POCKET PC

در اين قسمت ميتوانيد درباره ديگر گوشي‌هاي تلفن همراه بحث و تبادل نظر نماييد

مدیر انجمن: شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار
تماس:

پست توسط ferryultrastar »

راستش فكر كنم 500 تومن قيمت متوسط و خوبي باشه فكر نكنم از اين كمتر باشه
مهمتر از اون اندازه گوشيه .شايد يك علتي كه باعث ميشه ادم منصرف بشه اندازه بزرگ تر اينجور گوشي هاست كه حمل اون ها رو مخصوصا توي تابستون كه كت تنت نيست سخت ميكنه :::P شايد به نظر بعضي ها مسخره بياد ولي به نظر من يه مشكله منظورم اينه كه اگه اندازه گوشي در حدي باشه كه بشه با كيف كمري موبايل به راحتي استفاده كرد خيلي بهتره مثلا فوقش يه خورده بزرگ تر از 6630 يا حداكثر هم اندازه n90 .راستي گوشي پاكت پي سي تاشو داريم؟عكسي چيزي هم اگه باشه كه عالي ميشه
جقدر سفارش دادم ممنون فرهاد جون
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

ferryultrastar, شما به نظرم کیو تک اس 200 بگیر چون هم قیمت اش همین قدر هست هم اندازش خیلی کوچیکه.
 تصویر 
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1216 بار
سپاس‌های دریافتی: 250 بار

پست توسط mohammad tomcat »

با سلام و عرض خسته نباشيد
من يه گوشي ppc ميخوام حدود قيمت 500 تومان و ميخوام صفحه ي نمايشگرش بزرگ باشه اندازه ي imate pocket pc خوبه
در ضمن از کجا بايد تهيه کنم علادين خوبه؟
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: در همين نزديكي...
سپاس‌های ارسالی: 48 بار
سپاس‌های دریافتی: 189 بار

پست توسط Masoud »

سلام دوستان!

من در مورد اين جند نا مدل سوال داشتم، البته دوستان توضيحات كاملي دادن، ولي به علت زياد بودن و نسبتا پراكندگي ،در تصميم گيري نهايي دچار ترديد شدم.، همشون خوبن، امكانات قابل قبولي دارن، ولي خيلي شبيه هستن. نميدونم به نظر شما كدوم خوبه؟

qtek s200
i-mate JAM
i-mate JAMin
motorloa A1200 ( اين آخري رو خودم هم زياد قبول ندارم، به خاطر ليونكس بودنش!)
تصویر
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Masoud »

كسي نيست جواب بده؟؟ :-x
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Masoud جان
Jam که نسبتا قديمي شده
S200 و jamin هم که دقيقا مشابه هستند، اما کيفيت قطعات Qtek بهتره و همينطور قيمت اون هم به خاطر ساخت قطعات در خود کمپاني و واحدهاي وابسته، پايين‌تر از Imate هست
بنده از بين اين سه گزينه Qtek S200 رو پيشنهاد ميکنم
A1200 هم که اصلا در کلاس اين سه گوشي قرار نميگيره!
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط Masoud »

Mahdi1944, جان
ممنون از راهنماي تون! :razz: :)
در موردشون تحقيق کردم. دقيقا به صحبت شما رسيدم.. :razz: :-) :)

فقط 1 سوال دیگه، S200 ورژن 2005 با 2006 تقریبا 80 تومن اختلاف داره، نظر شما چیه؟ اگه زیاد فرقی ندارن که...... :-(
در ضمن، گارانتی نداره. وضعیتش جوری نیست که به گارانتی بکشه، هست؟

نظرتون در مورد HTC ها چیه؟ :eek:
تصویر
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

Masoud جان
تفاوت در سيستم عامل و لايسنس اون هست احتمالا
به هر حال اگر سيستم عامل رو بخواهيد از اينترنت هم ميشه جديدترينش براي اون گوشي رو دانلود و نصب کرد
در مورد گارانتي و ... هم دقيقا نميدونم وضعيت گارانتي کردن اونها به چه شکل هست، اما QTEK مارک معتبر و خوبي هست، اگر اصل باشه و قطعات اون تعويض نشده باشه و ... فکر نميکنم نيازي به گارانتي داشته باشه
مارک HTC هم به طور کلي مارک خوبي هست، بعد از QTEK قرار ميگيره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Incredible Poster
Incredible Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 58 بار
سپاس‌های دریافتی: 384 بار
تماس:

پست توسط Farhad3614 »

Masoud جان
در ادامه صحبت مهدي جان خدمتتون عرض کنم که زياد دنبال گارانتي نباشيد چون فقط هزينه اظافي داره. قبلا براي اينکه از اصل بودن گشي مطمئن باشيد ميشد به گارانتي اعتماد کرد ولي متاسفانه ديگه اين کار يه ريسکه :-o
گارانتي در اغلب موارد شما را باعث مشکل ايجاد شده معرفي ميکنه که ازتون هزينه دريافت ميکنند .
در مورد گوشيهاي PPC هم در ايران متخصص خاصي ندارن که بتونه مشکلتونو حل کنه و در آخر با اينکه هزينه هاي کرديد بهتون پيشنهاد ميکنه که بايد به دبي بفرستيد و ...

