیقت ، مصداق بارز صحبت یکی از دوستان که ازش پرسیدن آقا اگه دختر بودی چهکار میکردی؟
گفتش بی حجاب بودم اما با قلبی پاک.
اگه طرفت پاک باشه و طینتش روشن ، هر چیزی باشه نمیتونه ذره ای از مسیری که طی میکنه دورش کنه ، اگه هم دور بشه خودش بازمیگرده اما اگه تو منعش کنی و راه رو بر روش ببندی ، فقط حریصش کردی و این آغازگر حرکت به سمت دره نیستی هست.

اینیکی تو حلم :grin: تحلیلتو بگو ببینم واقعا چی فکر میکنی. واقعا کی مسوله؟
والا اولش اون متولی که این امکانات رو وارد کرده ، باید فرهنگش هم یاد بده...
بعدش خود ما که تجربه نشون داده علاقه چندانی برای یادگیری فرهنگ جدید نداریم...
مسئله پیچیده تر از این حرفهاست متاسفانه و توی هر کدوم ما حداقل ریشه هایی داره.

عشق در نگاه اول؟
خیلی زیباست ، خیلی خیلی ، اما باید حواست باشه که واقعیت ها رو هم به چشم ببینی و عقل خودت رو به روی کاستی ها نبندی ، هیچ کدوم از ما انسان ها کامل نیستیم اما اگه بخواهیم خودمون را عاری از مشکل نشون بدیم یا طرفمون رو مثل یک فرشته ببینیم به جایی نمی رسیم که هیچ ، خیلی زود هم زده میشیم.

انصافا تیپ چقدر برات مهمه تو انتخاب یک شخص؟؟ منظورم شخصه :-)
خیلی خیلی مهمه ، البته تیپی که از نظر خودم من هست و ممکنه با دیدگاه خیلی فرق کنه که خوب جای بیان کردنش نیست ولی به ظاهر هم مانند باطن اهمیت میدم ، چون اونهم اهمیت میده ، یک تیپ جذاب و زیبا می تونه طرف رو خیلی تحت تاثیر قرار بده ، البته مثبتش و ادامش هم یکی از راه هایی هست که رابطه بین دو طرف رو پایدار نگه میداره ، در هر شرایطی به نحو احسن به خودت برس و مرتب باش.
پوآرو یا هلمز؟ شرلوک هلمز

گفتی تو حیاتتون درخت دارید. چه درختایی؟؟
من عاشق طبیعتم عین خودت
اکالیپتوس ، انار ، مو ، کاج ، پرتقال ، خرمالو ، زیتون و یک چندتا دیگه به همراه گل ها که من عاشق گل رز هستم و واقعا از دیدنش لذت می برم و البت شب بو ... زحمت زیادی سر حیاط کشیده شده.

کشاورزی یا باغداری؟
کشاورزی بد نیست اما باغداری رو بیشتر دوست دارم.

پرورش زنبور عسل یا مرغ؟
زنبور موجود بسیار باارزشی هست ولی با مرغ ها بهتر ارتباط برقرار میکنم هرچند کثیف کاریشون زیاده...
تصویر

اگه درختا میتونستن حرف بزنن به نظرت الان چی میگفت به انسان ها؟
پدر مارو با این کاراتون در آوردید ، البته با زبانی به مراتب بدتر از این ... ولی از بعضی ها به خاطر اینکه مواظبشون بودن خیلی تشکر میکردند ، کلا همه موجودات بر خلاف انسان به کارهایی که براشون میشه واکنش نشون میدن و ممنون میشن ، اما ما انسان ها اکثرا پر رو میشیم و انتظارمون میره بالاتر.
اگه 10 دفعه برامون انجام بدن ، یک دفعه نشه ، همه چیز رو برای اون یک دفعه میریزیم بهم...
تصویر

