چیزی نشد. پاسخ شما که قبلا داده شده است :?
پست قبل من را که خودتان نقل قول زدید بخونید. هارد خراب است دیگر، تمام.
هارد کامپیوتر ( pc )
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
Re: هارد کامپیوتر ( pc )
M.Abooali نوشته شده:چیزی نشد. پاسخ شما که قبلا داده شده است![]()
پست قبل من را که خودتان نقل قول زدید بخونید. هارد خراب است دیگر، تمام.
با تشکر از شما
میخاستم بپرسم قابل تعمیر هست؟

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما دوست من
سوالتون رو واضح تر بیان کنید . ..
یک سری جاها وجود دارد، که اگر بهشون بدید ، اکثر اطلاعات هاردتون رو ریکاوری می کنند،اما دستمزد بالایی می گیرند .
اگر برد پاور هاردتون سوخته باشه ، هزینه نسبت پایینی برای تعمییر ازتون میگرن ، به یک تعمییرگاه خوب خبره مراجعه کنید .
باتشکر.
سوالتون رو واضح تر بیان کنید . ..
یک سری جاها وجود دارد، که اگر بهشون بدید ، اکثر اطلاعات هاردتون رو ریکاوری می کنند،اما دستمزد بالایی می گیرند .
اگر برد پاور هاردتون سوخته باشه ، هزینه نسبت پایینی برای تعمییر ازتون میگرن ، به یک تعمییرگاه خوب خبره مراجعه کنید .
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

-
سلام
رفتم هاردمو نشون تعمیر کار دادم گفت از بوردشه
منم بورد یکی رو گرفتم بستم رو هاردم این اومد:
reboot and select proper boot device
or insert boot media in select boot device and press a key
رفتم هاردمو نشون تعمیر کار دادم گفت از بوردشه
منم بورد یکی رو گرفتم بستم رو هاردم این اومد:
reboot and select proper boot device
or insert boot media in select boot device and press a key

- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما
منظورت از برد ، چه بردی هست ؟ (ایا با برد مشابه تعویض کردید ؟)
باتشکر.
منظورت از برد ، چه بردی هست ؟ (ایا با برد مشابه تعویض کردید ؟)
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.

- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
صرف مشابه بودن مدل ها حتی برای تعویض برد کفایت نمی کند.
گاهی 2 تا هارد از یک مارک و با یک ظرفیت و خصوصیات برابر روی برد خودشان چیپ های متفاوتی داشته باشند که در این صورت تعویض برد شما بی حاصل خواهد شد.
گاهی هم ممکن است یک هارد 100 بردش به یک هارد 500 (از نظر چیپ) سازگاری داشته باشد. بنابراین به این سادگی نیست.
ضمنا اگر همان هارد قبلی موضوع بحث است که تکلیفش روشن شد قبلا، چطور کشف کردن هاردی که تق تق میکند بردش خراب است؟ دلیلشون چی بوده؟
گاهی 2 تا هارد از یک مارک و با یک ظرفیت و خصوصیات برابر روی برد خودشان چیپ های متفاوتی داشته باشند که در این صورت تعویض برد شما بی حاصل خواهد شد.
گاهی هم ممکن است یک هارد 100 بردش به یک هارد 500 (از نظر چیپ) سازگاری داشته باشد. بنابراین به این سادگی نیست.
ضمنا اگر همان هارد قبلی موضوع بحث است که تکلیفش روشن شد قبلا، چطور کشف کردن هاردی که تق تق میکند بردش خراب است؟ دلیلشون چی بوده؟
Personal Site: [External Link Removed for Guests]

-
M.Abooali نوشته شده:صرف مشابه بودن مدل ها حتی برای تعویض برد کفایت نمی کند.
من کی گفتم تق تق میکنه؟!!
با دستگاه چک کرد گفت بردش خرابه(فک کنم اهم متر بود)
آخرین ويرايش توسط 1 on mhmr, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 1374 بار
- سپاسهای دریافتی: 2546 بار
دوست من سلام
با تبحری که شما دارید بهتر است کامپیوتر خود را به یک فرد خبره نشاندهید، با راهنمایی که عزیزان کردن باید تا الان فهمیده باشید که چکار باید کنید بهتر است قبل از خرابکاری بیشتر هارد را به تعمیر کار مورد اعتماد خود ببرید ارزش تعمیر دارد مگر اینکه مورد از هد ان باشد که باید تعمبرات در کلین روم انجام شودو هزینه بالایی دارد
برای تعویض بورد حتما باید شماره بورد همخوانی داشته باشد و بیشتر بردها باید با سیلندر جدید مچ گرددوگرنه هارد دیتکت نمی شود .
بازیابی اطلاعات بهتر است توسط شرکتهای مورد اعتماد صورت گیرد که توسط دستگاه Pc 3000 portable ساخت روسیه بیشتر انجام میگیرد که در این شرکتها اگه اطلاعات باز یابی شده مورد قبول شما نبود هزینه ان کاهش می یابد
با تبحری که شما دارید بهتر است کامپیوتر خود را به یک فرد خبره نشاندهید، با راهنمایی که عزیزان کردن باید تا الان فهمیده باشید که چکار باید کنید بهتر است قبل از خرابکاری بیشتر هارد را به تعمیر کار مورد اعتماد خود ببرید ارزش تعمیر دارد مگر اینکه مورد از هد ان باشد که باید تعمبرات در کلین روم انجام شودو هزینه بالایی دارد
برای تعویض بورد حتما باید شماره بورد همخوانی داشته باشد و بیشتر بردها باید با سیلندر جدید مچ گرددوگرنه هارد دیتکت نمی شود .
بازیابی اطلاعات بهتر است توسط شرکتهای مورد اعتماد صورت گیرد که توسط دستگاه Pc 3000 portable ساخت روسیه بیشتر انجام میگیرد که در این شرکتها اگه اطلاعات باز یابی شده مورد قبول شما نبود هزینه ان کاهش می یابد
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند