صندلی داغ با حضور Bravo

صندلي داغ مرکز انجمنهاي تخصصي

مدیران انجمن: AGeNiS1, MASTER, ASHKAN95, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: صندلی داغ با حضور Bravo

پست توسط ASHKAN95 »

به به، اقا بچه ها خیلی به فیض اکمل رسیدنااااا. فکر کنم افشین خان در سخنوری استاد باشهتصویر در ادامه میگم که یه چیزایی داره افشا میشه... همون قضیه امپول یکیشه مثلاتصویر
وحید دارم به امید پشتیبانی تو حرف میزنمااااا؛ اقا این فانتوم خدایی یه سر و گردن از تامکت پایین تر نیست؟ البته جدا از نوع ماموریت ...

اون خاطراتم به انتخاب خودتون تعریف کنید. اعم از بوق و ... دار تا بدون بوق و ...

ینی با این خاطراتی که تعریف میکنید، میلاد ابودانیم بود کم میاورد! چی بگم والا؟ ما باید بریم جلو بووووووووووووووووق بزنیم. البته بوقهای ما متفاوت از بووووق های شماست

1- ماموریت در نقاط دور برای شما سخت نیست؟ دوری از خانواده و ...

2- اقا خوشا به حالت دختر داری، منم یکی از آرزوهامه که در آینده یک "دختر بابا" داشته باشمتصویر وقتی به دنیا اومد چه حسی داشتی؟ چقد پارتی بازی کردی تا اجازه بدن تو بیمارستان بغلش بگیری؟(احتمال 90% این کار رو کردی شما)تصویر

3- تا حالا شده از خودت بخاطر دیگری(با دل و جان) بگذری؟ اگر امکانش هست با توضیح و شرح...

4- اگر امکانش باشه، دوست دارید تحصیلات رو تا مقاطع بالاتر ادامه بدین؟ در چه کشوری ترجیحا؟

5- یه سوال میپرسم، وصف و توصیفش با خودتون.... تو دنیایی که ارزش بکارت یک دست و یک پاست، چجوری باید زندگی کرد؟ (میتونه سوال جنجالی باشه)تصویر

6- نظرت راجع به حسادتهای زنانه چیه؟ دردسر ساز بوده تا الان برای شما؟

7- خانه ی سالمندان...؟

8- چند دقیقه خودت رو بذار جای یک انسان معلول، نمیتونی راه بری و یک عمر باید روی یک صندلی باشی؟ وصف حالت؟

9- یه این جمله اعتقاد داری که این دنیا دار مکافاته و میچرخه و میچرخه تا برسه به خودت! یعنی هر عملی، عکس العملی داره ؟

10- یکی از آرزوهایی که خیلی اشتیاق داری بهش برسی...

11- خنجر از پشت زدی یا خوردی؟

12- تا الان تقریبا فهمیدم که ادم رکی هستی، در دنیای حقیقی هم همینطوره و راحت حرفتون رو میزنید؟

13- زد و خورد تاپیکی داشتین؟ زد و خورد واقعی چی؟ با شرح لطفا و کمی هم بوق

14- تا حالا شده جایی حقت رو بخورن و صداتم نتونی در بیاری؟ یا گناهی رو به ناحق به گردن شما انداخته باشن؟ چه حسی داری و چه عکس العملی نشون میدی؟

15- یه سوال نظامی: بین 4 موشک زیر کدوم رو انتخاب میکنی؟

BVRAAM-AMRAAM-MICA-Phoenix

16- تا حالا شده واقعا خدا رو کنارت حس کنی؟ تا حالا تو تنهایی باهاش درد و دل کردی؟

17- در عصبی ترین حالت چه چیزی میتونه شمارو اروم کنه؟

18- گفتی کمتر از انشگستان دست در سال سیگار دود میکنی، فکر کنم وقتی که دیگه خیلی داغون باشید بکشید. میگن مرد رو فقط یا مرد میفهمه، یا دود سیگارش. موافقی؟

19- دلت از کیا پره؟ از چیا پره؟ چیا روش سنگینی میکنه؟

20- حسرت گذشته رو میخوری؟

زیاد سوال نمیپرسم که خسته نشین، فعلاتصویر
آخرین ويرايش توسط 2 on ASHKAN95, ويرايش شده در 0.
دلیل: سوالات Bold شد...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1000 بار
سپاس‌های دریافتی: 1084 بار

پست توسط bravo »

DJ Dani نوشته شده:خوب دوباره اومدم ، افشین جان چطوری؟
خوبی؟
تصویر
دوستان ، فکر کنم در همین یک روزی که گذشت ، به خوبی درک کردید که چرا ، اشکان چنین مهمانی رو برای صندلی داغ انتخاب کرده ، انصافا اگر سوالی خصوصا در مورد نیروی هوایی دارید (منظورم این نیست که بیایید وارد معقولات بشید ها تصویر ، مواردی که مسئله ای ندارند) بپرسید ، شکر خدا ، من که افتخار دوستی و دیدار با افشین عزیز رو دارم و همیشه از اطلاعات بسیار زیاد و ارزشمندش بهره مند شدم ، هرچند برخی هام ، فرصت بهره مندی از دانش عظیم ایشون رو با رفتارهای خودشون از دست دادند.
بگذریم.
شلتر تو هم اینقدر تز نده ، اصن تو زورو!
تصویر
خوب سری دوم سوالات.
فقط ببخشید بهم ریخته هست ، نظم نداره!
تصویر
34.یک سوال کاملا راهبردی ، مصرف سوخت سانتافه ایییییییییی بیشتره یا 707؟
البته اینو به نیابت از محمد پرسیدم!
تصویر

-بستگي داره طرف حساب كي باشه!

35.به نظرت اگه کلمه استراتژیک ترجمه نمی شد و به راهبردی تبدیل نمیشد ، ما از صاعقه تا جماران رو چطوری عنوان گذاری میکردیم؟

-استراتژيك! 

36.در شرایط زیر وضعیت راننده و سرنشینان رو بگو...
البته من به عنوان یک سرنشین ، کاملا از این شرایط لذت می برم ، چون عاشق هیجان در حد آخرش هستم.
- 200 کیلومتر تو اتوبان ، دور موتور روی 7 ، جاده خالی ، چندتا ماشین هم دعوت به مبارزت میکنن.

-Relax

-200 کیلومتر ، در هوای شرجی ، ورتکس روی آینه جمع بشه.

-Relax
-تو یک گردنه ، با 120 کیلومتر ، بری تو خط روبهرو ، همه ماشین هارو ازشون سبقت بگیری ، بعد ببینی از روبهرو کامیون میاد و خلاصه از مهلکه در میری.

تصویر <======چهره سرنشينان

-تو شرایط برفی ، خسته شدن از سرعت کم ، یک دفعه پا روی گاز و ...صحنه را دیدم!

[COLOR=#000000]-يه بنده خدايي گفت فرمونو صاف كن بگير به جپ بعدشم خوابيد

تصویر 

-تعریف کل انحصار وراثت یک خانواده از اول تا آخر ، در حالی که 200 کیلومتر روی توی برف کامل گذروندی و همه جزء یک نفر خواب هستند.