از درخت مظلوم تر دیدی؟؟؟
همه موجودات مظلومن ، نمی دونم چرا کسی در مورد حیوانات خانگی و ... نمی پرسه.
مثلا گنجشک کوچولویی که بچه ها میزننش و با مرگش فرزندانش بدون مادر میشن ، دم گربه ای که توسط افرادی کنده میشه ، سگی رو که میکشن و ...
البته همونطور که دعای حیوانات بهتر ما مورد قبول هست آهشون هم سری میگیره.
یکی از دوستان من بود که مگس ها رو میگرفت و بالهای اونها رو می کند و به امون خدا ول میکرد ، درسته مگس حشره تمیزی نیست اما با این کار حکم مرگ زجر آورش رو از گرسنگی صادر کردی ، بارها بهش گفتم نکن ، بد میبینی اما نفهمید تا اینکه یک روز دیدم جفت دستاش خرد شده و توی گچه...
اینه جواب خدا ، من حیوانات رو در محل زندگی خودشون و کلا محیط آزاد می بینم ، اصلا بهشون کاری ندارم و توی خونه هم اگه باشن سعی می کنم با ملایمت بفرستمشون بیرون حتی یک مورچه ، مگه چیز کثیفی باشه.
نمیگم خیلی دلرحم هستم ، نه ، ولی اونها زبونی ندارن که حرف بزنن و کاملا معصوم هستند ، همچنین حسی رو با مقداری به مراتب بیشتر نسبت به بچه ها دارم ، درختان هم با این اوصاف خیلی مظلومن.
اگه درختا میتونستن مقابله به مثل کنن با شمشیر و نیزه به نظرت دنیای الان چطوری بود؟؟
خیلی بد میشد ، اما اونها مثل ما کمر به نابودی بشریت نمیزدن و تنها کسانی رو که حقشون بود از بین میبردن.
مثل انت هایی که در فیلم ارباب حلقه ها ایزنگارد رو با خاک یکسان کردن ، به خاطر ظلم سارامان.

یک ادم خوب رو با ده تا صفت توصیف کن
مهربون ، منطقی ، با شخصیت ، با ادب ، با فهم و شعور ، متانت ، صداقت و به دور از دورویی و...
در هرکسی چندتا از اینهام باشه ، همه دنیا گلستان میشه.
PHP یا MYBB ؟
والا دانشی در این زمینه ندارم ولی بیشتر PHP دیدم

ورد پرس یا جوملا؟
اینهم جوملا دیدم

نرم افزار گرافیکی مورد علاقه ت؟
Photoshop

نظرت راجع به زیبایی چیه؟؟
یکی از معیارهایی که در انتخاب هایم دارم زیبایی هست ، حالا در هرچیزی که شما فکرش روی میکنید.
زیبایی یکی از نشانه های قدرت خالق هستی هست ، خدایی که خودش زیبایی را دوست دارد.
اما این زیبایی نباید منحصر به ظاهر افراد و اشیاء باشه ، زیبایی وجودی ، زیبایی هستی ، زیبایی باطن ، اینها اهمیت بیشتری دارند اما نمیشه انکار کرد که ظاهر زیبا رو دست دارم ، هرچند به کوچکترین چیزی ممکنه تغییر کنه و انسان نباید کل دیدگاهش رو بر اساس زیبایی ظاهری بسازه ، کلا میگم هرچیزی رو از دو جنبه مادی و معنوی باید دید تا اینها مکمل همدیگه بشن.
زیبایی یا کارایی؟
ببینید این سوالتون خیلی خیلی پیچیده هست ، یعنی جواب حسابی میخواد ، روراستم بگم درست نفهمیدم یعنی چی!!!
ولی اگر اشتباه نکرده باشم زیبایی به تنهایی معنایی نداره ، ولی اگر کارایی در چیزی وجود داشته باشه میتونه نبود تصویر زیبا رو تا حدی پوشش بده...
برای مثال من یک ماشین زیبا بخرم ولی نتونه حرکت کنه ، خوب چه به درد میخوره ، یا حرکت کنه ولی داغون باشه بعد از یک مدتی زده میشم پس بهتره این دو تا همدیگه رو پوشش بدن.

فیلم هندی یا کره ای؟ :grin: :grin: :grin: :grin: میدونم جوابش خیلی سخته - توضیح هم دادی بد نیست
والا هندی دوست ندارم ، اما در رابطه با فیلم های کره ای.
اونهام چندان جالب نیستن و به یک شکلی تکراری ، ولی از نظر فرهنگ خیلی به ما نزدیکترن و قابل درک.

صندلیت چقدر داغ شده تا الان به نظرت؟
وحشتناک...

فلاپی یا رم؟
سوال های چالشی میپرسیا...
تصویر
فلاپی خوبه اما عمر و حجمش کمه ، اما رم چه ارتباطی با فلاپی داره؟
میخواهی بوت ویندوز رو باهاش انجام بدی؟
عقلم به جواب این یکی دیگه نمیرسه ، با هارد قابل مقایسه بود اما رم ، نمیدونم خارج از دانش من هست.
تصویر

سی دی یا دی وی دی؟
دی وی دی ، البته بلو ری بیشتر ترجیح میدم (کلاسمون بالاست،کامپیوتر فلاپی رو به زور میخونه چه برسه به بلو ریتصویر) ولی سی دی عمر بیشتری داره البته در زمینه رایت میگم ولی خوب حجم دی وی دی بیشتره.

