سلام خدمت تمامی دوستان
از لینک زیر میتونید 3 مثال که با یک .net جهت ارتباط با کلیپس هست را دانلود کنید.
این نمونه کدها از یک dll به نام Mommosoft.ExpertSystem استفاده میکنند که در هیمن لینک قابل دریافت هستش.
[External Link Removed for Guests]
آموزش نرم افزار Clips برای پیاده سازی سیستم های خبره
مدیران انجمن: Azadi.Isatis, abbas.m.k, athlon64x2, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
Re: آموزش نرم افزار Clips برای پیاده سازی سیستم های خبره
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
دوست
مزاحم
ازتون درخواست کنم در زمینه ی سیستم خبره لطف کنین و به سوالاتی که دارم پاسخ بدید؟
عزیز بنده میخواهم برای ارزیابی وضعیت نگهداری و تعمیرات با استفاده از تعدادی معیار و زیرمعیار تعیین شده سیستم خبره ای به کمک دستور if then طراحی کنم و برای این منظور از vp-expert رو مورد استفاده قرار دادم ولی همونطور خودتون در جریان هستید این پوسته ها رابط کاربری دلچسبی ندارند و لذا میخواستم بدونم برای شما امکانش هست در این زمینه بزرگواری کنید و راهنمایی ام کنید؟؟ چطور میتونم میان vp-expert و VB ارتباط برقرار کنم؟
ممنون میشم اگه با بزرگواری خودتون یه خرده سریع تر جواب بدین بهم، البته بخاطر این گستاخی پیشاپیش عذر میخوام.
مزاحم
ازتون درخواست کنم در زمینه ی سیستم خبره لطف کنین و به سوالاتی که دارم پاسخ بدید؟
عزیز بنده میخواهم برای ارزیابی وضعیت نگهداری و تعمیرات با استفاده از تعدادی معیار و زیرمعیار تعیین شده سیستم خبره ای به کمک دستور if then طراحی کنم و برای این منظور از vp-expert رو مورد استفاده قرار دادم ولی همونطور خودتون در جریان هستید این پوسته ها رابط کاربری دلچسبی ندارند و لذا میخواستم بدونم برای شما امکانش هست در این زمینه بزرگواری کنید و راهنمایی ام کنید؟؟ چطور میتونم میان vp-expert و VB ارتباط برقرار کنم؟
ممنون میشم اگه با بزرگواری خودتون یه خرده سریع تر جواب بدین بهم، البته بخاطر این گستاخی پیشاپیش عذر میخوام.

- تماس:
, سلام
ارتباط بین vb و clips از طریق ایجاد فایل متنی برقرار میشه
البته این روشی که بود من در این پروژه پیاده کردم و مطمئنا راه های دیگه ای هم وجود داره مثلا استفاده استفاده از ocx های مخصوص این کار
در آموزش هایی که بر روی سایت قرار گرفته میتونید مراحل کار را دنبال کنید تا به نتیجه برسید
ارتباط بین vb و clips از طریق ایجاد فایل متنی برقرار میشه
البته این روشی که بود من در این پروژه پیاده کردم و مطمئنا راه های دیگه ای هم وجود داره مثلا استفاده استفاده از ocx های مخصوص این کار
در آموزش هایی که بر روی سایت قرار گرفته میتونید مراحل کار را دنبال کنید تا به نتیجه برسید
الهی
الهی
سلام به همه اساتید
بنده به زبان مطلب و سی شارپ و جاوا مسلط هستم.
و درس سیستم فازی و هم گذروندم.
سیستم خبره و نگذروندم
و یکی از دوستانم به من پروژه ای و محول کردند که براش انجام بدم
من نیمدونم سیستم خبره چیه اما خیلی شباهتی به فازی داره انگار.
به من چندتا مقاله داده و گفته هرکدوم راحت تره و پیاده سازی کنم.
مقالاتی که استاد براش محدودیت گذاشته مقالاتی هست که تو حوزه بانک هست.
من نمیدونم این پیاده سازی باید به چه زبانی انجام بگیره که راحت تر باشه و بهتر باشه.