[COLOR=#000000]-چهره خدابيامرز بابا بزرگت هنوز جلو چشامه!!

- سفر به سمت اصفهان ، ولی یک دفعه سر در آوردن در شیراز

-ماموريت با رعايت شرايط كامل حفاظتي
تصویر 

- رسیدن از مرکز شهر تا سر اتوبان و قرار در عرض تنها 10 دقیقه....

[COLOR=#000000]-پرواز روي سرعتگير

- سفر به هشتگرد ، ماشین هم تا خرخره پر ، DJ در بخش عقبی!

-عموما F-7ي ها رو در بخش عقبي قرار ميدن

- تمام شدن بنزین در عرض تنها چند ساعت ، بنزین لیتری 700 ، اونهم از نوع سوپر و باک ماشینی مثل سانتافه!

-جورهندوستان و جيب خالي

- کولر گرفتن در وسط زمستون.

-تغيير جو!

- دیدن دروازه ورودی پایگاه اصفهان ، ساعت 3:00 شب!

-بازم پدر بزرگ مرحومت يادم اومد!

- ورود به پایگاه شیراز ، تنها با یک تلفن!

-براي شما تلفنه ،براي ما خاطرس!

- ضبط ماشین و آهنگ و خلاصه...تصویر

-زمانيكه تو تو ماشين باشي كي آهنگ گوش ميده؟

- رسیدن به یک رستوران بین راهی در عین گرسنگی.

-يادم نيستتصویر

- زیاده بخوام بنویسم ، همین ها در این زمینه کافی هست ، هرچقدر خودت صلاح می دونی ، براشون بنویس.
37.به نظرت ، حکم یک خلبان فانتومی که میره تامکت ، چیه؟

-اگر عذرش موجه باشه بلامانع است ولي بنابر احتياط واجب بايد پچ F-4 ش رو رو بازو نگه داره.

38.چرا نیروی هوایی خلبان خانم نمیگیره؟

-قربونت سر جد مرحومت بذار تو اين يه قلم راحت باشيم
39.خاطره ای جالب از روزه در دوران بچگی.

-يه بار كلاس پنجم بودم با دوچرخه داشتم با سرعت ميپيچيدم كه برم جلوي سوپر پايگاه.دوچرخه ليز خورد صاف رفتم تو در يه پيكان كه پارك شده بود.در ماشين غر شد.منم دوباره پريدم رو دوچرخه در رفتم.رسيدم خونه ديدم ترك بند و گلگيرم كنده شده! خلاصه تا يكسال از پيكان سفيد چراغ بنزي ميترسيدم! هنوز هم عذاب وجدان دارم كه به ماشين اون بنده خدا خسارت زدم

40.آیا به هدف هایی که در 20 سالگی یا کلا اوایل جوانی داشتی رسیدی؟

-نه ولي ناراضي نيستم.كلا اسم اونا اهداف نبود آرزوها بود.

حدی برای موفقیت ها و تلاش قائل هستی؟

-نه ولي زياده طلب هم نيستم به هرچيزي هم قانع نميشم.

41.چقدر در کارهات پشتکار داری؟

تو بعضي كارا زياد ،بعضي كارا كم

42.در مورد آواتارات و امضاءت یک توضیحی بده.

آواتارم كه از اول تا بحال پچ اصلي فانتوم بوده.يادمه يه زماني پچ جمع ميكردم و اون سالها هم پچ قحط بود.بچه ها از رو پچ عكس ميگرفتن پرس ميكردن ميزدن رو سينه يا بازوشون.دوست خوبم پيمان كه تو چند تا پست قبل هم از من سوالاتي كرد و با هم همكلاس بوديم يه پچ اصل فانتوم به من هديه داد كه پدرش فكر كنم سال 1973 يا1974 از آمريكا آورده بود.منم چندماهي اونو نگه داشتم ولي احساس كردم اگر رو سينه يكي از بچه ها باشه با ارزش تره.منم اونموقع هديه دادمش به جناب سرگرد نخعي كه اونموقع فرمانده گردان 61 بود. قضيه مال 15 يا 16 سال پيشه.

در مورد امضاء هم جمله اي از اميرالمومنين علي هست كه در اوج قدرتمندي و ترس دشمنانش از ايشون ، كسي رو كه مردم از ترس بهش احترام بزارن رو آدم پستي ميدونه . كلا از جملات ارزشمند اينچنيني لذت ميبرم.

43.آقا میدونم اعتقاد داری که هرچی پول بدی ، همون قدر آش میخوری ، ولی ازاما هرچیزی پولش زیاد باشه ، خوب و با کیفیت هست؟

-الزاما نه ولي اغلب آره

44.کدوم مرحله از پرواز رو دوست داری؟

-پرواز از نگاه مسافر يا پرواز از نگاه خلبان؟

45.اگه یک روز بفهمی قرار حمله بشه و شما هم خلبانی بلدی (که البته چیز دوری هم نمیگم ، دنبال خلبانی نظامی بودی) و می تونی هواپیما رو پرواز بدی ، این کارو میکنی؟
حداقل شاید هواپیما نجات پیدا کنه.

-خلبان به اندازه كافي داريم كه اينكارو بكنه ،شما ناراحت نباش
46.افشین فرض کن ، تو یک اتاق هستی ، از بالا قراره یک بمب 3000 پوندی بیفته توش ، راه فرار اصلا نداری ، سه ثانیه هم وقت داری هرکاری دوست داری بکنی ، چیکار میکنی؟ تصویر (می دونم از اون سوالا بود)

-اشهدمو ميخونم!

47.اصن یه وضی یا اصن تو زورو؟

-آره والا اصن يه وضعي به خدا!
48.آقا اون آی دی افشینت چی شد؟ (داغ دلت رو تازه کردم ، میدونم تصویر)

-گفتم كه هك شد بعدم با ياهو نامه نگاري كردم كلا بن شد.!

49.نظرت در مورد این جمله چیه که بعضی ها میگن...
رفیق با مرام کجاست ، گشتم نبود نگرد که نیست!

-پشت وانتها و كاميونا مينويسنتصویر

یک سری سوال خفن.
تصویر
جواب ندی ، خلاصه صندلی رو از اینی که هست ، منفجر ترمیکنم!

[COLOR=#000000]-وجدان داشته باش و از عواقب كار بترس...
تصویر

50.آقا به نظرت یک خلبان از F-5 میاد بین سوخویی ها ، بعد میاد با یک فانتومی صحبت میکنه ، میگه آقا شما فانتومی ها چرا اینجوری هستید ، یکمی زیادی راحت صحبت میکنید ، بعد اون خلبان فانتومی چی جوابش رو میده؟

-قاعدتا ميگه كدوم خا........هي گفته ما بد حرف ميزنيم؟!

51.طرف میاد تو گانری ، اولین کاری که میکنه ، مخزن آتش برای هدایت جنگنده ها در پرواز شب رو میزنه و خاموش میکنه ، عکس العمل بقیه چیه؟

-سوت و كف و هورا!!

