قهرمانان نيروي هوايي

در اين بخش شهداء و ايثارگران جنگ معرفي و درباره‌ي حماسه دفاع مقدس بحث ميشود

مدیران انجمن: moh-597, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

شهید علیرضا بیطرف 
  علیرضا بیطرف که یکی از خلبانان با تجربه تامکت بودند ، در تاریخ 23 تیر ماه 1366 در حین گشت هوایی ( CAP ) با گروهی از جنگنده های عراقی ( 12 فروند ) مواجه می شوند ، علیرغم تعداد بالای جنگنده های دشمن ، ایشان با شجاعت با آنها درگیر می شوند لیکن متاسفانه به علت مشکل همیشگی تامکت ها ( استال موتور) ، جنگنده ایشان از کنترل خارج و .... :sad: .

تصویر

تصاویر زیر هم مربوط به تشییع جنازه این عزیز می باشد ...
با اندکی دقت می توان خلبانان نام آوری چون شهید عباس بابایی و مرحوم حذین را در بین افراد حاضر در مراسم تشخیص داد ، همچنین در سومین عکس ، شهید عباس بابایی در حال قرائت قرآن در مراسم ختم این شهید سعید هستند ...

تصویر

تصویر

تصویر

جهت شادی روح این بزرگوار صلوات :razz: :razz:  
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

بسم رب الشهدا والصدیقین  

تصویر 
 تصویر 
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2612 بار
سپاس‌های دریافتی: 5561 بار
تماس:

پست توسط moh-597 »

تصویر

نفرات حاضر در عکس :

سروان جواد پور فرمانده گردان - شهید سروان بربري معاون گردان - ستوان ۱ قرباني - ستوان ۱طيبي - ستوان ۱زماني پور - ستوان ۱ قوامي - ستوان ۲ رحيمي

ستوان ۲ اسکندري - ستوان ۲ علمي اسير جنگي - شهید ستوان ۲ قزاآني - ستوان ۲ واعظي - ستوان ۲ شيرازي - ستوان ۲ يزدچي - گروهبان قائمي
پاينده باد ايران زنده باد ايراني

وبلاگ من
[External Link Removed for Guests]

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
سپاس‌های ارسالی: 2396 بار
سپاس‌های دریافتی: 1355 بار

پست توسط Reza 313 »

سرلشگر خلبان شهید مصطفی اردستانی
تصویر
تصویر
...آن ها که بر فراز آسمان درس پرواز آموخته بودند ، دیگر زیستن بر خاک زمین میسرشان نبود و جنگ بهانه ای بود تا مشق نیمه کاره ی آسمانی بودنشان را کامل کنند .... تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

تصویر

خلبانان اف 14 سال 55 پایگاه هشتم شکاری
سلطانی - طالبی - مرادی - ظرافت - نجفی - وکیلی - فرخی - جاوید نیا - معصومی - مظاهری - باقری - انصارین - نظام آبادی - شهید خورشیدی -افشار -الاه داد - مازندرانی - روستایی - جهانبخش -هرندی - کریمی - رهبری - نیک نام - ابراهیمی - خادمی

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

تصویر

ایستاده از چپ:

شهید بی طرف F 14 - شهید نصری F 5 - طیبی F 5 - سرمدی F 4 - پاکروان F 14 - نیر F5

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

به یاد سرگرد خلبان شهید پولاد داوودی 

تصویر

تصویر

خلبان پولاد داوودی خلبانی بود که در بین دیگر خلبانان به داشتن حس قوی پرواز مشهور بود . وی از جمله خلبانان هواپیماهای شناسایی بود و بار ها به عمق خاک دشمن نفوذ کرده و عکس و فیلم های زیبایی را از خود به یادگار گذاشته است .

وی بارها به قدرت پرواز خود را بر فراز بغداد به نمایش گذاشت . او ازجمله معدود خلبانان شناسایی بود که هم با R F5 و هم با R F4E پرواز میکرد . در یکی از ماموریت های شناسایی با هواپیمای F 5E دچار سانحه شد و بالچه راستش را از دست داد ولی سالم به زمین نشست . سر انجام در تاریخ ۳۰ بهمن سال ۱۳۶۳ در یک پرواز آموزشی - رزمی روی دریاچه قم به شهادت رسید.

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

عباس، خود را طعمه قرار می دهد  

راوی : سرهنگ خلبان فضل الله جاویدنیا
در یكی از مأموریت های جنگی به همراه عباس بر فراز خلیج فارس در حال پرواز بودیم. آن روز قرار بود كه كاروان بزرگی از كشتی های نفتكش و تجاری را تا آب های بین المللی اسكورت كنیم. براساس اطلاعات رسیده دشمن تصمیم داشت تا به كاروان حمله كند. به همین خاطر موقعیت بسیار حساس و خطرناك بود. با طرحی که عباس ارائه کرده بود قرار شد تا 10 فروند شکاری اف-14 پوشش سنگین هوایی منطقه خلیج فارس را تامین کنند تا از این طریق کشتی ها از حملات دشمن در امان بمانند.من و عباس کنار هم پرواز می کردیم..

