تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه های نظامی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد ديگر مباحث هوانوردي و هوافضا به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: CAPTAIN PILOT, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 15 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص دانشگاه افسری

پست توسط حمید بولو »

مصطفی جان سلام .برات آرزوی سلامتی می کنم.ولی متاسفانه باید قید نظام رو بزنی.ضعیفی چشم حتی اعتراض هم نداره.اگه خیلی دوست داری باید به فکر باشی از همین الان.چشمات خیلی ضعیفه.اگه عینک برای مطالعه هم استفاده می کنی بازم مردود می شی.خیلی مراقب باش.باید یه فکری برای چشمات بکنی.
New Member

Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص دانشگاه افسری

پست توسط Arteshbod.A.K »

من این سوالو تو 1 انجمنه دیگه هم کردم لطفن اینجا جوابمو بدین... من دانشجوی داروسازی هستم و پدرم نظامیه بازنشسته است... میخواستم بدونم چه جوری میشه بعد از فارغ التحصیلی به ارتش (اولویت اولمه) یا نیرو انتظامی پیوست؟؟
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
سپاس‌های ارسالی: 2466 بار
سپاس‌های دریافتی: 8401 بار

تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص دانشگاه افسری و ستاری

پست توسط javadfakoori »

سلام!
میخاستم بدونم که معاینات پزشکی ناوبری هواپیما برای نیروی هوایی در حد خلبانی هست یا نه!
امسال ارتش برای ناوبری سهمیه نذاشته بود و یکی از خلبانان گفت دانشجوهای ناوبری دارن تغیر رشته میدن به خلبانی!
بعد از خلبانی مراقبت پرواز سخت ترین تست های پزشکی رو داره برای گزینش, حالا میخام بدونم مراقبت پرواز سخت تره یا ناوبری با توجه به اینکه ناوبر مثل خلبان تمرکزی روی پرواز نداره!
خیلی ممنون اگه سوال بنده رو بی جواب نذارین!تصویر
یا علی
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست

آسمان اصفهان
New Member

Re: مشكل در استخدام در دانشگاه افسري

پست توسط afshin110 »

سلام دوست عزیز

یکی از مهمترین شرایط افسری دندان است بنابر این بی خیال شو. تصویر

ولی البته در حال حاضر پزشکی پیشرفت زیادی کرده که می توانند مشکلتو حل کنند تصویر

ولی خرجش سرسام آوره تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار

Re:

پست توسط mecanicangel »

سلام من دوست دارم در سپاه استخدام شم باید چه کار کنم مکانیک خوندم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 10 بار

Re: راهنمایی بیشتر برای دانشکده افسری

پست توسط کوروشk »

توجه توجه

قابل توجه تمام دوستان عاشق نیرو هوایی وf14وخدمت به وطن.
میخوام سایتی روبهتون معرفی کنم که داخلش میتونین جواب تمام سوالهاتون رودرباره ی:نحوه ی استخدام درنیروهوایی-مراحل وجزءیات گزینش-سطح وسوالاتامتحان ورودی-زمان-مکان وچگونگی ثبت نام ودریافت کارت ورود به جلسه وخیلی ازسوال های دیگرتون رو بیدا کنید.
مطالب این سایت توسط افرادی ارائه شده که خودشون تو این آزمون ها شرکت کردندوخاطرات جالبشون رو هم گفتن.
برای دیدن این مطالب باید در بخش (متفرقه درباره نیروی هوایی)جستجو کنید.البته برای استفاده از مطالب سایت بایدقبلا ثبت نام کرده
باشید.
ثبت نام هم ساده سریع ورایگان است.
دوستانی که قصد ثبت نام دارن ازباب تشکر هم شده در بخشی که میبرسه:چه کسی سایت روبهتون معرفی کرد؟ نام کاربری من دراونجا
رو(kouroshk)به عنوان معرف درج کنن.
موفق باشین.
آدرس سایت:[External Link Removed for Guests] تصویر تصویر تصویر

New Member
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

Re: مشكل در استخدام در دانشگاه افسري

پست توسط sokho72 »

حتي اگر اون دندون كم رو بكارم و اون 5 تا دندون را پرنكنم چطور؟
New Member

دانشگاه افسری

پست توسط wtousa »

سلام من 21 سالمه و فوق دیپلم متالورژی دارم . برای ثبت نام دانشگاه افسری ارتش رفتم ولی نه دیپلمم را قبول کردنند نه فوقم را
حالا می خوام تا دی ماه دیپلم تجربی بگیرم می خواستم بدونم پیش دانشگاهی ام میخواد یا نه
و اگه می خواد من چون شرایت سنیم برای سال دیگه میگذره می تونم فوق دیپلمم را به جای پیش دانشگاهی ارائه بدم
لطفا راهنمایم کنید.با تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: تاپیک ادغام شد.
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