52.طرف بعد از پرواز ، تا چند دقیقه اینورت در وینگ لیدر قرار میگره، لیدر چی میگه؟

-ميگه نگاش نكن خا......ه رو،خودشو لوس كردهتصویر

53.طرف در حال پرواز با F-4D هست ، بعد میبینه جنگنده هی از مسیر خارج میشه ، میفهمه کابین عقب خود جوش تریم میکرده ، خلبان جلو چی میگه؟

[COLOR=#000000]-جملشو دقيق يادم نمياد ولي فكر كنم به طرف گفتش كه خ......ه كي به تو گفته انگولك كني؟

54.یک خاطره از جناب جوانمردی ، بوقققققققققق داشته باشه....

-بعله. عرض كنم كه يه بار جناب جوانمردي بببووووووووووووققققققققققق بعدش ببببوووووووووووووووووووووووقققققققق .در كل بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
وووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
ووووووووووووووووووووووووووووووووووووققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققققق.

55.این جمله رو کامل کن ، آقای ریگان ...

-اين جمله قصار هم از جناب جوانمردي هست كه روي تريبون فرمودند:آقاي ريگان! اينطوري مي.......ن؟!اگر شما آبراهام لينكن داريد ماهم ابرام ك.......كن داريم و بقيه ماجرا.

خوب فعلا از این نظر کافیه.

-خدالعنتت كنه دانيال.باشه؟!

56.حالا که مرغ گرون شده ، به نظرت اشکنه بخوریم ، یا در راستای حرام اعلام شدن مرغ ، هوای پاک تهران رو میل کنیم؟

-هردوكارو با همديگه انجام بده كه هضمش آسونتر بشه.
57.چقدر پایتخت رو دوست داری ، در بین شهرهای ایران به کجا بیش از همه علاقه داری؟

- زياد ، تهران
58.فرض کن تو خیابون حرکت میکنی ، میبینی دختر مردم رو به خاطر چکمه زیر مشت و لگد گرفتن ، چه حسی پیدا میکنی؟

-والا چي بگم.فقط ميتونم بگم متاسفم. احساسم رو هم نميتونم بگم... . يه زماني هم من و امثال من و همسنهاي منو تو خيابون وليعصر بخاطر پوشيدن آستين كوتاه ميگرفتن.الان جوونا خيلي راحت تر هستن.آزاديهاشون بيشتر شده ولي متاسفانه برخي به اسم دين تيشه به ريشه اون ميزنن.

از اینکه همه تماشاچی هستن چی؟

نگاهي گذرا بر تاريخ...

59.آقا این خاطره رو بخون ، ببین جواب من درست بوده یا نه.
یه روز ، داشتم میرفتم دانشگاه ، دیدم یک دختر خانمی در حال عبور از خیابون هست ، بعد از اون دیگه توجه نکردم و رفتم لب خیابون که تاکسی بگیرم ، دیدم هنوز وسط خیابون هست ، یک نگاه انداختم دیدم تکون نمیخوره ، فهمیدم طرف ترسیده ، در چند ثانیه دویدم وسط خیابون ، فقط گفتم خانم ، خانم ، دیدم حواسش نیست و ترسیده ، گرفتم ، آوردمش عقب و ...
در همین زمان ، چند آقا ایستاده بودند و مثل همیشه صحنه رو مثل فیلم سینمایی تماشا میکردند ، یکشون زحمت کشید گفت همین کارها رو میکنید که دین به خطر می افته.
منم در جوابش گفتم یعنی شما حاضری برای دینت ، جون یکی دیگه از دست بره ، پس خاک بر سر اعتقاداتت و طرف هم صداش در نیومد.
به نظر حرفم درست بوده؟

- از نظر من كارت درست بوده.

60.به عنوان آخرین سوال ، نظرت رو در مورد کشورهای زیر بگو.

ایران

-وطن

ایالات متحده آمریکا

-كاسب

کانادا

-جايي سرد براي زندگي هموطنان
مکزیک

-بزن و برقص
روسیه

-دونسل متفاوت

بریتانیا

-استعمارگر پير

فرانسه

-ديزني لند

آلمان

-هيتلر

اسپانیا

-ميگن خوبه
ایتالیا

-ونيز
هلند
نروژ
سوئد
سوییس

-آرامش
یونان
برزیل

-بزن و برقص
آرژانتین
پرو
ونزوئلا
پاناما
کوبا
اسرائیل
عربستان

-دشمن
عراق

-دشمن
ترکیه

-سو استفاده چي
سوریه
امارات

-منتفع اصلي از وضع ايران
آذربایجان

-در پي تجزيه
تاجیکستان
چین
هند
ژاپن
کره شمالی
کره جنوبی

-پيشرفت
مالزی
استرالیا

-حقوق شهروندي
زلاندنو

-بهشتي دوردست
آفریقای جنوبی

-شير
مصر

-اهرام و تاريخ
لیبی

-خرتوخر
میدونم سرت خیلی شلوغ هست ، لازم نیست توضیحات طولانی باشه ، در خیلی از موارد جواب ها طوری هست که بیش از چند کلمه نشه.
بازهم میام.

تصویر

راستي تو خودت به اين نتيجه رسيدي كه اين رنگ آبي بد رنگ رو انتخاب كني يا با كسي مشورت كردي؟ چشمام كور شد اخوي!

بدترین مردم کسی است که دیگران از ترس او را احترام کنند. علی(ع)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

agenis1 نوشته شده:سلام خدمت اقا افشین عزیز عضو افتخاری انجمن و باقی دوستان گرامی

-سلام دوست عزيز

خب
ما تست های روانشناسی زیادی گزاشتیم کدوماشون رو میگی؟به نظرم تست استرس مد نظرت باشه ؟دی:

-بله همون تست استرس رو عرض كردم.

ی چندتا سوال بپرسیم بدک نیس

از کدوم شهر و کشور خوشت ت میاد و چرا؟

-شهر ونيز،كشور سوييس يا استراليا

پدرتون عزیزتره یا مادرتون؟

-هركدام جاي خودشون رو دارند.

چرا عاقل کند کاری که باز آید پشیمانی؟

-بله ولي انسان عاقل كسيه كه از يه سوراخ 2 بار گزيده نشه.

آیا دلخواه نبودن دلیل مناسبی برای دلخور شدن است؟

-نه.خيلي چيزها انتخابي نيست و نياز داره كه شما باهاش سازگاري پيدا كني
از کدوم شمایل خوشتون میاد از کدوما بدتون میاد؟منظورم ایناستا تصویر تصویر تصویرو...

- از اين خوشم ميادتصویر از هيچكدام هم بدم نمياد.
منفورترین شخص در زندگیت ؟

-ببخشيد نميتونم بگم.

شاعر محبوبت؟

-حافظ شيرازي

با کدوم یکی از بچه های سی سی دوستی ؟

-والا افتخار دوستي با تعدادي رو دارم ميترسم بگم يه موقع كسي از قلم بيفته يا سوء تفاهم پيش بياد.
اولین دوستت تو سی سی

فكر كنم اولين نفر آقاي رزازان بود و دومين نفر هم آقاي عليرضا بيات عزيز .من چهره هيچكدام رو نديده بودم و سنشون رو هم نميدونستم.تا تشريف آوردن بوشهر زيارتشون كرديم با بقيه دوستان.

اخرین دوستت تو سی سی(البته تا به الان)؟

-يادم نمياد . . .