لطفا در این خصوص من و راهنمایی کنید و از بین مقالات هم ساده ترین حالت و برام انتخاب کنید.
حتی نمیدونم پیاده سازی اون وجود داره یا خیر.
بنده به زبان مطلب و سی شارپ و جاوا مسلط هستم.
و درس سیستم فازی و هم گذروندم.
سیستم خبره و نگذروندم
و یکی از دوستانم به من پروژه ای و محول کردند که براش انجام بدم
من نیمدونم سیستم خبره چیه اما خیلی شباهتی به فازی داره انگار.
به من چندتا مقاله داده و گفته هرکدوم راحت تره و پیاده سازی کنم.
مقالاتی که استاد براش محدودیت گذاشته مقالاتی هست که تو حوزه بانک هست.
من نمیدونم این پیاده سازی باید به چه زبانی انجام بگیره که راحت تر باشه و بهتر باشه.
لطفا در این خصوص من و راهنمایی کنید و از بین مقالات هم ساده ترین حالت و برام انتخاب کنید.
حتی نمیدونم پیاده سازی اون وجود داره یا خیر.

- تماس:
سلام دوست عزیز
همانگونه که از نام درس هم مشخص هست سیستم خبره جهت شبیه سازی و پیاده سازی رفتار یک فرد خبره در قالب یک سیستم کامپیوتری به کار گرفته میشه.
جهت پیاده سازی سیستم های خبره می توان به ابزارهای مختلفی از جمله:
1- clips که خود به دو صورت عادی (ساده) و فازی
2- پرولوگ
3- پروتجی
4- Jade
5-شلینگ
6- drools
و .... اشاره کرد.
اما در مورد مقالاتی که شما در اختیار دارید بیشتر مفهوم فازی به چشم میخوره و بر همین اساس می تونید از clips فازی استفاده کنید که آموزش و به کارگیری اون چندان سخت نیست و اکثریت دستورات شباهت به clips معمولی دارن به جز مواردی که منطق فازی وارد عمل میشه
لازم به ذکره که این ابزارها گاها هیچ گونه رابط کاربری جالبی نداشته (مانند clips) و بایستی به نحوی ارتباط بین این ابزارها و محیط هایی مانند visualو ... برقرار شود.
همچنین با توجه به تسلط شما به زبان جاوا پیشنهاد من استفاده از Jade می باشد و نیز برای c# نیز پیشنهاد میکنم که از clips فازی استفاده کنید و رابط کاربری را با زبان c# تهیه کنید( در پست های قبلی میتونید نمونه مثال های کار شده را دانلود کنید)
واسه آشناییت بیشتر با تمامی ابزارهایی که نام برده شد هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید:
همانگونه که از نام درس هم مشخص هست سیستم خبره جهت شبیه سازی و پیاده سازی رفتار یک فرد خبره در قالب یک سیستم کامپیوتری به کار گرفته میشه.
جهت پیاده سازی سیستم های خبره می توان به ابزارهای مختلفی از جمله:
1- clips که خود به دو صورت عادی (ساده) و فازی
2- پرولوگ
3- پروتجی
4- Jade
5-شلینگ
6- drools
و .... اشاره کرد.
اما در مورد مقالاتی که شما در اختیار دارید بیشتر مفهوم فازی به چشم میخوره و بر همین اساس می تونید از clips فازی استفاده کنید که آموزش و به کارگیری اون چندان سخت نیست و اکثریت دستورات شباهت به clips معمولی دارن به جز مواردی که منطق فازی وارد عمل میشه
لازم به ذکره که این ابزارها گاها هیچ گونه رابط کاربری جالبی نداشته (مانند clips) و بایستی به نحوی ارتباط بین این ابزارها و محیط هایی مانند visualو ... برقرار شود.
همچنین با توجه به تسلط شما به زبان جاوا پیشنهاد من استفاده از Jade می باشد و نیز برای c# نیز پیشنهاد میکنم که از clips فازی استفاده کنید و رابط کاربری را با زبان c# تهیه کنید( در پست های قبلی میتونید نمونه مثال های کار شده را دانلود کنید)
واسه آشناییت بیشتر با تمامی ابزارهایی که نام برده شد هم میتونید از لینک زیر استفاده کنید:
الهی
الهی
سلام.