گوشي Q-tek و مدل نتخابي شما S200 کيفيت خوبي داره و مشکل احتمالي که ممکنه براي اين گويشها (PPC) پيش بياد نرم افزاري هست که توسط خودتون هم قبل رفع هستش مثلا با تعويض يا Repair ويندوز آن :-)
مشکلات سخت افزاري هم توي ايران براتون با تعويض قطعه رفع ميکنند البته اگر براتون قطغه کار کرده و غير اصلي نزارن .

موفق باشيد./
Major
Major
محل اقامت: همچنان تهران.سمت چپ.در سوم
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط Shayan »

كمي از تجربيات خودم بگم كه نزديك 1.5 سال Qtek S200 دارم. :-)
گوشي واقعا" خوبي هستش به شرطي كه يك كامپيوتر جيبي بخواهي كه موبايل هم باشد... زياد امكانات موبايليش خوب نيست... مثلا" فرقي بين كسي كه گوشي رو بر نمي داره با وقتي كه شما در Call Waiting هستين نمي زاره و يا نمي فهمين كه آيا Divert‌شده ايد يا نه....
تنها ايراداتش كه توي اين مدل هست يكيش مشكل Speaker هستش كه بعد از مدتي از كار مي افته كه حالا راه حل داره ولي تعويضش بهترينش هستش :-) كلا" هم صفحه نمايشگرش به شدت حساس هست... حتما" بايد Screen Protector بگيري....

بعد هم يه توضيح ديگه اينه تمام اين مدل ها يكي هستند: HTC Prophet, Qtek S200, i-mate JAMin
فقط HTC كارخانه اصلي هستش كه براي آمريكا توليد مي كند، Qtek سفارش اروپاست و i-Mate سفارش خاور ميانه... و در مورد سخت افزاري دقيقا" نمي شه گفت فرق دارن ولي نرم افزاري فرق مي كنن به مقداري....

در مورد Windows Mobile هم اصلا" اين اشتباه رو نكنيد كه WM 6‌رو بگيريد.... اصلا" به درد نمي خوره.... WM 5 نسبت به WM 2003 به نظر من خيلي ضعف داره اين ور‍ن جديد هم كه انقلابي هستش از ايراد....
زندگي زيباست... البته اگه بزارن....;)
تصویر

------------------------------------------------------------
تمام مسائل مربوط به iPhone و دیگر محصولات Apple
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
محل اقامت: همچنان تهران.سمت چپ.در سوم
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

پست توسط Shayan »

پيامي كه Masoud زده بودند رو اينجا جواب مي دهم كه بقيه هم استفاده كنند (در صورت نياز :-) )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Masoud:
-----------------------
سلام دوست عزیز! tanx

اونطور که متوجه شدم شما 1.5 سال S200 Qtek داشتی. من دنبال یه ppc مناسب با قیمت نه چندان بالا میگردم. از بین مدل های مختلف i-mate و ... qtek s200 رو گزینه خوبی دیدم. تو سایتاهای مختلف مطالب متفاوتی در موردش خوندم.:
( یخورده زیاده، ولی خب خواهشا همش رو بخون چون هر نکته ش واسم مهمه love )

خواهشا همش رو بخون و نظرت رو در مورد تک تکشون بگو Love ..چون واقعا واسم مهمه cry Mr.Green ( در ضمن الان Wm6 دیگه گیر نمیاد فقط Wm5 مونده تو بازار، اونم چند تا)

----- > نظرم رو در مورد هر قسمت زير همون قسمت با يك علامت ----> مي نويسم

......کیفیت صفحه نمایش واقعاً عالی S200 غافل گیر کننده است: رنگ سفید زیبا، رنگ ها کاملاً طبیعی و کنتراست یا هم سنجی آنها بی عیب و نقص است......
----> كيفيت صفحه نمايشش جدي خوب هست ولي نسبت به گوشي هاي هم سال ساخت خودش... گوشي هايي كه نسبتا" جديد اومدن مثلا" Nokia N95 از كيفيت خييييلي بهتري برخوردار هست....

.......مشکل اصلی سرعت پایین Flash ROM می باشد. تفاوت سرعت بین Flash ROM و RAM زمانی که کاربردها در حال نصب شدن در کارت حافظه هستند، خیلی مشهود به نظر نمی رسد.........
----> فكر كنم منظورتون از كاربرد ها برنامه ها Applications باشه كه بله در اين صورت خيلي حس نميشه چون كلا" پايين سرعتش در اون حالت، البته بستگي به برنامه هم داره اگر زياد سنگين نباشه مشكلي در اجراش ندارين مثلا" من Age of Empire‌رو بدون هيچ مشكلي اجرا مي كردم...