کدوم فصل از سال رو ترجیح میدی؟

-تابستان
گه یه روز یه تونل دیدی که تاریک بود و ازش نور میومد(مرگ) وارد تونل میشی؟

-اگر دست خودم باشه نه.

هدفت در زندگی چیه؟

مفيد بودن براي خودم،خانوادم و جامعه ام.

فلسفه وجودی انسان چیست؟

زندگي
بودن یا نبودن ...واقعا مسئله این است ..چرا ؟

غير از اين دو چيز ديگري نيست.

چنتا ضرب المثل که خوشت میاد معمولا به کارش میبری

من ضرب المثل و تيكه زياد تو حرفام استفاده ميكنم.يادم نمياد بايد موقعيتش پيش بياد.

وقتی خیلی عصبانی میشی چه کار می کنی؟

-يه گوشه ميشينم اخمامو ميكنم تو هم ،هي دستمو ميكنم تو موهام.نفس عميق ميكشم و به شكل پر فشار ميدم بيرون.

عشق قبل از ازدواج رو ترجیح میدی یا عشق بعد از ازدواج ؟

-هردوتاش به شدت لازمه

معیار هات برای انتخاب همسر چیست؟

-بابا بي خيال ،الان فكر ميكنن ميخوام تجديد فراش كنم!
معيارهاي افراد با هم فرق ميكنه.
کدوم حیوون رو دوست داری چرا؟

-بچه گربه سانان رو خيلي دوست دارم. از پرنده ها هم از كاسكو خوشم مياد. البته از تمام حيوانات زيبا خوشم مياد.

دوست داشتی الان کی رو گیر میاوردی و حسابی با مشت و لگد ازش پذیرایی می کردی؟؟

- نه،من اينجور آدمي نيستم. ممكنه از كسي بدم بياد ولي كسي رو كه بهم بدي كنه خودم باهاش كاري ندارم. دنيا دار مكافات است عزيز.

دوست داشتی کی به جای تو الان رو صندلی داغ بود؟

-كس خاصي مد نظرم نيست.

تا حالا با تلفن مزاحم کسی شدی اگه اره توضیح بده.

- قطعا اينكارو كردم ولي يادم نيست!

نظرت راجع به انجمن چیه؟

- من با اين انجمن راحتم.چون در مورد همه چيز توش ميشه مطلب خواند يا اظهار نظر كرد.در كل من هم آدمي هستم كه در همه موارد دخالت ميكنم يا سعي ميكنم اطلاعات بدست بيارم. به همين خاطر CC يك بعدي نيست و من هم از حضور توش لذت ميبرم.

نظرت راجع به من؟

-افتخار آشنايي زيادي ندارم ولي پستهاي شما رو مطالعه ميكنم.

تصورت در کودکی از شغل ایندت چی بود؟

خلبان
تیپت چجوریه؟

-مالي نيست... من تيپهاي مختلفم با هم خيلي فرق ميكنه.بنا به جايي كه ميرم ممكنه لباس پوشيدنم 180 درجه متفاوت بشه.

اگر 100میلیون پول بهت بدن چیکار میکنی؟

-خرجش ميكنم!

تصویرفعلا اینا باشه!تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

Ph.Sepehr نوشته شده:سلام خدمت دوستان بخصوص جناب پیرنون گرامی تصویر

-سلام دوست عزيز
(آقا خواهشا" این پست ویرایش نشه،ای عزیزی که ویرایش میکنی!)
خب،سعادتی شد از مشغله ی مدرسه و کار و نوازندگی عروسی و کلاس موسیقی و آموزش شنا و تعلیم ریاضی و تعلم تجربی و یاد دادن زبان شیوای عربی و کوفت و زهرمار(!)رهایی پیدا کنم خدمت دوستان و خود انجمن برسم تصویر تصویردلم تنگ شده بود واستون. تصویر

-شما لطف داريد.ايشالله كه امتحانات رو خوب داده باشي.
از حاشیه که بگذریم میرسیم به پرسیدن سوالات
خب،جناب Bravo گرامی،
نظرتون در رابطه با 650 دی،اینتری لول تازه وارد کانن چیه؟به نظرتون این میارزه یا دی5100 نیکون؟! تصویر:

- كلا Canon بيشتر مي ارزه!

به نظر شما 70-300 ال لنز خوبیه؟

- قبلا هم عرض كردم .لنز خوبيه.كلا سري L خوبن .بسته به نياز بايد انتخاب كني(و البته شرايط مالي)
کلا بهترین لنز تله ی کانن(منهای 100-400،چون میدونستم همین رو اسم میبرید!)چیه؟(هم از نظر کیفیت و قیمت):

-اتفاقا 100-400 لنز شاخي نيست. از بدبختي و بي پولي ما استفاده ميكنيم ازش. بهترين لنزهاي تله لنزهاي فيكس سري ال هستند. مثلا 400 فيكستصویر

چرا تو ایران تجهیزات عکاسی رو باید 2 برابر قیمت بخریم؟به عنوان مثال در سایت آمازون قیمت یک 70-300 ال 1500 دلاره که اگه ضربدر 1226 تومن بشه میشه 1840000 تومن،اونوقت یعنی دولت واسش انقدر سخته که به این مغازه دارا پول نده برای واردات و اونا مجبور شن با دلار آزاد بخرن که 2800000 تومن بشه؟؟!واقعا ایراد کار کجاست؟ضعف مدیریت یا چیز دیگه ایه؟

-چرا تو ايران بايد لندكروز 50 ميليوني رو بخري 180 ميليون تومان يا چرا بايد 206 رو كه 5 تومان بيشتر نمي ارزه بخري 30 تومان؟ به همين دليل هم بايد لوازم دوربين رو بخري 2 برابر.

چرا هر روز که تو سوپر مارکت ها میری یک سی دی میبینی با یک عکس از یک مثلا خواننده با یک اسم و هر روز متفاوت با روز قبله؟؟!و چرا صدای همشون یکیه؟

-تقليد

تعریف آزادی بیان از نظر شما؟

- يعني كه هر چه ميخواهد دل تنگت بگو

چرا روز به روز فرار مغزها بیشتر میشه؟آیا ما امکانات تو مملکتمون نداریم یا ضعف مدیریت داریم یا چیز دیگه؟

-انشالله هر سال كه از سنت ميگذره بيشتر چيزهايي كه بايد داشته باشي و نداري رو متوجه ميشي. قطعا امكانات كه نداريم مديريت هم كه ماشالله.

به نظر شما مذاکرات به جایی رسیده که ایالات متحده آمریکا اسم چند نفر رو از فهرست تحریم ها خارج کرده؟اصلا به نظر شما ایران کوتاه میاد یا 5+1؟

-مگر اسم كسي رو از تحريمها خارج كردن؟ در مجموع آمريكا كاسبه. هرجور بيشتر بهش بماسه همونكارو ميكنه.