نسل اینده ی تکنولوژی زخیره سازی اطلاعات روی لوح های فشرده رو چطوری میبینی؟
به طرز فجیحی پیشرفت میکنه ، همین الآن فلش هایی هست که حجمش چندین برابر هارد های دو - سه سال پیشه ، به جایی میرسه که اطلاعاتی به اندازه 10 ترابایت ، فقط در یک فلش چند میلیمتری جا میشه...
اما در مورد لوح فشرده ، خوب همین الآن بلوری اومده با 60GB حجم ، یک چند سالی طول میکشه تا جا بیفته ، همین الان 20$ خامشه اما وقتی جا افتاد یک چیزی مثل این میاد ولی مثلا 300GB حجم و بعدش دیگه محدودیت حجم برداشته میشه و هی بیشتر میشه ولی خوب از کجا این همه اطلاعات میاد؟
تصویر
روزیو تصور کن که کهکشانمون در استانه برخورد با یه کهکشان دیگه ست. اونروز رو تصور کن مثل یه انشا چند خط بنویس از تکنولوژی انسان بنویس از روحیات و اخلاقیات انسان. به نظرت اون زمون چجوریه؟
خوب مقدمه و نتیجه گیری داشته باشه؟
تصویر
همین حالام به اندازه کافی پیشرفت کردیم...چرا حالا؟
چون طبق بررسی اخترشناسان چنین اتفاقی میلیون ها سال بعد اتفاق می افته یا مقداری کمتر ، نه دو روز دیگه
تصویر
اما در حدی پیشرفت اتفاق افتاده که در کثری از ثانیه مسافتی معادل زمین تا خارج منظومه شمسی پرواز میشه ، شاید هم به توانایی ماشین زمان رسیده باشن و معمای سیاه چاله ها حل شده باشه ، اما یک مسئله ای هست که اگه این موضوع کاملا اتفاقی باشه و کسی زود ازش خبردار نشه ، فکر نمیکن بشه فرار کرد ، شما حساب کن عرض یک کهکشان مثل راه شیری هزاران سال نوری هست ، امکان نداره به توانایی در اون حد رسیده باشیم.

از طرفی به طور حتم یک جوری عاطفه هم بین مردم از بین رفته و همه مثل روبات شدن ، انسان هایی که قوی ترن فرار میکنن و نسل بعدی از اونها میشه و بقیه هم نابود.
اما روز وحشتناکی هست ، همه چیز در حال نابودی ، تاریخ و کره زمین ، سرزمین مادری اگه باقی مونده باشه تا اون موقع و سکونت جای دیگه نباشه از بین میره و بعدش هم خیلی ها نابود میشن...نمیشه تصورش کرد...
تصویر

فیلم طلوع افتاب رو دیدی؟؟ حاضری به جای یکی از ضخصیت هاش باشی تا تمام دنیا چه خوب چه بد رو نجات بدی؟
ندیدیم اما اگه اون روز برسه و کاری از دستم بر بیاد حاضرم انجامش بدم...
در چه حالت حاضری یه انسان رو بکشی؟
بالا گفتم ، مگه اینکه خیلی خیلی شرایط خاص بشه ، به طور مثال برای حفظ کشورم و خاکی که ازش ریشه دارم یا حفظ عزیزانم از گزند کسانی که به هیچ صراطی مستقیم نیستند حتما این کار رو خواهم کرد ، هرچند میدونم تاثیر بدی روی زندگیم خواهد گذاشت ، من این کار رو به دلیل تفریح نکردم ولی نمیدونم شاید هم حس بدی نباشه...به هر حال امیدوارم تجربه نکنم ولی در کل بگم اون دستی که بخواد به عزیزانم بخوره و اذیتشون کنه خرد می کنم.
تصویر

در چه حالت حاضری بندگی یه انسان رو بکنی؟
در هیچ حالتی ، حاضرم بمیرم ولی خفت نکشم.
اینو از ته دل میگم حتی اگه به قیمت این تموم بشه که خودم ، خودمو راحت کنم ، شاید تنها چیزی باشه که حاضر شم گناه کبیره ای مثل خودکشی رو به جون بخرم ، ولی این یک بردگی مادی هست ، بردگی باطنی رو که نمیتونم کاریش کنم ، بردگی که باطنم دچارش میشه...چه بلایی سر اون بیارم...این سوال رو باید جواب داد ، یعنی کسی در باطنت بهت فرمان بده ، امیدوارم به اون روز هم نرسم.
تصویر

بردگی همچنان وجود داره به نظرت الان چه مدلیه؟
شاید بردگی از حالت سابق که بردگی جسمی بود خارج شده باشه اما سبک های کاملا پیشرفته ای رخ داده.
بردگی روحی و روانی و فکری.
بردگی جنسی.
بردگی سیاسی.
بردگی اجتماعی و حتی تکنولوژی و ... خیلی چیزها ، آش همون آشه خلاصه ، فقط ظاهرش زیباتر و هوس انگیزتر شده...
حیف از وجود انسان که خوار و خفیف در چنین شرایطی بشه.
حیف.