Re: دانشگاه افسری

پست توسط saied tomcat »

سلام آره قبول میکنن اصلا دانشگاه افسری با فوق دیپلم قبول میکنند
ریاضی فیزیک برا خلبانی هواپیما
تجربی برا هلیکوپتر
انسانی هم برا افسری دیگر رشته ها
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه افسری و ستا

پست توسط javadfakoori »

سلام! تصویر
شما باید حتما دیپلم ریاضی یا تجربی یا انسانی داشته باشی و معدل کل تجربی و ریاضی هم بالا تر از 14 و انسانی هم بالاتر از 16 داشته باشی و مدرک پیش دانشگاهی هم باید توی همون رشته داشته باشی!
از فکر خلبانی هواپیما هم بیا بیرون چون هم سنت گذشته(زیر 20 سال) و نه شانس قبولی زیادی داری(20 نفر در بین 1850 نفر قبولی نهایی امسال دانشگاه افسری) و با دیپلم انسانی هم فقط میتونی مربی عقیدتی سیاسی بشی!
راستی نگفتی دیپلمت چی بود؟
چه رشته ای میخای بری دانشگاه افسری؟
مطمئنی تا دی ماه میتونی دیپلم تجربی بگیری با معدل بالاتر از 14؟

انشالله موفق باشد
در ضمن اگه همه کارات جور شد و تونستی بری افسری پایش بشی حتما خلبانی هلیکوپتر رو قبول کن چون تعداد خیلی بالاتری نسبت به نهاجا نیروی میگیره!!!

آسمان اصفهان
New Member

Re: نحوه استخدام در دانشکده افسری ارتش(نیروی زمینی،دریایی،هو

پست توسط saeid18 »

سلام

اقا دوره جدید ثبت نام کی هست من هم بسیج فعال هستم هم پدرم ایثارگره ولی نمی دونم بینای 10/8 چیه یه چشمم ضعیفه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

Re: تاپیک جامع پرسش و پاسخ در خصوص شرایط دانشگاه افسری و ستا

پست توسط javadfakoori »

به نام خدا
سلام...! تصویر
شب همگی بخیر...!
من داشتم این تایپیک رو مطالعه می کردم و یاد گذشته افتادم و با خودم گفتم بهتره من هم هر چیزی که در این راستا تجربه کردم خدمتتون عرض کنم از الف تا ی...!

ثبت نام دانشگاه های افسری ارتش 2 ماه دیگه تقریبا شروع میشه یعنی از اواسط بهمن ماه, شما اگه رشته تحصلی تون ریاضی و تجربیه باید معدل بالا تر از 14 داشته باشی و اگه انسانی باشی بالا تر از 16.
بعد از ثبت نام در اواخر فروردین ماه کارت ورود به جلسه توزیع میشه در همون محل ثبت نام یعنی 24 و 25 فرودین.
آزمون ورودی راس ساعت 8 روز جمعه 27 فرودین شروع شد توی اصفهان تقریبا تعدا زیادی ثبت نام کرده بودند, مدت آزمون عمومی 60 دقیقه است که اگه خوب خونده باشین میتونین از پسش بر بیاین( قابل توجه کسانی که میگن آزمونش آب خوردنه) اصلا این طور نیست!!!
بعد از تست های عمومی رفتم سراغ تست های هوش که واقعا بعضی هاش اشک آدمو در میاره و بیش از 10 دقیقه طول میکشه اگه بخوای وقت بذاری...!
بعد آزمون اختصاصی توزیع میشه که که اون هم شما باید واقعا ریاضی و فیزیک بلد باشی ولی توش تست آسون هم هست البته برای کسی که خونده باشه...!
بعد از اتمام آزمون در 7 اردیبهشت اعلام نتایج اولیه میشه که دیگه بسته تلاش خودتونه..., و روی ترتیب الفبا باید بری تهران مرکز گزینش میدان حر.