دکتر سعید جلیلی:

حاضر!(به شكل حاضر غايب كلاس بخونيد)
محمدرضا شاه پهلوی:

-محمد رضا شاه پهلوي

فرح دیبا:

-فرح ديبا

پرنسس دایانا:

-آنچنان موجود خارق العاده اي نبوده.
استالین:
-خونريزي براي تحكيم كمونيسم

لنین:

-سرآغازي براي افول يك ملت
ریگان:

-ياد جمله معروف جناب جوانمردي افتادم كه ميگفت :آقاي ريگان اينطوري ....؟تصویر
باراک اوباما(اسم حسین باراک بود یا باراک حسین؟ تصویر):

-كاسب بزرگ

آبراهام لینکلن:

-و در ادامه بيانات جناب جوانمردي فرمودند كه :اگر شما ابراهام لينكن داريد ما ابرام ......ن داريم.تصویر
جورج واشنگتن:

- يه دولاري

احمد شاه قاجار:

-كودك
امیر شاه صفی:

-فرمانده نيرو

امیر میقانی:

-نظر خاصي ندارم.
شهید آل آقا:

- تاپ كاوري كه وظيفه اش را انجام داد.

شهید محمد نوژه:

-نظر خاصي ندارم.

امام خمینی:

-امام خميني

لویی شانزدهم:

-كاخ ورساچه
EP-IAH:
-هتل هما

EP-IAD:

-تپل دوربرد
EP-IBA:
-اسب زين شده ايران اير
خب تا همینجا کافیه،شاید بعدا رسیدم خدمتتون تصویر
نماز روزه هاتون هم قبول درگاه حق انشاءالله تصویر
شاد و سلامت باشید. تصویر

خدمت از ماست
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

ASHKAN95 نوشته شده:به به، اقا بچه ها خیلی به فیض اکمل رسیدنااااا. فکر کنم افشین خان در سخنوری استاد باشهتصویر در ادامه میگم که یه چیزایی داره افشا میشه... همون قضیه امپول یکیشه مثلاتصویر
وحید دارم به امید پشتیبانی تو حرف میزنمااااا؛ اقا این فانتوم خدایی یه سر و گردن از تامکت پایین تر نیست؟ البته جدا از نوع ماموریت ...

-نشنیده میگیرم ازتتصویر
اون خاطراتم به انتخاب خودتون تعریف کنید. اعم از بوق و ... دار تا بدون بوق و ...

ینی با این خاطراتی که تعریف میکنید، میلاد ابودانیم بود کم میاورد! چی بگم والا؟ ما باید بریم جلو بووووووووووووووووق بزنیم. البته بوقهای ما متفاوت از بووووق های شماست

1- ماموریت در نقاط دور برای شما سخت نیست؟ دوری از خانواده و ...

-عرض کنم که چرا.مسلما سخته ولی شغلمه دیگه.چاره ای نیست ، ضمن اینکه برای بدست آوردن آسایش و امکانات بیشتر باید بیشتر زحمت کشید. من خودم وقتی از یک روز بیشتر بیکار باشم تنم درد میگیره!!

2- اقا خوشا به حالت دختر داری، منم یکی از آرزوهامه که در آینده یک "دختر بابا" داشته باشمتصویر وقتی به دنیا اومد چه حسی داشتی؟ چقد پارتی بازی کردی تا اجازه بدن تو بیمارستان بغلش بگیری؟(احتمال 90% این کار رو کردی شما)تصویر

- دادن دختر ،بزرگترین هدیه خداوند به یک پدر است. حس منحصر بفردیه. والا نیازی به پارتی بازی نبود.دادن بغلش کنمتصویر

3- تا حالا شده از خودت بخاطر دیگری(با دل و جان) بگذری؟ اگر امکانش هست با توضیح و شرح...

-نه ،تا بحال همچین موقعیتی پیش نیومده.

4- اگر امکانش باشه، دوست دارید تحصیلات رو تا مقاطع بالاتر ادامه بدین؟ در چه کشوری ترجیحا؟

-نه،بنظرم همون لیسانس هم کافی بود ،فوق لیسانس رو هم اضافه گرفتیم !

5- یه سوال میپرسم، وصف و توصیفش با خودتون.... تو دنیایی که ارزش بکارت یک دست و یک پاست، چجوری باید زندگی کرد؟ (میتونه سوال جنجالی باشه)تصویر

-وارد مسایل فقهی و شرعی نمیشم چون من یه سری نظریات خاص دارم.بگذریم

6- نظرت راجع به حسادتهای زنانه چیه؟ دردسر ساز بوده تا الان برای شما؟

- دنیای خانمها دنیایی دیگر است.ظاهرا در این دنیا زندگی میکنند ولی عمدتا در دنیای خودشان هستند و اون دنیا هم قواعدی دارد که مردان از شناخت آن عاجزند. بله برای بنده هم قطعا پیش اومده.

7- خانه ی سالمندان...؟

-کارم به اونجاها نمیکشه! خارج از شوخی امیدوارم تا روزی که بدرد میخورم زنده باشم و هیچوقت سربار کسی نشم.تصویر

8- چند دقیقه خودت رو بذار جای یک انسان معلول، نمیتونی راه بری و یک عمر باید روی یک صندلی باشی؟ وصف حالت؟

-خدارو بخاطر سلامتی همیشه شاکرم و همیشه میگم که من ضعیفتر از اون اندازه ای هستم که خدا منو اینجوری امتحان بکنه. خدا به کسانی که اینجور مشکلات رو دارند صبر بده.

9- یه این جمله اعتقاد داری که این دنیا دار مکافاته و میچرخه و میچرخه تا برسه به خودت! یعنی هر عملی، عکس العملی داره ؟

- بله،بله و بازم بله. از هردست که بدی از همون دست میگیری

10- یکی از آرزوهایی که خیلی اشتیاق داری بهش برسی...

-والا مورد خاصی یادم نمیاد ولی همیشه دوست داشتم پرواز کنم.

11- خنجر از پشت زدی یا خوردی؟

-خوردم

12- تا الان تقریبا فهمیدم که ادم رکی هستی، در دنیای حقیقی هم همینطوره و راحت حرفتون رو میزنید؟

-بله ،کلا زبون سرخی دارم و سر سبزم رو بر باد میده همیشه.

13- زد و خورد تاپیکی داشتین؟ زد و خورد واقعی چی؟ با شرح لطفا و کمی هم بوق

-بله،یه بار با یک کاربری تو ایرو بحثم شد و کار بیخ پیدا کرد.بعد چند وقت مدیران سایت یه قراری ست کردن که ما بدون اینکه متوجه بشیم همدیگه رو ببینیم و آشتیمون بدن. فکر کنم ماه رمضون 2 سال پیش بود.خلاصه من هم غافل از همه جا،رفتم سر قرار و به محض ورود یه رفیق قدیمی در حدود 20 سال قبلو دیدم و همزمان همدیگه رو شناختیم و ماچ و بوسه و... . بقیه که همینجور مات و مبهوت ما رو نگاه میکردن گفتن:شما همدیگرو میشناسید؟! ما هم گفتیم به! ما از دبیرستان با هم رفیق بودیم.زدن زیر خنده گفتن شما همون دو نفری هستید که تو سایت از خجالت همدیگه در اومده بودید
تصویر

بله،قدیما زد و خورد واقعی هم داشتیم. ولی جدیدا دیگه نه.

