bamn نوشته شده: جوابتون کاملاً درست است .
قبول دارم که فیلم چند تا جایزه تمشک طلایی گرفته و از نظر سیاسی هم فیلم بو داری است! اما در ضمن در همان سال جایزه اسکار بهترین موسیقی متن اورژینال را هم گرفت! ملاک ماندگاری یک فیلم به جوایزش نیست (کما اینکه تقریباً نیمی از فیلم هایی که در طی حدود یک قرن گذشته برنده جایزه اسکار شده اند امروزه فقط در حد اسمی در جدول برندگان هستند و مردم آنها را فراموش کرده اند) . البته فیلم آرماگدون یک دوبله بسیار شاهکار هم دارد که جذابیت آن را صد برابر بیشتر از نسخه زبان اصلی کرده ، با این حال فیلمی است که در ذهن می ماند و این یعنی یک فیلم کلاسیک .
بنده بخصوص عاشق این سکانس از فیلم هستم ؛ از جایی که یکی از شخصیت ها برای دیدن پسرش می رود تا وقتی پسره می فهمه "آقا فروشنده توی تلوزیون" پدرش است ، موسیقی متن شاهکار فیلم و دوبله عالی اش که سخنرانی رئیس جمهور ایالات متحده را حسابی احساسی در آورده ، اشکم را در می آورد!!!
گفته بودم برای بعدی یک مود خیلی آسان انتخاب می کنم ، اما حالا که جواب دادید ، می روم سراغ یک مورد کمی *سخت تر!!!
در ضمن یک سوپرایز خارج از مسابقه هم برایتان دارم! اگر یادتان آمد موسیقی کدام سریال بود که چه بهتر ، اما فقط می خواهم گوش کنید و حس نوستالژیکش را احساس نمایید!!!
شماره 10 : [External Link Removed for Guests]
لینک کمکی : [External Link Removed for Guests]
نوستالژی : [External Link Removed for Guests]
لینک کمکی : [External Link Removed for Guests]
پاسخ: دیالوگ هرچند برام آشنا نیست اما حدس ضعیفی میزنم که مربوط به فیلم ژاندارک باشه .
البته اگه حدسم اشتباه بوده باشه باید فیلمی تو مایه ها و تاریخ فیلمهای مانند مکبث یا اتلو و هملت و مانند اینا باشه.
در مورد موسیقی سریال از اونجایی که گفتی قدیمی هست پس باید از تلویزبون ایران پخش شده باشه و تا جایی که سنم قد میده اهنگ سریالهای مانند سرزمینهای شمالی و یا اوشین و هانیکو یا ارتش سری و غیره نیست.پس باید قدیمیتر از اینا باشه .اهنگ خیلی زیبا و جالیه مثه اهنگ فیلم پدرخانده یا کارتون بچه های کوه الپ هست.