هدف شما از این طرح چیه؟ چرا در عکس بالا ورودی هوا بسته شده؟شما دارید اکسیژن مورد نیاز موتور رو از مخزن تامین میکنید؟ و اگر اینطور هست چرا؟
اگر هم مخزن قرمز سوخت باشه در عکس بالا با بسته بودن دریچه ورودی هوا احتراق اون هم با پس سوز ممکن نیست!
مدیران انجمن: hamed_713, شوراي نظارت, مديران هوافضا

هدف شما از این طرح چیه؟ چرا در عکس بالا ورودی هوا بسته شده؟
پس از گذاشتن این تصویر ابتدا فکر می کردم که مورد انتقادهای شدید قرار می گیره ولی به هر حال می ذارم تا نظرات رو ببینم حالا با نپرسیدن سوالی نظرات شما رو در همه ی زمینه های مربوط شنیدم و واقعا خوشحالم که منظورم رو متوجه نشدید و پیرامونش هم نظر دادید نه فقط رو سوالاتی که قرار بود طرح کنم.
1- این موتور جت دو حالته برای تبدیل شدن به موتور موشک و بالعکس هست.
2- یه نکته درباره سوالات شما اینکه اصلا قرار نیست این رو روی جنگنده یا بمب افکنی پیاده کنم.
3- این قراره در یک سطح بالا برای دور بودن از برد رادارها و یا مشکل کردن کار باشه و در یک خط راست بدون حرکات پیچیده و آکروباتیک بعد از تبدیل شدن به موشک بمب هاشو تخلیه کنه و بعد از رد شدن از دایره قرمز دوباره به موتور جت تبدیل بشه و مخزن رو جدا کنه. چون این کار(پرواز بدون درگیری با جنگنده های دیگه و حرکات آکروباتیک) ساده هست این هواپیما می تونه کنترل از راه دور باشه و نقطه سیاه زیر گودی جلوی هواپیما دوربین هست.
لطفا نظر بدید...