روز اول راس ساعت 6 باید در مرکز گزینش باشی اگه نه اجازه ی ورود نمیدن چون از همون روز اول میخوان بگن که شما داری میری تو ارتش, بعد شما وارد یه سالن میشی که فرمانده مرکز گزینش بزای شما سخنرانی میکنه و تعدای بروشور از هر رشته که حاوی اطلاعاتی از اون رشته است به شما میدن و بعد از اون باید بری مرکز معاینات که یک سوله است و با تجهیزات نسبتا کامل پزشکی و پزشکای متخصص توی هر زمینه هم ارتش و هم غیر نظامی, در ایم مرحله شما باید 10000 تومان هزینه تست های پزشکی رو بپردازید که هر کدوم از اون ها حق ویزیتش در خارج از ارتش بیش از 20 هزار تومنه برای مثال اسکن مغز چیزی حدود 100000 هزار تومنه و این هزینه ها رو ارتش متحمل میشه.
بعد از ورود به ساختمان پزشکی شما دسته بندی میشی و توی گروههای چند تایی وارد مرکز میشید
یه برگه به شما داده میشه که باید نزدیک به 13 یا 14 تا مهر تایید بخوره:

مثلا: برای اعصاب و روان دکتر از شما اسم و فامیل و رشته تحصیلی و معدل رو میپرسه در حالتی که چشم ها بسته و دست ها دراز می باشد و خیلی کم کسی توی این مرحله مردود میشه

برای معاینه ی قلب شما باید نفس عمیق بکشی و دکتر مربوط شما را معاینه میکنه و باز هم کمتر کسی رد میشه

برای معاینه ی ارتپدی و اورولژی و کلا استخوان بندی 3 پزشک به طور همزمان شما رو معاینه میکنند و تقریبا هیچ اعتراضی پذیرفته نیست و بیشتر مردودی ها مال این قسمته یعنی پا پرانتزی و ارتپد!!!

معاینه گوش و دندان و هم چیز خاصی نداره دکتر داخلی با گوشی داخل گوش شما رو رصد میکنه و دکتر دندانپزشک هم به طور کلی معاینه میکنه

دکتر چشم پزشک هم که ما رو 2 تا 3 ساعت معطل کرد تا برسه به مرکز گزینش و همه از کادر و افسر رو توی اون گرما کلافه کرده بود, راستی گفتم افسر و کادر! شما اصلا نباید اونا رو عصبی کنید چون ممکن شما رو اذیت کنند یا کلا سخت گیری کنند ولی اگه باهاشون رفیق بشین ممکنه البته ممکنه توی یعضی از مراحل که بعد خدمتتون عرض خواهم کرد یه راه هایی نشون شما بدن که شاید بدردتون بخوره!!!

داشتم دکتر چشم پزشک رو توضیح میدادم: چشم شما توسط همون علامت های معروف تست میشه که نمره اش ثبت میشه و بعد تست کوررنگی که به شما یه دفترچه داده میشه که باید مسیر حرکت یه خط رو با انگشت نشون بدید و باز هم ودند کسانی که توی این مرحله رد میشدن...!

بعد از طی این مراحل البته با موقیت برگه ای به شما داده میشه به نام برگه پایش که یعنی تازه کار شروع شده توی این برگه خلبانی هوایپما, خلبانی بالگرد, مراقبت پرواز و حفاظت اطلاعات درج شده و تست ورزش و مصاحبه های حفاظت و عقیدتی که یکی یکی به توضیح هر کدوم خواهم پرداخت.
بعد از گرفتن برگه پاشی میرین برای ازمایش خون و ادرار که شما باید جلوی آینه و تقریبا در ملا عام باید نمونه ادرار بدی که خودش یه پروسه ی سخت برای افراد خجالتیه.........! تصویر تصویر تصویر

بعد از این مراحل دیگه ساعت 1 ظهر شده و میرین برای نهار که شما رو خوب پذیرایی میکنند ولی زیاد نهار نخورید چون بعدش فکر کنم باید 1500 متر بدویی یعنی 1 ساعت بعد و این مرحله تست بسیار طاقت فرسا و مهمیه چون 100 نمره داره که برای هر رشته ای که بخواین انتخاب کنید سرنوشت سازه حتی خلبانی نهاجا...!
بعد از دویدن بسیار طاقت فرسا که آمبولانس هم اونجاست و هستند کسایی که حالشون بد میشه و نیاز به کمک های پزشکی دارند شما باید برین برای دراز نشست و شنا که چندا تا از کسانی که بهترین نمره ها رو کسب کردند این تست ها رو از شما میگیرند بعد از اتمام تست های پزشکی و ورزش ساعت شده 4 و 5 بعد از ظهر و شما مرخصید که یا به خوابگاه برید یا به خونه ی فامیل, اگر هم ساکن تهران هستید دیگه هیچی.

روز اول معاینات تموم شد اگه سوالی داشتی یا Pm بدبد یا همین جا مطرح کنید

<<فعلا برید استراحت کنید که برای روز بعد خوب آماده بشد آخه باید راس 5 صبح تو قسمت حفاظت اطلاعات باشید

ادامه دارد.........

آسمان اصفهان
ارسال پست

بازگشت به “متفرقه در مورد هوا فضا”