پس از بررسی های لازم پوشش منطقه را آغاز كردیم. هواپیماهای دشمن در كمین بودند تا در فرصتی مناسب تهاجم خود را آغاز كنند. عباس این موضوع را پیش بینی كرده بود؛ لذا به من گفت:

- من مطمئنم كه به كاروان حمله خواهد شد. پس باید آماده باشیم كه ان شاءالله با دست پر برگردیم.

قرار شد كه از آن لحظه به بعد سكوت رادیویی را رعایت كنیم تا پست های شنود دشمن نتوانند صدای ما را بشنوند. ما از بندر امام به طرف اسكله های البكر و الامیه تغییر مسیر دادیم و چون از رادار مادر فاصله زیادی داشتیم ارتفاع خود را به حداقل رساندیم. سكوت كرده بودیم و گوشمان به رادیو بود تا بتوانیم موقعیت های منطقه را دریافت كنیم. لحظاتی بعد از طریق رادار اعلام شد كه دو فروند جنگنده عراقی در حال پرواز به سمت كویت هستند. من و عباس در فاصله ای نزدیك به هم، به طور موازی پرواز می كردیم و به راحتی همدیگر را از داخل كابین می دیدیم. عباس اشاره كرد كه مطلب را دریافت كرده و باید به طرف آنها برویم. آنگاه به سوی آنها پرواز كرد. حدود 50 مایل به كویت مانده بود. از روی صفحه رادار هواپیما دیدم كه آن دو جنگنده عراقی دور زدند. عباس هم موضوع را دریافت كرده بود. من و عباس هر دو از كابین یكدیگر را می دیدیم. با دست به او اشاره كردم كه چه باید كرد؟

عباس به من پیام داد:

- من به عنوان طعمه جلو می روم و هواپیماهای دشمن را به دنبال خودم می آورم.

سپس بایك حركت سریع از من دور شد. او با مانورهایی كه انجام می داد هواپیماهای دشمن را متوجه خود می كرد و آنها را به دنبال خود كشاند. لحظه ای فرا رسید كه یكی از هواپیماها دقیقاً در برد موشك من قرار گرفته بود ولی من نگران عباس بودم و زیرلب دعا می كردم تا به موقع اقدام كند تا من بتوانم هواپیمای مهاجم دشمن را هدف قرار بدهم. لحظات به كندی می گذشت و نگرانی وضع عباس مرا مضطرب كرده بود ولی كوشیدم تا بر خود مسلط باشم. روی صفحه رادار دیدم كه هواپیمای عباس در تیررس كامل دشمن قرار گرفته. در این لحظه ناگاه هواپیماهای دشمن مانوری انجام دادند و یكی از آنها به طرف عباس نزدیك شد.

پس از بررسی اوضاع با كابین عقب، بی درنگ موشك را به سوی هواپیمای دشمن رها كردم.

پس از چند لحظه با چشم هواپیمای دشمن را دیدم. ناگهان عباس مانوری كرد و با یك چرخش بسیار خطرناك مسیر خود را تغییر داد و ارتفاع را كم كرد در این لحظه موشك من با هواپیمای دشمن برخورد كرد.

آتش از بدنه هواپیما زبانه كشید و پس از طی مسافتی در میان دود غلیظی از نظر ناپدید شد. در این لحظه صدای عباس در رادیو پیچید. او فریاد زد:

- الله اكبر! الله اكبر!

از شنیدن صدای او شاد شدم و گفتم:

- عباس می دانی چه كار كردی؟

عباس گفت:

- و مارمیت اذ رمیت و لكن الله رمی، من كاری نكردم خدا كرد.

آن روز با شهامت عباس مأموریت با موفقیت انجام شد و كشتی ها از تنگه عبور كردند و من پیروزی آن روز را نتیجه توكل عباس به خداوند می دانم. او همواره و در بحرانی ترین لحظات هرگز از یاد خدا غافل نبود و این به او جرات می داد تا با جسارت دست به چنین كارهای خطرناكی بزند.

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط moh-597 »

به یاد شهید غلامرضا رنجبران خلبان اف5 که در تاریخ 15 مهر 1359 در عراق هواپیمایش مورد هدف موشک سام قرار گرفت و به شهادت رسید

تصویر

وبلاگ من

صفحه اینستاگرام
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

Major General Javad Fakori

تصویر 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر

پست توسط SAMAN »

moh-597 نوشته شده:
نفرات حاضر در عکس :

سروان جواد پور فرمانده گردان - شهید سروان بربري معاون گردان - ستوان ۱ قرباني - ستوان ۱طيبي - ستوان ۱زماني پور - ستوان ۱ قوامي - ستوان ۲ رحيمي

ستوان ۲ اسکندري - ستوان ۲ علمي اسير جنگي - شهید ستوان ۲ قزاآني - ستوان ۲ واعظي - ستوان ۲ شيرازي - ستوان ۲ يزدچي - گروهبان قائمي

دوستان,
آیا این امکان وجود دارد که اسامی تک تک این عزیران مشخص شود؟ :sad:
من توانستم شهید ستوان ۲ قزاآني را مشخص کنم,

لعنت براین جنگ وباعث و بانی آن, در غم از دست دادن عزیزان شهید:lol:
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

کسی عکسی از شهید یاسینی ندارد
من دوست دارم با این خلبان بیشتر آشنا بشم
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “حماسه دفاع مقدس”