گزارشي از انتقال لژيونر ايراني به ولفسبورگ
دژاگه: با انتخاب ولفسبورگ خودم را قرباني نميكنم
خبرگزاري فارس: اشكان دژاگه، بازيكن ايرانيالاصل تيم فوتبال هرتابرلين آلمان به باشگاه ولفسبورگ پيوست كه با حاشيههاي زيادي همراه بود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اين بازيكن 20 ساله كه گفته ميشد تصميم به تمديد قرارداد با هرتابرلين دارد، در اقدامي عجيب با ولفسبورگ قرارداد بست. دژاگه براي اين منظور پاي ورقه قراردادي سه ساله را امضا كرد.
به اين ترتيب، وي تا پايان فصل جاري در هرتابرلين خواهد بود؛ اما از ابتداي تابستان سال آينده براي ولفسبورگيها بازي خواهد كرد.
امضاي قرارداد دژاگه با ولفسبورگ در حالي صورت گرفت كه هرتا از اين انتقال سودي نبرد چراكه قراردادش با اين تيم در پايان فصل جاري خاتمه ميپذيرد و وي به عنوان بازيكني كه قرارداد نداشته، راهي ولفسبورگ خواهد شد.
* خوشحالي ولفسبورگيها بابت تصاحب دژاگه
با امضاي اين قرارداد، مقامات ولفسبورگ از خريد جديد خود اظهار خرسندي كردند.
كلاوس فوكس، مدير ولفسبورگ گفت: "از مدتها قبل اشكان را زير نظر داشتيم و تمامي بازيها و حركاتش را كنترل ميكرديم. اكنون هم از اين بابت خيلي خوشحاليم كه بازي در ولفسبورگ را برگزيد."
وي افزود: مطمئنيم در ولفسبورگ به پيشرفت خود با سرعت بيشتري ادامه خواهد داد."
* دورتموند و نورنبرگ نيز خواهان دژاگه بودند
در پي انتشار خبر انتقال اشكان دژاگه به ولفسبورگ، منابع خبري در آلمان عنوان كردند كه باشگاههاي ديگري در بوندس ليگا در تلاش براي جذب اين بازيكن بودند.
بروسيا دورتموند و نورنبرگ خواهان جذب هافبك ايراني هرتا شده بودند كه از ولفسبورگ عاقبت سر درآورد.
* واكنش بد هرتابرلين در قبال انتخاب دژاگه
منابع خبري در آلمان گزارش كردند، در پي انتخاب ولفسبورگ و عقد قرارداد با اين باشگاه، هرتابرلين واكنش بدي در قبال انتخاب بازيكن متولد تهران تيمش داشته است.
بعد از اينكه هرتا دريافت، دژاگه با ولفسبورگ قرارداد همكاري بسته است، اعلام كرد اين بازيكن را از تيم حرفهايهاي باشگاه به تيم آماتورها تبعيد شد.
ظاهرا فالكو گوتس كه از تصميم اين بازيكن غافل شده و انتظارش را نداشته، نام هافبك ايراني اش را براي بازي تيم آماتورهاي باشگاه با آماتورهاي بايرلوركوزن رد كرده است.
* اظهار تاسف مدير هرتا
اولي هوينس، مدير هرتابرلين از تصميم اخير اشكان دژاگه بابت انتخاب ولفسبورگ براي بازي اظهار تاسف كرد.
وي كه چند سال قبل در تيمش امكان استفاده از بازيكن ايراني مانند علي دايي را يافته بود، بعد از اينكه دريافت اين بازيكن با باشگاه قرارداد بسته، گفت: "خيلي متاسف شدم كه دژاگه بازي در هرتابرلين را انتخاب نكرد و با ولفسبورگ قرارداد بست."
وي تصريح كرد: "درخواست هاي مالي او عقلاني و منطقي نبود. ظرفيت پذيرش اين درخواست ها را نداشتيم."
اين مقام كه از بابت اين تصميم بازيكن ايرانياش دلخور به نظر ميرسيد، با لحني از انتقاد اظهار داشت: "براي فوتبال متاسفم. اين بازيكن تازه در راه است و فقط در 12 بازي فصل يك گل زده و يك پاس گل داده، آنوقت بايستي با شرايطي خاص راهي ولفسبورگ شود.
* توضيحات اشكان
اشكان دژاگه، بازيكن ايراني هرتابرلين نيز بعد از انتخاب ولفسبورگ جهت ادامه فعاليتهايش، وقتي شاهد واكنشهاي تند مقامات هرتا در قالب ترشرويي بود، با بيان جملاتي سنجيده نشان داد براي اين گزينش دست به تعمق كافي زده است.
وي گفت: "براي انتخاب ولفسبورگ ابتدا خوب با پدرم مشورت كردم و با نظر موافق او روبرو شدم؛ حتي با يورگ نوي باوئر، مدير برنامه هايم نيز مشورت هاي خيلي خوبي داشتم و از طريق او توانستم به اطلاعات كافي در مورد ولفسبورگ برسم."
وي ادامه داد: "برخلاف نظر آقاي هوينس، مدير تيم هرتابرلين كه گفته من با اين انتخاب خودم را قرباني كرده ام، دست به انتخابي صحيح زدم."
farsnews