سوالات و اشکالات GLX G4

در اين قسمت ميتوانيد درباره گوشي‌هاي جي‌ال‌ايکس به بحث و تبادل نظر نماييد

مدیران انجمن: S.M.Seyednoor, Alireza.Hosseini, شوراي نظارت

New Member
سپاس‌های ارسالی: 6 بار

Re: سوالات و اشکالات GLX G4

پست توسط adel73 »

ببخشید اقا مهدی که این همه اذیتت کردم ولی من رفتم تو ستینگ تو قسمت گزینه های برنامه نویسی عد یه قسمن به اسم شو تاچر رو زدم بعد دو انگشت روی صفحه گذاشتم وقتی یه انگشت رو برداشتم نقطه دوم رو محو شد خواهشا کسی اگه بتونه فا گوشیش چک کنه وببینه همین مشکل هست یا نه ممنون ممنون میشم . خب حالا برنامه ای رو میشناسید که با نصب اون بتونه این مشکل رو حل کنه ممنون میشم
(من با گوشی برادرم که ال جی بود تو همون قسمت رفتم ولی چنین مشکلی نداشت وقتی یکی از دو انگشتم رو بر میداشتم انگشت دوم نقطه سرجاش بود )
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
فريموير شما چه نسخه‌اي هست؟
من اين مورد رو روي G3 تست کردم و مشکلي نداشت. با برداشتن انگشت اول، انگشت دوم همجنان در حال لمس نشون ميده و هيچ مشکلي نداشت
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط tsilv3r »

سلام...اقا مهدی ی سوال دیگه هم داشتم...بین جی4 و جی3 در کل کدوم بهتره؟چون بقول خودتون تفاوت سخت افزاری ندارن و تاجایی که من میدونم فقط دوربین و صفحه نمایش و نسخه اندروید و قابلیت اپدیتش باهم فرق میکنه...ولی نزدیک 250تومن تفاوت قیمت دارن...البته ظرافت جی4 رو هم در نظر بگیرین...در کل می ارزه جی 4 بگیرم با این قیمت یا برم جی3 بگیرم؟پشیمون نمیشم که 250تومن اضافه خرج کنم؟البته اینم بگم ضعف فلش دوربین فک نکنم زیاد برام مهم باشه... تصویر
New Member

پست توسط adel73 »

من فریمویر فريموير رسمي ROOT و حافظه SWAP شده، با کاستوم ريکاوري TWRP 2.4.4.0، يکپارچه با GAPPS (پيشنهاد ما)

نسخه‌ي GLX_G4_V2.2.0_20130306_ROOT_GAPPS_TWRP_SWAP_ROM
رو که خودتون پیشنهاد دادید رو گوشیم زدم فکر میکنید که این با گوشی من ناسازگار هست؟؟؟ بعد به نظرتون این مشکل میتونه سخت افزاری باشه ؟؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
قابليت اپديت اين دو هيچ فرقي با هم ندارند ...
من G3 رو ترجيح ميدم. چون فلش دوربين برام مهمه و سايز G4 هم بزرگ هست. همچنين شفافيت صفحه G3 بالاتره، چون رزولوشن اين دو يکسان و G4 بزرگتر هست، در نتيجه تراکم تصوير کمتري داره G4،‌ اما ظاهر G4 بهتر هست ...

وقتي ميخواهيد فريموير رو بزنيد بايد دقت کنيد که نسخه‌ي قعلي اون بالاتر از نسخه‌اي که ميخواهيد نصب کنيد نباشه. اگر با اين فريموير رفع نشد، فريموير اصلي رو نصب کنيد که روت و کاستوم ريکاوري و ... نباشه. درخواست کنيد آخرين نسخه رو براتون فلش کنه. اگر مشکل رفع نشد ممکنه سخت افزاري باشه، البته من G4 رو تست نکردم، ممکنه بقيه G4 ها هم اين مشکل رو داشته باشند. اما من G3‌رو تست کردم و چنين مشکلي نداره :D

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
New Member

پست توسط tsilv3r »

تو سایت شرکت گفته اندروید جی3 قابل ارتقا نیس ولی برای جی4 و nfc قابلیت ارتقا داره...و باتری جی3 1600 هست و جی4 باتریش 2300،دوام شارژ برام خیلی مهمه مخصوصا اینکه زیاد با گوشی بازی میکنم...به نظرتون می ارزه 250بیشتر خرج کنم و جی4 بگیرم؟
New Member

پست توسط adel73 »

اقا مهدی دادم شرکت فلش زدن برام گوشی رو زدن ولی درست نشد بیخیال این موضوع هم شدم . حالا من میتونم گوشیم رو جوری روت کنم که ان اف سی نپره ؟؟ خواهشا اگر امکان داره بهم بگید چه فایلی هایی رو دانلود و چیکار کنم
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط reza_ahwaz_26 »

