تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی
مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 106 بار
- سپاسهای دریافتی: 335 بار
Re: ورود به دانشگاه شهید ستاری و خلبان شدن(مختصر و مفيد)
دختر ها هم می تونن وارد این دانشگاه بشن یا باید از طریق شرکت های هواپیمایی اقدام کنن ممنون

-
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: دانشگاه افسری
سلام به تمامی دوستان و کسانی که قصد رفتن به نظام رو دارن.من برای مصاحبه و تست پزشکی و .... دانشگاه افسری رفتم تهران و متاسفانه رد شدم.اگه کسی سوالی داره می تونه بپرسه.تا جایی که می تونم راهنماییش می کنم.
-
- سپاسهای ارسالی: 101 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
با سلام
*سخت ترین مرحله پزشکی است که به کوچکترین دلیلی رد می کنند.خصوصا پرانتزی بودن پا که تقریبا ردخور نداره البته یک واقعیت هست و اون هم اینکه خیلی ممکنه به یک دلیل واهی رد بشی.دندان،قد و وزن،مهره های کمر قلب و کلا همه جا(واقعا همه جا)
*ورزشی :که شامل بارفیکس،دو،دراز نشت میشه که متاسفانه تعداد حداقل رو نمیدونم ولی پیگیر میشم تا فردا انشاالله پیدا میکنم ولی تضمینی نیست
*یک مرحله روانشناسی است که من چیزی ازش یادم نمیاد ولی سخت نیست.
*اما این مرحله مصاحبه عقیدتی و سیاسی اگه مثل زمان ما باشه اول عقیدتی:1-ارکان و واجبات نماز2-نمازهای واجب 3-نحوه خواندن نماز آیات و فطر 4-نحوه غسل وضو وتیمم 5-مبطلات روزه 6-نحوه نماز جمعه 6-نماز جمه و جماعت میری؟ 7-خطبه های این هفته درباره چی بود؟ 8-امام جمعه وجماعتی که میری اسمشون چیه؟ 9-میوه اگر آوردند پوست نکنید(مکروه است) 10-چایی اگه آوردند فوت نکنید(باز هم مکروه است) 11-متلا نماز جمعه ساع چند شروع میشه؟
دوم سیاسی و عمومی 1-مسوولین رده بالای مملکت امشون چیه؟ 2-چند واقعه مهم روزهای اخیر چیست 3-چند مراسم دارای راهپیمایی واعیاد ومناسبتهای منجر به تعطیلی 4-نظرت درباره مثلا قطعنامه چهارم چیه؟
*سخت ترین مرحله پزشکی است که به کوچکترین دلیلی رد می کنند.خصوصا پرانتزی بودن پا که تقریبا ردخور نداره البته یک واقعیت هست و اون هم اینکه خیلی ممکنه به یک دلیل واهی رد بشی.دندان،قد و وزن،مهره های کمر قلب و کلا همه جا(واقعا همه جا)
*ورزشی :که شامل بارفیکس،دو،دراز نشت میشه که متاسفانه تعداد حداقل رو نمیدونم ولی پیگیر میشم تا فردا انشاالله پیدا میکنم ولی تضمینی نیست
*یک مرحله روانشناسی است که من چیزی ازش یادم نمیاد ولی سخت نیست.
*اما این مرحله مصاحبه عقیدتی و سیاسی اگه مثل زمان ما باشه اول عقیدتی:1-ارکان و واجبات نماز2-نمازهای واجب 3-نحوه خواندن نماز آیات و فطر 4-نحوه غسل وضو وتیمم 5-مبطلات روزه 6-نحوه نماز جمعه 6-نماز جمه و جماعت میری؟ 7-خطبه های این هفته درباره چی بود؟ 8-امام جمعه وجماعتی که میری اسمشون چیه؟ 9-میوه اگر آوردند پوست نکنید(مکروه است) 10-چایی اگه آوردند فوت نکنید(باز هم مکروه است) 11-متلا نماز جمعه ساع چند شروع میشه؟
دوم سیاسی و عمومی 1-مسوولین رده بالای مملکت امشون چیه؟ 2-چند واقعه مهم روزهای اخیر چیست 3-چند مراسم دارای راهپیمایی واعیاد ومناسبتهای منجر به تعطیلی 4-نظرت درباره مثلا قطعنامه چهارم چیه؟

حمید بولو نوشته شده:سلام به تمامی دوستان و کسانی که قصد رفتن به نظام رو دارن.من برای مصاحبه و تست پزشکی و .... دانشگاه افسری رفتم تهران و متاسفانه رد شدم.اگه کسی سوالی داره می تونه بپرسه.تا جایی که می تونم راهنماییش می کنم.
شما تو چه قسمتي و به چه دليل رد شدي؟/

-
- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 62 بار
اسامي پذيرفته شدگان نهايي آزمون ورودي دانشگاه هاي افسري ارتش 89 از امروز دوشنبه در پايگاه اطلاع رساني ارتش جمهوري اسلامي ايران اعلام خواهد شد
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 15 بار
- سپاسهای دریافتی: 3 بار
Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص دانشگاه افسری
با سلام و عرض وادب.اقا مصطفی من در بخش پزشکی قسمت دکتر چشم رد شدم.به دلیل ضعیفی چشم.نمی دونم برای چشم اونا چه چیزی مد نظرشونه.ولی اگه بفهمن عینک می زنی بدون معاینه رد می شی.حتی اگه چشمات نیم نمره ضعیف باشه.خلاصه مراقب چشماتون باشید.خیلی سخت می گیرن.من سال دیگه مجدد اه خدا بخواد شرکت می کنم البته با چشم سالم.قصد دارم عمل کنم.اگه شما هم قصد رفتن به نظام رو دارید حتما از خوب بودنتون مطمئن شوید.برای سوالات دیگه در خدمتم.

مشكل در استخدام در دانشگاه افسري
آقامن به خدا همه جام سالمه(ماشاا...)فقط يه دندون مك دارم و 5تا دندون خراب*خداوكيلي خلبان ميشم يا نه؟در ضمن سوال ديگم اين بود كه شرايط پزشكي آسونتر از گذشته نشده؟