تصویر14- تا حالا شده جایی حقت رو بخورن و صداتم نتونی در بیاری؟ یا گناهی رو به ناحق به گردن شما انداخته باشن؟ چه حسی داری و چه عکس العملی نشون میدی؟

آره،پیش اومده،میخواستم قید همه چیزو بزنم ،تقدا حقشو بزارم کف دستش!! خیلی عصبانی میشم...

15- یه سوال نظامی: بین 4 موشک زیر کدوم رو انتخاب میکنی؟

BVRAAM-AMRAAM-MICA-Phoenix

Phoenix

16- تا حالا شده واقعا خدا رو کنارت حس کنی؟ تا حالا تو تنهایی باهاش درد و دل کردی؟

-بله،تمامی اوقات این حس رو دارم. درد دلی ندارم ،همیشه بخاطر سلامتی شکرش میکنم.

17- در عصبی ترین حالت چه چیزی میتونه شمارو اروم کنه؟

در آغوش کشیدن و حرف زدن با دخترم

18- گفتی کمتر از انشگستان دست در سال سیگار دود میکنی، فکر کنم وقتی که دیگه خیلی داغون باشید بکشید. میگن مرد رو فقط یا مرد میفهمه، یا دود سیگارش. موافقی؟

-نه،اتفاقا من زمانی که خیلی خوشحال باشم یا بدور از تمام استرسها و خیلی ریلکس باشم شاید یه نخ دود کنم.البته این موضوع تو مسافرتهای برون مرزی اتفاق میافتهتصویر

19- دلت از کیا پره؟ از چیا پره؟ چیا روش سنگینی میکنه؟

-از هیچکی،اصلا دلم پر نیست. کلا هر مشکلی با هر کسی داشته باشم در اسرع وقت یکسره اش میکنم. حرفمو همون موقع میزنم و بعدش هم دیگه کاری باهاش ندارم.

20- حسرت گذشته رو میخوری؟

-نه به این شکل ،ولی بعضی موقع مثلا میگم کاشکی اینکارو نمیکردم ،فقط همین نه بیشتر. حسرت نمیخورم،بیشتر درس میگیرم.

زیاد سوال نمیپرسم که خسته نشین، فعلاتصویر

-لطف دارید شما!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: شهر کارون
سپاس‌های ارسالی: 3378 بار
سپاس‌های دریافتی: 3412 بار
تماس:

پست توسط shapooor »

سلام خدمت دوستان عزیز

اول بگم اقا اشکان ما زلزله درست میکنیم :-)

خب برسم سراغ سوال

1) من گاهی وقتا ارزو میکنم که کاش تو این مملکت به دنیا نیومده بودم شما چطور ؟

2) نظرت در مورد ادمایی که با پول مردم خیرات میکنن حسینه برپا میکنن افطاری میدن ولی تا دلت بخواد حق الناس گردنشونه چیه ؟

3) اگر تو یه معامله بعد چند وقت بفهمی سرت کلاه رفته چه حسی پیدا میکنی؟

4)اگر به این نتیجه برسی ازت سو استفاده شده یکی پلت کرده برای بالا رفتن خودش حالت چطور میشه ؟

5) اگر یه روز تو میدون مین گیر کنی چکار میکنی ؟ میدونی نشونه های میدون مین چیه ؟

6) نظرت رو در مورد اینا بگو

خوزستان

فکه

چزابه

مهران

دهلران

چنگوله

شهید غلام رضا کاه کش

مرسی :razz: :razz: :razz:
  را از من بگیر ولی کارون را نه

[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

پست توسط javadfakoori »

آخه اشکان خدا بگم چیکارت کنه...!!! تو که میخوای بزنی به قلب حریف (!) قبلش یه خبری به من بده تا آمادگی داشته باشم...!!! اونم یه همچین حریفی...!!!
برو جلو من پشتتم... ولی در حد توان... تسلیم نمیشم با اینکه حریف خععلی قدره...!!! این از خصوصیات تامکتیاس...!!!
افشین خان(!):
شما که از محمود اسکندری( که قلبا دوسش دارم) هواداری میکنید و میگید آث بوده و فانتوم از تامکت سر تره و کلا خون فانتوم تو رگ هاتون جاریه... قبول دارید اگه تامکت نبود جناب اسکندری هم ممکن بود اون روزبه ایران بر نگردن و به سرنوشت شهید دوران دچار بشن؟!
من از شما که انسان تحصیل کرده و منطقی هستید...و از همه مهم تر...عمرانی هستین... بیش از این انتظار دارم... در عقاید و نظریات خودتون تجدید نظر کنید و تا دیر نشده... به دامان تامکتی ها بازگردید... با آغوش باز از شما پذیرایی میکن( البته فقط از شما)!... جواب حرفمو میدونم... ولی گفتیم سنگ مفت گنجیشک هم مفت...!!!
یه سوال اساسی.... چرا جماعت فانتومی انقد ... هستن و باید روی حرفاشون بوق گذاشت...؟! فقط فانتومیا اینطورین یا بقیه هم بوق دارن؟ بوق کی بیشتره؟! دی...!

- یه سوال هم مث آدمیزاد بپرسم... دانستن چه نرم افزار هایی برای یک فارغ التحصیل عمران حیاتیه؟ مثل اتوکد... E-tabs ... land... و غیره...! اگه امکانش هست توضیح بدید...!
و اینکه چرا آواتارم واستون عجیب بوده؟! تصویر
400 بار این سوالو پرسیدم ولی مورد بی مهری شما قرار گرفتم...!!!
- آیا تا به حال اصفهان اومدید؟
نظرتون در مورد اصفهان و اصفهانی چیه؟
- اگه مشکلی تو زندگیتون پیش بیاد چه واکنشی در وهله ی اول(!) نشون میدین؟
خودتون رو میبازید؟ سعی میکنید ازش درس بگیرین تا دیگه به مشکل نخورین؟ ... چی؟!
- دلیل تلاش کردن و نرسیدن به هدف مورد نظر چیه؟!

و آیا اینکه این علاقه به هوا فضا و فانتوم به غیر از شما در خانوادتون رایجه؟ مثلا دخترتون هم روی اون ماکت فانتوم ها تعصب داره یا نه... از ترس شما احترام میذاره به فانتوم؟! :دی...!
.
.
.
و سوال مهم تر اینکه: چرا با اینهمه علاقه .... نرفتین ایرفورس( به قول شلتر)!؟
دلیلش چی بوده؟!
و اینکه چرا تامکت در همه ی موارد از فانتوم سر تره؟!

بست ریگاردز...!!! تصویر
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

shapooor نوشته شده:سلام خدمت دوستان عزیز

اول بگم اقا اشکان ما زلزله درست میکنیم :-)

خب برسم سراغ سوال

1) من گاهی وقتا ارزو میکنم که کاش تو این مملکت به دنیا نیومده بودم شما چطور ؟

-متاسفانه بنده هم مانند شما گاهی این آرزو را میکنم.

2) نظرت در مورد ادمایی که با پول مردم خیرات میکنن حسینه برپا میکنن افطاری میدن ولی تا دلت بخواد حق الناس گردنشونه چیه ؟

-فکر میکنم ثواب خیرات این افراد میرسه به اونایی که پولشونو خوردن !