دیگه از فیلمایی که بذار یه چندتا سوال توپ دیگه از فیلم بکنم هنوز راضی نشدم :grin: :grin:
باشه.

سبک های فیلم های زیر چه احساسی بهشون داری؟

رزمی..... بد نیست ولی زیاد خوشم نمیاد.تصویر

هنری..... اینهم سبک خاصی هست ولی درک بالایی برای فهمش لازمه.تصویر

اکشن...... بدک نیست ، با وحشی بازی فرق داشته باشه.تصویر

ورزشی...... ورزشی خالی نه ، اما به چاشنی دیگه باشه جالب میشه مثل یه فیلمی که جای برادر و خواهره برای فوتبال عوض شد یعنی دختر فوتبال دوست داشت و ... اسمش رو یادم رفته.تصویر

عاشقانه...... خوبه ، اما به موقعش و وقتش ، نه در تنهایی ببینی!تصویر

علمی تخیلی..... عالیه ، دیدت رو به دنیا بازتر میکنه.تصویر

سیک دلهره و ترس..... بد نیست برای ایجاد یک هیجان مضاعف...ولی به سبک اره و این دل و روده ای ها نباشه ، سبکی که روح و خلاصه اینها ولی دیگه از ترس قالب تهی نکنی!تصویر

سبک اجتماعی...... خوبه ، واقعیت های اجتماع رو خوب میتونه به بیننده منتقل کنه به شرطی که خوش ساخت باشه و به زبان بینندش باشه.تصویر

سبک طنز...... اینهم برای تغییر روحیه و البته بیان واقعیت ها در قالب طنز بد نیست.تصویر

و در اخر سیک بسیار مورد علاقه خودم فیلم های فکری - نظرت رو راجع به فیلم شکارچیان ذهن هم بگو اگه دیدی
دیدم ، ببین این سبک فیلم ها خیلی سنگین هستند و نیاز به مغزی باز برای تحلیل دارن ، در هر شرایطی به نظرم نمیشه دید ، باید موقع دیدن تمام حواست رو جمع کنی وگرنه خیلی زود خسته میشی ، یک مقدار دیدنشون برام سخته.

فعلا در همین حد باشه انشالله بازم مزاحم میشم :grin: :grin: فقط فحش ندیاااااااا زیاد نبود سوالام :grin: :grin:
یعنی خیلی بودااااااااااااااااااااا تصویر
مخم تا حالا اینقدر تو هاون نبود ، ولی ممنون.
بازم در خدمتم.
تصویر

فعلا
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط DJ Dani »

خسته نباشید جناب دانیال ....چند تا کلمه میگم خوشحال میشم اولین چیزی که یادتون میوفته رو بنویسید....
خسته نباشی جناب DJ Haghgoo...تصویر
دانیال عزیز یکی از اعضای قدرتمند گروه Iranian Spotters هست و علاوه بر عکاسی هوانوردی و توانایی فوق العاده ای که توی این زمینه داره ، در ثبت تصاویر افراد هم واقعا متخصصه ، تصویر کلوز آپی که از بنده گرفته و الآن در آی دی فیس بوکم قرار داره یکی از اونهاست.
پسر به معنای واقع آقا و شدیدا با جنبه ، تا به حال نشونی از عصبانیت در دانیال ندیدم و بعید میدونم کسی باشه که مثلش خونسرد باشه...
انصافا عالیه...
تصویر
سلامت باشی عزیز دلم...
تصویر