Mahdi1944 نوشته شده:  ,
نسخه‌ي اصلي که روي گوشي بود قبل زدن اين نسخه رو به خاطر داريد چند بود؟ بر اساس تجربه و اينکه ظاهرا GLX در کمال تعجب هر سري از گوشي رو با سنسورها و قطعات متفاوتي عرضه ميکنه، به هيچ عنوان نبايد حداقل نسخه‌ي قديمي‌تر از نسخه‌ي اصلي رو روي گوشي نصب کرد. اما شما پيشنهاد ميکنم يکبار ديگه از نو فلش زده و گوشي رو فرمت و مستر ريست کنيد. اگر مشکل باز هم وجود داشت، احتمال اول، يعني قديمي‌تر بودن نسخه‌ي فعلي از نسخه‌ي اصلي گوشي، باعث اين ناسازگاري شده. فريموير 2.2.5 ظاهرا آخرين نسخه براي اين گوشي هست که احتمالا تا اوايل مهر در اختيار ما قرار خواهد گرفت

با سلام
ببخشید من چند وقت بود فرصت نکردم سایت بیام.
ورژن قبل ویعد روت کردن یکی بود. فرقی نکرده.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 34 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط reza_ahwaz_26 »

با سلام خدمت دوستان
یک مشکل عجیب پیش امده.
گوشیم از دیشب تا صبح تو شارژ بود . باتری 49 درصد بیشتر شارز نشد.
حالا هم وصل کردم به کامپیوتر فایدی نداره نشون میده شارژ میشه ولی یکی ، دو درصد .
میخوام ببرم گارانتی ولی گوشی روت شده. چطور انروتش کنم؟؟؟؟/ فورییییی
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
شايد منظور شرکت اين هست که براي G4 نسخه‌ي بالاتر از 4.1.1 رو ارائه خواهد داد، اما G3 خير، وگرنه هر دو به لحاظ فني اين قابليت رو دارند ...
براي روت کردن بدون اينکه NFC از بين بره، شما بايد فقط کاستوم ريکاوري G4 رو فلش بزنيد و بعد با اون Superuser رو نصب کنيد تا روت بشه

,
براي Unroot کردن کافيه نسخه‌ي اصلي فريموير گوشي‌تون رو از تاپيک مربوطه دانلود و فلش بزنيد، اگر SWAP شده بايد گوشي بعد از فلش نسخه‌ي اصلي، مجددا کاستوم ريکاوري رو نصب کرده و گوشي رو فرمت و مستر ريست کنيد و بعد از اون دوباره نسخه‌ي اصلي رو فلش بزنيد

New Member

پست توسط tsilv3r »

اقا مهدی من ی سری سوال در مورد گوشی دارم البته نه در مورد مشخصاتش...شنیدم که وقتی اس میاد صفحه گوشی روشن نمیشه حتی اگه سایلنت باشه درسته؟راه حلی نداره؟
ی سری دیگه هم سوال دارم:پیام ها و تماس ها مشخصه که برای سیم 1 هست یا 2؟موقع پاسخ دادن ب اس ها میشه انتخاب کرد سیم 1 یا 2 رو یا فقط با سیم 1 میشه؟دلیوری میزنه؟ و بعد از دلیور شدن حالت پیام به تحویل داده تغییر میکنه؟ینی اگه متوجه دلیوری نشیم میشه از حالت پیام فهمید؟ی جایی خوندم ک گفته بودن موقعی که پیام های دریافتی یا ارسالیو (یادم نیس دقیق) دوباره میخونن موقع بستن،پیام میره تو پیشنویس ذخیره میشه درسته؟و اگه اینجوریه راه حلش چیه؟
شرمنده اگه سوالام یکم پیش پا افتاده و زیاده...طبق نیازم سوال پرسیدم :zz:
پیشاپیش ممنون از پاسختون...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
گوشي‌هاي اندرويدي تا جايي که من با اونها کار کردم زمان SMS روشن نميشوند. بعضي مدلها چراغ چشمک‌زن دارند که نمايش ميده که در GLX هم با Go SMS اين امکان وجود داره که چراغ روشن بشه، اما ثابت، نه چشمک زن
در برنامه‌ي اصلي گوشي بله، مشخص هست. اما در Go SMS هنوز پشتيباني نميشه. امکاناتي مانند delivery و ... هم داره، مشکل مشاهده و پيام و توضيحاتي که داديد هم خير، چنين مشکلاتي نداره

ارسال پست

بازگشت به “GLX”