3) اگر تو یه معامله بعد چند وقت بفهمی سرت کلاه رفته چه حسی پیدا میکنی؟

-بستگی داره شخص کلاه گذارنده کی باشه.واکنش به افراد مختلف متفاوته. کلا از کسی که انتظارش رو نداشته باشم بیشتر عصبانی میشم.

4)اگر به این نتیجه برسی ازت سو استفاده شده یکی پلت کرده برای بالا رفتن خودش حالت چطور میشه ؟

-اگر صرفا نقش پله رو بازی کرده باشم عصبانی میشم.بارها این اتفاق افتاده ولی بازم برام درس عبرت نمیشه.

5) اگر یه روز تو میدون مین گیر کنی چکار میکنی ؟ میدونی نشونه های میدون مین چیه ؟

- تا بحال به این موضوع فکر نکرده بودم.واقعا ترسناکه.....نمیدونم شاید قدم به قدم به سمتی که ازش اومدم برگردم.تصویر

6) نظرت رو در مورد اینا بگو

-چشم قربانتصویر

خوزستان

-نفت
فکه

-جنگ
چزابه

-تنگه
مهران

-بیگناه
دهلران

-بمباران
چنگوله
-اطلاعاتی ندارم.

شهید غلام رضا کاه کش
-متاسفانه در مورد ایشون چیزی نمیدونمتصویر

مرسی

-خواهش

:razz: :razz: :razz:
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

javadfakoori نوشته شده:آخه اشکان خدا بگم چیکارت کنه...!!! تو که میخوای بزنی به قلب حریف (!) قبلش یه خبری به من بده تا آمادگی داشته باشم...!!! اونم یه همچین حریفی...!!!
برو جلو من پشتتم... ولی در حد توان... تسلیم نمیشم با اینکه حریف خععلی قدره...!!! این از خصوصیات تامکتیاس...!!!

-خون بر شمشیر پیروز است تصویر

افشین خان(!):
شما که از محمود اسکندری( که قلبا دوسش دارم) هواداری میکنید و میگید آث بوده و فانتوم از تامکت سر تره و کلا خون فانتوم تو رگ هاتون جاریه... قبول دارید اگه تامکت نبود جناب اسکندری هم ممکن بود اون روزبه ایران بر نگردن و به سرنوشت شهید دوران دچار بشن؟!
من از شما که انسان تحصیل کرده و منطقی هستید...و از همه مهم تر...عمرانی هستین... بیش از این انتظار دارم... در عقاید و نظریات خودتون تجدید نظر کنید و تا دیر نشده... به دامان تامکتی ها بازگردید... با آغوش باز از شما پذیرایی میکن( البته فقط از شما)!... جواب حرفمو میدونم... ولی گفتیم سنگ مفت گنجیشک هم مفت...!!!

-تصویر <==========

یه سوال اساسی.... چرا جماعت فانتومی انقد ... هستن و باید روی حرفاشون بوق گذاشت...؟! فقط فانتومیا اینطورین یا بقیه هم بوق دارن؟ بوق کی بیشتره؟! دی...!

- بله ،فقط F-4 ی ها اینجورین و این موضوع هم ارتباط مستقیم با فشار شغلیشون و نیاز شدیدشون به روحیه داره بخصوص زمان جنگ. در حقیقت این میراثیه که از قدیمیهای زمان جنگ به جدیدیها هم رسیده ولی دیگه به اون شدت نیستن چون عملا نیازی به این شدت و حدت از روحیه ندارند تصویر. باور ندارید امتحان کنید .بپرسین راست میگن شما خیلی راحت حرف میزنین؟تصویر (البته در زمان نیاز سریع استفاده میشه!) در گردانی که هر چند روز یکبار بخواهی بری و خبر کشته شدن دوستت رو به خونواده اش بدی، گردانی که هنوز چشمتو از اشک غم همرزم قبلیت پاک نکردی بخوای برای بعدی گریه کنی، باید توش چجور روحیه ای داشته باشی تا بجنگی؟

یه سوال هم مث آدمیزاد بپرسم... دانستن چه نرم افزار هایی برای یک فارغ التحصیل عمران حیاتیه؟ مثل اتوکد... E-tabs ... land... و غیره...! اگه امکانش هست توضیح بدید...!

-بستگی داره که بخوای تو چه فیلدی از عمران کار کنی. اتو کد که نیاز نیست (چون کار نقشه کشه نه مهندس)ولی دونستنش هم بد نیست. ولی بلد بودن SAP یا Etabs لازمه. ولی بازم میگم بستگی داره بخوای چکاره بشی.

و اینکه چرا آواتارم واستون عجیب بوده؟! تصویر
400 بار این سوالو پرسیدم ولی مورد بی مهری شما قرار گرفتم...!!!

-تصویر آقا اشتباه لپی شده.من آواتارت رو با یکی دیگه اشتباه گرفته بودمتصویر

آیا تا به حال اصفهان اومدید؟
نظرتون در مورد اصفهان و اصفهانی چیه؟

-بله من اصفهان زیاد اومدم. البته بیشتر عبوری بوده ولی در مجموع چند روزی هم موندم. عمدتا جوری میومدم که ناهار برسم رستوران شهرزادتصویر
مردم خوب و حسابگری داره.تو خود اصفهان هم بنظر میرسه فرهنگ رو به رشده. متاسفانه بر عکس تهران.

اگه مشکلی تو زندگیتون پیش بیاد چه واکنشی در وهله ی اول(!) نشون میدین؟
خودتون رو میبازید؟ سعی میکنید ازش درس بگیرین تا دیگه به مشکل نخورین؟ ... چی؟!

-درس گرفتن که ماله آخرشه. من اغلب اول مشکلات سنگین تا آخر مشکل رو در بدترین حالت تجسم میکنم,بعد برای بدترین حالت برنامه ریزی میکنم میرم جلو. البته همیشه وقتی بدترین حالت رو در نظر میگیرم به قدری وحشتناک میشه که یه هنگ اساسی میکنم بعد که از هنگ در اومدم یا درم آوردن ادامه میدمتصویر

دلیل تلاش کردن و نرسیدن به هدف مورد نظر چیه؟!

-احتمالا برنامه ریزی و هدف گذاری اشتباه

و آیا اینکه این علاقه به هوا فضا و فانتوم به غیر از شما در خانوادتون رایجه؟ مثلا دخترتون هم روی اون ماکت فانتوم ها تعصب داره یا نه... از ترس شما احترام میذاره به فانتوم؟! :دی...!

- نه.هیچ اجباری وجود نداره . دخترم که دنیای خودشو داره ولی میدونه باید حواسش به ماکتها و لوازم بابا باشه. همسرم هم به علاقه من احترام میذاره.
.
.
.
و سوال مهم تر اینکه: چرا با اینهمه علاقه .... نرفتین ایرفورس( به قول شلتر)!؟
دلیلش چی بوده؟!

-با درگیری های شدید در حد تیم ملی نهایتا پدرم تونست که نذاره من برم و بعدش گفت :بعدها منو دعا میکنی...
من سال 1372 خلبانی قبول شدم ولی ... ،نمیدونم ،شاید کار درستی کرده،بهر حال خواست خدا این بوده.