حباب...اسمی که شما زحمت کشیدی و روی من گذاشتی ، اون موقعی که تولد محمد بود خونه ما ، سر شام 10 تا موضوع رو مطرح کردی و وقتی من نتوسنتم جواب همه رو باهم بدم(آخه مگه کسی هم میتونه...تصویر) زحمت کشیدی و گفتی : DJ تو مغزت حباب تشکیل شده ، رشید هم نامردی نکرد و گفت نادان توهم موقع ... وی پی ان ات به آفریقای جنوبی کانکت شده...!
تصویر
لیقوان... قوت غالب شما (نمی دونم درست نوشتم یا نه ، دیکته اینو یادم نمیاد) ، صبحانه پنیر لیقوان ، ناهار پنیر لیقوان با برنج ، شام پنیر لیقوان با تخم مرغ ، کلا حول همین موضوع میچرخه ، فطریه شما بر اساس پنیر لیقوان تعیین میشه...
تصویر
یادته اون شبی که اومدیم خونتون و صبح با نهایت افتخار یخچال کاملا پرتون رو باز کردی (آره جون خودت تصویر) و گفتی تا حالا پنیر لیقوان خوردید؟؟؟
تازش پیت های اینارو جمع میکنی ، با یک بنده خدایی میشنید گیتار میسازید،چهارتا مدار روش میبندید ، آخرش با ماژیک روش می نویسید Yamaha بد به این برادران افاغنه می فروشید؟؟؟؟
تصویر
یاماها... گیتار برقی های ساخت دست شما که بالا توضیح دادم ، وقتی چندتا مدار الکتریکی روش ببندید میشه گیتار برقی ، اصلا روزی هست که پنیر لیقوان تو خونه نباشه یا بهتره بگم جزء پنیر چیزی تو خونه پیدا میشه؟؟؟
تصویر
جیکسی...آخی ، جیکول من...دوستان روز اول عید که با خانواده رفتم خرید دیدم گوشه خیابون از این جوجه کوچولو ها میفروشه ، یاد قدیم افتادم که برام میخریدن ، اردک هم بود ، رفتم جلو و یکیش رو خریدم به نیت پسر خالم رایان ، بعدش که اومد نگذاشتن ببره ، خلاصه تا آخر عید هرکی اومد من گفتم به نیت تو خریدم (آخه دروغ...تصویر) ولی همه نگرفتن ، شد که خودم بزرگش کردم ، البته به کمک مادرم ، چون از چند روزگی باهام بوده ، خوب منو میشناسه و وقت کنم میبرن تو حیاط میچرخونمش (همه سگ میگردونن من جیکولتصویر) ، خلاصه بدبخت رو حموم می کنم ولی انصافا وضعیت خوراکش از من بهتره و همه مدله بهش میرسن ، بچه هام قبل از اینکه حال کسی رو بپرسن ، حال جیکسی رو میپرسن!!!
تصویر
خلاصه داستانی شده ، الآن بزرگ شده ، البت هنوز نه اونقدر زیاد ، خیلی خوشگله ، گوشه چشماش یک خط چشم سیاه داره ، خوش فرم و خیلی خیلی نازه اما دیگه نمیتونم نگهش دارم ، نمی دونم چه کار کنم!
تصویر
هشتگرد...خواستگاه پارتی و جشن و کباب خونه بچه ها...
تصویر
خدا خیر بده باعث و بانیش رو که اون خونه رو گرفت و ما هروقت خسته میشیم ، با رفتن به اون خونه ویلایی و خارج شدن از هوای سنگین تهران (با اینکه عاشق تهرانم تصویر) ، بادی به کلمون می خوره و شاد و خوشحال برمیگردیم.
یکی از خصلت های بسیار خوب گروه ما اینه که کلا خوب خوش میگذرونیم و در این زمینه ها همیشه برنامه داریم ، در این شرایطی که آدم ها فراموش میشن ، این موضوع نعمت بزرگی هست.
اون عزیزی هم که هرسری بهش زحمت میدیم رو خیلی دوستش دارم و ازش متشکرم ، ولی شاید راضی نباشه نامی ازش ببرم.
خدا حفظش کنه که با روحیه فوق العادش به ما هم روحیه و شادابی میده.
تصویر
نادان .....لقبی که روی شما گذاشته شده ، البته درستش اینه ، DJ NA,D,AN یکم مکث وسطش لازمه، دیگه خودت باعث و بانی شدی فقط مسئله اینه که اسم DJ رو خراب کردی نادان ، یکم دانا شو...
به جایی که بری زبون آختوم باختوم دوزار داشتوم باختوم یاد بگیری ، دانا بودن رو فرا بگیر...
تصویر

رقص چوب ..... اون رقصی که شما با لباس محلی کنار آتیش و کلا تو اون ده کورتون انجام میدید...
تصویر
یک کاری نکن بگم اون عکس های گروه موزیک رو محمد رو کنه هااااااااااااااااااااااااا....
تصویر

ممنون عزیزم که اومدی و با کلمات جالبت خاطرات قشنگی رو تداعی کردی که برخیشون هنوز ادامه دارن.
تصویر
قفل شده

بازگشت به “صندلي داغ”