..............سرعت دریافت تماس در ویندوز موبایل کمی با مشکل همراه است. دریافت تماس کاربرد پیچیده ای دارد و چند ثانیه قبل از اینکه اطلاعات در صفحه نمایش دیده شوند و واکنش کلید دریافت کننده سبز رنگ، به طول می انجامد. آهنگ زنگ نیز به سرعت شنیده می شود....
----> آهنگ به سرعت پخش نمي شود بعضي وقت ها اگر برنامه ي ديگري اجرا باشد يا در كل Ram پر باشد ممكن هست آهنگ پخش نكنه و فقط ويبره بزند.
كلا" يه مشكلي كه در WM5 هست برنامه ها اكثرا" Close نمي شن و فقط Minimize‌ميشن كه بايد برين از قسمت Setting-> Memory آنها را ببنديد.

........صفحه نمايش QTEK S200 کيفيت بالايی دارد ، نور زمينه آن يکنواخت است و زير نور مستقيم خورشيد بخوبی خوانده می شود ...........
----> در حالت عادي و وقتي كه نور صفحه رو حالت Max قرار دارد هيچ مشكلي نداريد ولي اگر Protector نصب كنيد كمي تيره خواهد شد (در نور خورشيد)

........ RAM سريع تر است اما نيازمند يک جريان انرژی مداوم می باشد . Flash ROM کندتر است اما می تواند مستقل از منبع انرژی نيز کار می کند . RAM بين فضای داده کاربر و فضای اجرای نرم فزار ها ، بطور برابر توزيع می شود و بدين طريق پس از اجرا ، يک نرم افزار از Flash ROM به RAM يا از کارت حافظه به RAM انتقال داده می شود و تا زمانی که باتری به حافظه انرژی می رساند همه چيز بخوبی پيش می رود . RAM بعلت نداشتن انرژی پاک می شود و تمامی داده های مهم ، نرم افزار ها و اسناد ذخيره شده در آن از بين می رود ...............
----> مثلا" در Qtek S100‌ يا همان i-mate JAM يك باتري BACKUP وجود دارد كه از اين اتفاق جلوگيري مي كند ولي در اين مدل اين امكان وجود ندارد ولي در موقعي كه باتري ضعيف است اكثر برنامه ها اجرا نميشود تا باتري ديرتر تموم شود. واقعيت اينه كه من نزاشتم هيچ وقت باتري به كل تموم شه...

............ عربايز نيست . ولي مي شه روش امكانات فارسي نصب كرد فرضا PDF فارسي باز كرد و يا فايلهاي Word به زبان فارسي يا اصلا از ديكشنري انگليسي به فارسي استفاده كرد يا با اين نرم افزار ها مشكل داره و سرعتش كن مي شه...........
----> به دليل نداشتن عربايزر سرعتش از i-mate بيشتر هستش و اگر فارسي ساپورت كامل روش نصب كنين مثل Windows ي ميشه كه روش فارسي ساز ريختين... سرعتش مياد پايين و كمي قاطي مي كند...

.............جمين قابليت ويرايش pdf داره اما s200 نه . و جمين قابليت تشخيص دست خط داره و s200 اين قابليت براش ذكر نشده ..............
----> قابليت ويراش رو با برنامه ميتوان اضافه كرد....
بهترين راه اين است كه از سايت Adobe برنامه مخصوص رو دانلود كنيد كه از بهترين برنامه هاي مخصوص PDF است....

...........بيشتر مشكلاتش در مورد اسپيكر و بعضا تاچ مطرح كرده .........
----> در پست قبل فكر كنم اشاره شده به همه ي اينها....

..............تو اينکه سی پی يوش ضعيف هست حرفی نيست........... اسپیکر ضعیفی داره، بطوری که تو شلوغی متوجه صداش نمیشین........

...................................و خیلی صحبت های دیگه!!!!!!!
----> شنيدم الآن به حدود 300 تومان رسيده كه در اين صورت خيلي مي ارزه.... :-)

...........فرض کن داری mp3 گوش میدی، همزمان داری یه pdf میخونی، اگه یهو گوشیت زنگ هم بخوره مطمئن باش cpu 200 Mhz عمرا بکشه!........
----> يك امر طبيعي هستش خوب..... تازه 195 Mhz

----> موفق باشي....
زندگي زيباست... البته اگه بزارن....;)
تصویر

------------------------------------------------------------
تمام مسائل مربوط به iPhone و دیگر محصولات Apple
[External Link Removed for Guests]
Major
Major
نمایه کاربر