و اینکه چرا تامکت در همه ی موارد از فانتوم سر تره؟!

-لذت بردم از لطیفه شما.تصویر

بست ریگاردز...!!!

چیر تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

پست توسط javadfakoori »

اشکااااان...!!!
تو که شر درس میکنی... کجایی؟
بیا منو با این یه خط داشت منو ضربه فنی میکرد...!!!

-تصویر <==========

گفتم زورمون بهش نمیرسه....

افشین خان... کلا من محاسبه رو بیشتر از اجرا دوس دارم با اینکه درآمدش کمتره... چون کارش راحت تر و شیک تر و محیط کاریه بهتری داره... ولی اصلا میشه خودمون انتخاب کنیم که تو کدوم فیلد کار کنیم؟ برای محاسبه چه نرم افزار هایی به درد میخوره؟!

رستوران شهرزاد که واقعا عالیه... مکانی مناسب که برای قرار های دو نفره.... تصویر
خورشت ماست هم خوردین؟ دوس داشتین؟

به نظر من... البته من کوچیم تر از اونم که نظر بدم... پدر شما واقعا کار درستی انجام داده...!

-لذت بردم از لطیفه شما.تصویر لطیفه نگفتم قربان... حقیقتی هست که خود شما فانتومی ها هم قبول دارین...ولی راضی نمیشید به زبون بیارید...!!! به خاطر غرور کاذب...
راستی اگه خلبان میشدید و میرفتین تامکت چکار میکردین؟!؟ تصویر

یه چیز دیگه هم اینکه.... من تازه شما رو پیدا کردم... بعد از تموم شدن صندلی داغ فکر نکنید از دست من راحت میشید... تازه اولشه...!!!
تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on ASHKAN95, ويرايش شده در 0.
دلیل: تو بجنگ، من درس و مدرسه دارم. یادتم نره هر پست حداقل 5 سوال. پست بدون سوال ببینم===> You Die
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط bravo »

javadfakoori نوشته شده:اشکااااان...!!!
تو که شر درس میکنی... کجایی؟
بیا منو با این یه خط داشت منو ضربه فنی میکرد...!!!

-تصویر <==========

گفتم زورمون بهش نمیرسه....

افشین خان... کلا من محاسبه رو بیشتر از اجرا دوس دارم با اینکه درآمدش کمتره... چون کارش راحت تر و شیک تر و محیط کاریه بهتری داره... ولی اصلا میشه خودمون انتخاب کنیم که تو کدوم فیلد کار کنیم؟ برای محاسبه چه نرم افزار هایی به درد میخوره؟!

-بله،اگر دوست داری تمیز و شیک بری و بیای و اتوی لباست به هم نخوره برو مشاور ، کار فنی و محاسباتی بکن. ولی من شخصا تیپ پیمانکاری عملگی خودمو نو بیشتر میپسندم! تصویر خاکی ،گچی،موها ژولیده پولیده، کفشهای خاک خالی!تصویر
رستوران شهرزاد که واقعا عالیه... مکانی مناسب که برای قرار های دو نفره.... تصویر
خورشت ماست هم خوردین؟ دوس داشتین؟

-نه من خورشت ماست دوست ندارم.

به نظر من... البته من کوچیم تر از اونم که نظر بدم... پدر شما واقعا کار درستی انجام داده...!

-لذت بردم از لطیفه شما.تصویر لطیفه نگفتم قربان... حقیقتی هست که خود شما فانتومی ها هم قبول دارین...ولی راضی نمیشید به زبون بیارید...!!! به خاطر غرور کاذب...
راستی اگه خلبان میشدید و میرفتین تامکت چکار میکردین؟!؟ تصویر

- یه جوری میومدم F-4 بالاخرهتصویر

یه چیز دیگه هم اینکه.... من تازه شما رو پیدا کردم... بعد از تموم شدن صندلی داغ فکر نکنید از دست من راحت میشید... تازه اولشه...!!!
تصویر

-در خدمتم .
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: بیشه شیران،خانه خورشید،ایران!
سپاس‌های ارسالی: 773 بار
سپاس‌های دریافتی: 2479 بار

پست توسط Alpha4 »

خوب باز هم سلام....!!

خوبی آقا؟ پیغام رسید؟! تصویر

1- آقا نظرت در رابطه با سوالات هدف دار من چیه؟! حال میده نه؟!

2-گفتی که گروه ضربت توی پایگاه دنبالتون می افتاد! خاطره ای چیزی در این رابطه دارید؟! ترجیحا" مربوط به چهار شنبه سوری تو پایگاه باشه!!!

3-سگ های گروه ضربت هم چیز خوبی هستند نه؟!

4-کمی برامون از اسکادران عشق و شجاعت، گردان اسطوره های جسارت اسکادران 62 تعریف کنید؟خاطره ای یا مطلبی اگر در رابطه با دلیرمردان این گردان دارید بفرمائید خوشحال میشیم! تصویر

5-از اتفاقات اون DACT بین آقای علی.ج و جمشید زهره حیدریها برامون بگید هم فاله هم تماشا.این تامکتی ها هم سر جاشون مینشینند!!؟

6- بنظر شما Close Formation ای که علیرضا و دانیال بعضی اوقات میبندند خطرناکه؟!

7- آقا این قضیه انتقال تامکت ها به ساها به کجا کشید!؟ شنیدم یکیشون رو پینت کردن و قراره پرواز های ساها از سر گرفته بشه!؟ تصویر

8-شما اصولا موافق هستید خانوم ها خلبان ایرفورس بشوند؟! درصورتی که این امکان باشد اگر روزی دختر شما بخواهد خلبان ایرفورس شود ممانعت میکنید؟!

9-اگر روزی به شما پیشنهاد احداث یک پایگاه بدهند بعنوان پیمانکار و یا ناظر قبول میکنید؟! توی کارهای عمرانی که انجام دادید کار فرودگاهی بوده؟

10-پسر عصای پیری آدم هست یا نه؟! خود شما عصای پیری پدر و مادر بودید؟!

11-آقا حالا واقعا" ما ابرام......ن داریم؟چند فروند هستند؟! کاری از دستش بر میاد در روزهای سخت؟

12-من یادمه تمام سکه 50-60 هزار تومن بود شما تا چقدر یادتونه؟!

12+1-چه عاملی باعث میشه که میل گرد در خرداد کیلویی 1100 تومان باشد و در حال حاضر 1900 تومان؟!

14-آخرین باری که براوو گریه کرد کی بود؟! براوو هان نه افشین!(پاسخ در صورت تمایل)

15-آقا موافق هستی اسم این صندلی داغ رو بزارن نشیمنگاه سوزناک؟! تصویر

16-اگر سری بعدی اومدم دوست داری سوال جهت دار بپرسم؟!راست و حسینی ها...!

[COLOR=#000000]و موارد زیر رو چند جمله ای بفرمائید!

107 بابا...!!

توکل بابا...!!

اف فور دی بابا...!!

هیلاری داف بابا..!!

بابا...!!

امیر محمد علوی

امیر محسن دره باغی

فریبرز غنی نژاد

هتل H

علی کرمی(شهید)

مرسی!

قفل شده