ممنون از راهنمایی هاتون .
طبق :
من میخواستم فایل clp. خودم رو در برنامه شما تست کنم ، اما وقتی آدرس اون رو میدم بعد از اجرای دستور
Please Login or Register to see this code
در محیط command line اجرا میشه و نه در محیط winows !!!
میخواستم ببینم آیا باید در فایل کلیپس خودم تغییری ایجاد کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
ممنون از راهنمایی هاتون .
طبق :
توسط Azadi.Isatis » جمعه 21 آذر 1393 12:44
سلام خدمت تمامی دوستان
از لینک زیر میتونید 3 مثال که با یک .net جهت ارتباط با کلیپس هست را دانلود کنید.
این نمونه کدها از یک dll به نام Mommosoft.ExpertSystem استفاده میکنند که در هیمن لینک قابل دریافت هستش.
ارتباط کلیپس و دات نت
من میخواستم فایل clp. خودم رو در برنامه شما تست کنم ، اما وقتی آدرس اون رو میدم بعد از اجرای دستور
Please Login or Register to see this code
در محیط command line اجرا میشه و نه در محیط winows !!!
میخواستم ببینم آیا باید در فایل کلیپس خودم تغییری ایجاد کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

- تماس:
,
سلام
دوست عزیز شما باید فایل کلیپس و همچنین بخشی از برنامه C# را که سولات در آن قرار گرفته را مطابق نمونه تغییر دهید تا برنامه بدون خطا اجرا گردد.
سلام
دوست عزیز شما باید فایل کلیپس و همچنین بخشی از برنامه C# را که سولات در آن قرار گرفته را مطابق نمونه تغییر دهید تا برنامه بدون خطا اجرا گردد.
الهی
الهی
سلامــ
ببخشید برنامه ای که تو کلیپس نوشتم بهم error نمیده درستم اجرا میکنه ولی وقتی لـودش میکنم خط آخر واسم False میزنه مشکل از کجاست؟؟
و یه سوال دیگه واسه اینکه یه فایلی رو توو کلیپس بخوونیم و اینکه جوابشو بریزیم تو یه فایل دیگه واسه هر کدوم باید چیکار کنیم؟؟
ممـنون میشم اگ جواب بدین
ببخشید برنامه ای که تو کلیپس نوشتم بهم error نمیده درستم اجرا میکنه ولی وقتی لـودش میکنم خط آخر واسم False میزنه مشکل از کجاست؟؟
و یه سوال دیگه واسه اینکه یه فایلی رو توو کلیپس بخوونیم و اینکه جوابشو بریزیم تو یه فایل دیگه واسه هر کدوم باید چیکار کنیم؟؟
ممـنون میشم اگ جواب بدین
-
خسته نباشید.
من مثال ها رو دیدم ولی نمیشه خیلی ساده پیاده سازی کرد و به مشکل و Error میرسه.
مثالی ساده تر ندارید یا راهنمایی کنید.
من مثال ها رو دیدم ولی نمیشه خیلی ساده پیاده سازی کرد و به مشکل و Error میرسه.
مثالی ساده تر ندارید یا راهنمایی کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
لطفا یک مثال راجع به ارتباط کلیپس و سی شارپ بذارید و جزئیات رو توضیح بدید، اینکه چه جوری با استفاده از تکس باکس ها و ... که در سی شارپ وجود دارد می توان با کلیپس ارتباط برقرار کرد.
بنده اون مثالی که در سایت گذاشته شده است را متوجه نشدم.
پیشاپیش سپاسگزارم
با سلام
لطفا یک مثال راجع به ارتباط کلیپس و سی شارپ بذارید و جزئیات رو توضیح بدید، اینکه چه جوری با استفاده از تکس باکس ها و ... که در سی شارپ وجود دارد می توان با کلیپس ارتباط برقرار کرد.
بنده اون مثالی که در سایت گذاشته شده است را متوجه نشدم.
پیشاپیش سپاسگزارم